Meniu

Nutritionist Tulcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Identificarea unui nutritionist in Tulcea nu este dificila, datorita optiunilor destul de variate care exista in acest judet. Sfaturile si indrumarea unui astfel de specialist pot fi necesare pentru a adopta un stil alimentar sanatos, pentru a gestiona o afectiune sau pentru imbunatatirea performantei sportive.

O colaborare pe termen lung cu un nutritionist inseamna beneficii permanente, deoarece clientii sunt ajutati sa isi insuseasca obiceiuri sanatoase si sa renunte la tiparele alimentare nepotrivite fara a se infometa sau renunta complet la mancarurile favorite.

Top cabinete si clinici unde poti gasi un nutritionist in Tulcea

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
Gratuit
  • Consultatie gratuita
  • Clinica specializata exclusiv pe nutritie
  • Consiliere nutritionala inclusiv pentru pacientii care sufera de diverse afectiuni
  • Raport calitate-pret satisfacator
  • Amabilitate
Medical Delta
160 Ron
  • Pret consultatie 160 Ron
  • Tarif accesibil pentru consultatia initiala
  • Echipa medicala profesionista
  • Unii pacienti spun ca au petrecut mult timp in sala de asteptare
  • Apelurile sunt uneori preluate greu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Daca locuiesti in Tulcea si ai decis sa apelezi la consultanta nutritionala, ramane sa identifici un cabinet sau o clinica potrivita bugetului si asteptarilor tale. Astfel, urmatorul tabel reuneste cele mai bune optiuni pe care le au locuitorii acestui judet cand vine vorba despre nutritie si consultanta in acest sens:

Unde gasesti cel mai bun nutritionist in Tulcea?

Te poti adresa unei clinici de nutritie din Tulcea atunci cand intampini dificultati in atingerea unei greutati optime, iar nutritionistul va elabora un plan alimentar personalizat si iti va oferi consultata pe intreaga durata a colaborarii.

Fie ca vrei sa slabesti, sa te ingrasi sau trebuie sa respecti un regim alimentar special pe fondul unei afectiuni, ai la dispozitie cateva clinici unde serviciile sunt de inalta calitate:

1. FitLab

FitLab este alegerea potrivita a persoanelor din Tulcea care se afla in cautarea unei clinici specializate exclusiv pe nutritie si dietetica si a unor nutritionisti calificati. Cu peste 2 ani de experienta in domeniu, aceasta clinica ajuta fiecare client sa isi indeplineasca obiectivele de greutate, inclusiv pe aceia care au fost diagnosticati cu diabet, hipertensiune arteriala sau alte afectiuni ce necesita un regim special. Consilierea nutritionala consta in programe de nutritie personalizate si in sprijin emotional, pacientii fiind incurajati sa adopte un stil de viata sanatos.

La aceasta clinica, pacientii beneficiaza de gratuitate la consultatia initiala prin completarea unui formular online. Ei pot sa aleaga intre dieta pe 2 luni si dieta pe 5 luni. Pretul dietei pe 2 luni este de 999 lei si consta in plan alimentar diversificat pe doua luni, consiliere nutritionala si monitorizare la doua saptamani. Dieta pe 5 luni costa 1999 lei si cuprinde, pe langa planul alimentar pe 5 luni si consult de o ora la fiecare doua saptamani, optiunea de apel SOS nutritional la orice ora.

Referitor la parerile pacientilor, acestia se arata multumiti de calitatea serviciilor si de raportul calitate-pret. Alte aspecte apreciate sunt posibilitatea de a beneficia de consultatie nutritionala online, precum si amabilitatea personalului.

Vezi parerile pacientilor despre FitLab
Vezi Pareri

2. Medical Delta

O alta optiune foarte buna pentru persoanele din Tulcea care iau in calcul serviciile unui nutritionist este Medical Delta, prezenta de 18 ani pe piata serviciilor medicale. In cadrul acestei clinici, care a purtat initial numele de Clinica Mercado, o echipa de profesionisti mizeaza pe excelenta si standarde inalte. Pacientii pot beneficia de consultanta nutritionala si programe alimentare pentru gestionarea unor afectiuni.

Tariful pentru o consultatie initiala de nutritie este de 160 lei.

Pacientii care au trecut pragul clinicii se declara multumiti de calitatea serviciilor si de abordarea personalului. Experienta placuta este sustinuta inclusiv de profesionalismul colectivului medical si amabilitatea personalului de la receptie. Exista cativa pacienti care si-au exprimat in mediul online nemultumirea fata de timpul indelungat de asteptare inainte de programare si de faptul ca apelurile sunt preluate greu.

Concluzii

Asadar, exista suficienti nutritionisti in judetul Tulcea la serviciile carora poti apela atunci cand vrei sa slabesti sanatos sau sa adopti obiceiuri alimentare care sa contribuie la atingerea obiectivelor fitness si la cresterea performantei atletice. Consultanta nutritionala poate fi esentiala in cazul existentei unor afectiuni care trebuie gestionate prin alimentatie si in cazul carora un plan nutritional bine pus la punct poate contribui la ameliorarea simptomelor.

In apropierea ta, poti gasi un specialist in nutritie compatibil cu asteptarile si bugetul de care dispui, cu ajutorul caruia sa faci treptat tranzitia la un nou stil de viata. Nutritia si obiceiurile alimentare au un rol decisiv in sanatatea organismului si determina inclusiv nivelul de energie resimtit zilnic.