Nutritionist Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cine este in cautarea unui nutritionist in Pitesti are de unde alege! In articolul de fata sunt prezentate trei clinici destul de diferite ca abordare, astfel incat fiecare sa se poata indrepta spre aceea care raspunde cel mai mult nevoilor si preferintelor sale.

Nu trebuie sa astepti sa mergi la nutritionist atunci cand te ingrasi sau cand descoperi ca ai o afectiune acuta sau cronica! Poti preveni toate aceste probleme daca te hranesti sanatos si echilibrat, iar in acest sens te vor ajuta nutritionistii din Pitesti, daca treci macar o data pragul unui astfel de cabinet.

Unde poti merge la nutritionist in Pitesti si cat costa?

In tabelul de mai jos se afla informatii care iti sunt de folos daca esti in cautarea unui nutritionist in Pitesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Clinica specializata in servicii de nutritie si dietetica
 • Echipa de nutritionisti-dieteticieni cu experienta
 • Consultatii online
 • Prima consultatie este gratuita
 • Piete personalizate cu rezultate pe termen lung
Kinetoclinic
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Centru modern cu diverse servicii de recuperare
 • Planuri nutritionale personalizate
 • Diverse planuri alimentare, individuale sau pentru intreaga familie
 • Personal bine pregatit
Biorezonanta si nutritie
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Cabinet de biorezonanta si nutritie ce a castigat popularitate in oras
 • Preturi avantajoase
 • O alternativa la terapiile clasice
 • Planuri alimentare personalizate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 nutritionisti din Pitesti

In continuare, am alcatuit un top 3 relevant pentru cei care isi doresc sa ajunga la cel mai bun nutritionist din Pitesti. Iata care sunt clinicile si cabinetele ce merita toata atentia argesenilor interesati de o alimentatie sanatoasa:

1. FitLab

FitLab este o clinica specializata in nutritie si dietetica. Echipa de profesionisti ofera si consultatii online pentru locuitorii din Pitesti si din intreg judetul Arges. In mai bine de doi ani de activitate, nutritionistii-dieteticieni de la FitLab au ajutat sute de romani sa slabeasca si sa se mentina in cea mai buna forma. Programele acestei clinici sunt personalizate pentru fiecare client si de aceea sunt eficiente si pe termen lung. In plus, intreg procesul este supravegheat de un specialist cu experienta, care ii ajuta pe oameni si din punct de vedere emotional.

Prima consultatie este gratuita la FitLab, iar cei interesati trebuie sa completeze in acest scop un formular de pe site-ul clinicii. Ulterior, costurile sunt urmatoarele: o dieta pe 2 luni, cu plan alimentar pe aceasta perioada si cu consultatii regulate, costa 999 lei, iar o dieta de 5 luni, cu plan alimentar pe aceasta perioada si consultatii regulate, precum si cu un apel nutritional la orice ora, are un tarif de 1999 lei.

Persoanele care au colaborat cu specialistii clinicii pentru a slabi se declara in majoritate multumite de rezultate. Sunt apreciate in special amabilitatea si pregatirea personalului, dar si ca prima consultatie este gratuita. De asemenea, multi sunt incantati si de faptul ca sunt oferite consultatii nutritionale online.

Vezi parerile pacientilor despre FitLab
Vezi Pareri

2. Kinetoclinic

Kinetoclinic este un centru de recuperare medicala, kinetoterapie si fizioterapie infiintat in 2018. Printre serviciile oferite se numara si cele de nutritie, in cadrul carora sunt concepute planuri alimentare mulate pe nevoile fiecarui om. La acest centru din Pitesti sunt oferite tipuri de pachete ce au fost alcatuite pentru a veni in ajutorul cat mai multor oameni (pachete cu 2 sedinte, cu 5 sedinte, pachet pentru familie).

La Kinetoclinic, o consultatie nutritionala costa 200 de lei. Pachetul 1, ce cuprinde 3 sedinte, are un tarif de 200 de lei, iar Pachetul 2, cu 5 sedinte, costa 350 de lei. De asemenea, pachetul Familie costa 400 de lei.

Majoritatea clientilor acestei clinici se declara multumiti de serviciile pe care le-au primit. Ei spun ca personalul este bine pregatit si prompt, ca nu se asteapta mult timp pentru a intra la consultatie sau la proceduri si ca preturile sunt avantajoase.

3. Biorezonanta si nutritie

Cabinetul de biorezenanta si nutritie ii apartine lui Draghici Dumitru, terapeut in Terapii complementare, care are studii tehnice, de chimie, fizica, dinamica fluidelor, ce l-au ajutat sa inteleaga modul cum functioneaza organismul. Experienta de ani buni i-a permis terapeutului sa creeze un protocol de sanatate in etape, ce combina evaluarea starii de sanatate cu remediile din plante, terapia prin biorezonanta si cu programe alimentare personalizate.

Evaluarea nutritionala si consilierea au un pret de 150 de lei. Programul de nutritie si recuperare pe 7 zile are un pret de 150 de lei, iar un alt program de nutritie si recuperare, tot pe 7 zile, costa 250 de lei.

Cei care au ajuns la acest cabinet se declara multumiti de experienta si spun ca au fost tratati cu competenta si profesionalism. De aceea, ei recomanda si altora sa incerce aceasta experienta, care este o alternativa buna la terapiile clasice. De asemenea, multi spun ca i-au ajutat planurile alimentare sa slabeasca si sa se mentina in forma.

Concluziile noastre

In Pitesti este varietate in ceea ce priveste serviciile nutritionistilor. Dupa cum ai putut observa, exista servicii oferite online, terapii complementare sau clinici in care sunt imbinate kinetoterapia si fizioterapia cu o nutritie adecvata pentru mentinerea sau obtinerea sanatatii multdorite. Alege una dintre optiunile de mai sus, in functie de ceea ce-ti doresti si de bugetul pe care-l ai la dispozitie si vei vedea ca urmand recomandarile specialistilor se va imbunatati aspectul fizic, dar si modul cum te simti!