Meniu

Nutritionist Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa apelezi la serviciile unui nutritionist din Alba Iulia? Acest oras gazduieste suficiente clinici si cabinete care ofera consultanta nutritionala si in cadrul carora poti gasi rezolvarea problemelor de tin de alimentatie.

Poate vrei sa slabesti, sa te ingrasi sau poate medicul ti-a recomandat sa mergi la nutritionist pentru un plan alimentar personalizat ori te pregatesti de o competitie sportiva – in oricare dintre aceste cazuri, te poti adresa specialistilor in nutritie din Alba Iulia.

Unde poti beneficia de serviciile unui nutritionist in Alba Iulia

Cand vine vorba despre nutritionisti, fie ca locuiesti in Alba Iulia sau in apropiere, identificarea clinicii sau cabinetului potrivit poate deveni o reala provocare, deoarece optiunile sunt diverse si uneori parerile sunt impartite. De aceea, poti consulta urmatorul tabel si il poti folosi ca punct de plecare in alegerea nutritionistului potrivit pentru tine. Acesta surprinde cele mai bune optiuni si informatii importante despre ele:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Planuri de nutritie cu abordare individuala
 • Apel SOS nutritional disponibil la orice ora (in cazul dietei pe 5 luni)
 • Personal amabil
 • Optiunea de a efectua consultatia online
Roxana Cristea
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Nutritionist cu experienta
 • Diversitate de programe nutritionale
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
Clinica Elisa Med
170 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Clinica cu vechime pe piata serviciilor medicale
 • Servicii medicale variate
 • Pret consultatie initiala accesibil
 • Servicii de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici si cabinete pentru colaborarea cu un bun nutritionist in Alba Iulia

O colaborare cu un nutritionist se concretizeaza in rezultatele mult asteptate daca ambele parti se dedica, iar in Alba Iulia exista suficienti profesionisti care se ghideaza dupa acest principiu. In paragrafele urmatoare, vor fi prezentate cele mai reputate clinici si cabinete in cadrul carora se asigura consultanta nutritionala si catre serviciile carora te poti orienta daca locuiesti in acest oras sau in vecinatate:

1. FitLab

Multe persoane din Alba Iulia prefera sa apeleze la serviciile unei clinici care se ocupa exclusiv de nutritie, iar FitLab este optiunea principala care indeplineste acest criteriu. Pierderea in greutate sau gestionarea unor afectiuni prin alimentatie sunt simplificate prin consilierea personalizata si planurile de nutritie cu abordare individuala. Cu o experienta de peste 5 ani, echipa FitLab este formata din consilieri si profesionisti certificati. Sute de clienti au fost deja ajutati sa isi indeplineasca pe cale sanatoasa obiectivele de greutate.

La aceasta clinica, poti beneficia de consultatie initiala gratuita. Este suficient sa completezi un formular pe website-ul clinicii pentru a primi gratuitate la prima consultatie. Mai departe, poti alege intre urmatoarele doua diete: dieta pe doua luni (999 lei) sau dieta pe cinci luni (1.999 lei). Ambele contin dieta personalizata diversificata in functie de numarul de luni, sfaturi, indrumare si consult de o ora o data la doua saptamani. Dieta pe cinci luni ofera avantajul apelului SOS nutritional, disponibil la orice ora.

Sute de persoane au beneficiat deja de programe nutritionale la aceasta clinica, iar cei mai multi clienti s-au declarat multumiti de raportul calitate-pret si de rezultatele obtinute. Personalul este amabil si comunicativ. Un alt aspect apreciat il reprezinta optiunea de a face consultatia online, care inseamna mai mult confort pentru client si o mai mare flexibilitate.

Vezi parerile pacientilor despre FitLab
Vezi Pareri

2. Roxana Cristea

O optiune foarte buna pentru cei care sunt in cautarea unui nutritionist cu pregatire complexa in Alba Iulia este Roxana Cristea, care ofera servicii complete de nutritie. Aceasta si-a inceput activitatea in domeniu in urma cu 6 ani si este dietetician licentiat in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca. De asemenea, este membru in cadrul Asociatiei Dieteticienilor din Romania si in Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania.  

Pretul unei consultatii initiale este de 200 lei. Clientii pot alege dintre mai multe tipuri de pachete, cum ar fi pachetul BeSlim care dureaza doua luni si costa 600 lei (cuprinde consultatie initiala, plan alimentar personalizat, suport telefonic si monitorizare la doua saptamani) sau pachetul EatHealthy, al carui pret este de 200 lei/luna si cuprinde consultatie initiala, meniu cu variante, idei de retete sanatoase, suport telefonic si monitorizare la doua saptamani.

Clientii sunt multumiti de rezultatele pe care le-au obtinut dupa ce au urmat programele alimentare dezvoltate de nutritionistul Roxana Cristea si recomanda serviciile acesteia. Este descrisa ca fiind o profesionista si o persoana de incredere, iar serviciile sunt caracterizate ca fiind de calitate;

3. Clinica Elisa Med

Daca vrei sa lucrezi cu un nutritionist bun, te poti orienta catre serviciile clinicii Elisa Med, localizata in Alba Iulia. Aceasta a fost infiintata in anul 2007 si ofera servicii de medicina muncii, una dintre ramurile acoperite fiind nutritia si dietetica medicala.

Pretul unei consultatii initiale de nutritie este de 170 lei.

Unii dintre clienti apreciaza calitatea serviciilor si atitudinea personalului din aceasta clinica, insa exista si persoane care nu au avut tocmai cea mai buna experienta.

Intrebari frecvente

Este importanta locatia nutritionistului?

Alba Iulia este un oras mare, e posibil ca cel mai potrivit nutritionist sa nu fie tocmai aproape de tine, insa in cazul in care sunt probleme legate de transport iti reocmandam sa cauti alternative cum ar fi aceea de a face consultatiile online.

Care este pretul mediu pentru o dieta la nutritionist in Alba Iulia?

Daca ai decis sa mergi la nutritionist in Alba Iulia, in primul rand trebuie luat in considerare pretul consultatiei initiale (ce dureaza aproximativ o ora) care poate varia intre 0 RON si 250 RON in functie de clinica aleasa. Iar mai apoi, costul mediu lunar al unei diete personalizate (ce include si consultanta constanta din partea nutritionistului) este de aproximativ 500 RON, sau 1000 RON pentru planurile personalizate de doua luni.

Cum aleg cel mai bun nutritionist din Alba Iulia?

Cand esti in cautarea nutritionistului potrivit iti recomandam sa te uiti intai la pret, cel mai important este ca pretul sa fie rezonabil si astfel sa poti mentine dietele pe termen lung pentru a avea rezultate de lunga durata. Daca este posibil, recomandam sa apelati la o clinica ce ofera consultatia initiala gratuita.

Nutritionisti verificati:3
Pret minim consult:0 RON
Plan recomandat:Dieta pe 2 luni
Beneficii extra:Plan cu exercitii
Plan personalizat:Recomandat

Concluzii

Persoanele din Alba Iulia interesate de colaborarea cu un nutritionist in vederea adoptarii unui stil alimentar sanatos au la dispozitie cateva optiuni foarte avantajoase, in cadrul unor cabinete sau clinici moderne, unde raportul calitate-pret este apreciat.

Poti decide sa apelezi la consultanta nutritionala atunci cand vrei sa slabesti prin metode sanatoase sau cand ai nevoi nutritionale speciale, din cauza unor afectiuni, cum ar fi alergiile si intolerantele alimentare sau o boala cronica.