Meniu

Operatie marire penis Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti o clinica in care sa faci o operatie marire penis in Bucuresti, pentru a te bucura ulterior de rezultate bune ale interventiei si de o crestere a calitatii vietii sexuale? Este desigur un subiect pentru care doresti confidentialitate si un chirurg cu experienta, precum si cele mai bune conditii in timpul procedurii, pentru sanse maxime de reusita. 

Articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata atat de vasta a serviciilor de chirurgie plastica si estetica din Bucuresti, iar in urma lecturii, te vei putea decide ce clinica sa alegi pentru operatie.

Cat costa o operatie marire penis in Bucuresti?

Stii ca interventiile chirurgicale de acest tip presupun anumite costuri si vrei sa te asiguri ca esti pregatit financiar pentru o operatie de marire penis in Bucuresti. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii catre care trebuie sa te indrepti, precum si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru procedura de augmentare a penisului.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Operatie marire penis
Rating
Website
Swiss Clinics
Clinica-Verificata
2.500-3.500 Euro
 • Pretul pentru Operatia de marire a penisului variaza intre 2.500-3.500 Euro
 • Interactiune placuta pacient-personal
 • Rezultate impecabile
 • Buna pregatire si implicare a cadrelor medicale
 • Empatie si profesionalism
 • Atmosfera primitoare
 • Mediu steril
 • Programari respectate
 • Conditii excelente de spitalizare
Dr. Alexandru Calu
2.000-3.000 Euro
 • Pretul pentru Operatia de marire a penisului variaza intre 2.000-3.000 Euro
 • Servicii exceptionale
 • Dotari performante
 • Rezultate uimitoare ale interventiilor
 • Profesionalism ireprosabil
 • Blandete, empatie si rabdare fata de pacienti
Dr. Ovidiu Grecu
2.500-3.500 Euro
 • Pretul pentru Operatia de marire a penisului variaza intre 2.500-3.500 Euro
 • Cel mai bun estetician
 • Profesionalism, dedicare si implicare
 • Act medical de inalta calitate
 • Amabilitate si empatie fata de pacienti
 • Interventii reusite
Spitalul Zetta
2.500-5.000 Euro
 • Pretul pentru Operatia de marire a penisului variaza intre 2.500-5.000 Euro
 • Spital de nota 10
 • Servicii la standarde inalte de calitate
 • Dotari ultramoderne
 • Medici profesionisti
 • Interventii de succes
 • Conditii excelente de spitalizare
Afrodite Clinic
3.000-4.000 Euro
 • Pretul pentru Operatia de marire a penisului variaza intre 3.000-4.000 Euro
 • Interactiune impecabila cu echipa medicala
 • Buna pregatire si implicare
 • Amabilitate si profesionalism
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Rezultate excelente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici in care poti face operatie de marire penis in Bucuresti

Este in joc viata ta sexuala si increderea in propria persoana, de aceea vrei sa te incredintezi ca iei cea mai buna decizie atunci cand alegi clinica in care sa faci operatie marire penis in Bucuresti. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea centrelor medicale din top. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, dotarile cu echipamente ale clinicilor, competentele medicilor, metodele utilizate pentru augmentare penis, precum si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Swiss Clinics

La Swiss Clinics, clinica de estetica din Bucuresti, cu peste 8 ani de experienta in Romania si bloc operator propriu hi-tech, exista un departament numit Divizia Men EstetiX, in care pacientii de sex masculin pot beneficia de operatia de ginecomastie, chirurgia estetica a zonelor masculine si operatie de marire penis. Interventia chirurgicala presupune sectionarea unora dintre ligamentele de la nivelul partii fixe aflate sub piele, in apropierea bazinului, unde se afla radacina penisului si a corpilor erectili. Echipa de specialisti pe care poti conta pentru operatie este alcatuita din trei medici primari si doi medici specialisti in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Acestia se remarca printr-o buna pregatire de specialitate, cu numeroase stagii in tara si in strainatate, si prin experienta in sala de operatie. Prezente in 32 de orase, centrele medicale din reteaua Swiss Clinic asigura tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de servicii calitative in chirurgia plastica, dermatologie, ginecologie si stomatologie, prin interventii invazive si non-invazive.

Operatia de marire de penis are aici pretul de 2500-3500 de euro, in functie de complexitate.

Clinica se bucura de o apreciere considerabila in randul pacientilor, care se declara multumiti de interactiunea cu personalul, dar si de rezultatele impecabile obtinute. Medicii dau dovada de o buna pregatire in domeniu, implicare, empatie si profesionalism, asigurand o atmosfera primitoare si un mediu steril pentru fiecare persoana in parte. De asemenea, programarile sunt respectate cu precizie, iar conditiile de cazare si masa sunt exceptionale in cazul pacientilor care au nevoie de interventii chirurgicale si sunt nevoiti sa apeleze la spitalizare in cadrul clinicii.

Vezi parerile pacientilor despre Swiss Clinics
Vezi Pareri

2. Dr. Alexandru I. Calu

Clinica de chirurgie estetica Dr. Calu din Bucuresti asigura servicii la standarde inalte, consultatii si interventii chirurgicale de chirurgia sanilor, chirurgie faciala, chirurgia siluetei, chirurgie genitala – labioplastie si operatie marire penis, precum si proceduri nechirurgicale de infrumusetare si rejuvenare. Marirea penisului se poate realiza aici prin alungire, procedura chirurgicala care implica sectionarea ligamentului suspensor ce leaga partea exterioara a penisului de osul pubian, in timp ce cresterea in grosime se poate face prin injectare de grasime proprie, extrasa din zona abdominala a pacientului. Dr. Alexandru I. Calu este medic specialist in chirurgie plastica si reparatorie, cu peste 3000 de interventii in portofoliu si o experienta dobandita in marile spitale publice ale Capitalei, precum si in mediul privat, in care activeaza exclusiv din anul 2014.

Tariful pentru o operatie de marire penis in aceasta clinica este de 2000-3000 de euro.

Pacientii sunt incantati de experienta inregistrata in acest cabinet, de serviciile exceptionale, de dotarile performante si de rezultatele uimitoare ale interventiilor efectuate aici. Despre Dr. Calu se spune ca este de un profesionalism ireprosabil, la care se adauga calitati umane precum blandetea, empatia si rabdarea fata de pacienti.

3. Dr. Ovidiu Grecu

Dr. Ovidiu Grecu, medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, doctor in stiinte medicale, executa interventii de chirurgia sanului, chirurgia fetei, chirurgia siluetei, chirurgie plastica, chirurgia zonelor intime – rejuvenare vaginala, operatie marire penis, precum si interventii nechirurgicale de estetica si intinerire a aspectului pielii. Medicul opereaza in cadrul Spitalului Zetta din Bucuresti, unde executa interventii de augmentare a penisului prin metode chirurgicale: alungirea asigurata de sectionarea ligamentelor peniene de pe osul pubian si ingrosarea, prin  injectare de grasime si ulterior liposculptura zonei de pe care s-a prelevat tesutul adipos. Dr. Ovidiu Grecu are o experienta de peste 24 de ani in chirurgia plastica si estetica, cu peste 6000 de interventii chirurgicale si estetice efectuate. 

Pentru o operatie de marire penis, medicul percepe suma de 2500-3500 de euro.

Despre dr. Ovidiu Grecu, pacientii spun ca este cel mai bun estetician, caracterizat de profesionalism, dedicare si implicare, un act medical de inalta calitate, empatie si amabilitate fata de persoanele tratate, interventii reusite, prin care si-au recastigat increderea in sine, imbunatatindu-si calitatea vietii.

4. Spitalul Zetta

Spitalul Zetta este primul hub de chirurgie plastica din Romania, in care chirurgii plasticieni isi pot desfasura interventiile de chirurgie plastica si estetica, intre care si faloplastia si operatia de marire penis, in sali moderne de operatie, dotate cu tehnologie de ultima generatie, selectata special pentru a asigura lezarea minima a tesuturilor si o recuperare mai rapida a pacientilor. Pacientii vor putea accesa aici de la consultatii si anestezie pana la recuperare dupa proceduri de chirurgie plastica si estetica, chirurgie plastica reconstructiva, chirurgia mainii, dermatologie, ortopedie, totul integrat intr-un design modern, minimalist. Chirurgia zonei genitale masculine vizeaza aici atat reconstructia penisului dupa accidente, cat si interventia simpla in scopul augmentarii penisului. Sectia de chirurgie plastica si reconstructiva este deservita de un colectiv alcatuit din 6 medici primari si 8 medici specialisti in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva.

Pentru o interventie de chirurgia zonei masculine vei plati o suma in valoare de 2500-5000 de euro, in functie de complexitatea operatiei.

Pacientii au numeroase cuvinte de lauda pentru serviciile acestui hub, pe care il considera un spital de nota 10, cu servicii la standarde inalte de calitate, dotari ultramoderne, medici profesionisti, cu experienta, interventii de succes si conditii excelente de spitalizare.

5. Afrodite Aesthetic Clinic

In completarea clinicilor de mai sus iti prezentam si Afrodite Aesthetic Clinic din Bucuresti, catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa faci operatia de marire a penisului. Personalul este format din medici cu o vasta experienta in chirurgia plastica, printre care se numara si: dr. Monica Vasile, dr. Ionela Galuta, dr. Serban Dumitrache si dr. Ioana Barcari. Datorita faptului ca unitatea medicala dispune de echipamente de ultima generatie si tehnici moderne de chirurgie estetica, rezultatele obtinute in urma interventiilor chirurgicale sunt intotdeauna excelente. Medicii au un istoric prestigios, cu peste 800 de interventii estetice reusite, in urma carora pacientii s-au declarat multumiti in intregime.

Pretul pentru operatia de marire a penisului porneste de la 3.000 euro (alungire) si ajunge la 4.000 euro (alungire si ingrosare).

In cele peste trei sute de recenzii publicate in mediul online, pacientii se declara multumiti de interactiunea cu echipa medicala. Personalul da dovada de o buna pregatire in domeniu, implicare, amabilitate si profesionalism, desfasurand cu fiecare ocazie un act medical ireprosabil. Multumita aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, toti beneficiaza de rezultate excelente.

Concluzii

Ai luat hotararea de a te programa pentru operatia de marire a penisului in Bucuresti? Daca da, atunci cele cinci unitati medicale pe care ti le-am prezentat anterior iti vor fi de un real ajutor pentru a beneficia de un act medical de calitate. Bucura-te de o stima de sine cat mai ridicata prin intermediul interventiei chirurgicale si tine cont de indicatiile medicului pentru o recuperare rapida.