Meniu

Nutritionist Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca suferi de obezitate, diabet, afectiuni cardiace sau hipertensiune arteriala, ai un regim alimentar pe care trebuie sa-l respecti, asa ca trebuie sa ajungi la nutritionist. In Braila sunt cateva clinici la care te poti programa, iar in acest articol vei afla care sunt acestea.

Este important insa sa stii ca trebuie sa ajungi la nutritionist nu doar atunci cand intampini o problema de sanatate. Nutritionistul te invata sa te hranesti sanatos, iar in acest fel vei putea inlatura riscul instalarii anumitor afectiuni, inclusiv obezitatea.

Clinici in care poti gasi un nutritionist in Braila

In Braila, sunt cateva clinici bune la care poti solicita o programare la nutritionist. In tabelul de mai jos am trecut cateva informatii utile care iti pot fi de ajutor in acest scop:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Consultatii online
 • Diete pe o perioada lunga de timp – 2 luni sau 5 luni
 • Consultatii regulate
 • Apel nutritional de urgenta, in cazul dietei de 5 luni
 • Programe adaptate oricaror nevoi si obiective
Dr. Caracostea
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Cabinet medical in contract cu CAS
 • Diverse programe nutritionale
 • Medic bine pregatit si cu experienta
 • Consult la domiciliu pentru persoanele greu deplasabile
 • Unii oameni sunt nemultumiti de servicii
Centrul Mateus
250 Ron
 • Pret consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale variate
 • Consultatii de nutritie, diabet, dislipidemie
 • Curatenie
 • Nu se respecta intotdeauna programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge la nutritionist in Braila: top 3 clinici

1. FitLab

Clinica FitLab este specializata exclusiv pe nutritie si ofera si consultatii online. De mai bine de doi ani, profesionistii de aici ii indruma pe oameni sa slabeasca si sa se hraneasca sanatos, astfel incat rezultatele sa fie vizibile pe termen lung. Pentru a-i ajuta in acest demers, profesionistii FitLab alcatuiesc programe bine structurate, care nu destabilizeaza organismul, cum o fac alte diete de pe piata, ci, din contra, il ajuta sa piarda in greutate in ritmul sau.

Consultatia initiala este gratuita. Conditia este ca persoanele interesate sa completeze formularul de pe pagina web a clinicii. Pretul unei diete pe 2 luni, ce include plan alimentar si consultatii regulate, este de 999 lei. Pentru o dieta de 5 luni, in care sunt oferite: plan alimentar pe aceasta perioada, consultatii regulate, precum si un apel nutritional de urgenta la orice ora, tariful este de 1.999 lei.

Oamenii care au ales sa apeleze la serviciile acestei clinici nu au regretat alegerea facuta. Ei spun ca au avut rezultate destul de repede si ca personalul este deosebit de amabil. In plus, este laudata si initiativa consultatiilor online, care le ofera tuturor sansa la o alimentatie mai sanatoasa, fara sa se deplaseze la cabinet.

Vezi parerile pacientilor despre FitLab
Vezi Pareri

2. Dr. Aurora Caracostea

Acest cabinet medical de diabet si nutritie este in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. In functie de nevoile si de preferintele clientilor, sunt oferite diverse programe: nutritie pentru persoanele care sufera de diabet, nutritie pentru copii, nutritie in perioada sarcinii, nutritie pentru slabit sau ingrasat, precum si consult la domiciliu, pentru persoanele greu deplasabile. Acesta din urma cuprinde mai multe servicii, printre care: o evaluare completa, stabilirea unui plan alimentar si a unui plan terapeutic, cu transport suportat de cabinet.

O consultatie nutritionala costa 200 de lei, iar o consultatie pentru cei care sufera de diabet are un tarif de 170 de lei.

In legatura cu activitatea desfasurata de dr. Aurora Caracostea, majoritatea oamenilor spun ca sunt multumiti de colaborare. Medicul este catalogat ca fiind o persoana blanda, profesionista si dedicata. Sunt si cateva nemultumiri in mediul online, unele dintre ele referindu-se la faptul ca nu a fost pastrata confidentialitatea medic-pacient, cazul respectiv fiind postat pe retelele de socializare, sau ca specialistul nu a dat dovada de rabdare.

3. Centrul Mateus

Centrul Medical Mateus a fost construit la standarde europene si dotat cu tehnologie medicala moderna. Echipa sa este una numeroasa si cu experienta, numarandu-se printre specialisti si nutritionisti si diabetologi. In cabinetul de diabet si nutritie isi desfasoara activitatea dr. Cristiana Voineag, medic primar cu competente in ultrasonografie generala. Serviciile puse la dispozitie sunt: consultatii de diabet, consultatii de nutritie si de dislipidemie, interpretari de analize, educatie terapeutica, masurarea indicelui glezna-brat.

Tariful pentru o consultatie nutritionala la acest cabinet este de 250 de lei, iar o consultatie de diabet costa 200 de lei.

Parerile sunt in majoritate apreciative in legatura cu acest centru medical. Sunt subliniate mai multe aspecte: servicii de calitate, aspectul si curatenia din clinica, profesionalismul si amabilitatea cadrelor medicale. Sunt si nemultumiri, legate de faptul ca nu se respecta programarile sau ca unii oameni au fost tratati cu indiferenta de personalul de la receptie. In plus, unii mai spun ca preturile afisate pe site-ul institutiei nu coincid cu cele reale.

Intrebari frecvente

Este importanta locatia nutritionistului?

Braila este un oras mare, e posibil ca cel mai potrivit nutritionist sa nu fie tocmai aproape de tine, insa in cazul in care sunt probleme legate de transport iti reocmandam sa cauti alternative cum ar fi aceea de a face consultatiile online.

Care este pretul mediu pentru o dieta la nutritionist in Braila?

Daca ai decis sa mergi la nutritionist in Braila, in primul rand trebuie luat in considerare pretul consultatiei initiale (ce dureaza aproximativ o ora) care poate varia intre 0 RON si 250 RON in functie de clinica aleasa. Iar mai apoi, costul mediu lunar al unei diete personalizate (ce include si consultanta constanta din partea nutritionistului) este de aproximativ 500 RON, sau 1000 RON pentru planurile personalizate de doua luni.

Cum aleg cel mai bun nutritionist din Braila?

Cand esti in cautarea nutritionistului potrivit iti recomandam sa te uiti intai la pret, cel mai important este ca pretul sa fie rezonabil si astfel sa poti mentine dietele pe termen lung pentru a avea rezultate de lunga durata. Daca este posibil, recomandam sa apelati la o clinica ce ofera consultatia initiala gratuita.

Nutritionisti verificati:3
Pret minim consult:0 RON
Plan recomandat:Dieta pe 2 luni
Beneficii extra:Plan cu exercitii
Plan personalizat:Recomandat

Concluziile noastre

Dupa ce ai citit acest articol, poate te-ai decis la ce nutritionist din Braila sa mergi. Tot ce trebuie sa faci mai departe este sa programezi o consultatie.

In cabinetele de nutritie din Braila activeaza specialisti bine pregatiti si cu experienta relevanta, astfel ca poti avea garantia unui ajutor de calitate, indiferent ca suferi de o afectiune medicala sau ca vrei sa-ti schimbi stilul alimentar, imbratisand ideea alimentatiei sanatoase.