Nutritionist Suceava

Nutritionist Suceava

Se pare ca noua generatie incepe sa acorde tot mai multa atentie obiceiurilor alimentare zilnice si sa inteleaga importanta nutrientilor pentru organism, fapt demonstrat de numarul tot mai mare de persoane care isi doresc sa colaboreze cu un nutritionist din Suceava. In toate etapele vietii, nutritia are un rol definitoriu pentru sanatate, iar cunostintele in acest domeniu contribuie la adoptarea eficienta a unui stil de viata echilibrat.

 

Cea mai buna alegere in 2022: Med.ro recomanda clinica FitLab (https://fitlab.ro/), motivele principale fiind faptul ca sunt singura clinica ce ofera consultatia initiala gratuita (in mod normal pretul pentru consultatia initiala variaza intre 150-400 RON in functie de clinica) dar si pentru faptul ca acestia ofera o dieta unica personalizata pe o perioada de 2 luni in tip ce alte clinici ofera doar pe o saptamana (iar mai apoi trebuie sa o repeti). Pretul avantajos, dietele construite cu atenti si faptul ca ofera consultatia initiala gratuit a convis mai multi membri ai echipei noastre sa le incerce serviciile iar rezultatele s-au vazut. De aceea FitLab este cu siguranta recomandarea noastra #1.

 

Tocmai pentru ca nu toate persoanele au cunostinte vaste in materie de nutritie, este important ca acestea sa apeleze la specialisti atunci cand vor sa faca o schimbare in viata lor, mai precis atunci cand vor sa adopte o noua dieta. Obiectivul poate fi de a slabi, de a creste masa musculara sau pur si simplu de a adopta un stil alimentar definit de diversitate si echilibru.

Serviciile nutritionistilor se adreseaza inclusiv persoanelor care nu au probleme de greutate si care nu sufera de afectiuni care impun renuntarea la anumite alimente si ajustarea dietei zilnice, dar exista mai multe situatii in care apelarea la serviciile unui profesionist in nutritie poate deveni o necesitate, cum ar fi:

 • existenta unor afectiuni si boli (probleme cardiovasculare, probleme digestive);
 • imposibilitatea de a slabi dupa sarcina;
 • dorinta de a ajunge la o greutate optima;
 • dificultati in mentinerea unei greutati corporale optime dupa slabire;
 • imbunatatirea performantelor sportive;
 • adoptarea unei diete sanatoase in cazul copiilor si adolescentilor.

Acestea sunt principalele situatii in care este nevoie de adoptarea unei diete alimentare sanatoase si echilibrate, din care sa nu lipseasca nutrienti esentiali si care sa contribuie in mod sigur la atingerea obiectivelor in ceea ce priveste comportamentul nutritional si greutatea corporala.

Nutritionist Suceava: de ce sa apelezi la un specialist in nutritie din acest oras?

Un nutritionist din Suceava poate ajuta orice persoana sa se apropie cu pasi siguri de obiectivele sale privitoare la stilul alimentar si o indruma pe tot parcursul acestui proces, care de multe ori poate parea dificil. Adevarul este ca prin suportul unui profesionist si prin ambitia clientului, rezultatele sunt atinse intr-un timp eficient. Colaborarile cu nutritionistii din acest oras sunt definite de profesionalism, astfel ca oameni din toate colturile tarii se indreapta catre cabinete de nutritie din Suceava.

Suceava este un oras cu potential turistic urias, iar punctele de atractie sunt vizitate de un numar mare de oameni in fiecare an. Pe langa acest atribut care plaseaza orasul Suceava in randul centrelor urbane principale din Romania, acest oras este renumit in egala masura pentru serviciile de consultanta nutritionala.

Profesionistii cu experienta in materie de nutritie din Suceava ii ajuta atat pe clientii care se confrunta cu diferite afectiuni si intampina dificultati in adoptarea unui regim alimentar corect, cat si pe cei care vor sa previna aparitia unor astfel afectiuni prin mentinerea unui stil de viata sanatos, combinand sportul cu o dieta alimentara echilibrata.

Avantajele colaborarii cu un nutritionist din Suceava

Avand un catalog diversificat din care pot alege, persoanele care solicita indrumare din partea unui nutritionist din Suceava vor reusi sa isi schimbe radical stilul de viata si vor fi surprinse de cat de usoara poate fi aceasta calatorie daca sunt adoptate metodele potrivite. Fara pastile de slabit, fara diete miraculoase si in acelasi timp drastice, rezultatele dorite pot fi obtinute prin suportul, sfaturile, recomandarile si planuri de alimentatie oferite de un specialist in domeniul nutritiei.

Orasul Suceava reuneste mai multi nutritionisti, iar colaborarea cu acestia este avantajoasa din mai multe perspective:

 • adoptarea unui stil alimentar sanatos este facilitata prin planuri alimentare personalizate;
 • reactiile organismului la noul stil alimentar sunt monitorizate;
 • alimentele preferate nu dispar din planul alimentar;
 • programele si planurile alimentare sunt create in raport cu factori ca sexul, varsta, greutatea, tinandu-se cont mai ales de eventualele probleme de sanatate si alergii/intorelante alimentare.

Toate aceste avantaje favorizeaza tranzitia mai usoara la noul stil alimentar si cel mai important, faciliteaza atingerea obiectivelor referitoare la greutatea corporala si la gestionarea unor afectiuni prin alimentatie echilibrata.

Top 4 nutritionisti Suceava

Rezultatele colaborarii cu un nutritionist din Suceava pot fi anticipate prin prisma numeroaselor recenzii pozitive. Cei care vor sa apeleze la serviciile unui specialist din acest domeniu localizat in Suceava au la dispozitie mai multe variante, motiv pentru care in continuare vor fi amintite 3 dintre cele mai renumite cabinete de nutritie din judetul Suceava:

1. Clinica de Nutritie FitLab din Suceava

Clinica de Nutritie si Dietetica FitLab (siteul lor https://fitlab.ro/), lansata la inceputul anului 2021 in Suceava, a devenit rapid una dintre cele mai populare clinici de Nutritie si Dietetica. Acest lucru este datorat serviciilor lor de clitate superioara dar mai ales faptului ca ofera consultatii initiale gratuite (care in mod normal costa intre 150-400 RON) dar si a faptului ca ofera diete personalizate pe perioade lungi de timp (2 sau 5 luni) pe cand alte clinici se limiteaza la o dieta repetitiva pe o perioada de 1-2 saptamani. Ofertele lor au convins o parte din echipa Med.ro sa ii testeze iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor.

Servicii oferite de FitLab:

 • Consultatie initiala 45 min
 • Dieta personalizate pe 2 sau 5 luni
 • SOS Nutritional
 • Pachete speciale pentru companii

2. Diet Club

Cu prezenta in mai multe regiuni din tara, inclusiv in Suceava, clinica Diet Club este un centru de nutritie in cadrul caruia se recomanda diete personalizate si planuri alimentare concepute in baza aspectelor medicale si caracteristicilor individuale ale fiecarui client in parte. Un program pentru slabit dureaza 13 saptamani si clientul este monitorizat in permanenta la centrul Diet Club. Cei trei pasi esentiali ai programului sunt:

 • consultatia;
 • conceperea unei diete personalizate in raport cu starea de sanatate si stilul de viata;

In cele 13 saptamani, clientii sunt sprijiniti sa isi insuseasca un stil alimentar sanatos, care sa ii ajute sa isi atinga greutatea corporala dorita si mai apoi sa o mentina. Mentinerea poate fi o adevarata provocare, mai ales din cauza efectului yo-yo (revenirea la vechile obiceiuri alimentare dupa atingerea rezultatelor dorite si ulterior la vechea greutate), motiv pentru care se ofera sprijin inclusiv in aceasta perioada. Pentru o programare la DietClub Suceava, se poate utiliza numarul de telefon 0723 100 103.

3. Cabinet Nutritie si Dietetica Suceava – MedClinic

In cadrul acestui cabinet, se ofera servicii de consiliere nutritionala pentru persoanele care vor sa adopte o dieta personalizata pentru a slabi, a se ingrasa sau pentru a gestiona diverse boli prin alimentatie. Cu ajutor de specialitate, persoanele care se regasesc intr-una dintre categoriile mentionate anterior pot reusi sa obtina si sa mentina o greutate optima. Lista de servicii a cabinetului include:

 • calcularea greutatii ideale;
 • consiliere nutritionala;
 • corporate nutrition;
 • diete personalizate;
 • nutritie sportiva;
 • nutritie pentru copii;
 • tratamente pentru tulburari alimentare.

Rezervarile se pot face online, prin completarea unui formular la urmatoarea adresa: https://rezervari.medclinicsuceava.ro/. Primul pas implica selectarea specializarii si a tipului de consultatie. In cadrul acestui cabinet se ofera inclusiv evaluari nutritionale si consultatii de monitorizare-ajustare online, un avantaj important pentru persoanele din afara orasului Suceava care vor sa colaboreze cu acest cabinet. Dupa aceea, se vor completa detalii precum data si ora programarii, urmand sa se efectueze plata.

4. Centrul Medical Bucovina

Centrul Medical Bucovina a intrat in randul clinicilor private din Suceava din anul 2011, oferind inclusiv servicii de nutritie. Nutritionistii si dieteticienii din cadrul CMB ofera urmatoarele servicii:

 • consultatie initiala;
 • consultatie de monitorizare – monitorizare dieta noua;
 • suport pentru etapa mentinere;
 • evaluare personalizata a profilului nutritional in baza unei analize corporale.

Pentru a contacta acest centru medical, se pot utiliza urmatoarele informatii:

Nutritionist Suceava: concluziile pacientilor

Alegerea unui profesionist cu experienta si cunostinte in materie de alimentatie sanatoasa este necesara in cazul dificultatilor de gestionare a greutatii corporale si in cazul urmarii indelungate a unei diete neechilibrate, motiv pentru care ajutorul unui nutritionist din Suceava poate constitui sprijinul de care o persoana aflata intr-una din aceste situatii are nevoie pentru a reusi sa isi atinga obiectivele.

Persoanele care au colaborat cu diversi nutritionisti din acest judet au reusit sa dezvolte o relatie sanatoasa cu hrana si au invatat ca nu trebuie sa recurga la diete drastice pentru a pierde kilogramele in plus. Probabil una dintre cele mai valoroase lectii primite de la nutritionisti este faptul ca stilul de viata sanatos se capata printr-o combinatie armonioasa intre alimentatie si sport.

Nutritionist Suceava: concluziile noastre

Persoanele din acest judet si din zonele limitrofe care aleg sa apeleze la serviciile unui nutritionist din Suceava au sanse sa obtina rezultatele dorite in conditiile in care respecta programele propuse de nutritionisti si nu neglijeaza etapa de mentinere, esentiala pentru a nu pierde progresul obtinut.

Centrele de nutritie si clinicile care ofera acest serviciu promoveaza un stil alimentar sanatos, care contribuie la sanatatea intregului organism si are impact inclusiv asupra starii psihologice. Oferind corpului nutrientii esentiali in cantitati optime, acesta devine mai energic si este ferit de tulburari digestive, atat de frecvente in randul persoanelor cu obiceiuri alimentare nesanatoase.