Meniu

Medici familie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca medicul de familie din Valcea si din orice alt oras din tara are competenta de a te indruma catre anumite investigatii si medici specialisti pentru a fi corect si complet evaluat? Nu toata lumea stie cat este de important un medic de familie in imbunatatirea calitatii vietii. Acesta cunoaste cel mai bine istoricul medical atat al tau, cat si al celor dragi, stie catre care unitati medicale sa te trimita atunci cand te confrunti cu o problema de sanatate care depaseste aria sa de expertiza si asigura consiliere tuturor pacientilor parinti cu privire la cresterea corecta a copilului.

Din fericire, Valcea gazduieste o multime de medici de familie competenti, implicati si bine pregatiti in domeniu, catre care iti poti indrepta atentia si care iti asigura servicii prompte, calitative. Citeste in continuare si afla care sunt variantele pe care ti le recomandam, dar si care se preteaza cel mai bine preferintelor tale.

Cat costa o consultatie la medicul de familie in Valcea?

La fel ca in orice alt oras din tara, si consultatia la medicul de familie din Valcea este gratuita daca te afli pe lista sa. Taxele se aplica doar atunci cand soliciti o consultatie sau un serviciu de la un alt medic. Daca esti curios care sunt preturile aplicate pentru un astfel de serviciu, te invitam sa parcurgi tabelul urmator:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Vasile Laza
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pret Consultatie 60 Ron
 • Cabinet echipat corespunzator
 • Amabilitate, profesionalism si o buna pregatire
 • Act medical ireprosabil
 • Servicii si consultatii atent efectuate
 • Tratamente personalizate
Dr. Alin Obogeanu
50 Ron
 • Pret Consultatie 50 Ron
 • Activitate medicala corect gestionata
 • Consultatii ireprosabile
 • Servicii prompte si calitative
 • Tratamente personalizate
 • Experienta vasta si profesionalism
BalneoMedCenter
95 Ron
 • Pret Consultatie 95 Ron
 • Servicii medicale ireprosabile
 • Echipare corespunzatoare
 • Act medical de calitate
 • Medici bine pregatiti si experimentati
 • Programarile nu sunt respectate
Dr. Ileana Balaceanu
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Buna pregatire, implicare, profesionalism
 • Experienta vasta
 • Activitate medicala ireprosabila
 • Servicii calitative si multiple
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 medici de familie din Valcea la care sa te inscrii

Vrei sa te inscrii la un medic de familie din Valcea care sa corespunda asteptarilor tale si care sa iti ofere servicii de calitate? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom pregati o scurta prezentare a fiecarui medic in parte pe care ti-l recomandam, pentru a fi la curent cu toate informatiile necesare si pentru a-ti fi mai usor sa te hotarasti daca merita sau nu sa te inscrii la acesta:

1. Dr. Vasile Constantin Laza

Dr. Vasile Constantin Laza este un medic de familie din Ramnicu Valcea care asigura tuturor pacientilor o experienta placuta si servicii ireprosabile pentru fiecare pacient in parte. Medicul a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca si a participat la diverse cursuri de perfectionare anuale cu diverse tematici. Printre atributiile pe care le indeplineste sunt amintite si: consultatii acute, subacute, cronice cu patologii diverse, tratamente pentru diverse probleme de sanatate, monitorizarea bolilor cronice, supravegherea femeilor insarcinate, preventia, vaccinari pentru adulti si copii, deplasari la domiciliu in caz de necesitate. Actul medical este desfasurat cu precizie, multumita aparaturilor si dispozitivelor moderne care se afla in dotarile cabinetului.  

Tariful aplicat pentru o consultatie in cazul pacientilor neinscrisi este de 60 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, aproape toti pacientii si-au exprimat multumirea pentru serviciile de care au beneficiat. Pe langa faptul ca medicul isi desfasoara activitatea intr-un cabinet atent echipat cu dispozitive moderne, acesta mai da dovada si de amabilitate, profesionalism si o buna pregatire la fiecare interactiune cu pacientul, din care rezulta un act medical ireprosabil.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Vasile Constantin Laza
Vezi Pareri

2. Dr. Alin Obogeanu

Dr. Alin Obogeanu este un alt medic de familie din Ramnicu Valcea catre care iti poti indrepta atentia si la care te poti inscrie. Medicul a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie in Craiova, capatand titlul de medic specialist in medicina de familia, continuand cu Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara, unde s-a specializat in medicina generala. Acesta si-a construit un parcurs profesional vast, activand in diverse unitati medicale de-a lungul timpului: Spitalul Judetean de Urgenta, Valcea, Rapitest Clinica si, in prezent, in cabinetul sau medical individual dr. Alin Obogeanu. Printre serviciile pe care le asigura merita mentionate si: vaccinari, tratamente, consultatii acute, subacute si cronice, supravegherea femeilor insarcinate, consiliere pentru cresterea copiilor, eliberarea diverselor documente medicale etc.

Tariful aplicat pentru o consultatie la dr. Alin Obogeanu este de 50 lei.

Toate recenziile atribuite acestui cabinet in mediul online sunt favorabile, multumita activitatii corect gestionate de dr. Alin Obogeanu. Consultatiile decurg ireprosabil, serviciile puse in aplicare sunt prompte, iar tratamentele sunt personalizate pentru fiecare pacient in parte, in functie de istoricul sau medical, dar si de patologiile de care sufera. 

3. BalneoMedCenter

BalneoMedCenter este o institutie medicala care cuprinde specializarea de medicina de familie in Valcea, fiind totodata o clinica multidisciplinara. Echipa medicala este bine pregatita in domeniu, asigurand ingrijirile necesare fiecarui pacient in parte, dar si solutii personalizate pentru gestionarea corecta a tuturor problemelor de sanatate. Unitatea este echipata cu aparaturi si echipamente performante pentru desfasurarea unui act medical corect. Pacientii beneficiaza de consultatii de specialitate, vaccinari si tratamente adecvate in functie de afectiunile si patologiile cu care se confrunta.

Pretul pentru o consultatie este de 95 lei.

Conform recenziilor postate pe Google, serviciile medicale puse in aplicare sunt ireprosabile. Departamentul de medicina de familie este echipat in mod corespunzator, pacientii beneficiind de un act medical de calitate in prezenta unor medici bine pregatiti si experimentati. Cu toate acestea, au fost sesizate probleme cu privire la respectarea programarilor.

4. Dr. Ileana Balaceanu

Cabinetul individual al dr. Ileana Balaceanu este specializat in medicina de familie in Valcea si se adreseaza tuturor pacientilor care sunt in cautarea unui medic profesionist si bine pregatit in domeniu. Pe langa faptul ca unitatea medicala este echipata in mod corespunzator pentru a desfasura un act medical corect, doamna doctor mai asigura si urmatoarele servicii: eliberarea documentelor medicale (cum ar fi: adeverinte, certificate, bilete de trimitere, retete medicale compensate etc.), consultatii de specialitate, examinari profesionale, elaborarea unor planuri eficiente de tratamente etc.

Pretul pentru o consultatie este de 80 lei.

Dr. Ileana Balaceanu a primit numeroase aprecieri din partea pacientilor care au trecut pragul cabinetului sau. Buna pregatire, implicarea, profesionalismul si experienta vasta in domeniu sunt principalele aspecte pentru care pacientii revin la cabinetul sau, fiind multumiti de activitatea medicala desfasurata. Din pacate, programarile sunt decalate in perioadele aglomerate.

Concluzii

Vrei sa te inscrii la un alt medic de familie in Valcea care sa iti asigure o colaborare ireprosabila si un act medical ca la carte? Atunci optiunile pe care ti le-am prezentat anterior in articol iti vor fi de un real ajutor. Descopera fiecare medic in parte si afla care dintre ei s-ar potrivi mai bine cu asteptarile si cerintele tale.