Nutritionist Miercurea Ciuc

Nutritionist Miercurea Ciuc

Daca iti doresti sa slabesti, daca ai o afectiune si vrei sa stii ce alimente poti consuma sau daca ai in plan sa incepi sa mananci sanatos, te ajuta un nutritionist. In Miercurea Ciuc sunt cativa specialisti carora te poti adresa cu incredere.
Nutritionistii sunt cei mai in masura sa stabileasca planuri personalizate pentru fiecare om, in functie de preferintele, dar si de necesitatile acestuia. Urmand recomandarile acestor specialisti din Miercurea Ciuc, sau din alta localitate in care te afli, poti preveni bolile metabolice, evitand acele alimente care nu ti se potrivesc sau corectandu-ti obiceiurile alimentare.

Unde poti beneficia de serviciile unui nutritionist bun in Miercurea Ciuc

In acest tabel, pe care-l poti consulta mai jos, am trecut cateva informatii ce-ti pot fi de ajutor sa gasesti un nutritionist in Miercurea Ciuc care sa fie pe placul tau si sa te ajute in ceea ce-ti propui:

Clinica Consultatie Pret Dieta Site
Diab Medicals 130 RON 250 RON vezi site
Sananova 60 RON vezi site
Multimed 180 RON vezi site

Top nutritionisti din Miercurea Ciuc

In continuare, poti vedea un top al nutritionistilor din Miercurea Ciuc, in care sunt prezentate lucrurile pentru care se fac remarcati, dar si parerile fostilor sau actualilor clienti. In acest fel vei putea avea un tablou aproape complet al calitatii serviciilor oferite.

Iata 3 nutritionisti din Miercurea Ciuc care merita atentia ta:

1. Diab Medicals

La aceasta clinica se afla Vitos Dorottya, nutritionist-dietetician licentiat, care a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din Targu-Mures in 2020, dobandind aceasta specializare. Specialitatea preferata a sa este dietoterapia in bolile endocrinologice. Mai profeseaza aici si Schrádi Kata, ce a absolvit in acelasi an aceeasi facultate, la aceeasi specializare.
O sedinta de consiliere in nutritie si dietetica are un tarif de 130 de lei. In pachet sunt incluse: consultul de specialitate, cu recomandare pentru analize, interpretarea rezultatelor analizelor, masuratori antropometrice si analiza compozitiei corporale. Pretul pentru un control de nutritie este de 50 de lei.
Unele dintre persoanele care au ajuns la cabinetul de nutritie din cadrul Diab Medicals sunt multumite ca acesta se afla in apropierea unui supermarket Kaufland si ca din acest motiv nu au probleme cu parcarea autoturismelor. Majoritatea oamenilor se declara multumiti de experienta avuta aici si de rezultatele pe care le-au obtinut.
SUMMARY:
+ sedintele de consiliere sunt oferite de doi nutritionisti-dieteticieni licentiati;
+ clinica este situata in apropierea unui centru comercial unde se poate parca;
+ costul consultatiei este avantajos, incluzand multe servicii.

2. Sananova

La acest centru medical de diagnostic, terapie si ingrijire a sanatatii, situat in Miercurea Ciuc, sunt oferite o multitudine de servicii. Exista la Sananova si cabinetul unui nutritionist, unde oamenii pot veni sa obtina sfaturi de alimentatie si o dieta personalizata.
Tariful pentru o consultatie la nutritionist este de 60 de lei, iar cel al unui control este de 40 de lei.
Persoanele care au trecut pragul centrului medical spun despre el ca este bine organizat, curat si ca dispune de aparatura moderna. Oamenii sunt multumiti si ca se ajunge usor la Sananova, centrul medical fiind situat in centrul municipiului Miercurea Ciuc. De cealalta parte sunt si oameni, ce-i drept, mult mai putini, care nu sunt multumiti de experienta pe care au avut-o aici.
SUMMARY:
+ situat in centrul municipiului Miercurea Ciuc;
+ oferta bogata de servicii medicale;
+ cabinetele sunt curate si bine dotate;
+ tarifele pentru serviciile de nutritie sunt accesibile

3. Multimed

Multimed este situat intr-o locatie pitoreasca, la poalele Muntilor Harghita, si ofera ingrijiri de calitate pacientilor intr-un mediu ce respecta standardele europene. Aici poti gasi o gama vasta de servicii medicale, printre care si nutritie si dietetica, in cabinetul lui Székely Dorottya – Nutritionist şi Dietetician.
Costul unei consultatii de nutritie si dietetica la Multimed este de 180 de lei, iar un control de nutritie si dietetica are un tarif de 110 lei.
Parerile oamenilor sunt foarte impartite in ceea ce priveste calitatea serviciilor. Daca unii dintre ei sunt multumiti de modul cum au fost tratati, sunt destul de multi care considera ca modul de organizare ar trebui cu mult imbunatatit. Anumite persoane spun ca au fost tratate de catre personal cu lipsa de respect si ca in centru este inghesuiala.
SUMMARY
+ locatie usor accesibila, in centrul municipiului Miercurea Ciuc;
– centrul are multe review-uri negative pe internet

Concluziile noastre

Daca ai nevoie de un nutritionist in Miercurea Ciuc trebuie sa te informezi asupra clinicilor si specialistilor, iar in acest fel vei putea lua o decizie buna.

Chiar daca Miercurea Ciuc este un oras relativ mic, serviciile medicale sunt aici de foarte buna calitate, inclusiv cele care tin de nutritie si dietetica. In plus, municipiul resedinta de judet al Harghitei este considerat unul dintre cele mai cochete orase din tara, asa ca merita sa-i faci o vizita, daca ai nevoie de un nutritionist bun, dar si pentru a te delecta cu frumusetile sale.