Meniu

Medici familie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui medic de familie in Pitesti la care sa te inscrii, dar nu stii exact catre care varianta sa iti indrepti atentia, avand in vedere ca exista atat de multe optiuni disponibile? Inainte de a lua o decizie, te invitam sa citesti in continuare si sa afli care sunt medicii pe care ti-i recomandam. Conteaza foarte mult ca inainte de a te inscrie la un medic de familie sa vezi daca rezonezi cu acesta, pentru ca la ajutorul sau o sa apelezi de fiecare daca cand ai o problema de sanatate, ceea ce inseamna ca va trebui sa te simti cat mai confortabil in prezenta sa.

Daca esti din Pitesti si esti in cautarea celor mai bune variante din oras, continua sa citesti. Multi dintre medici au o experienta vasta in domeniu, avand competenta de a desfasura mai multe servicii medicale cu scopul identificarii problemei de sanatate, dar si elaborarii unui plan eficient de tratament. 

Ce buget sa pregatesti pentru o consultatie la medicul de familie din Pitesti?

Este bine cunoscut faptul ca o consultatie la medicul de familie din Pitesti si din oricare oras din tara este gratuita atat timp cat esti inscris la lista sa. Daca nu, va fi necesara achitarea unei sume de bani. Iata care sunt preturile practicate pentru o astfel de consultatie in general:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Corina Popa
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Empatie, dinamism si o buna pregatire
 • Consultatii eficiente pentru adulti si copii
 • Atmosfera primitoare si mediu prietenos
 • Tratamente personalizate
 • Loc de parcare disponibil
Dr. Maria Iordache
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Consultatii de specialitate efectuate cu precizie
 • Examinari si tratamente eficiente
 • Dispozitive si aparaturi de calitate
 • Act medical corect
Dr. Roxana Ciungu
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Consultatii de specialitate pentru adulti si copii
 • Examinari precise
 • Planuri de tratamente
 • Solutii adaptate in functie de pacient
 • Mediu prietenos si primitor
Dr. Lorin Stoica
115 Ron
 • Pret Consultatie 115 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Servicii prompte si personalizate
 • Dispozitive si echipamente performante
 • Examinari complete si corecte
Dr. Gabriela Novac
70 Ron
 • Pret Consultatie 70 Ron
 • Medic implicat si bine pregatit
 • Consultatii complete si amanuntite
 • Servicii prompte
 • Tratamente personalizate
 • Relationare prietenoasa atat cu adultii, cat cu cei mici
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 medici de familie din Pitesti cu experienta vasta in domeniu

Vrem sa iti oferim unele dintre cele mai bune variante, motiv pentru care, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit cinci medici de familie din Pitesti la ajutorul carora poti apela si la care te poti inscrie cu incredere. Asigura-te doar ca parcurgi cu atentie descrierile de mai jos cu toate serviciile si competentele cadrelor medicale pentru a-ti fi mai usor sa te hotarasti la care doctor sa te inscrii:

1. Dr. Corina Popa

Cabinetul medical individual al dr. Corina Popa din Pitesti este specializat in medicina de familie, doctora avand o buna pregatire in interactiunea cu copii, mai ales. Cabinetul este corect echipat si organizat, astfel incat actul medical sa decurga excelent. Printre serviciile pe care medicul le poate pune in aplicare se numara si: consultatii de specialitate, determinare rapida a glicemiei, EKG, ecografie abdominala, laser terapie, consiliere legata de stilul de viata, consultatii preventive, examene de bilant, vaccinari, recomandari si interpretarea analizelor, retete simple si retete compensate, bilete de trimitere etc.

Tariful aplicat pentru o consultatie de specialitate este de 60 lei.

Empatica, dinamica si bine pregatita, dr. Corina Popa este un medic din Pitesti apreciat pentru modalitatea sa eficienta de abordare a tuturor pacientilor. Consultatiile atat pentru adulti, cat si pentru copii sunt efectuate intr-o atmosfera primitoare si intr-un mediu prietenos, iar tratamentele recomandate sunt atent adaptate in functie de particularitatile afectiunii pacientului. Programarile sunt respectate, iar pacientii mentioneaza ca gasesc de fiecare data loc de parcare la cabinet.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Corina Popa
Vezi Pareri

2. Dr. Maria Iordache

Dr. Maria Iordache este medic specialist in medicina de familie in Pitesti, cu o experienta vasta in domeniu si cu o buna pregatire in abordarea pacientilor in functie de istoricul medical, dar si in functie de patologiile cu care se confrunta. Medicul este, de asemenea, competent in efectuarea ecografiei generale, medicinei de intreprindere, punand in aplicare o multime de servicii avantajoasa: consultatii de specialitate, tratamente atent elaborate, examinari si investigatii ireprosabile, eliberarea retetelor compensate, biletelor de trimitere la diversi medici specialisti sau unitati medicale. In plus, cabinetul este corect echipat cu aparaturi si dispozitive moderne, astfel incat actul medical desfasurat sa fie unul ireprosabil.

Pretul pentru o consultatie la dr. Maria Iordache este de 50 lei.

Toate recenziile postate pentru acest medic de familie sunt pozitive, avand in vedere ca serviciile medicale puse in aplicare sunt ireprosabile. Consultatiile de specialitate sunt efectuate cu precizie, examinarile si tratamentele sunt eficiente, iar atmosfera este una primitoare. In plus, cabinetul este echipat cu dispozitive si aparaturi de calitate, facilitand un act medical corect.

3. Dr. Roxana Ciungu 

Cabinetul medical al dr. Roxana Ciungu este o alta varianta pe care locuitorii din Pitesti o iau in considerare atunci cand sunt in cautarea unui medic de familie bine pregatit. Prioritatea acestui cadru medical este preventia, asigurand tuturor pacientilor consiliere despre cum sa se protejeze de contactarea diverselor boli sau dezvoltarea unor afectiuni periculoase. Printre serviciile de care poti beneficia sunt amintite si: servicii medicale pentru intreaga familie (atat pentru adulti, cat si pentru copii), prescriere retete compensate si gratuite, concedii medicale, eliberare bilete de trimitere analize medicale, consultatii de specialitate, imunizari, supravegherea gravidei. Cabinetul este echipat in mod adecvat astfel incat fiecare act medical sa fie desfasurat cu precizie.

Pretul aplicat pentru o consultatie la medicul de familie daca nu esti inscris pe lista sa este de 60 lei.

Majoritatea pacientilor care au ales sa se inscrie la dr. Roxana Ciungu au fost multumiti de metoda sa eficienta de abordare, dar si de mediul prietenos si primitor. Consultatiile atat pentru adulti, cat si pentru copii, decurg perfect, examinarile sunt precise, iar planurile de tratamente sunt elaborate cu atentie. De asemenea, medicul ofera si solutii adaptate in functie de necesitatile pacientului, avand o buna cunoastere a istoricului sau medical.

4. Dr. Lorin Stoica

Dr. Lorin Stoica este un medic primar de medicina de familie din Pitesti si se adreseaza tuturor pacientilor care vor sa se inscrie pe lista sa. Locul in care acest medic poate fi gasit este clinica Solomed Policlinica Tudor, unde isi desfasoara activitatea cu precizie si implicare. Principalul sau scop este cel de a preveni aparitia afectiunilor, dar si de a le monitoriza pe cele cronice, ocupandu-se si de: consultatii de specialitate, tratamente personalizate, eliberare de retete compensate sau gratuite, concedii medicale, bilete de trimitere la alte unitari medicale sau la medici specialisti etc. Cabinetul sau este echipat in mod corespunzator, pacientii beneficiind de un act medical ireprosabil.

Consultatia la medicul de familie dr. Lorin Stoica este de 115 lei pentru pacientii care nu sunt inscrisi pe lista sa.

Activitatea pe care o desfasoara este ireprosabila, iar serviciile pe care le pune in aplicare sunt prompte si personalizate in functie de nevoile fiecarui pacient in parte. Tocmai din acest motiv a obtinut numeroase recenzii pozitive. In plus, cabinetul este echipat corespunzator cu dispozitive si echipamente performante, care contribuie semnificativ la efectuarea unor examinari complete si corecte.

5. Dr. Gabriela Novac

Cabinetul medical individual al dr. Gabriela Novac este specializat in medicina de familie in Pitesti si ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a fi tratati si monitorizati in mod corespunzator. Aceasta este medic primar in medicina generala si de familie, iar printre competentele sale se numara homeopatia. Printre serviciile pe care le ofera sunt amintite si: eliberarea biletelor de trimitere, a adeverintelor si retetelor compensate, consultatii si tratamente atat pentru adulti, cat si pentru copii, vizite la domiciliu in caz de necesitate. 

Pretul pentru o consultatie este de 70 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt favorabile, datorita implicarii si a bunei pregatiri de care medicul de familie da dovada la fiecare interactiune a sa cu pacientii. Consultatiile sunt complete si amanuntite, serviciile aplicate sunt prompte, iar tratamentele sugerate sunt stabilite in functie de starea de sanatate a pacientului.

Concluzii

Esti din Pitesti si vrei sa iti schimbi medicul de familie cu cineva care sa fie mult mai implicat si mai prezent cand vine vorba de sanatatea ta si a celor dragi? Atunci iti recomandam sa iei in considerare cele cinci variante pe care ti le-am selectat anterior si care sunt puternic apreciate de ceilalti pacienti. Asigura-te ca apelezi la ajutorul celui mai bun medic din oras si ca beneficiezi de unele dintre cele mai bune ingrijiri.