Meniu

Operatie marire penis Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Nemultumirile legate de dimensiunea penisului, malformatiile congenitale, traumatismele la nivelul organelor genitale sau problemele sexuale ii pot determina pe unii barbati sa opteze pentru o operatie de marire de penis in Cluj. 

Daca iti doresti o astfel de interventie, o poti efectua intr-un spital privat din Cluj-Napoca, pe care il vom prezenta mai jos. In aceasta locatie, interventiile de ingrosare sau alungire a penisului se realizeaza chirurgical si prin injectarea de grasime proprie sau acid hialuronic. Programeaza acum o consultatie la un chirurg plastician, pentru a vedea ce implica o astfel de interventie, ce avantaje, dar si ce riscuri are!

Cat costa o operatie de marire penis in Cluj?

Costul pentru o operatie de marire de penis difera, in Cluj, in functie de tipul procedurii si de medicul care o realizeaza. In tabelul de mai jos poti vedea cum variaza preturile pentru o interventie de marire de penis.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie marire penis
Rating
Website
Spitalul MedLife
Clinica-Verificata
11.500-14.375 Ron
  • Pretul pentru Operatia de marire a penisului variaza intre 11.500-14.375 Ron
  • Medici de exceptie in domeniul chirurgiei estetice, plastice si reparatorii
  • Alungirea penisului prin faloplastie
  • Ingrosarea penisului prin injectarea de acid hialuronic sau grasime proprie
  • Echipamente medicale de ultima generatie
  • Curatenie impecabila si atmosfera placuta
  • Spital cu dotari moderne
  • Personal amabil la receptie
  • Servicii medico-chirurgicale variate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face o operatie de marire penis in Cluj?

Exista un spital privat bine cotat in Cluj unde te poti programa pentru o operatie de marire a penisului. Afla in continuare mai multe informatii despre ea si despre interventiile care vizeaza imbunatatirea aspectului penisului.

Spitalul MedLife Humanitas

Pentru o operatie de marire de penis in Cluj, poti opta pentru Spitalul MedLife Humanitas, unde sunt doi medici cu experienta care te pot ajuta. Dr. Maximilian Muntean a absolvit Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca si este medic primar chirurgie plastica, chirurgie estetica si microchirurgie reconstructiva. Medicul colaboreaza cu institutii medicale de elita din tara si din strainatate si este asistent universitar la universitatea pe care a absolvit-o. Pentru marirea penisului, medicul apeleaza la faloplastie, o interventie chirurgicala prin care ligamentul suspensor este eliberat, iar penisul se poate extinde cu pana la 4 cm. In alte cazuri, in care scrotul este atasat de corpul penisului, medicul recomanda desprinderea partiala a scrotului pentru a oferi aparenta unui penis mai lung. Persoanele care au nevoie de marirea in circumferinta a penisului beneficiaza de transfer de grasime din alte zone ale corpului si plasarea in corpul penisului, cu ajutorul unei seringi.  Dr. Filip Ardelean este specializat in chirurgie estetica si reparatorie, efectuand, printre altele si marire de penis cu acid hialuronic sau cu grasime proprie.

Tariful pentru o interventie de marire a penisului este cuprins intre 11.500 si 14.375 lei la Spitalul MedLife Humanitas.

Servicii exceptionale, medici foarte bine pregatiti si implicati, cu o atitudine pozitiva si prietenoasa,  dotarile si buna organizare a activitatii sunt lucruri pe care pacientii din Cluj le amintesc foarte des in recenziile postate pe internet in dreptul acestui spital privat. Oamenii sunt multumiti ca au avut parte de experiente placute atat in cazul consultatiilor si investigatiilor, cat si al interventiilor chirurgicale. Recenziile abunda in cuvinte de multumire adresate chirurgilor de la MedLife Humanitas, inclusiv echipei de la departamentul de chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reparatorie, pentru rezultatele excelente si calitatea umana deosebita. 

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul MedLife Humanitas
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Pentru o operatie de marire penis in Cluj, apeleaza cu incredere la aceasta institutie medicala privata de elita, unde sunt tratate atat probleme de chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reparatorie, cat si de chirurgie generala, ginecologica, endocrina, neurochirurgie, ortopedie-traumatologie, urologie.

In acest spital privat din Cluj poti beneficia atat de ingrosarea penisului, cat si de alungire, atat prin metode chirurgicale, cat si prin injectarea cu acid hialuronic sau grasime proprie.