Nutritionist Online

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In ultimii ani, numarul de persoane care prefera sa colaboreze cu un nutritionist online a crescut considerabil, fiind o varianta avantajoasa din mai multe puncte de vedere. Este o metoda convenabila care permite oricui sa beneficieze de consultanta nutritionala din confortul casei, fara a mai fi necesare deplasari.

Mai multi nutritionisti s-au aliniat la nevoile societatii moderne si au migrat in mediul online, comunicarea facandu-se prin diferite platforme. Un nutritionist online face exact acelasi lucru pe care il face si nutritionistul din cabinet, atat din perspectiva dezvoltarii unor programe alimentare echilibrate si sanatoase, cat si din cea a monitorizarii rezultatelor.

Nutritionist online: cele mai bune optiuni

Clientii care decid sa beneficieze online de serviciile unui nutritionist au la dispozitie cateva optiuni foarte bune din care pot alege. Poti consulta urmatorul tabel pentru a iti face o idee cu privire la alegerile de top in materie de nutritie online, care a devenit un serviciu din ce in ce mai cautat, mai ales din cauza lipsei de timp pentru deplasari:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Consultatie initiala online
 • Raport satisfacator calitate-pret
 • Apel SOS nutritional
 • Personal amabil
Superfit
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Personal cu experienta
 • Echipa completa de specialisti in domenii ca nutritia, fizioterapia si psihologia
 • Preturi reduse pentru consultanta nutritionala online
 • Servicii de calitate
 • Unii clienti spun ca tarifele sunt destul de mari
Nutrislim
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Echipa formata din medici nutritionisti cu experienta vasta
 • Reducere la reinnoirea programelor de nutritie
 • Preturi convenabile
 • Retete usor de gatit
NutriCoach
120-180 Ron
 • Pret consultatie 120-180 Ron
 • Programe de consiliere nutritionala inclusiv pentru clientii cu nevoi speciale de alimentatie
 • Abordare holistica
 • Solutii personalizate
Natural Diet
250 Ron
 • Pret consultatie 250 Ron
 • Medic nutritionist cu experienta vasta
 • Disponibilitatea unei platforme securizate
 • Profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cel mai bun nutritionist online?

Daca in orasul tau nu exista un nutritionist sau daca preferi o varianta mai flexibila si confortabila, poti lua in calcul varianta online. Oriunde ai locui, ai ocazia sa beneficiezi de consultanta unor nutritionisti bine pregatiti. Pentru a te asigura ca faci o alegere corecta, este important sa cunosti cateva informatii de baza despre cei mai buni nutritionisti online si care este topul acestora:    

1. FitLab

FitLab ocupa primul loc in clasament cand vine vorba despre nutritionisti online, fiind o clinica specializata exclusiv pe nutritie si dietetica. Echipa are o experienta de peste 5 ani si ofera consiliere personalizata pentru imbunatatirea tiparelor alimentare. Serviciile acestei clinici se adreseaza atat persoanelor care vor sa slabeasca, sa se ingrase sau sa se mentina, cat si celor diagnosticate cu diabet, hipertensiune arteriala sau alte afectiuni ce impun respectarea unui regim alimentar special si schimbari in alimentatia zilnica. Programele sunt adaptate pe nevoile clientului.

Poti gasi tarifele acestei clinici pe website-ul sau oficial. Clientii beneficiaza de gratuitate la consultatia initiala prin completarea unui formular pe pagina principala. Ulterior, acestia pot alege intre dieta pe 2 luni sau dieta pe 5 luni. Ambele contin plan alimentar diversificat (in raport cu numarul de luni), consiliere nutritionala si consult periodic (o ora la doua saptamani). Dieta pe 5 luni vine in plus cu apelul SOS nutritional, ce poate fi folosit la orice ora.

Faptul ca ofera consultanta nutritionala online a atras clinicii aprecieri din partea multor clienti. Acestia sunt multumiti de raportul calitate-pret si de rezultatele pe care le-au obtinut prin respectarea programelor personalizate de nutritie. De asemenea, personalul este amabil si comunicativ.

Vezi parerile pacientilor despre FitLab
Vezi Pareri

2. Superfit

Centrul Superfit reprezinta una dintre cele mai bune optiuni daca intentionezi sa colaborezi online cu un nutritionist. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, dr. Serban Damian sustine persoanele de orice varsta sa ajunga la o greutate optima prin programe de alimentatie echilibrate si promoveaza un stil de viata sanatos. Acesta a participat la numeroase evenimente si conferinte stiintifice, la multe dintre ele in calitate de speaker. In cadrul acestui centru, isi desfasoara activitatea o echipa completa de specialisti in nutritie, fizioterapie, medicina, antrenament si psihologie.

Pentru consultanta nutritionala online, preturile sunt mai mici cu pana la 40% fata de cele practicate la centru. Tariful unei consultatii de nutritie online este de 200 lei, iar dosarul cu recomandari costa 700 lei. Preturile pachetelor de consultanta online in nutritie si sport variaza in functie de mijlocul de comunicare (email sau interactiune video) si de numarul de luni. Un program Superfit de o luna, prin intermediul emailului, costa 900 lei. Prin intermediul interactiunii video, tariful unui pachet de o luna este de 1.110 lei.

Clientii sunt foarte multumiti de rezultatele pe care le-au obtinut cu ajutorul programelor de nutritie, echilibrate si construite in functie cu nevoile nutritionale individuale. Acestia spun ca au reusit nu numai sa ajunga la greutatea dorita, dar si-au schimbat si starea de spirit si nivelul de energie. Potrivit recenziilor venite din partea clientilor, serviciile sunt de calitate, iar profesionalismul si seriozitatea sunt doua dintre cele mai apreciate calitati la personalul centrului. Fara a contesta pregatirea personalului si eficienta programelor, cativa clienti spun ca preturile sunt destul de mari.

3. Nutrislim

Persoanele care intentioneaza sa lucreze online cu nutritionisti pot alege clinica Nutrislim, care este una dintre cele mai bune optiuni. Echipa clinicii este formata din medici nutritionisti cu experienta de peste 12 ani in domeniu, iar programele de nutritie la distanta se adreseaza clientilor care se afla in orice colt al lumii. Acestia beneficiaza de diete diversificate si sugestii de retete gustoase, fara a se miza pe medicamente de slabit sau alte remedii similare. Colectivul de medici nutritionisti isi desfasoara activitatea sub indrumarea fondatoarelor Nutrislim. De asemenea, nutritionistii parcurg un training de nutritie care dureaza peste 100 de ore inainte de a intra in echipa.

La aceasta clinica, pretul unei consultatii initiale pentru slabit este de 200 lei. La reinnoirea programelor de nutritie, clientii beneficiaza de o reducere de 10%.

Conform parerilor exprimate in mediul online, multi dintre clienti recomanda serviciile clinicii si considera ca preturile sunt convenabile. Medicii sunt implicati si explica toate detaliile privitoare la programele nutritionale. Meniurile sunt construite individual, iar retetele sugerate sunt usor de gatit.

4. NutriCoach

NutriCoach este o varianta foarte buna pentru cei care vor sa acceseze online serviciile unui nutritionist, in vederea dobandirii un stil de viata echilibrat. Aici se mizeaza pe o abordare holistica, in care se tine cont de stilul de viata al clientului, sustinut ulterior prin programe de consiliere nutritionala care i se potrivesc. Serviciile se adreseaza atat celor care doresc sa isi remodeleze corpul, cat si persoanelor care au nevoi nutritionale speciale, pe fondul unei afectiuni.

Preturile sunt disponibile pe website-ul oficial si arata astfel: 180 lei sedinta de consiliere nutritionala pentru slabit (dieta personalizata inclusa), 180 lei consultatia de nutritie terapeutica si 120 lei sedinta de consiliere nutritie stil de viata. Pentru un pachet de slabit pe 3 luni, clientii vor achita 555 lei si vor beneficia de consultatie initiala, 5 consultatii de monitorizare si ajustari periodice la dieta.

Clientii au oferit online calificative maxime, ceea ce indica faptul ca au fost multumiti de calitatea serviciilor si ca au avut o experienta buna. Acestia spun ca au beneficiat de solutii personalizate, nu de remedii generale. Fiecare client primeste consultanta in functie de nevoile sale.

5. Natural Diet

Lista optiunilor pe care le au la dispozitie persoanele care prefera varianta online in materie de consultatii in nutritie continua cu Natural Diet. Clientii beneficiaza de un volum complet de informatii si participa la sedinte prin intermediul unei platforme securizate. Medic primar nutritionist, diabetolog, fitoterapeut si homeopat, Anca Barbulescu are un parcurs profesional si academic remarcabil. Pe langa participarea la numeroase manifestari stiintifice nationale si internationale de interes, aceasta este membru in mai multe societati din tara si din strainatate, cum ar fi Societatea Americana pentru Studiul Obezitatii.

Pretul consultatiei initiale este de 250 lei. Clientii pot alege consultatia initiala live, care dureaza o ora si are tariful de 350 lei. Pretul unui pachet de nutritie pe platforma securizata, in care sunt incluse consultatia initiala, 3 controale de nutritie si 4 diete personalizate saptamanale, costa 625 lei (550 in perioade de reduceri).

Clientii recomanda serviciile acestui cabinet si se declara impresionati de profesionalismul medicului. Cei mai multi dintre ei sustin ca au avut o experienta placuta si ca au reusit sa isi indeplineasca obiectivele prin respectarea indicatiilor primite de la nutritionist.

Concluzii

Flexibilitatea, confortul si accesul prelungit la informatia oferita de nutritionist sunt principalele motive pentru care consultatiile online au capatat o mai mare popularitate in ultima vreme. Oriunde ai locui, poti sa accesezi acest serviciu atata vreme cat ai un dispozitiv si conexiune la internet.

Exista suficiente variante din care poti alege pentru a beneficia de consultanta nutritionala online, la preturi accesibile. Diferenta principala este ca nu mai trebuie sa mergi periodic la cabinetul nutritionistului tau, deoarece sedintele – inclusiv monitorizarea progresului – se fac cu ajutorul dispozitivelor inteligente.