Nutritionist Slatina  

Nutritionist Slatina  

Solicitarea ajutorului din partea unui nutritionist din Slatina devine solutia optima in cazul persoanelor care vor sa adopte o alimentatie sanatoasa si sa obtina sfaturi nutritionale de la un specialist care ii poate indruma in adoptarea unui stil alimentar echilibrat. Nutritia si dieta zilnica influenteaza in mod direct calitatea vietii, iar un organism privat de nutrientii esentiali nu poate sa functioneze corespunzator.

Nutrientii provin din diverse alimente care trebuie integrate in dieta zilnica. Fara un aport suficient de nutrienti, organismul este slabit si ulterior predispus la dezvoltarea unor afectiuni. Tocmai de aceea, este important ca orice persoana  – dar mai ales cele care se confrunta cu unele boli in cazul carora alimentatia devine o modalitate de gestionare – sa aiba cunostinte de baza in materie de nutritie si sa solicite ajutor de specialitate atunci cand intampina dificultati in adoptarea unei diete alimentare sanatoase sau atunci cand nu reusesc sa isi ajusteze dieta zilnica in conformitate cu limitele impuse de anumite afectiuni, cum ar fi alergiile sau intolerantele la unele alimente.

 

Cea mai buna alegere in 2022: Med.ro recomanda clinica FitLab (https://fitlab.ro/), motivele principale fiind faptul ca sunt singura clinica ce ofera consultatia initiala gratuita (in mod normal pretul pentru consultatia initiala variaza intre 150-400 RON in functie de clinica) dar si pentru faptul ca acestia ofera o dieta unica personalizata pe o perioada de 2 luni in tip ce alte clinici ofera doar pe o saptamana (iar mai apoi trebuie sa o repeti). Pretul avantajos, dietele construite cu atenti si faptul ca ofera consultatia initiala gratuit a convis mai multi membri ai echipei noastre sa le incerce serviciile iar rezultatele s-au vazut. De aceea FitLab este cu siguranta recomandarea noastra #1.

 

Spre exemplu, un numar mare de persoane (inclusiv copii) se confrunta cu intoleranta la gluten. In acest caz, trebuie sa evite anumite alimente si sa le inlocuiasca cu unele care nu le provoaca disconfort abdominal, balonare si alte simptome specifice intolerantei la gluten. In acest sens, dietele personalizate realizate de nutritionisti pot fi solutia pentru a face mai usor tranzitia catre un nou stil alimentar.

Nutritionist Slatina: de ce sa te adresezi unui specialist in nutritie din acest oras?

Nutritia este un subiect complex, iar printr-o colaborare cu un nutritionist din Slatina orice persoana poate beneficia de reeducare in ceea ce priveste obiceiurile alimentare si poate fi indrumata catre adoptarea unui nou stil de viata in materie de alimentatie. Nu se recomanda urmarea unor diete gasite pe internet, deoarece acestea pot pune in pericol sanatatea si de cele mai multe ori sunt ineficiente.

Pentru a atinge obiective in materie de greutate corporala si pentru a beneficia de educatie nutritionala din partea unor specialisti este nevoie de o colaborare bazata pe profesionalism si sinceritate. Nutritionistul trebuie sa isi utilizeze cunostintele dobandite in urma studiilor si experientei dobandite in urma colaborarilor cu diversi pacienti pentru a dezvolta planuri alimentare adaptate pe profilul individual al clientului. Pe de alta parte, clientul trebuie sa fie sincer si sa respecte recomandarile nutritionistului pentru a reusi sa atinga rezultatul dorit, fie ca e vorba de pierderea sau obtinerea unor kilograme.

Nutritionistii din acest oras vin in sprijinul persoanelor care vor sa isi schimbe stilul alimentar prin metode eficiente si le ofera sprijin pe parcursul acestei tranzitii. Vizita la nutritionist si sfaturile acestuia pot fi de folos in mai multe situatii: dorinta de a invata mai multe despre o alimentatie corecta, dorinta de a obtine performante sportive, probleme digestive, dificultati in atingerea greutatii optime, alergii si intolerante alimentare etc.

Avantajele colaborarii cu un nutritionist din Slatina

Serviciile unui nutritionist din Slatina sunt solutia pentru persoanele care isi doresc sau care au nevoie de o schimbare pe plan de alimentatie si care vor sa beneficieze de sfaturile unor specialisti cu experienta. Primul pas este cel mai dificil, anume acela de a gasi motivatia pentru a incepe un astfel de program. De aceea, nutritionistii ofera sprijin moral de la inceputul pana la finalul calatoriei, al carei obiectiv si destinatie finala o constituie greutatea corporala dorita.

Consilierea nutritionala este un serviciu tot mai solicitat in societatea moderna din mai multe motive, printre care: dificultati in adoptarea unui stil alimentar sanatos, probleme in gestionarea greutatii corporale, lipsa de cunostinte in materie de nutritie si dorinta de a adopta un stil alimentar sanatos si echilibrat.

Exista mai multe argumente care ii determina pe cei din acest oras, precum si pe cei care vin din alte colturi ale tarii, sa acorde increderere nutritionistilor din Slatina si sa ajunga impreuna la obiective stabilite in mod realist. Printre acestea, merita mentionate urmatoarele aspecte:

 • nutritionistii mizeaza pe un set de valori bine definit (empatie, motivatie, ambitie, responsabilitate, evolutie etc.);
 • clientii beneficiaza de sfaturile unor profesionisti in domeniul nutritiei si primesc recomandari eficiente;
 • nutritionistii descopera deficientele nutritionale inainte de a concepe un program de alimentatie personalizat;
 • clientii obtin rezultate prin metode sanatoase, fara a li se recomanda diete drastice sau infometarea;
 • prin sfaturi si educatie nutritionala, clientii isi inteleg organismul si afla cauzele eventualului disconfort (cum ar fi disconfortul provocat de probleme digestive).

Top nutritionisti Slatina

1. Clinica de Nutritie FitLab din Slatina

Clinica de Nutritie si Dietetica FitLab (siteul lor https://fitlab.ro/), lansata la inceputul anului 2021 in Slatina, a devenit rapid una dintre cele mai populare clinici de Nutritie si Dietetica. Acest lucru este datorat serviciilor lor de clitate superioara dar mai ales faptului ca ofera consultatii initiale gratuite (care in mod normal costa intre 150-400 RON) dar si a faptului ca ofera diete personalizate pe perioade lungi de timp (2 sau 5 luni) pe cand alte clinici se limiteaza la o dieta repetitiva pe o perioada de 1-2 saptamani. Ofertele lor au convins o parte din echipa Med.ro sa ii testeze iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor.

Servicii oferite de FitLab:

 • Consultatie initiala 45 min
 • Dieta personalizate pe 2 sau 5 luni
 • SOS Nutritional
 • Pachete speciale pentru companii

2. Centrul Natur House Slatina

Prezent in mai multe orase din Romania, centrul Natur House ofera solutii de nutritie si dietetica pentru persoanele de orice varsta, promovand o alimentatie echilibrata si recomandand suplimente alimentare 100% naturale, menite sa completeze programele alimentare.

Metoda de slabire pe care o promoveaza Natur House Slatina a fost imbunatatita pe parcursul ultimilor ani si respinge in totalitate dietele drastice sau dietele minune, raspandite in special in mediul online. Persoanele care solicita serviciile acestui centru de nutritie beneficiaza de efectuarea unei evaluari a starii de sanatate de catre un specialist in nutritie, urmata de stabilirea altor factori de interes: masa musculara, indicele de grasime, retentia de apa.

Persoanele care sunt pregatite sa faca o schimbare benefica pentru sanatate si bunastare prin alimentatie pot sa isi faca o programare la centrul Natur House Slatina folosind urmatoarele informatii de contact:

3. Nutrition by Daria

In cadrul cabinetului de nutritie Nutrition by Daria drumul catre o viata echilibrata incepe cu meniuri personalizate, cu prioritizarea fructelor si legumelor si in cele din urma, cu formarea unor obiceiuri pe sanatoase care sa aduca beneficii pe termen lung organismului. Acest cabinet nu promoveaza ideea dietelor de slabit, ci mai degraba mizeaza pe schimbarea stilului de viata.

Persoanele care vor sa urmeze programul Nutrition by Daria au la dispozitie doua variante: colaborare directa sau colaborare online. In cazul colaborarii directe, clientii beneficiaza de intalniri si sesiuni de nutritie la cabinet, iar in cazul celei online, intalnirile si sesiunile se desfasoara virtual. Inainte de adoptarea noului program alimentar, sunt recomandate analize de laborator. Se poate alege intre urmatoarele pachete:

 • consultatie directa (150 lei);
 • consultatie online (150 de lei);
 • program basic slabit (300 lei – 1 luna);
 • program standard slabit (800 lei – 3 luni);
 • program de ingrasare (300 lei – 1 luna);
 • nutritie sarcina (pretul este variabil).

Acest cabinet ofera solutii pentru orice persoana care isi doreste sa atinga o greutate optima prin slabire sau ingrasare. Acestea vor primi planuri alimentare personalizate si sugestii de retete sanatoase si simple. Pentru programari, sunt puse la dispozitie urmatoarele metode de contact:

Nutritionisti Slatina: concluziile pacientilor

Persoanele care isi indreapta atentia catre serviciile unui nutritionist din Slatina vor descoperi cat de usoara este tranzitia la un stil de viata sanatos atunci cand sunt identificate problemele in materie de alimentatie si deficientele nutritionale, iar mai apoi gasite solutiile eficiente de catre specialisti in nutritie.

Cei care au colaborat de-a lungul anilor cu centre sau cabinete de nutritie din acest oras au invatat sa prioritizeze nutritia si cel mai important, au invatat sa isi creeze farfuria perfecta, din care sa nu lipseasca nutrienti esentiali si care sa fie atat gustoasa, cat si echilibrata. In procesul de slabire, nutritionistii ii incurajeaza pe clienti sa renunte la alimentele care nu le aduc niciun beneficiu si sa le inlocuiasca cu retete la fel de atractive si preparate din combinatii surprinzatoare de alimente.

Experienta colaborarii cu un nutritionist din acest oras se concretizeaza in rezultatele dorite atata vreme cat clientii sunt dispusi sa faca schimbari in viata lor, pe plan de alimentatie, si sa inceapa sa acorde o atentie mai mare alimentelor pe care le integreaza in meniurile zilnice. Desi poate parea dificila, tranzitia la un nou stil alimentar este simplificata de solutiile oferite de nutritionisti, care nu elimina mancarurile preferate din noul plan alimentar.

Avand experienta, nutritionistii ajuta oamenii de toate varstele sa dobandeasca o responsabilitate mai mare in ceea ce priveste alimentatia si sa isi protejeze organismul de anumite afectiuni prin mentinerea unei diete echilibrate si sanatoase. Deficientele nutritionale atrag o multime de probleme de sanatate, iar slabiciunea organismului este un prim semnal de alarma. De obicei, acest lucru se intampla mai ales ales in cazul persoanelor care urmeaza diete drastice pentru a pierde multe kilograme intr-un timp scurt.

Nutrionistii nu promoveaza diete care se bazeaza pe infometare si alcatuiesc meniuri convenabile, care sa fie pe placul clientului si care sa corespunda obiectivelor stabilite de acesta. Sustinerea organsimului printr-un aport nutritional corespunzator influenteaza in mod pozitiv intregul stil de viata.

Nutritionist Slatina: concluziile noastre

Sfaturile nutritionale si planurile alimentare ale unui nutritionist din Slatina pot reprezenta solutia potrivita in cazul persoanelor care au nevoie de ghidare pe drumul catre atingerea obiectivelor in materie de alimentatie. In aceasta categorie se incadreaza nu numai persoanele care intampina dificultati in gestionarea greutatii, ci si persoanele care vor sa isi mentina o greutate corporala optima, cele care necesita ajustari in dieta zilnica din cauza unor afectiuni, precum si sportivii care trebuie sa acorde atentie sporita alimentatiei, mai ales in cazul sportivilor de performanta.

Persoanele care apeleaza la serviciile unui nutritionist din acest oras vor reusi sa isi atinga obiectivele prin ambitie, motivatie si cu ajutorul consilierii nutritionale din partea unor specialisti.