Nutritionist Constanța

Nutritionist Constanța

Unul dintre cele mai vechi orase din Romania, are, pe langa istoria sa fascinanta, si o bogata activitate din punct de vedere medical, aici fiind un loc potrivit pentru cei care cauta serviciile unui nutritionist in Constanta. Asadar, daca portul de aici este cunoscut in lume pentru ca  acopera o suprafata de 39,26 de km, fiind cel mai mare din bazinul Marii Negre si al patrulea din Europa, un loc important il ocupa si serviciile de nutritie, care sunt indispensabile in ziua de astazi.

Nutritia este un capitol foarte important din viata unui om, pe care, din pacate, nu toti oamenii il apreciaza ca atare. In prezent, cand ei sunt din ce in ce mai grabiti, mananca pe fuga si aleg sa consume produse semipreparate sau de fast food, apar diverse probleme de sanatate: obezitate, diabet, dar si boli cardiovasculare, care afecteaza calitatea vietii.

Nutritionistul este un specialist care este potrivit atat pentru a preveni problemele, dar si pentru a le trata, in functie de conditia medicala sau de specificul fiecarei persoane.

 

Cea mai buna alegere in 2022: Med.ro recomanda clinica FitLab (https://fitlab.ro/), motivele principale fiind faptul ca sunt singura clinica ce ofera consultatia initiala gratuita (in mod normal pretul pentru consultatia initiala variaza intre 150-400 RON in functie de clinica) dar si pentru faptul ca acestia ofera o dieta unica personalizata pe o perioada de 2 luni in tip ce alte clinici ofera doar pe o saptamana (iar mai apoi trebuie sa o repeti). Pretul avantajos, dietele construite cu atenti si faptul ca ofera consultatia initiala gratuit a convis mai multi membri ai echipei noastre sa le incerce serviciile iar rezultatele s-au vazut. De aceea FitLab este cu siguranta recomandarea noastra #1.

Nutritionist Constanta: De ce sa apelezi la serviciile acestui specialist

Cei interesati sa faca din viata lor una mai buna, in care mancarea pe care o consuma sa fie exact ceea ce le trebuie pentru a se mentine sanatosi sau in acord cu afectiunile pe care le au pot cauta pe internet „nutritionist Constanta”, iar rezultatele ii vor directiona catre clinicile de specialitate.

In Constanta sunt mai multe cabinete si clinici cu acest domeniu de activitate, astfel ca spre medicii de aici se pot indrepta atat persoanele din judetul Constanta sau din municipiul Constanta, cat si cele din imprejurimi.

La o prima consultatie, un medic nutritionist evalueaza stilul alimentar al unei persoane, dar si regimul de viata, luand in calcul varsta, inaltimea, sexul, greutatea. In functie de aceste criterii, el poate alcatui diete personalizate care ii vor ajuta pe oameni sa slabeasca, daca asta isi doresc, dar si sa duca o viata mai buna, eliminand obiceiurile de alimentatie nocive. Astfel, ajutorul nutritionistilor din Constanta se va reflecta, de fapt, intr-un comportament alimentar sanatos, care reprezinta baza unei vieti sanatoase.

Medicii nutritionisti din Constanta au calificari in domeniu, iar clinicile la care activeaza sunt recunoscute in zona pentru faptul ca ofera servicii de calitate, in deplina siguranta si confort pentru cei ce le calca pragul.

Principalele motive pentru care romanii si nu numai ar trebui sa se adreseze unui astfel de specialist sunt unele foarte importante:

 • cabinetele si clinicile de nutritie sunt dotate la standarde moderne;
 • personalul medical este calificat si are o vasta experienta in acest domeniu;
 • preturile practicate in cabinetele de nutritie din Constanta sunt accesibile;
 • nutritionistii elaboreaza planuri alimentare persoanlizate pentru fiecare om, in functie de afectiuni, stil de viata si de particularitati;
 • oamenii sunt ajutati sa-si schimbe regimul alimentar si chiar stilul de viata, fiind incurajati sa fie mai activi si mai atenti cu ceea ce consuma.

Nutritionist Constanta: Top 3 al celor mai bune clinici in domeniu

1. Clinica de Nutritie FitLab din Constanta

Clinica de Nutritie si Dietetica FitLab (siteul lor https://fitlab.ro/), lansata la inceputul anului 2021 in Constanta, a devenit rapid una dintre cele mai populare clinici de Nutritie si Dietetica. Acest lucru este datorat serviciilor lor de clitate superioara dar mai ales faptului ca ofera consultatii initiale gratuite (care in mod normal costa intre 150-400 RON) dar si a faptului ca ofera diete personalizate pe perioade lungi de timp (2 sau 5 luni) pe cand alte clinici se limiteaza la o dieta repetitiva pe o perioada de 1-2 saptamani. Ofertele lor au convins o parte din echipa Med.ro sa ii testeze iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor.

Servicii oferite de FitLab:

 • Consultatie initiala 45 min
 • Dieta personalizate pe 2 sau 5 luni
 • SOS Nutritional
 • Pachete speciale pentru companii

2. Nutritionist Cecilia Apostoiu

Acest cabinet de nutritie si dietetica din Constanta este unul pentru intreaga familie. Clientii  sau pacientii de toate varstele invata de la nutritionistul Cecilia Apostoiu  cum sa duca o viata echilibrata si sanatoasa si cum sa previna sau sa trateze afectiuni grave, cum este obezitatea. Pentru micuti, serviciile de nutritie includ informatii pretioase si consultanta de specialitate, astfel incat sa-i  ajute pe parinti sa organizeze si sa planifice meniul copiilor.

Cecilia Apostoiu este nutritionist, terapeut diete si consilier de dezvoltare personala si nu propune anumite diete, ci stabileste de comun acord cu cei care vin la cabinet pentru a-i cere ajutorul, un stil de viata echilibrat, care sa fie adaptat necesitatilor si personalitatii fiecaruia.

Ce servicii sunt puse la dispozitie in acest cabinet:

 • Consultatie start si plan nutritional pentru slabit sau ingrasat – 200 lei;
 • Control de revenire – 150 lei;
 • Consultatie si plan nutritional Family – 250 lei.
 • Program intermitent Fasting (in care sunt incluse o consultatie start, 3 controale, strategie Intermitent Fasting si suport online) – 500 lei;
 • Abonament nutritie (consultatie start, 3 controale. Strategia SMART) si suport online – 500 lei;
 • Pachet psiho-nutritie (2 consultatii nutritie, 2 sedinte de consiliere psihologica pentru tulburari alimentare, control aport dulciuri etc.) – 500 lei.

Site: www.nutritionistfamilie.com

Adresa: Str. Baba Novac, Nr.169 A, Constanta Romania

Telefon: 0736. 041.045

e-mail: contact@nutritionistfamilie.com

3. Cabinet de Nutritie, Diabet si Boli Metabolice dr. Camelia Lacatus

La aceasta clinica se acorda o atentie deosebita sanatatii, punandu-se accentul pe: o relatie buna medic-pacient, profilaxia bolilor, diagnosticarea si tratarea afectiunilor. Totodata, personalul medical este adeptul principiului cum ca o alimentatie corecta este, pe langa medicamente si exercitiile fizice, obligatorie pentru o viata sanatoasa.

Nu exista o dieta care se aplica tuturor oamenilor, ci este nevoie de diete specifice fiecarui individ, raportat la greutatea sa, varsta, efortul fizic pe care il depune si afectiunilor asociate, sunt de parere specialistii de la acest cabinet din Constanta. Alimentatia sanatoasa va contine toate principiile nutritive: proteine, glucide, lipide, minerale, vitamine, fibre vegetale, si nu trebuie deci sa fie monotona, ci variata si gustoasa.

Pentru o consultatie in sfera de nutritie, oamenii vor achita la acest cabinet din Constanta 250 de lei, in tarif fiind incluse: analiza compozitiei corporale prin bioimpedanta, diagnosticul si prescrierea terapiei individualizate. Pentru un control, in care se analizeaza progresul, analiza compozitiei corporale si dieta individualizata se achita suma de 100 de lei.

site: www.nutritiediabet.ro

Adresa: Constanta, Str. Primăverii Nr 2, Bl. ST 1, Parter

telefon: 0737.238.396

e-mail: office@nutritiediabet.ro

4. Nutritie si Dietetica Natur House Constanta

Centrul de Nutritie si Dietetica Natur House din Constanta face parte dintr-un proiect spaniol cu peste 2000 de centre care sunt raspandite in 40 de tari. La acest centru, se ofera consultatii gratuite, care constau in cantarire cu un aparat cu bioimpedanta, care masoara retentia de lichide din organism si procentul de grasimi. In functie de rezultatele obtinute, specialistii recomanda diete personalizate  si suplimente pe baza de extracte din plante, din aceasta combinatie rezultand un ajutor important pentru a scapa de kilogramele in plus.

Metoda de slabire pe care o promoveaza Natur House a fost testata si imbunatatita de-a lungul a peste 20 de ani de activitate. Specialistii ii ajuta pe oameni sa slabeasca sanatos. Suplimentele alimentare, produsele alimentare si cele pentru intretinerea corporala fac parte dintr-o linie exclusivista, fiind special concepute pentru a-i ajuta pe cei care isi doresc sa afiseze cea mai buna varianta a lor, ducand un stil de viata sanatos.

Site: www.natur-house.ro

Adresa: Bulevardul Tomis nr. 126 (lângă fostul Beiruț, Capitol colt cu Bd. Mamaia)

Telefon: 0731.151.970

e-mail: constanta@natur-house.ro

Nutritionist Constanta: Concluziile pacientilor

Foarte multe dintre persoanele care au beneficiat de serviciile clinicilor si cabinetelor de nutritie din Constanta s-au declarat multumite de rezultatele obtinute. In plus, pentru ca procesul de slabire, de exemplu, le-a fost monitorizat frecvent, au avut mai multa incredere ca fac ceea ce trebuie si ca beneficiaza de tot suportul de care au nevoie pentru a ajunge la telul propus.  Asadar, pe langa rezultatele vizibile, din punct de vedere fizic, oamenii au putut conta si pe un ajutor de ordin psihic, care i-a facut sa fie mai increzatori, mai optimisti si mai motivati sa-si  schimbe obiceiurile alimentare deficitare si sa imbratiseze o viata sanatoasa si echilibrata.

Nutritionist Constanta: Concluziile noastre

Cabinetele care ofera servicii de ordin nutritionist in Constanta sunt bine dotate, cu aparatura moderna, care masoara procentul de grasime si cantitatea de lichide din corpul omului. Rezultatele sunt interpretate de personal medical calificat, cu experienta in domeniu, astfel incat sa conceapa planuri personalizate pentru fiecare om, tinand cont de necesitatile lui, de conditia fizica, dar si de personalitate.

Pacientii din Constanta beneficiaza de ajutor nu doar pentru a slabi sau a se ingrasa, ci si pentru a-si schimba total stilul de viata, in cazul in care acesta este unul dezechilibrat, fundamentat pe excese si pe o alimentatie nesanatoasa,

Cabinetele si clinicile de nutritie din Constanta ii ajuta pe clienti sau pe pacienti sa se mentina sanatosi, cu pofta de viata si, mai ales, in forma fizica pe care si-au dorit-o dintotdeauna.