Meniu

Medici familie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa stii mai multe despre cei mai buni medici de familie din Oradea? Daca vrei sa-ti inscrii copilul la un medic de familie sau daca nu te mai multumeste colaborarea cu vechiul specialist si nu mai rezonezi cu abordarea sa, poti alege dintre specialistii pe care ti-i prezentam in acest articol.

Un medic de familie are un rol indispensabil in viata unei persoane, el fiind primul contact cu sistemul de sanatate. Doctorul de familie cunoaste istoricul medical al pacientului si poate oferi numeroase servicii: de la consultatii si prescrierea unor tratamente, la educatie in privinta sanatatii si nutritiei bebelusului, la managementul afectiunilor cronice etc. Te invitam sa descoperi in acest articol care sunt medicii de familie din Oradea de pe lista celor mai populari si mai apreciati.

Cat costa consultatiile la medici de familie din Oradea?

Consultatiile la medicii de familie din Oradea sunt, in general gratuite, daca este vorba despre persoane asigurate de pe lista lor, de gravide si copii. Sunt insa si cazuri in care poti beneficia contra cost de o consultatie, cum ar fi atunci cand nu ai facut o programare sau daca nu te afli pe lista de pacienti. Iata care sunt tarifele, in aceste cazuri.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Carmen Ritter
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Consultatii gratuite pentru copii, gravide si asiguratii programati
 • Colaboreaza cu DSP Bihor pentru diverse programe de sanatate publica
 • Servicii complete de asistenta medicala primara
 • Consiliere medicala
 • Programari rapide
Dr. Agnes Hidi
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic cu experienta
 • Locatie accesibila
 • Servicii de screenning si de testare
 • Amabilitate si promptitudine
 • Managementul afectiunilor cronice
Dr. Magdalena Hoble
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Medic cu experienta vasta
 • Servicii la cabinet sau la domiciliu
 • Servicii complete de medicina de familie
 • Buna comunicare medic-pacient
Dr. Pompilia Matiuta
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii complete ce vizeaza medicina de familie
 • Consultatii si tratamente
 • Vaccinuri pentru copii si adulti
 • Personal inzestrat cu atentie, rabdare si amabilitate
Dr. Etelca Filip
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Numeroase servicii ce tin de medicina de familie
 • Consultatii si tratamente
 • Evaluarea sanatatii nou-nascutului si a copilului
 • Tratamente si consiliere pentru persoane varstnice
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce medici de familie din Oradea te poti inscrie chiar de astazi?

Am identificat 5 medici de familie in Oradea care sunt evaluati de catre pacientii lor in termeni apreciativi. Poti afla in cele ce urmeaza lucruri utile despre ei si despre activitatea pe care o desfasoara in cadrul cabinetelor pe care le conduc.

1. Dr. Carmen Ritter

Dr. Carmen Ritter este medic primar medicina de familie in Oradea, iar in cabinetul pe care il detine ofera servicii complete de asistenta medicala primara: consultatii, recomandari si tratamente, vaccinuri, monitorizarea starii de sanatate a gravidei. Serviciile sunt de profilaxie, dar si servicii de urgenta sau investigatii paraclinice (analize sau ecografii). Cu o experienta de peste 12 ani, medicul, impreuna cu echipa sa, ofera servicii medicale de calitate pentru numerosi locuitori din Oradea. 

Pretul  unei consultatii este de 150 de lei.

Lucrurile pe care pacientii din Oradea le apreciaza cel mai mult la acest medic sunt: profesionalismul, empatia, rabdarea si amabilitatea cu care trateaza fiecare persoana, indiferent ca este vorba despre copii, adulti sau persoane varstnice. De asemenea, oamenii mai apreciaza punctualitatea si rezolvarea rapida a problemelor de sanatate sau a celor administrative ce tin de medicina de familie (concedii medicale, avize epidemiologice, retete gratuite etc.)

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Carmen Ritter
Vezi Pareri

2. Dr. Agnes Hidi

O alta optiune fericita in cazul serviciilor de medicina de familie din Oradea este si cabinetul medical individual dr. Agnes Hidi. In aceasta locatie, sunt puse la dispozitie servicii specifice, cum ar fi: consultatii medicale generale, monitorizarea afectiunillor cronice, eliberari retete si concedii medicale, vaccinuri, planificare familiala, servicii de screening si de testare, trimiteri catre specialisti. 

Pretul consultatiei este de 100 de lei.

Serviciile medicale din cabinetul dr. Agnes Hidi sunt apreciate de pacienti, iar cele mai laudate aspecte ar fi: amabilitatea si profesionalismul personalului, atentia si rabdarea pentru fiecare pacient, promptitudinea.

3. Dr. Magdalena Hoble

Un alt nume cunoscut de pe lista de medici de familie din Oradea este si dr. Magdalena Hoble. Serviciile pe care le pune la dispozitie sunt cele obisnuite pe care le regasesti in aceste cabinete, dar medicul are experienta si o pregatire indelungata in domeniu. Programul de functionare este de luni pana vineri, dimineata sau dupa-amiaza. Este necesara insa programarea la numarul de telefon al cabinetului pentru toate serviciile medicale. 

Pretul unei consultatii este de 120 de lei.

Din opiniile pacientilor reiese ca acest medic este considerat unul foarte bun, care vine si la domiciliu in cazul in care situatia sau problema medicala o impune. Alt lucru pe care oradenii il lauda la dr. Hoble este disponibilitatea sa de a raspunde oricand la telefon si de a le oferi ajutorul.

4. Dr. Pompilia Matiuta 

Un alt medic de familie din Oradea care este cunoscut si apreciat este dr. Pompilia-Georgeta Matiuta. In cabinetul sau, intalnesti servicii specifice medicinei de familie: consultatii, tratamente, prescriere de retete si recomandare de investigatii in functie de diagnostic, vaccinari pentru copii si adulti, servicii medicale de profilaxie sau curative, eliberarea de trimiteri catre medici specialisti sau pentru internari. 

Pretul unei consultatii fara programare sau pentru cei care nu sunt pe lista de pacienti este de 100 de lei.

Oradenii care s-au inscris la acest medic se declara multumiti de alegerea facuta, declarand cu entuziasm ca dr. Matiuta este cel mai bun medic de familie. Pregatirea, experienta, atentia si rabdarea acestui medic sunt enumerate ca fiind principalele sale calitati.

5. Dr. Etelca Filip

Pentru servicii medicale de calitate superioara si o experienta placuta la doctor, te poti inscrie si la dr. Etelca Filip, medic familie Oradea. In cabinetul sau, dr. Filip pune la dispozitia persoanelor inscrise pe lista sa, si nu numai, servicii precum: consultatii, vaccinari, tratamente, evaluarea sanatatii nou-nascutului si a copilului, tratamente si consiliere medicala pentru persoanele varstnice etc. 

O consultatie are un tarif de 150 de lei.

Despre dr. Etelca Filip se spun lucruri apreciative pe internet, in ceea ce priveste profesionalismul si pregatirea. Numerosi oradeni sunt inscrisi pe lista acestui medic pentru ca primesc rapid ajutorul de care au nevoie si sunt tratati cu respect si amabilitate.

Concluziile noastre

Cand vine vorba de medici de familie, locuitorii din Oradea au de unde alege, pentru ca sunt numeroase cabinete ale unor specialisti cu experienta in acest domeniu. 

Serviciile medicilor de familie sunt aceleasi peste tot, insa ceea ce face diferenta este calitatea umana si profesionala a doctorului. Un medic bine pregatit, care are experienta, care se pregateste constant si urmareste noutatile in domeniu este un medic care le poate oferi pacientilor sai cele mai bune servicii. In Oradea sunt astfel de specialisti care sunt laudati pentru abilitatile si calitatile lor deosebite.