Meniu

Nutritionist Miercurea Ciuc

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti-ai propus sa ajungi la nutritionist in Miercurea Ciuc, dar nu ai nicio idee incotro sa te indrepti? Din acest articol vei afla care sunt specialistii buni din aceasta specialitate medicala, ce tarife se solicita pentru consultatii si diete, precum si care sunt opiniile celor care au beneficiat deja de serviciile lor.

Inainte de toate, trebuie specificat insa un lucru: este important sa ajungi la un specialist in nutritie pentru a preveni aparitia unor anumite boli datorate alimentatiei nesanatoase si a stilului de viata sedentar (obezitate, diabet, hipertensiune arteriala etc.). Prin nutritie poti intarzia sau elimina instalarea acestor boli sau le poti gestiona mult mai bine, pentru a-ti imbunatati calitatea vietii. Apeleaza, asadar, la specialistii in nutritie din Miercurea Ciuc si vei fi ajutat sa te mentii sanatos si intr-o forma buna!

Informatii care te pot interesa inainte sa ajungi la nutritionist in Miercurea Ciuc

Informatiile prezentate in tabelul de mai jos te vor ajuta sa alegi un nutritionist din Miercurea Ciuc cu care rezonezi si care te va ajuta sa obtii rezultatele dorite:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Servicii online de nutritie si dietetica
 • Nutritionisti dieteticieni cu experienta de peste 5 ani
 • Diete personalizate, pe termen lung
 • Numeroase programe de slabit
 • Programe nutritionale speciale pentru persoane cu diverse afectiuni
Diab Medicals
130 Ron
 • Pret consultatie 130 Ron
 • Personal medical bine pregatit
 • Planuri alimentare personalizate
 • Consiliere nutritionala
 • Contract cu CJAS Harghita
Sananova
100 Ron
 • Pret consultatie 100 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Acces usor, clinica fiind situata in centrul municipiului
 • Nutritionist dietetician cu experienta
 • Mediu curat si relaxant
 • Uneori nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Nutritionist Miercurea Ciuc: top 3 specialisti din acest oras

Iata un top al clinicilor din Miercurea Ciuc, unde poti merge la nutritionist, indiferent ca suferi de o afectiune din aceasta sfera sau ca vrei sa inveti mai multe lucruri despre alimentatia sanatoasa, pentru binele tau si al familiei tale:

1. FitLab

Specialistii clinicii FitLab sunt nutritionisti dieteticieni certificati ce au experienta de peste 5 ani in domeniu. Poti beneficia online de serviciile FitLab, care constau in: diete personalizate pe termen lung (2 si 5 luni), consultatii regulate, numeroase programe de slabit sau pentru cei care sufera de diverse afectiuni medicale. Printre avantajele dietelor FitLab se numara monitorizarea procesului de slabire de catre specialisti, precum si faptul ca dietele sunt unele naturale, fara medicamente periculoase, care isi mentin rezultatele pe termen lung. In plus, clientii beneficiaza de consiliere personalizata, in care li se ofera sprijinul atat din punct de vedere fizic, cat si psihic, prin motivatie si suport moral.

Consultatia initiala este gratuita la Fitlab. Cei care aleg sa urmeze o dieta alaturi de specialistii clinicii au de ales intre cele doua optiuni: dieta de 2 luni (ce include plan alimentar si consultatii regulate) care costa 999 lei si dieta de 5 luni (ce include: plan alimentar, consultatii regulate si apel nutritional de urgenta la orice ora), ce are un pret de 1999 lei.

Cei care au slabit impreuna cu specialistii FitLab se declara multumiti de alegerea facuta. Oamenii spun ca raportul calitate-pret este unul avantajos si ca datorita consultatiilor si programelor online au reusit sa ajunga la obiectivul dorit de la distanta, beneficiind insa de sprijin moral si de monitorizare pe toata durata perioadei.

Vezi parerile pacientilor despre FitLab
Vezi Pareri

2. Diab Medicals

La clinica Diab Medicals, daca ai trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist beneficiezi de consultatii gratuite de diabetologie. Pe partea de nutritie activeaza doi nutritionisti dieteticieni cu experienta: Vitos Dorottya (nutritionist licentiat ce ofera consiliere nutritionala si  antrenamente personalizate) si Schrádi Kata (nutritionist-dietetician licentiat, ce ofera sfaturi nutritionale si planuri alimentare personalizate), ambele fiind absolvente ale Universitatii de Medicina si Farmacie Targu Mures, specializarea Nutritie si Dietetica.

La Diab Medicals, o consultatie de diabetologie costa 100 de lei. O sedinta de consiliere nutritie si dietetica are pretul de 130 de lei, iar o sedinta de consiliere nutritie si dietetica pentru cuplu, cu 14 variante/masa, costa 400 de lei.

Oamenii sunt in majoritate multumiti de serviciile oferite in aceasta clinica. Multe aprecieri le primeste dr. MÁTÉ BEÁTA, medic specialist in diabetologie, insa tot personalul se ridica la inaltimea asteptarilor si exigentelor pacientilor, din spusele acestora.

3. Sananova

Scopul centrului medical Sananova, de diagnostic, terapie si de ingrijire a sanatatii, este sa le ofere pacientilor servicii la standarde profesionale ridicate. Clinica este situata in centrul municipiului Miercurea Ciuc, locatia fiind accesibila. Personalul medical al clinicii este bine pregatit, iar mediul este unul nou, dotat cu aparatura de ultima generatie. In cadrul specialitatii Dietetica, activeaza dr. Bea Nagy, nutritionist dietetician.

O consultatie de diabetologie costa aici 100 de lei.

Oamenii spun ca acest centru medical este bine organizat si ca ofera servicii de buna calitate, la preturi avantajoase. Sunt apreciate, de asemenea, curatenia, mediul relaxat si echipamentele medicale performante. Unii spun insa ca nu se respecta intotdeauna programarile, lucru care devine frustrant pentru cei care asteapta pe la usile cabinetelor.

Concluziile noastre

Cine doreste sa mearga la nutritionist in Miercurea Ciuc sau sa acceseze online aceste servicii are cateva optiuni bune. In acest oras exista specialisti care ofera sfaturi pretioase legate de nutritie, care elaboreaza diete personalizate sau planuri alimentare pentru cei cu diverse afectiuni. Preturile acestor servicii sunt similare cu cele din multe alte orase din tara.