Nutritionist Pitesti

Nutritionist Pitesti

Multe persoane isi doresc o adevarata schimbare in corpul lor si desi au apelat la destul de multe metode de a pierde kilogramele in plus, nu au reusit sa obtina rezultatele dorite, insa varianta cea mai potrivita pentru acestia este sa apeleze la un nutritionist in Pitesti.

Pitesti este un oras cu multe posibilitati in ceea ce priveste consilierea nutritionista, asa ca, cel mai bine, este ca, inainte de a incepe orice dieta care poate sa afecteze mai rau organismul, sa se viziteze mai intai un nutritionist care poate sa ofere sfaturi si recomandari avizate.

 

Cea mai buna alegere in 2022: Med.ro recomanda clinica FitLab (https://fitlab.ro/), motivele principale fiind faptul ca sunt singura clinica ce ofera consultatia initiala gratuita (in mod normal pretul pentru consultatia initiala variaza intre 150-400 RON in functie de clinica) dar si pentru faptul ca acestia ofera o dieta unica personalizata pe o perioada de 2 luni in tip ce alte clinici ofera doar pe o saptamana (iar mai apoi trebuie sa o repeti). Pretul avantajos, dietele construite cu atenti si faptul ca ofera consultatia initiala gratuit a convis mai multi membri ai echipei noastre sa le incerce serviciile iar rezultatele s-au vazut. De aceea FitLab este cu siguranta recomandarea noastra #1.

 

Nutritia este un subiect din ce in ce mai complex in prezent, pentru ca tot mai multe persoane se confrunta cu problemele legate de greutate, cu boli alimentare care le afecteaza viata, cu neincredere in sine si chiar cu un grad avansat de depresie. De ce? Pentru ca alimentele consumate joaca un rol foarte important in determinarea varstei metabolice, in sanatatea corporala, dar si a sistemului digestiv si in sanatatea mentala.

Putine persoane stiu ca alimentele pe care le consuma le poate influenta starea, comportamentul. Daca acestea au anumite problemele de ordin psihic, este posibil ca unele tipuri de mancaruri sa le agraveze sau sa le amelioreze, depinde de caz.

Indiferent de situatie, este foarte important sa se apeleze la ajutorul unui specialist in acest domeniu, care poate sa ofere o solutie simpla la o problema care, in teorie, parea a fi extrem de complicata.

De ce este important sa apelezi la ajutorul unui nutritionist Pitesti?

In prezent, in Romania, tot mai multe persoane se confrunta cu probleme legate de obezitate sau supraponderabilitate din cauza unei alimentarii nesanatoase sau din cauza meselor neregulate, lucru care poate sa fie ameliorat prin vointa si prin recomandarile unui nutritionist din Pitesti.

Este important sa se apeleze la ajutorul unui profesionist in momentul in care situatia scapa de sub control, pentru ca amanarea unor astfel de probleme si afectiuni pot sa duca pe viitor la adevarate boli alimentare care vor capata caracter permanent.

Este necesar sa se contacteze un nutritionist profesionist in contextul in care pacientul manifesta urmatoarele simptome:

 • se confrunta cu o alimentatie excesiva, in care depaseste limita de hrana consumata la o masa;
 • are colesterolul marit;
 • are in plan sa aiba un copil si isi doreste ca alimentatia sa fie cea mai potrivita pentru o dezvoltare cat mai buna si sanatoasa a bebelusului;
 • are insomnii;
 • are probleme digestive;
 • isi doreste sa piarda din excesul de kilograme sau isi doreste sa mai creasca in greutate;
 • isi doreste sa obtina performante in activitatea sportiva pe care o desfasoara;
 • isi doreste sa fie consultat de un specialist pentru identificarea unei probleme de sanatate care poate aparea din cauza unor rutine alimentare nesanatoase.

Pentru ca respectiva persoana sa obtina o parere avizata si recomandari alimentate personalizate pentru organismul sau, este necesar sa apeleze la un cabinet de nutritie din Pitesti.

Nutritionist Pitesti – top 4 cabinete de nutritie din Pitesti

Este ideal ca, in momentul in care se sesizeaza anumite nereguli la nivelul nutritiei, sa se contacteze imediat un nutritionist din Pitesti care stie exact prin ce etape trebuie sa treaca pacientul sau pentru a se identifica problema de care sufera. Indiferent ca este vorba de un numar in exces de kilograme pe care pacientul a incercat sa le dea jos fara succes sau ca e vorba de o boala alimentara cum este diabetul, nutritionistul este cea mai potrivita persoana care sa identifice sursa problemei, dupa care sa ofere si solutia corespunzatoare.

1. Clinica de Nutritie FitLab din Pitesti

Clinica de Nutritie si Dietetica FitLab (siteul lor https://fitlab.ro/), lansata la inceputul anului 2021 in Pitesti, a devenit rapid una dintre cele mai populare clinici de Nutritie si Dietetica. Acest lucru este datorat serviciilor lor de clitate superioara dar mai ales faptului ca ofera consultatii initiale gratuite (care in mod normal costa intre 150-400 RON) dar si a faptului ca ofera diete personalizate pe perioade lungi de timp (2 sau 5 luni) pe cand alte clinici se limiteaza la o dieta repetitiva pe o perioada de 1-2 saptamani. Ofertele lor au convins o parte din echipa Med.ro sa ii testeze iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor.

Servicii oferite de FitLab:

 • Consultatie initiala 45 min
 • Dieta personalizate pe 2 sau 5 luni
 • SOS Nutritional
 • Pachete speciale pentru companii

2. Kineto Clinic Pitesti

Kineto Clinic este o clinica specializata in mai multe ramuri medicale, unele dintre ele tinand de kinetoterapie, fizioterapie si masaj terapeutic, iar cealalta fiind specializata in nutritie. Fiind un domeniu de activitate atat de important, acesta cuprinde nutritionisti profesionisti care sa-si ajute pacientii sa faca fata oricaror provocari de ordin alimentar se ivesc in viata lor.

Nutritionistii din cadrul acestei clinici ofera consiliere nutritionala personalizata pentru fiecare pacient. Cauzele din care pot proveni bolile alimentare sau blocajul la un anumit numar de kilograme sunt numeroase, de aceea, este nevoie de ajutorul unui specialist care sa identifice sursa problemei si sa o amelioreze.

Serviciile puse la dispozitie de Kineto Clinic sunt urmatoarele:

Pachetul 1 care cuprinde 3 sedinte -180 lei:

 • evaluarea starii de sanatate;
 • evaluarea stilului alimentar;
 • analiza compozitiei corporale;
 • masurarea grasimii viscerale;
 • masurarea masei musculare;
 • determinarea masei minerale osoase;
 • masurarea apei si a grasimii in procentaj;
 • determinarea varstei metabolice;
 • stabilirea obiectivelor;
 • stabilirea etapelor de urmat in functie de particularitatile fiecarui pacient;
 • implementarea jurnalului alimentar (scris sau poze);
 • analiza jurnalului alimentar;
 • indicatii pentru inceperea programului alimentar personalizat (meniu pentru 2 saptamani, variante, portii, retete);
 • cantarire si masurare;
 • evaluarea jurnalului;
 • analiza reactiei organismului la meniul initial;
 • analiza compozitiei corporale (masurare, cantarire);
 • stabilirea obiectivelor pentru urmatoarea perioada.

Pachetul 2 care consta in 5 sedinte (in care sunt incluse si cele 3 de la primul pachet) – 200 lei:

 • stabilirea listei de cumparaturi;
 • retete si metode de preparare – aperitive, felul1, felul2, dulciuri, bauturi (shake-uri sau smoothies);
 • consiliere telefonica pe tot parcursul programului;
 • modificarea saptamanala a meniului;
 • analiza jurnalului alimentar;
 • masurare, cantarire si analiza evolutiei organismului pe parcursul schimbarii alimentatiei;
 • stabilirea planului alimentar de mentinere.

Se poate apela telefonic sau prin intermediul website-ului pentru a se lua legatura cu aceasta clinica:

Telefon: 0787 882 209 / 0747 557 117

Website: https://kinetoclinic.ro/

3. Cabinetul de biorezonanta si nutritie

Cabinetul de biorezonanta si nutritie este specializat, asa cum ii spune si numele, in biorezonanta si nutritie. Din punctul de vedere al nutritiei, acest cabinet ofera pacientilor sai posibilitatea de evaluare si consiliere nutritionala, in cadrul caruia specialistul identifica si descopera care este solutia cea mai potrivita prin care sa se amelioreze respectiva problema de sanatate sau excesul de kilograme.

Aceasta consiliere si evaluare nutritionala consta intr-o discutie pe care pacientul o poarta cu specialistul si in care pacientul ii spune specialistului ce fel de obieceiuri alimentare are, ce simptome manifesta in prezent (excesul de kilograme, nivel de energie scazut, lipsa de incredere in sine, lipsa de capacitate de concentrare etc). Dupa ce se clarifica aceste detalii, specialistul cauta mai in profunzime, intreband si care sunt problemele de sanatate a familiei (parintilor, fratilor).

Se poate lua legatura cu acest cabinet prin intermediul numarului de telefon sau a adresei de mail:

Telefon: 0720 223 529

E-mail: cabinete.biorezonanta@gmail.com

Website: https://biorezonantasinutritie.ro/

4. Centrul de Consultanta Wellness Herbalife Pitesti

Acest centru de consultanta wellness Herbalife Pitesti are in vedere oferirea de consiliere nutritionala prin intermediul careia orice persoana sa-si poata gasi echilibrul in ceea ce-i priveste organismul, dar si deprinderea de obiceiuri sanatoase din punctul de vedere al alimentatiei.

Aceasta companie pune la dispozitia clientilor sai si unele pachete de produse pe care acestia sa le foloseasca cu scopul de a atinge greutatea dorita.

Centrul de consultanta wellness Herbalife poate fi contactat atat prin intermediul adresei de mail, cat si prin telefon:

Telefon: 0761 861 901

E-mail: herbafitro@gmail.com

Website: https://www.herbafit.ro/

Concluziile pacientilor

Recomandarile si sfaturile adecvate le poate oferi un nutritionist din Pitesti, specializat in aria lui de expertiza, care cunoaste exact etapele ce trebuie parcurse pentru persoanele care se confrunta cu kilogramele in plus sau cu diverse boli de alimentatie. Este necesar sa se cunoasca importanta unui astfel de profesionist in domeniul de nutritie si, imediat ce se observa anumite nereguli, sa se apeleze la ajutorul sau.

Concluziile noastre

Pentru a se invinge lupta cu kilogramele este nevoie sa se descopere o adevarata stapanire de sine, iar pentru a depinde aceasta abilitate este, de cele mai multe ori, nevoie de indrumarea unui nutritionist din Pitesti care sa ofere planurile alimentare necesare fiecarei persoana in parte. Nici cu bolile alimentare nu este de gluma, pentru ca acestea pot capata un grad de severitate destul de mare, lucru care este mai bine prevenit sau ameliorat din timp.