Meniu

Medici familie Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru asistenta medicala primara si pentru legatura cu sistemul national de sanatate, multe persoane se afla in cautarea unor medici de familie in Vaslui. Acesta e medicul la care apelezi in prima faza atunci cand te confrunti cu o problema de sanatate si ai nevoie de tratament sau de indrumare catre un medic specialist. 

Medicii de familie au experienta necesara pentru a oferi ingrijiri generale pentru o gama variata de afectiuni comune (tulburari digestive, infectii respiratorii, alergii etc.) si sunt cei care ii indruma pe pacienti catre specialisti atunci cand sunt necesare investigatii complexe si teste de imagistica pentru precizie in diagnostic. Daca locuiesti in Vaslui, din acest articol poti afla care sunt cei mai buni medici de familie si care e pretul unei consultatii.

Cei mai buni medici de familie din Vaslui

Mai jos, poti vedea care sunt cei mai cautati medici de familie care profeseaza in Vaslui, alaturi de tariful unei consultatii, care se achita la epuizarea fondurilor pentru ziua sau perioada respectiva:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Strimbeanu
Clinica-Verificata
70 Ron
  • Pret Consultatie 70 Ron
  • Servicii medicale de calitate
  • Medic bine pregatit
  • Implicare si interes
  • Amabilitate
Dr. Lidia Ignatescu
80 Ron
  • Pret Consultatie 80 Ron
  • Act medical impecabil
  • Profesionalism
  • Implicare si empatie
  • Bunavointa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care sunt cei mai renumiti medici de familie din Vaslui?

Desi numarul de unitati medicale nu este la fel de generos precum in alte orase mari ale Romaniei, oamenii din Vaslui au optiuni suficient de bune la capitolul medicilor de familie:

1. Dr. Elena Strimbeanu

Dr. Elena Strimbeanu este unul dintre cei mai buni medici de familie din orasul Vaslui, unde poti merge pentru consultatii preventive, retete, recomandari si eliberarea unor diverse acte medicale. Medicul se adreseaza intregii comunitati, adica pacientilor de toate varstele, promovand starea de sanatate a acestora. Dr. Elena ofera pacientilor solutii de prevenire a complicatiilor unor boli si de gestionare a acestora, precum si consiliere in perioade delicate din punct de vedere al starii de sanatate. 

Pentru o consultatie, se va achita suma de 70 lei. 

Pacientii se declara multumiti de calitatea serviciilor medicale de care au beneficiat in cadrul cabinetului dr. Elena Strimbeanu. E un medic bine pregatit, amabil si implicat in tratamentul pacientului, dand dovada de interes si preocupare fata de starea de sanatate a acestuia.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Elena Strimbeanu
Vezi Pareri

2. Dr. Lidia Ignatescu

Cabinetul medical individual Dr. Lidia Ignatescu din Vaslui reprezinta o optiune de top daca te afli in cautarea unor medici de familie buni. Multi pacienti s-au inscris la acest cabinet, la care apeleaza periodic pentru consultatii, retete, trimiteri catre medici specialisti sau indrumare in situatia unei probleme de sanatate ce necesita tratament si/sau monitorizare.  

Consultatia costa 80 lei.

Dr. Lidia Ignatescu este un medic apreciat pentru profesionalismul de care da dovada in activitatea de zi cu zi. Pacientii o recomanda si pentru alte calitati pe care le-au observat la dansa, precum amabilitatea si implicarea. 

Concluzii

Acestea sunt variantele principale de cabinete din Vaslui unde poti gasi medici de familie cu experienta. Inainte sa faci o alegere, este indicat sa cunosti detalii despre toate optiunile pe care le ai la dispozitie.