Nutritionist Tulcea

Nutritionist Tulcea

Orasul situat pe 7 coline, care si-a primit numele in vremea lui Mircea cel Batran, este un important obiectiv turistic al Romaniei, dar tot aici mai vin si cei interesati de un nutritionist in Tulcea, care sa-i ajute sa slabeasca, sa se ingrase sau sa-si schimbe stilul de viata, incepand cu alimentatia sanatoasa.

O dieta inadecvata compromite sanatatea de zi cu zi, mai ales in vremurile actuale cand piata este invadata de produse care contin componente nocive. Fiecare om ar trebui sa cunoasca regulile importante din alimentatie, dar din cauza ca in Romania educatia alimentara nu este disciplina care sa se studieze la scoala si ca  foarte multe dintre deprinderile gresite se asimileaza din familie, este dificil de indreptat un comportament de nutritie gresit, mai ales cand omul nici macar nu constientizeaza ca nu procedeaza corect. Din acest motiv, multi oameni ajung la nutritionist cand deja sunt bolnavi, nu mai reusesc sa gestioneze obezitatea, mananca intr-un mod compulsiv sau au alte afectiuni.

 

Cea mai buna alegere in 2022: Med.ro recomanda clinica FitLab (https://fitlab.ro/), motivele principale fiind faptul ca sunt singura clinica ce ofera consultatia initiala gratuita (in mod normal pretul pentru consultatia initiala variaza intre 150-400 RON in functie de clinica) dar si pentru faptul ca acestia ofera o dieta unica personalizata pe o perioada de 2 luni in tip ce alte clinici ofera doar pe o saptamana (iar mai apoi trebuie sa o repeti). Pretul avantajos, dietele construite cu atenti si faptul ca ofera consultatia initiala gratuit a convis mai multi membri ai echipei noastre sa le incerce serviciile iar rezultatele s-au vazut. De aceea FitLab este cu siguranta recomandarea noastra #1.

 

In Tulcea, resedinta judetului cu același nume, sunt mai multe obiective de interes national: muzee, lacasuri de cult parcuri, dar si faimoasa Delta Dunarii, cu peisajele sale care taie respiratia, dar sunt si cateva cabinete de nutritie frecventate atat de localnici, cat si de persoanele din imprejurimi.

Este celebra in Romania sintagma: „Suntem ceea ce mancam”. Da, alimentele pe care oamenii le consuma isi pun amprenta asupra sanatatii lor, intr-un mod pozitiv sau negativ. Exista de asemenea o legatura extrem de puternica intre prevenirea unor boli si o buna nutritie. Un studiu din Statele Unite ale Americii a aratat ca aproximativ 35% dintre tumorile care nu au fost cauzate de o anumita predispozitie genetica ar putea fi prevenite printr-o alimentatie sanatoasa.

O regula de baza a nutritiei spune ca alimentele trebuie sa treaca prin sase stadii: dieta, digestie, absorbtie, circulatie, asimilare si eliminare. Atunci cand toate acestea sunt indeplinite cu succes, nutritia este una optima, care ii furnizeaza organismului ceea ce are nevoie. Astfel, a manca bine nu este echivalent cu o garantie a unei nutritii de calitate. O dieta corespunzatoare este fundamentul pentru sanatatea si vitalitatea fiecarui om.

Nutritionist Tulcea: De ce este important sa se apeleze la serviciile unui specialist

Un nutritionist din Tulcea sau din orice alta zona a tarii, pe langa faptul ca este specialist in alimentatie, mai prezinta un avantaj: creeaza o legatura stransa cu oamenii care ii cer ajutorul, facand front comun pentru indeplinirea obiectivelor vizate.

Iata cateva motive pentru care ar trebui consultat un nutritionist in ziua de astazi:

 • nutritionistul identifica obiceiurile nocive din alimentatia unui om si le inlocuieste cu unele sanatoase;
 • un nutritionist poate elabora diete in cazul unor afectiuni (diabet, cancer, boli cardiace etc.);
 • la nutritionist poate fi verificata starea de sanatate a unei persoane, in ceea ce priveste greutatea, in raport cu varsta, inaltimea etc, dar si alti indicatori (volumul de lichide din corp, indicele de grasime, etc.) prevenind dezechilibrele care pot provoca boli metabolice;
 • cu ajutorul unui nutritionist-dietetician, oamenii care isi doresc si au nevoie sa slabeasca beneficiaza de planuri alimentare personalizate, elaborate in acord cu necesitatile si preferintele lor;
 • intr-un cabinet de nutritie, toate dietele si procedeele de slabit sunt monitorizate, astfel ca, in functie de evolutie, se pot ajusta la nevoie anumite diete, iar oamenii sunt mai motivate si mai increzatori in reusita scopului pe care l-au stabilit impreuna cu specialistii;
 • in clinicile si cabinetele de nutritie din Tulcea preturile sunt accesibile, in raport cu serviciile oferite;
 • oamenii sunt ajutati sa-si schimbe stilul de viata cu unul care este favorabil sanatatii: bazat pe alimentatie adecvata, miscare si o atitudine pozitiva.

Nutritionist Tulcea: Top 4 cabinete de nutritie

Pentru cei interesati de un nutritionist in Tulcea, este important de mentionat ca serviciile oferite in aceste cabinete sunt unele de calitate, iar profesionistii sunt deschisi sa le vina in ajutor tuturor celor care se programeaza pentru o consultatie. Iata un top 3 al acestora:

1. Clinica de Nutritie FitLab din Tulcea

Clinica de Nutritie si Dietetica FitLab (siteul lor https://fitlab.ro/), lansata la inceputul anului 2021 in Tulcea, a devenit rapid una dintre cele mai populare clinici de Nutritie si Dietetica. Acest lucru este datorat serviciilor lor de clitate superioara dar mai ales faptului ca ofera consultatii initiale gratuite (care in mod normal costa intre 150-400 RON) dar si a faptului ca ofera diete personalizate pe perioade lungi de timp (2 sau 5 luni) pe cand alte clinici se limiteaza la o dieta repetitiva pe o perioada de 1-2 saptamani. Ofertele lor au convins o parte din echipa Med.ro sa ii testeze iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor.

Servicii oferite de FitLab:

 • Consultatie initiala 45 min
 • Dieta personalizate pe 2 sau 5 luni
 • SOS Nutritional
 • Pachete speciale pentru companii

2. Nutrieta – cabinet tehnician nutritionist Daniela Andreiu

Tehnicianul nutritionist Daniela Andreiu are o experienta importanta in domeniu. Este specializata in ameliorarea si preventia afectiunilor cronice prin terapii de nutritie personalizate (in tulburarile de glicemie, hormonale, dislipidemii, steatoza hepatica, colon iritabil, migrene, guta, tulburari de somn, afectiuni autoimune, intolerante alimentare).

Daniela Andreiu este co-fondator al unui magazin conceptual cu produse sanatoase cu specific romanesc, Nutrieta Boutique, dar si al unor ateliere de dulciuri sanatoase pentru copii.

La acest cabinet din Tulcea oamenii sunt ascultati, in primul rand, li se fac investigatii, pentru a identifica si a putea rezolva toate problemele, se concep diete personalizate si, nu in ultimul rand, oamenii sunt ajutati si din punct de vedere moral pentru a face fata tuturor provocarilor.

Programe oferite in cadrul Nutrieta:

 • Slabeste sanatos fara dieta;
 • Nutritie pentru sarcina si alaptare;
 • Nutritie pentru copii si adolescenti;
 • Nutritie sanatoasa.

Date de contact:

 • Site: nutrieta.ro
 • Adresa: Str. Isaccei nr. 15, Bl. I5A, sc. C, parter, 80000 Tulcea
 • Telefon: 0751.219.756
 • e-mail: contact@nutrieta.ro
 • facebook: facebook.com/nutrieta/

3. Natur House Tulcea – cabinet de nutritie

Natur House este o retea de centre de nutritie care este prezenta in toata lumea. In Tulcea, specialistii le vin in ajutor tuturor celor interesati de o viata sanatoasa si de o alimentatie echilibrata si adecvata problemelor lor prin metoda Natur House. Aceasta nu este o simpla dieta, I se refera la identificarea I eliminarea acelor obiceiuri alimentare care fac maim ult rau decat bine si care ii impiedica pe oameni sa se mentina la o greutate optima. Alimentatia echilibrata este foarte importanta si de aceea expertii in nutritie de la Natur House Tulcea o promoveaza, spunand ca dietele restrictive au doar un efect pe termen scurt, cauzand chiar dezechilibre grave.

Servicii gratuite oferite in cadrul Natur House Tulcea:

 • cantarire cu un cantar performant;
 • stabilirea unui plan alimentar personalizat pentru fiecare om, care sa raspunda nevoilor nutritionale, stilului de viata, metabolismului si preferintelor;
 • consiliere saptamanala si monitorizarea progresului.

In cadrul acestui centru isi desfasoara activitatea nutritionistul Catalina Bogatoiu Chiciuc, care este expert in nutritie si reeducare alimentara.

Date de contact:

4. Clinica Medical Trade – Cabinet Doctor Popescu Catalin – Diabet, Nutritie, Boli Metabolice

Medicul Catalin Popescu are ca principala specializare endocrinologia, iar specializarile secundare sunt: Diabetul, Nutritia si Bolile Metabolice. Cei care se prezinta la acest specialist sunt ajutati sa-si depisteze problemele de sanatate  si sa ia masurile necesare astfel incat sa trateze sau sa amelioreze evolutia acestora.

In cadrul acestui cabinet, care se afla in incinta clinicii Medical Trade din Tulcea, sunt oferite servicii diverse in materie de nutritie:

 • nutritie sportiva;
 • nutritie pediatrica;
 • terapia obezitatii;
 • se masoara indicele de masa corporala;
 • se elaboreaza diete adecvate in functie de afectiuni;
 • se elaboreaza diete personalizate pentru ingrasare sau slabire.

Date de contact:

 • adresa: Clinica Medical Trade, Str. Isaccei, Nr. 33, Bl. I9, Sc. A, Ap. 2, Tulcea, Jud. Tulcea
 • telefon: 0240.512.080

Nutritionist Tulcea: Concluziile pacientilor

Pacientii care au apelat la un nutritionist in Tulcea au fost, in general, multumiti de experienta. Fie ca au avut nevoie sa slabeasca sau ca au solicitat diete alimentare pentru diferite afectiuni, oamenii au apreciat calitatea serviciilor si colaborarea cu specialistii. Din ce in ce mai multi romani incep sa inteleaga importanta nutritiei in viata lor, atat pentru a preveni, dar si ca metoda alternativa de abordare a diverselor boli.

Nutritionist Tulcea: Concluziile noastre

Pentru ca isi doresc sa se simta bine in pielea lor, sa aiba mai multa grija de sanatate sau ca au fost nevoiti din cauza bolilor de care sufera sa apeleze la un specialist, oamenii au inceput sa se prezinte mai des in ultimii ani la un nutritionist in Tulcea. Specialistii de aici sunt bine cotati, iar in cabinetele lor clientii si pacientii pot obtine planuri personalizate care sa-i ajute sa ajunga la obiectivele pe care si le doresc.