Meniu

Nutritionist Slobozia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

A colabora cu un nutritionist din Slobozia inseamna a adopta obiceiuri alimentare sanatoase si a ajunge mai rapid la greutatea dorita, fie ca acest lucru inseamna pierderea sau castigarea unor kilograme. De asemenea, specialistii in nutritie din acest oras te pot ajuta cu planuri alimentare speciale in cazul in care suferi de o boala cronica sau ai probleme digestive si intampini dificultati in alcatuirea unui meniu sanatos.

Desi optiunile nu sunt la fel de variate precum in orasele mai mari, in Slobozia exista suficienti nutritionisti cu experienta si clinici in care tarifele practicate sunt accesibile. In unele cazuri, clientii pot solicita consultatie nutritionala online daca isi doresc sa beneficieze de acest serviciu de acasa sau din orice alta locatie in care se afla.

Nutritionist in Slobozia: top clinici si cabinete

Un numar tot mai mare de persoane din Slobozia iau in calcul serviciile unui nutritionist, iar pentru a face o alegere inspirata pot consulta urmatorul tabel, in care au fost incluse cele mai bune clinici si cabinete care ofera acest serviciu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Programe alimentare pentru persoane cu diverse patologii
 • Apel SOS nutritional
 • Raport bun calitate-pret
 • Servicii calitative
Diabecore
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Pret accesibil pentru consultatia initiala
 • Personal cu experienta
 • Calitatea serviciilor
 • Atmosfera placuta
AS Nutritie
150 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Accent pe alimentatie si pe viata comunitatii
 • Tarif accesibil
 • Descurajarea pastilelor de slabit
 • Servicii de calitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti cel mai bun nutritionist in Slobozia?

Daca vrei sa lucrezi cu un nutritionsit ce are experienta si care isi desfasoara activitatea in Slobozia, va trebui sa te orientezi catre o clinica sau cabinet unde lucreaza specialisti in nutritie cu vechime in domeniu si care asigura un raport bun calitate-pret.

In continuare, vor fi prezentate alegerile de top pe care le au la dispozitie locuitorii orasului Slobozia al caror obiectiv este sa aiba un stil de viata mai sanatos, printr-o nutritie corecta si echilibrata:

1. FitLab

Daca locuiesti in Slobozia si vrei sa beneficiezi de consultanta nutritionala de calitate, varianta de top o constituie FitLab, clinica specializata exclusiv pe nutritie. Pierderea kilogramelor in plus si imbunatatirea tiparelor alimentare se obtin prin planuri nutritionale elaborate de specialisti cu experienta, aici activand o echipa cu vechime cumulata de peste 5 ani in domeniul nutritiei. Programele de nutritie se adreseaza si persoanelor care au fost diagnosticate cu o afectiune ca diabetul, hipertensiunea arteriala sau o problema digestiva.

Lista de preturi, care este disponibila si pe website-ul oficial al clinicii, ofera instructiuni clientilor pentru a beneficia de gratuitate la consultatia initiala, prin completarea unui formular. Pretul unei diete pe doua luni este de 999 lei, fiind disponibila si dieta pe cinci luni, la pretul de 1.999 lei. Ambele pachete contin planuri alimentare diversificate, adaptate preferintelor si eventualelor patologii, monitorizare regulata, iar dieta pe cinci luni beneficiaza de apel SOS nutritional, disponibil la orice ora.    

Clientii recomanda serviciile acestei clinici, declarandu-se multumiti de raportul calitate-pret. Personalul este amabil si bine pregatit, iar faptul ca se poate solicita consultatie nutritionala online reprezinta un avantaj.

Vezi parerile pacientilor despre FitLab
Vezi Pareri

2. Diabecore

Un alt centru apreciat de locuitorii orasului Slobozia este Diabecore, unde poti beneficia de sfaturile unui nutritionist cu experienta si unde se ofera servicii in domeniul diabet, nutritie si boli metabolice. Aici isi desfasoara activitatea dr. Simona Carniciu, care a absolvit Facultatea de Medicina Generala in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” si care detine titlu de doctorat. Pregatirea acesteia este sustinuta de experienta in cercetare, desfasurata la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice “Nicolae Paulescu” din capitala.

In cadrul acestui centru, pretul pentru consultatia initiala este de 150 lei.

Majoritatea persoanelor care au trecut pragul centrului s-au aratat multumite de serviciile oferite. Raportul calitate-pret este unul bun si pretul consultatiei initiale este accesibil;

3. AS Nutritie

Localizat in Slobozia, AS Nutritie constituie o varianta buna daca vrei sa apelezi la un nutritionist si sa iti schimbi tiparele alimentare. Acest club de nutritie mizeaza pe educatie si comunitate, ajutand astfel clientii sa ajunga prin nutritie la forma dorita.

Pretul unei consultatii initiale este de 150 lei.

Cei mai multi clienti declara ca sunt multumiti de serviciile oferite in acest club de nutritie. Personalul este apreciat, iar un alt avantaj il constituie promovarea unei alimentatii sanatoase si descurajarea pastilelor de slabit sau a altor solutii similare care pun in pericol organismul.

Concluzii

Calatoria catre un stil de viata sanatos poate incepe printr-o colaborare pe termen lung cu unul dintre nutritionistii care isi desfasoara activitatea in Slobozia si care promoveaza o alimentatie echilibrata. Oricare ar fi obiectivul tau de greutate, va fi mai usor sa il indeplinesti daca respecti indicatiile unui specialist si daca beneficiezi de sprijinul moral al acestuia.