Meniu

Test osteoporoza Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fragilitatea osoasa si pericolul fracturilor pot fi evitate prin efectuarea unui screening periodic, cu ajutorul unui test de osteoporoza in Pitesti. Investigatia de masurare a densitatii osoase poate fi realizata in orasul resedinta a judetului Arges in cadrul unor clinici de top din municipiu, apreciate de pacienti pentru activitatea si experienta lor. 

Daca nu stii unde sa mergi in Pitesti pentru un test neinvaziv si nedureros, deosebit de eficient in diagnosticarea osteoporozei la pacientii in varsta sau la cei cu risc de a dezvolta afectiunea, articolul de fata iti pune la dispozitie informatii utile.

Cat costa un test de osteoporoza in Pitesti?

Vrei sa te pregatesti in mod corespunzator pentru un test de osteoporoza in Pitesti, iar acest lucru implica si aspectele financiare ale problemei. Din tabelul de mai jos vei afla numele clinicilor catre care ai putea sa te adresezi, precum si tarifele practicate pentru osteodensitometrie de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Test osteoporoza
Rating
Website
Clinica Sante
Clinica-Verificata
100-250 Ron
 • Pretul Testului de osteoporoza variaza intre 100-250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Aparatura performanta
 • Promptitudine si acuratete in efectuarea investigatiilor
Emident
100-200 Ron
 • Pretul Testului de osteoporoza variaza intre 100-200 Ron
 • Profesionalismul si seriozitatea medicilor
 • Servicii calitative
 • Dotari moderne
 • Intarzieri in onorarea programarilor
Centrul Sf. Nicolae
100-230 Ron
 • Pretul Testului de osteoporoza variaza intre 100-230 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Conditii bune de spitalizare
 • Programarile se obtin greu
 • Lipsa de punctualitate
Muntenia Hospital
100-200 Ron
 • Pretul Testului de osteoporoza variaza intre 100-200 Ron
 • Cel mai profesionist spital din Arges
 • Servicii de calitate
 • Act medical superior
 • Slaba gestionare a programarilor
 • Personalul de la receptie este lipsit de solicitudine
Centrul Natisan
100-230 Ron
 • Pretul Testului de osteoporoza variaza intre 100-230 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici profesionisti
 • Grija si interes fata de problemele pacientilor
 • Lipsa de punctualitate in respectarea programarilor
 • Personalul de la receptie este lipsit de amabilitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici in care poti face test de osteoporoza in Pitesti

Calitate si acuratete cand vine vorba despre un test de osteoporoza in Pitesti sunt aspecte care tin, pe de o parte, de aparatura de care dispun clinicile, si, pe de alta parte, de competentele medicilor. Vei beneficia de ambele calitati la oricare dintre clinicile incluse in clasament. Insa, pentru a te putea hotari mai usor, sectiunea urmatoare a articolului aduce detalii despre activitatea unitatilor medicale din top si informatii care iti vor inlesni decizia de alegere a cabinetului in care vei face investigatia.

1. Clinica Sante

Clinica Sante reprezinta o prima optiune de top in realizarea unui test de osteoporoza in Pitesti. Pacientii din Arges au la dispozitie unul dintre cele mai moderne centre de imagistica din tara, in care aparatura de ultima generatie permite efectuarea de CT, RMN, radiografii, mamografii si ecografii. Pentru osteodensitometrie DEXA functioneaza dispozitivul Prodigy Pro de la General Electric, care ajuta la evaluarea densitatii osoase si la diagnosticarea osteoporozei intr-un mod rapid si noninvaziv.

Pretul unui test de osteoporoza pentru o singura regiune osoasa este de 100 de lei. Pentru doua regiuni vei plati 170 de lei, pentru trei regiuni – 230 de lei, iar pentru osteodensitometria DEXA all body, cu indice de masa corporala, pretul este de 250 de lei.

Pacientii considera ca au avut experiente placute la Centrul de Imagistica Clinica Sante din Pitesti. Ei spun ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, personalul este amabil, iar tehnologiile folosite aici sunt performante. Totodata, sunt apreciate promptitudinea si acuratetea in efectuarea investigatiilor imagistice.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Sante
Vezi Pareri

2. Emident

Desi Emident reprezinta un nume de referinta pe piata de stomatologie privata din Pitesti, in cei peste 30 de ani de existenta, clinica si-a diversificat serviciile si este astazi unul dintre centrele medicale in care poti accesa un test de osteoporoza la cabinetul de osteodensitometrie DEXA. Clinica dispune de un aparat performant prin care se calculeaza atat densitatea osoasa, cat si indicele de masa corporala. O vei intalni aici pe dr. Ana-Maria Cirstoveanu, medic specialist in radiologie si imagistica medicala. Din anul 2010, la Emident pacientii pot gasi diagnostic si tratament in pediatrie, obstretica-ginecologie, medicina muncii, acupunctura, reflexoterapie, masaj terapeutic, remodelare corporala, osteodensitometrie, dermato-cosmetica, ecografie, urologie, medicina interna si cardiologie.

Tarifele pentru osteodensitometrie DEXA in acest centru medical difera in functie de zonele osoase examinate. Pentru o zona, pretul este de 100 de lei, pentru doua zone vei plati 150 de lei, iar pentru trei zone, vei achita 200 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de serviciile clinicii si considera ca au avut parte de experiente placute aici, de calitate, de profesionalismul si seriozitatea medicilor si de dotari moderne. Pe de alta parte, unele persoane spun ca exista intarzieri in onorarea programarilor.

3. Centrul Sfantul Nicolae

Centrul Medical Sfantul Nicolae a fost infiintat in luna martie 2008 si se adreseaza pacientilor din Pitesti cu servicii de reumatologie, investigatii imagistice radiologice, test de osteoporoza si recuperare medicala. Centrul dispune de un spital cu monospecialitate – Recuperare, Medicina fizica si Balneologie si de un laborator de radiologie conventionala. Te poti adresa aici unuia dintre cei trei specialisti in reumatologie si recuperare medicala: dr. Osman Fidan, medic primar, coordonatorul centrului, dr. Veronica Lisandru, medic specialist, dr. Ilie Stanciu, medic primar, seful sectiei.

Pretul pentru osteodensitometrie variaza de la 100 de lei la 230 de lei, in functie de numarul de regiuni osoase examinate.

Pacientii au pareri impartite in privinta experientelor inregistrate la Centrul Sfantul Nicolae din Pitesti. Unii spun ca serviciile sunt de calitate, ca medicii sunt profesionisti, ca exista dotari moderne si conditii bune de spitalizare. Sunt pacienti care declara ca programarile se obtin greu si se respecta cu dificultate si ca unitatea medicala da impresia de spital de stat in ceea ce priveste comportamentul asistentelor.

4. Muntenia Hospital

In cadrul Departamentului de Imagistica medicala de la Muntenia Hospital Pitesti se realizeaza test de osteoporoza prin osteodensitometrie DEXA. Pentru interpretarea rezultatelor te poti adresa cabinetului de ortopedie si medicilor dr. Robert Babalac, medic primar ortoped, dr. Gabriel Copgiac, medic primar, sau dr. Theodor Popa, medic specialist. Muntenia Hospital Pitesti este un spital cu ambulatoriu cu peste 20 de specialitati medicale, bloc operator cu 2 sali de interventii chirurgicale, complet echipate, 2 sali pentru interventii chirurgicale minore, rezerve pentru pacienti in conditii hoteliere, aparatura chirurgicala moderna, centru de imagistica si laborator de analize acreditat.

Pe site-ul acestei unitati medicale private pot fi vizualizate tarifele pentru serviciile disponibile. Osteodensitometria are pretul de 100 de lei pentru o zona testata, 150 de lei pentru doua zone si de 200 de lei pentru trei zone.

Pacientii dau marturie despre experiente diferite la Muntenia Hospital. Unii dintre ei considera ca este cel mai profesionist spital din Arges, cu servicii de calitate si un act medical superior altor unitati de acest tip. Pe de alta parte, multi pacienti acuza slaba gestionare a programarilor si un comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

5. Centrul Natisan

La Centrul Medical Natisan din Pitesti, ortopedia-traumatologia este o specializare bine reprezentata prin consultatii si investigatii specifice – radiologie, ecografie musculo-scheletala, test de osteoporoza, diagnostic si tratament. Cabinetul este deservit de patru medici cu experienta: dr. Alexandru Cirlan, medic specialist ortopedie-traumatologie, competenta in artoscopia genunchiului, dr. Sabinel Dinu, medic specialist ortoped, dr. Robert Babalac, medic primar, si dr. Cristian Marius Marinoiu, medic specialist in ortopedie-traumatologie. Clinica Natisan si-a inceput activitatea in Pitesti in anul 2000, iar in prezent gama de servicii cuprinde cabinete medicale pentru 18 specialitati in ambulatoriu, un centru de imagistica pentru ecografii, mamografii si RMN, spiralizare de zi in limita a 20 de paturi, pentru diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, cardiologie, medicina interna si neurologie, si un laborator de analize acreditat. Achizitiile de aparatura de ultima generatie au fost realizate printr-un proiect finantat cu fonduri europene.

Pentru osteodensitometrie vei plati aici o suma cuprinsa intre 100 si 230 de lei, potrivit numarului de zone osoase examinate.

Pacientii Centrului Medical Natisan au opinii diferite despre activitatea acestuia. In general, se mentioneaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti si implicati in problemele de sanatate ale celor pe care ii trateaza. Pe de alta parte, multi dintre pacienti sustin ca timpul de asteptare este mare din cauza programarii mai multor persoane la aceeasi ora si ca personalul de la receptie are un comportament lipsit de amabilitate.

Concluzii

Realizarea unui test de osteoporoza in Pitesti nu este o sarcina dificila, intrucat diversitatea optiunilor, aparatura moderna si numarul mare de medici specializati in imagistica medicala sau in ortopedie-traumatologie incurajeaza screeningul pentru boala tacuta care afecteaza un procent considerabil al populatiei varstnice de sex feminin. Clinicile de top din oras asigura cele mai bune conditii pentru diagnosticarea si tratamentul osteoporozei, atat in ceea ce priveste tehnologia de examinare, cat si competentele personalului medical.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre cabinetele in care se poate face osteodensitometrie in Pitesti, vei reusi sa iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta si sa alegi unitatea medicala care sa iti satisfaca in mod optim exigentele.