Meniu

Medici familie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti medici de familie in Targu Mures cu scopul de a identifica un cabinet la care sa te arondezi si sa poti conta pe un doctor bun, care sa fie dispus sa te ajute cu toate problemele de sanatate care s-ar putea ivi, sa iti dea cele mai bune sfaturi si indicatii pentru prevenirea afectiunilor de tot felul. Asa cum probabil ai observat, medicii de familie nu se promoveaza ca alte categorii ale personalului din sistemul privat de sanatate, de aceea este dificil sa gasesti informatii despre ei.

Articolul de fata iti sta la dispozitie cu date bine documentate din activitatea lor si a cabinetului in care functioneaza in Targu Mures.

Unde gasesti medici de familie in Targu Mures?

Medicii de familie din Targu Mures pot fi gasiti atat in cadrul unor cabinete individuale private, cat si in cadrul unor clinici de top din oras, cu servicii de medicina de familie. In tabelul de mai jos au fost cuprinsi cei mai buni specialisti in aceasta ramura medicala, precum si preturile practicate de fiecare dintre ei pentru o consultatie, pacientilor care nu sunt inscrisi pe listele lor.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Omniprax
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Seriozitate si punctualitate in respectarea programarilor
 • Disponibilitate si promptitudine la cabinetul de medicina de familie
 • Amabilitatea receptionerei
Dr. Elen Craciun
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist si implicat
 • Amabilitate si empatie
 • Solutii eficiente de tratament
Dr. Alexandra Socaci
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Amabilitate fata de pacienti
 • Disponibilitate pentru consultatii si sfaturi medicale
Dr. Iulia Baila
90 Ron
 • Pret Consultatie 90 Ron
 • Cabinet modern
 • Medic profesionist si dedicat meseriei
 • Amabilitate si empatie
 • Disponibilitate pentru urgentele pacientilor
Procardia
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Comunicare deficitara a personalului de la receptie
 • Pacientii cu bilet de trimitere achita costul integral al serviciilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai buni medici de familie din Targu Mures

Te bucura, desigur, existenta unui clasament al celor mai buni medici de familie din Targu Mures, insa iti place sa te bazezi cat mai mult pe propria judecata atunci cand iei o decizie in alegerea cabinetului care sa iti satisfaca in mod optim cerintele. In consecinta, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea medicilor inclusi in clasament. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale referitoare la calitatea serviciilor, la dotarile cabinetelor, la eventualele investigatii suplimentare oferite si la opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Centrul Omniprax

La Centrul Omniprax din Targu Mures, daca esti in cautare de medici de familie, vei gasi un cabinet apreciat de catre pacienti. Aici activeaza dr. Monica Marcela Puscas, medic primar in medicina de familie, unul dintre fondatorii clinicii, alaturi de dr. Andreea Varga, medic specialist cardiolog. Infiintat in anul 2007 ca centru de medicina de familie, Centrul Omniprax reuneste azi cabinete de cardiologie, pneumologie, psihiatrie, medicina interna, pediatrie, neurologie pediatrica, chirurgie vasculara, neurologie pediatrica, alergologie si imunologie si psihologie.

Pentru pacientii care nu se regasesc pe listele medicului de familie, consultatia se poate accesa contra-cost, la pretul de 100 de lei.

Pacientii spun ca Centrul Omniprax se caracterizeaza prin servicii de calitate, profesionalismul medicilor, seriozitate si punctualitate in respectarea programarilor, disponibilitatatea si promptitudinea medicului de familie si amabilitatea personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Omniprax
Vezi Pareri

2. Dr. Elen Craciun

Dr. Elen Craciun este unul dintre acei medici de familie din Romania care acorda consultatii inca din 1999, cand a fost reglementata legal activitatea medicala de acest tip si a infiintat cabinetul individual privat in acest scop. Este medic primar in medicina de familie din anul 2008 si acorda muresenilor asistenta medicala primara preventiva, consultatii, diagnostic, tratament si recomandari in planul terapeutic pacientilor cu diverse afectiuni. Se declara adepta unui act medical uman, empatic, bazat pe intelegere si respect intre medic si pacient.

Pentru o consultatie contra-cost, medicul percepe suma de 100 de lei.

Pacientii se declara multumiti de serviciile de calitate ale cabinetului, de profesionalismul, implicarea, empatia si amabilitatea de care da dovada medicul, precum si de solutiile eficiente de tratament.

3. Dr. Alexandra Socaci

La cabinetul sau individual privat Medeor Sano, medicul de  familie dr. Alexandra Socaci pune la dispozitie pacientilor din Targu Mures consultatii, controale medicale periodice, eliberare acte medicale, prescriere medicamente, tratamente injectabile, bilete de trimitere si sfaturi medicale competente. Este medic specialist in medicina de familie.

Pretul consultatiei la acest medic este de 100 de lei.

Pacientii apreciaza serviciile de calitate ale cabinetului, profesionalismul si amabilitatea medicului si disponibilitatea permanenta pentru consultatii si sfaturi medicale.

4. Dr. Iulia Baila

Printre cabinetele de medici de familie din Targu Mures se remarca si cabinetul individual privat Alxemedconsult al dr. Iulia Baila, medic primar in medicina de familie, cu experienta in lucrul cu pacientii. Doctorita are competente si in medicina de intreprindere si in urgente prespitalicesti. Este unul dintre primele unitati medicale in acest domeniu, infiintate in municipiul resedinta a judetului Mures in anul 1999.

Consultatia de medicina generala la acest medic costa 90 de lei.

Pacientii considera ca Alxemedconsult este un cabinet modern, in care activeaza un medic profesionist si dedicat meseriei, amabil si empatic fata de persoanele care ii trec pragul cu diverse probleme si dispus sa isi asculte pacientii la orice ora.

5. Procardia

La Centrul Medical Procardia din Targu Mures activeaza doi medici de familie: dr. Preg Piroska, medic primar in medicina de familie, si d. László Mihály Imre, medic specialist de medicina de familie. Acestia acorda consultatii de medicina generala, prescriu medicamente prin retete, recomanda investigatii paraclinicie si consultatii de specialitate complementare, prin bilete de trimitere si acorda asistenta medicala in caz de urgenta. Procardia ofera servicii de diagnostic si tratament in medicina interna, cardiologie, medicina de familie, medicina muncii, nutritie, pneumologie, endocrinologie, reumatologie, recuperare medicala, ortopedie si neurologie.

O consultatie de medicina generala te va costa aici 100 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in functie de cabinetul caruia s-au adresat. Unii spun ca serviciile sunt de calitate, iar medicii sunt profesionisti. Pe de alta parte, este reclamat faptul ca, desi se spune pacientilor ca nu se platesc consultatiile si investigatiile cu bilet de trimitere, la fata locului au fost pusi sa achite tarifele aferente.

Concluzii

Cabinetele de medici de familie din Targu Mures asigura pacientilor din judet asistenta medicala primara in cele mai bune conditii, prestand servicii de preventie, diagnostic si tratament al diverselor afectiuni, prescriptii de retete si bilete de trimitere catre medici specialisti, conform criteriilor prevazute de lege in pachetul de asistenta medicala de baza sau in pachetul de asistenta primara minimala, pentru neasiguratii in sistemul public. Individual sau in cadrul unor clinici cu multiple specilizari, medicina de familie este practicata aici cu succes inca din anul 1999, cand a fost reglementat cadrul legal pentru functionarea cabinetelor si atributiile medicilor de familie.

Cunoscand informatiile din acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, in alegerea unui medic de familie din Targu Mures, capabil sa iti satisfaca nevoile si exigentele.