Meniu

Operatie marire penis Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Operatia de marire a penisului in Baia Mare, cunoscuta si sub denumirea de faloplastie, este o interventie catre care tot mai multi barbati isi indreapta atentia. Multi se confrunta cu o stima de sine scazuta, care le poate afecta si performanta in timpul activitatilor sexuale. Din fericire, Baia Mare gazduieste o clinica in cadrul careia se desfasoara astfel de interventii chirurgicale. Inainte de procedura, pacientul trebuie sa efectueze un pachet complet de analize de sange, printre care si examenul de urina, pentru ca medicul sa se asigure ca nu exista niciun risc in timpul operatiei. Interventia chirurgicala nu este foarte indelungata, aceasta este de aproximativ 45 de minute, iar perioada de recuperare difera de la un pacient la altul. In primele 1-3 zile pacientul ramane internat pentru a fi monitorizat cu atentie de medici, iar eforturile intense pot fi reluate abia dupa 21 de zile de la operatie.

Daca locuiesti in Baia Mare si vrei sa te programezi pentru o astfel de operatie, te incurajam sa citesti cu atentie randurile de mai jos pentru a afla mai multe despre clinica din orasul tau.

Cat costa operatia de marire a penisului in Baia Mare?

Inainte de a merge la o clinica de specialitate pentru a discuta cu medicul chirurg posibilitatea de a pune in aplicare operatia de marire a penisului in Baia Mare, cel mai bine ar fi sa te informezi cu privire la preturile practicate. Iata, conform tabelului de mai jos, la ce trebuie sa te astepti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie marire penis
Rating
Website
Cosmedica
Clinica-Verificata
1.300-2.500 Euro
  • Pretul pentru Operatia de marire a penisului variaza intre 1.300-2.500 Euro
  • Servicii calitative
  • Medici priceputi
  • Buna pregatire
  • Rezultate remarcabile
  • Aparaturi de ultima generatie
  • Interventii chirurgicale excelente
  • Atmosfera primitoare
  • Amabilitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru operatie de marire a penisului in Baia Mare?

Ai luat hotararea de a merge la o clinica specializata in operatia de marire a penisului in Baia Mare? Atunci clinica pe care ti-o prezentam in cele ce urmeaza este exact ce ai nevoie. Afla tot ce trebuie sa stii despre aceasta:

Clinica Cosmedica

Clinica Cosmedica este specializata in chirurgie plastica in Baia Mare, unde pacientii pot apela cu incredere daca vor sa se programeze pentru operatia de marire a penisului. Daca optezi pentru aceasta unitate medicala, vei face cunostinta cu dr. Mihai Chertif, medic specialist in chirurgie plastica si estetica, bine pregatit in domeniu, experimentat, cu multiple certificari si distinctii. De asemenea, a urmat si multiple cursuri de perfectionare, cu ajutorul carora actul medical pe care il presteaza in prezent este unul ireprosabil. In plus, a participat la numeroase congrese atat din tara, cat si din strainatate. Avand la dispozitie toate aparaturile si echipamentele necesare, medicul reuseste sa desfasoare interventii chirurgicale precise, cu rezultate excelente.

Pretul pentru operatia de marire a penisului porneste de la 1.300 euro – 2.000 euro si ajunge la 2.500 euro. 

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive, pacientii mentionand ca beneficiaza de servicii calitative. Unitatea de chirurgie plastica dispune de medici priceputi si bine pregatiti care au competenta de a obtine rezultate remarcabile. Multumita aparaturilor de ultima generatie pe care le au la dispozitie, interventiile chirurgicale estetice sunt excelente. De asemenea, atmosfera este primitoare, pacientii fiind tratati cu amabilitate.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Cosmedica
Vezi Pareri

Concluzii

Vrei sa faci o schimbare semnificativa in ceea ce priveste viata sexuala si ai luat hotararea sa faci operatia de marire a penisului in Baia Mare? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie informatiile prezentate despre clinica mentionata anterior si sa iei legatura cu medicul specialist in chirurgie plastica.