Meniu

Nutritionist Slatina  

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa colaborezi cu un nutritionist din Slatina pentru a dobandi un stil de viata mai sanatos? Un nivel scazut de energie, aparitia unor afectiuni digestive si problemele de greutate pot indica o alimentatie defectuoasa si necesitatea de a face schimbari pe plan nutritional.

A slabi sau a lua in greutate, precum si a gestiona o boala cronica prin alimentatie, devin mai usoare atunci cand lucrezi cu specialisti. In acest oras, exista suficiente cabinete sau clinici unde poti beneficia de consultanta nutritionala de calitate, la cabinet sau din confortul casei.

Unde gasesti cel mai bun nutritionist din Slatina

Este firesc sa vrei sa colaborezi cu cel mai bun nutritionist, iar daca locuiesti in Slatina urmatorul tabel iti poate fi de folos in acest sens, deoarece surprinde numele celor mai reputate clinici sau cabinete unde se ofera servicii de nutritie si unde raportul calitate-pret este apreciat:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Clinica specializata in totalitate pe nutritie si dietetica
 • Echipa cu experienta in domeniul nutritiei
 • Solutii in materie de nutritie inclusiv pentru pacientii cu afectiuni cronice
 • Raport satisfacator calitate-pret
Nutrition by Daria
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Consultanta nutritionala personalizata
 • Posibilitatea de a alege un program de nutritie pentru cupluri
 • Raport bun calitate-pret
Vera Daghie
100 Ron
 • Pret consultatie 100 Ron
 • Nutritionist cu experienta vasta
 • Pret consultatie accesibil
 • Posibilitatea de a solicita dieta personalizata in regim de urgenta
 • Planuri nutritionale eficiente si personalizate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici pentru colaborarea cu un nutritionist din Slatina

Pentru o colaborare care sa aduca rezultatele dorite, poti avea nevoie de indrumarea unui nutritionist care isi desfasoara activitatea in Slatina, in cazul in care locuiesti in acest oras. Pe langa profesionalism si dedicare din partea specialistului in nutritie, este nevoie de ambitie din partea clientului si de seriozitate.

In continuare, vor fi prezentate cele mai bune optiuni dintre care poti alege atunci cand vrei sa te adresezi unui nutritionist din acest oras:

1. FitLab

Prima optiune in randul pacientilor din Slatina, interesati de serviciile unui nutritionist bun, este FitLab. Specializata exclusiv pe nutritie si dietetica, aceasta clinica a ajutat deja sute de pacienti, in numai doi ani de activitate. Echipa clinicii are o experienta de peste 5 ani si ofera consiliere personalizata individuala. Serviciile se adreseaza in egala masura persoanelor care sufera de afectiuni precum diabetul sau hipertensiunea arteriala si care pot avea nevoie de o dieta speciala pentru a tine sub control boala.

Consultatia initiala este gratuita, iar clientii o pot obtine prin simpla completare a unui formular cu 14 intrebari. Dieta pe doua luni costa 999 lei, iar in acest pachet sunt incluse consilierea nutritionala, planurile alimentare diversificate si individuale, precum si consultul o data la doua saptamani. Aceleasi beneficii sunt valabile si la dieta pe cinci luni, cu urmatoarele deosebiri: pretul este de 1999 lei, dieta este elaborata pe o perioada de cinci luni si clientii pot sa foloseasca la orice ora apelul SOS nutritional.

In ceea ce priveste parerile celor care au beneficiat de serviciile acestei clinici, ele sunt intr-o foarte mare proportie pozitive. Printre aspectele apreciate se numara amabilitatea colectivului, raportul calitate-pret si posibilitatea de a beneficia de consultanta nutritionala de oriunde, folosind varianta online.

Vezi parerile pacientilor despre FitLab
Vezi Pareri

2. Nutrition by Daria

O alta alegere foarte buna pentru cei care vor sa adopte un stil alimentar echilibrat cu ajutorul unui nutritionist si locuiesc in orasul Slatina este Nutrition by Daria. Aici, pacientii pot sa aleaga dintre doua variante: intalniri si sesiuni de nutritie desfasurate la cabinet sau desfasurate in mediul virtual. In cadrul acestui cabinet, se poate beneficia de consiliere si consultanta nutritionala in functie de nevoile si obiectivele personale. Nutritionistul detine aviz de libera practica in domeniu si este membru al Asociatiei Romane pentru Nutritie, Fitness si Sanatate.  

In ceea ce priveste lista de tarife, aceasta arata in felul urmator: consultatie online de 40 minute – 200 lei, pachet basic slabit – 400 lei/luna si nutritie cupluri – 600 lei/luna. Ambele pachete cuprind planuri alimentare personalizate si monitorizare zilnica prin platforme ca Skype sau WhatsApp.

Clientii spun ca au avut o experienta placuta si ca au reusit sa isi atinga obiectivele de greutate. De asemenea, acestia au dobandit un stil alimentar echilibrat si au fost sustinuti inclusiv pe plan psihic, prin incurajari si sfaturi personalizate. Alte aspecte apreciate sunt preturile accesibile.

3. Vera Daghie

Vera Daghie este un nutritionist care ii ajuta pe pacientii din Slatina sa slabeasca sanatos, avand 16 ani de activitate in acest domeniu. Aceasta detine atestat in medicina estetica si a urmat numeroase cursuri nationale si internationale de nutritie, avand un portofoliu complex de rezultate si diplome care ii atesta pregatirea.

Referitor la tarife, o consultatie initiala costa 100 de lei. Pentru o dieta personalizata, vei plati suma de 500 lei. Clientii pot solicita masuratori, poze si nota explicativa contra sumei de 50 lei. Exista si posibilitatea de a face o programare in regim de urgenta, pretul unei astfel de diete personalizate fiind de 1.110 lei. Durata unei diete este de 24-28 zile.

Mai multi clienti si-au relatat experientele prin testimoniale, declarand ca sunt multumiti de rezultatele obtinute. Cu ajutorul dietelor personalizate, acestia au ajuns intr-un timp scurt la greutatea optima, recapatandu-si energia si increderea in sine.

Concluzii

Deci, se poate spune ca locuitorii orasului Slatina au la dispozitie suficiente variante de nutritionisti cu experienta, care au o pregatire solida si sunt capabili sa elaboreze planuri alimentare chiar si pentru pacientii cu o stare de sanatate fragila.

Fie ca ai in vedere o colaborare pe termen lung sau scurt cu un nutritionist, este important sa te documentezi cu atentie in prealabil, pentru a alege un specialist care se aliniaza nevoilor tale. Abordarea si tarifele practicate sunt doua dintre criteriile cele mai urmarite de persoanele care intentioneaza sa apeleze la consultanta nutritionala, iar in Slatina exista optiuni caracterizate de un raport calitate-pret satisfacator.