Meniu

Nutritionist Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

La nutritionist, in Zalau, merg atat persoanele sanatoase, care vor sa-si schimbe stilul de viata, imbratisand nutritia naturala si echilibrata, cat si cele care sufera de diverse afectiuni (obezitate, bulimie, anorexie, diabet, boli metabolice etc.). Fiecare dintre aceste persoane gaseste la acesti specialisti informatii utile si diete personalizate in functie de nevoile si preferintele lor.

Daca vei citi in continuare acest articol, vei putea descoperi clinici de nutritie la care merita sa apelezi, indiferent ca esti din Zalau sau din orice alta zona a judetului Salaj!

Nutritionist Zalau: informatii despre specialistii din oras

In tabelul de mai jos sunt informatii utile pentru cei care sunt in cautarea unui nutritionist bun in Zalau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
FitLab
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatie gratuita
 • Nutritionisti dieteticieni certificati si cu experienta
 • Diete pe termen lung
 • Programe nutritionale naturale
 • Diete pentru persoanele cu diferite afectiuni
 • Consultatii online, regulate
Loyal & Bio-Lab
300 Ron
 • Pret consultatie 300 Ron
 • Oferta generoasa de specialitati medicale
 • Consultatii de nutritie personalizate
 • Nutritie pentru diverse categorii (gravide, mamici, copii, adolescenti etc.)
 • Programe nutritionale pentru diferite afectiuni
 • Analiza corporala
Mediserv
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Contract cu CJAS Salaj
 • Profesionalism si amabilitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici unde poti merge la nutritionist in Zalau

O foarte mare parte din reusita unei diete urmate cu ajutorul unui nutritionist din Zalau se datoreaza chiar profesionistului, care trebuie sa stie cum sa abordeze si ce i se potriveste fiecarui caz in parte. In cele ce urmeaza, vei putea descoperi un top al clinicilor unde activeaza specialisti in nutritie, cu o buna pregatire si cu o vasta experienta in acest domeniu:

1. FitLab

Clinica FiLab este specializata pe nutritie si dietetica, fiind formata dintr-o echipa de specialisti certificati, care au peste 5 ani de experienta in domeniu. Locuitorii din Zalau pot accesa serviciile clinicii online: diete pe termen lung, consultatii regulate, numeroase programe de slabit, programe pentru cei care sufera de diabet, afectiuni cardiace sau hipertensiune arteriala. Procesul de slabit este monitorizat de un nutritionist dietetician, iar programele nutritionale sunt unele naturale, fara medicamente periculoase.

Prima consultatie este gratuita la clinica FitLab. In ceea ce priveste tarifele pentru diete, acestea sunt urmatoarele: pretul unei diete de 2 luni (cu plan alimentar si consultatii regulate) este de 999 lei, iar costul unei diete de 5 luni (cu plan alimentar, consultatii regulate si apel SOS nutritional la orice ora) este de 1999 lei.

Clientii acestei clinici se declara in majoritate multumiti de serviciile pe care le-au primit. Ei subliniaza ca raportul calitate-pret este in avantajul lor. In acelasi timp, sunt incantati de colaborarea cu specialistii clinicii, ce au dat dovada de rabdare si amabilitate.

Vezi parerile pacientilor despre FitLab
Vezi Pareri

2. Loyal & Bio-Lab

Centrul medical Loyal dispune de o oferta generoasa de specialitati medicale, printre care si aceea de Nutritie si dietetica. In acest cabinet isi desfasoara activitatea nutritionistul dietetician Bianca Ghiurutan, care ofera consultatii de nutritie si urmatoarele servicii: pierdere in greutate; nutritie in sarcina si alaptare; nutritie pentru copii si adolescenti; nutritie in diverse afectiuni (diabet, gastrice, hepatice, cardiovasculare, renale, intestinale, tiroidiene, boli autoimune etc.); intolerante si alergii alimentare; analiza corporala.

O vizita la cabinetul Loyal costa 300 de lei.

Opiniile pacientilor, in ceea ce priveste serviciile oferite de acest centru medical, sunt in majoritate apreciative si vorbesc despre: siguranta, confort, profesionalism si amabilitate. Unii spun chiar ca au avut parte de o comunicare excelenta intre medic si pacient. De asemenea, sunt recenzii in mediul online care subliniaza ca personalul medical este competent si devotat profesiei.

3. Mediserv

Mediserv este o policlinica prezenta in mai multe orase, inclusiv in Zalau. Policlinica Sfanta Vineri din acest oras a fost infiintata in anul 2000, dupa transformarea unui cabinet privat de laborator clinic si microbiologic intr-o societate comerciala cu personalitate juridica. Din oferta sa fac parte numeroase specialitati medicale, la care isi desfasoara activitatea zeci de medici. Pentru unele dintre servicii, exista contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Salaj. Exista si o specialitate numita „Interne – Boli de nutritie” la care oamenii pot apela in cazul in care sunt interesati de o alimentatie sanatoasa sau daca sufera de o afectiune.

O consultatie la Mediserv are un tarif de 200 de lei.

Majoritatea persoanelor care si-au exprimat opinia in legatura cu aceasta policlinica sunt multumite de experienta pe care au avut-o. Sunt apreciate mai mult aspecte: faptul ca exista o gama variata de specialitati sub acelasi acoperis, ca personalul medical este competent si este amabil.

Concluziile noastre

Daca ti-ai propus sa mergi la un nutritionist din Zalau, acest articol iti este de mare folos. Dupa cum ai putut observa, in acest oras poti apela atat la nutritionisti online, cat si la unii care isi desfasoara activitatea in clinici recunoscute. Oricare ar fi alegerea ta, tine cont de serviciile oferite de clinici, de experienta si pregatirea specialistilor in nutritie si asa te vei asigura ca iei o decizie buna pentru tine si sanatatea ta.