Meniu

Otoplastie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai un copil cu urechi decolate sau clapauge sau daca ai un pavilion auricular sau un lob auricular marit, poti rezolva problema printr-o interventie de otoplastie in Bucuresti. Clinicile private de chirurgie plastica din acest oras sunt recunoscute pentru rezultatele foarte bune si pentru serviciile de calitate.

Otoplastia se recomanda dupa varsta de 5 ani, cand inceteaza dezvoltarea cartilajului pavilionului auricular. Majoritatea parintilor opteaza pentru interventie pana la 7 ani, atunci cand copilul merge la scoala. Sunt insa si foarte multi adulti care aleg sa corecteze forma si dimensiunea urechilor in clinicile de specialitate din Bucuresti.

Ce pret are o otoplastie in Bucuresti?

Pretul pentru o otoplastie, in Bucuresti, variaza. Astfel, in tabelul de mai jos poti vedea care sunt tarifele percepute de principalele clinici care ofera acest serviciu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Otoplastie
Rating
Website
Dr. Marius Hritcu
Clinica-Verificata
900 Euro
 • Pret Otoplastie 900 Euro
 • Medic estetician apreciat si renumit
 • Tehnici imbunatatite in mod constant
 • Isi desfasoara activitatea la Monza Metropolitan Hospital
 • Gama variata de servicii chirurgicale
 • Focus pe pacient
 • Otoplastie cu recuperare rapida
Dr. Berbecar
1.000 Euro
 • Pret Otoplastie 1.000 Euro
 • Medic cu experienta solida in chirurgia plastica
 • Buna comunicare cu pacientul
 • Participarea la congrese si conferinte internationale
 • Activeaza in cadrul Clinicii Zetta din Bucuresti
 • Otoplastii cu recuperare rapida
Dr. Ovidiu Grecu
1.100 Euro
 • Pret Otoplastie 1.100 Euro
 • Medic cu reputatie in chirurgia plastica nationala
 • Experienta de peste 24 de ani
 • Utilizeaza materiale de buna calitate
 • Efectueaza numeroase operatii estetice
 • O buna comunicare cu pacientii
 • Siguranta si profesionalism
Dr. Alexandru Calu
1.500 Euro
 • Pret Otoplastie 1.500 Euro
 • Chirurg plastician cu experienta vasta
 • Numeroase interventii realizate
 • Tratamente chirurgicale si non-chirurgicale
 • Atentie la detalii
 • Poate fi gasit la Monza Metropolitan Hospital
Dr. Radu Panturu
1.950-2.950 Euro
 • Pret Otoplastie 1.950-2.950 Euro
 • Medic cunoscut, cu experienta
 • Pregatire solida in domeniu
 • Realizeaza numeroase interventii estetice
 • Otoplastii cu timp redus de recuperare
 • Interactiune de calitate cu pacientii
 • Inspira incredere si siguranta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

In ce clinici se realizeaza otoplastie in Bucuresti?

Afla informatii care te intereseaza, in legatura cu interventia de otoplastie efectuata in Bucuresti: clinici, medici, preturi si parerile clientilor!

1. Dr. Marius Hritcu

Dr. Marius Hritcu este un estetician apreciat in Bucuresti pentru rezultatele in otoplastie. Profesionistul este la curent cu noile metode utilizate in chirurgia plastica si estetica perfectionandu-se continuu, atat pentru siguranta pacientilor, cat si pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Dr. Hritcu isi desfasoara activitatea la Monza Metropolitan Hospital, unde realizeaza numeroase interventii chirurgicale (in zona fetei, a sanilor, a siluetei, genitala etc.) si  diverse tratamente nechirurgicale. In privinta otoplastiilor, acestea includ in tariful lor si costurile anesteziei si ale clinicii, reteta pentru medicamente, testele medicale.

Pretul pentru interventia de otoplastie este de 900 de euro.

Parerea generala referitoare la activitatea acestui medic este aceea ca este un profesionist adevarat, cu o preocupare deosebita pentru fiecare pacient. Calitatile care l-au facut sa devina atat de apreciat sunt mentionate tot de catre pacienti, in review-urile de pe internet: talent, intelegere, atentie, blandete si pregatire solida.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Marius Hritcu
Vezi Pareri

2. Dr. Cristina Berbecar-Zeca

Un alt specialist renumit care realizeaza otoplastii, in Bucuresti, este dr. Cristina Berbecar-Zeca. A absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din Bucuresti, in timpul careia a participat si la trei burse, in Polonia, Italia si Ungaria, pe tema cancerelor cutanate. Pregatirea pentru rezidentiat a fost realizata in Clinica de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva si Arsuri din Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, iar cele peste 250 de garzi efectuate au ajutat-o mult in formarea ca specialist. In plus, participarea la congresele nationale si internationale ii perfectioneaza si actualizeaza cunostintele.

Pretul unei otoplastii realizate de dr. Berbecar-Zeca este de 1.000 de euro, fiind inclus si tariful anesteziei locale.

Multi dintre pacienti si-au exprimat multumirea fata de serviciile oferite de acest chirurg plastician, declarand ca interventiile s-au realizat in deplin confort si cu incredere deplina in profesionalismul dr. Berbecar-Zeca. De asemenea, pacientii mai apreciaza: calmul, amabilitatea, informatiile pretioase oferite inainte si dupa interventie, dar si faptul ca fiecaruia ii sunt prezentate cele mai bune optiuni, in cazul sau.

3. Dr. Ovidiu Grecu

Dr. Ovidiu Grecu este un alt profesionist apreciat in lumea medicala din Bucuresti pentru reusita interventiilor realizate. In cei peste 24 de ani de experienta, dr. Grecu a realizat peste 6.000 de interventii chirurgicale si estetice, cel putin 1.600 dintre acestea fiind interventii de implant mamar. Doctorul este membru al Societatii Romane de Chirurgie Estetica si al Asociatiei de Medicina Antiaging, precum si al altor entitati profesionale recunoscute la nivel national si international.

Tariful pentru o otoplastie realizata de dr. Ovidiu Grecu este de 1.100 de euro.

Review-urile postate pe internet de pacienti vin sa certifice calitatea acestui medic, despre care spun ca este un adevarat profesionist, care utilizeaza materiale de foarte buna calitate si acorda toata atentia de care este nevoie pentru un rezultat deosebit, indiferent de complexitatea interventiei. Oamenii mai spun ca s-au simtit in siguranta „pe mainile” acestui chirurg si ca apreciaza sinceritatea si modul de lucru impecabil.

4. Dr. Alexandru Calu

Dr. Ioan-Alexandru Calu a urmat cursurile Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, iar rezidentiatul l-a efectuat in spitale mari din Bucuresti, printre care Spitalul Universitar de Urgenta sau Spitalul Clinic de Urgenta, Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, unde a efectuat numeroase interventii chirurgicale ce l-au format in aceasta specialitate. In prezent, medicul are la activ peste 6.000 de pacienti, dintre care peste 3.000 au beneficiat de interventii de chirurgie plastica sau estetica, inclusiv otoplastii.

O otoplastie are un pret, in Bucuresti, la dr. Calu, care porneste de la 1.500 de euro.

In mediul online, „ploua” cu aprecieri la adresa acestui specialist. Oamenii au numai cuvinte de recunostinta pentru rezultatele uimitoare ale interventiilor, fie ca este vorba despre otoplastii, rinoplastii, lifting facial, implant mamar sau numeroase alte interventii chirurgicale sau nechirurgicale. Calitatile observate de pacienti la dr. Calu sunt: amabilitatea, calmul, atentia la detalii.

5. Dr. Radu Panturu

Dr. Radu Panturu este un nume destul de cunoscut in chirurgia plastica din Bucuresti, atat pentru rinoplastii, implant mamar, cat si pentru otoplastie. Pe langa aceste interventii, medicul mai realizeaza multe altele ce tin de chirurgia plastica sau estetica, ajutandu-si pacientii sa-si recapete increderea in frumusetea si farmecul personal. Medicul a efectuat si un stagiu de pregatire in chirurgia plastica la Spitalul American din Istanbul si este membru al Colegiului Medicilor din Anglia.

Pretul pentru o otoplastie este de 1.950 de lei, cu anestezie locala si de 2.950 de lei, sub anestezie generala.

In legatura cu serviciile oferite de acest medic, parerile sunt in majoritate pozitive, ce vorbesc despre rezultate foarte bune pentru diverse interventii. Unii pacienti spun ca medicul a reusit sa le implineasca un vis, datorita priceperii si implicarii sale totale. In plus, se mai spune si ca doctorul inspira incredere ca totul va decurge fara probleme, astfel ca oamenii se simt in siguranta in cabinetul sau.

Concluziile noastre

Pentru persoanele care sunt complexate de felul cum arata urechile lor, o interventie de otoplastie, in Bucuresti poate fi o solutie salvatoare. Interventia se realizeaza, de regula, cu anestezie locala, dar se poate efectua si sub anestezie generala. Pentru ca aceasta procedura este importanta, cu rezultate pe viata, trebuie efectuata intr-o clinica buna, de catre un chirurg estetician cu experienta, cum sunt cei prezentati in acest articol.