Meniu

Otoplastie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Interventia chirurgicala de corectare a pozitiei, structurii sau dimensiunii urechii se numeste otoplastie, in Timisoara existand numeroase clinici unde se face aceasta operatie, la pacienti de toate varstele.

Distanta prea mare a urechilor fata de cap , dimensiunea atipica sau asimetria urechilor sunt probleme care pot fi rezolvate prin operatia de otoplastie. De regula, este recomandat ca operatia sa fie facuta in copilarie, pentru a evita traumele de natura psihica. Persoanele interesate de otoplastie la pret accesibil in Timisoara pot gasi destul de rapid o clinica unde se practica tarife corecte si unde rezultatele sunt conform asteptarilor.

Care este tariful pentru operatia de otoplastie in Timisoara?

Pentru ca este vorba despre o interventie chirurgicala, persoanele interesate de efectuarea otoplastiei in orasul Timisoara trebuie sa aleaga o clinica unde profeseaza medici cu experienta si unde primeaza calitatea actului medical. In privinta tarifelor, tabelul urmator surprinde numele celor mai bune clinici din acest oras si pretul operatiei de otoplastie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Otoplastie
Rating
Website
Brol
Clinica-Verificata
1.600-1.800 Euro
 • Pret Otoplastie 1.600-1.800 Euro
 • Servicii si rezultate de calitate
 • Personal atent si prompt
 • Aparatura performanta
 • Metode moderne de lucru
 • Conditii foarte bune
Dr. Dorina Mihajlovic
1.500 Euro
 • Pretul Otoplastiei porneste de la 1.500 Euro
 • Rezultate foarte bune
 • Profesionalism, amabilitate si atentie
 • Comunicare eficienta
 • Relatie buna medic-pacient
 • Conditii peste asteptari
Shanti Beauty Clinic
1.500 Euro
 • Pret Otoplastie 1.500 Euro
 • Servicii de calitate
 • Rezultate bune
 • Profesionalism si amabilitate
 • Curatenie
Dr. Levy
1.500 Euro
 • Pret Otoplastie 1.500 Euro
 • Act medical de inalta calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Transparenta, implicare si amabilitate
 • Curatenie
 • Atmosfera calma
Medcom
1.500 Euro
 • Pret Otoplastiei porneste de la 1.500 Euro
 • Servicii de cea mai inalta calitate
 • Medici bine pregatiti si amabili
 • Metode avansate
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie si conditii foarte bune in clinica
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor pentru efectuarea operatiei de otoplastie in Timisoara

Pentru ca in Timisoara exista multe clinici renumite specializate in chirurgia plastica si estetica, numerosi pacienti aleg acest oras si pentru efectuarea otoplastiei. Cateva dintre clinici sunt populare pentru calitatea rezultatelor si pentru ca asigura un raport bun calitate-pret.

Iata care sunt acestea:

1. Brol Medical Center

Cu o pozitie fruntasa in topul variantelor pe care le au pacientii din Timisoara, Brol Medical Center are o prezenta consolidata de 25 de ani in domeniul chirurgiei estetice. Interventiile sunt efectuate de un colectiv format din medici cu experienta, care lucreaza sub indrumarea prof. dr. Tiberiu Bratu. El este fondatorul clinicii, iar activitatea sa chirurgicala se intinde pe parcursul a trei decenii, fiind fost presedinte al Societatii Romane de Chirurgie Estetica. Principala misiune a personalului este de a asigura rezultate excelente, sustinute de folosirea unor echipamente ultramoderne si dotarile care se aliniaza la cele mai inalte standarde internationale.

Operatia de otoplastie costa intre 1.600 si 1.800 euro la Brol Medical Center.

Dintre pacientii care au scris despre experienta lor la aceasta clinica, majoritatea se declara multumiti. Serviciile sunt de calitate, la fel si rezultatele obtinute. Personalul medical este foarte atent cu pacientii, calm, prompt si energic. Clinica este dotata la standarde internationale si conditiile sunt foarte bune. Un alt motiv pentru care multi pacienti recomanda clinica Brol Medical Center este faptul ca se folosesc metode moderne de operatie.

Vezi parerile pacientilor despre Brol Medical Center
Vezi Pareri

2. Dr. Dorina Mihajlovic

Printre cei mai buni chirurgi plasticieni din Timisoara carora te poti adresa pentru operatia de otoplastie se numara si dr. Dorina Mihajlovic. Aceasta activeaza in domeniul chirurgiei estetice de peste 23 de ani si a participat la numeroase cursuri, workshop-uri si congrese nationale si internationale, care au contribuit la consolidarea experintei in ramura chirurgiei. Este doctor in stiinte medicale, membru in cadrul mai multor societati medicale si are o activitate stiintifica remarcabila, publicand de-a lungul anilor numeroase articole si lucrari.

Tariful operatiei de otoplastie porneste de la 1.500 euro.

Zeci de pacienti spun ca au avut o experienta foarte buna si sunt incantati de rezultate. Ei apreciaza comunicarea eficienta cu medicul, atat in perioada de dinaintea operatiei, cat si dupa. Laudata atat pentru calitatile umane, cat si pentru profesionalism, doamna Dr. Dorina Mihajlovic explica in detaliu toate etapele operatiei si recuperarii, lucrand alaturi de o echipa profesionista, amabila si atenta. Relatia medic-pacient este bazata pe deschidere, iar conditiile din clinica sunt peste asteptari.

3. Shanti Beauty Clinic

Pentru operatia de otoplastie, poti alege Shanti Beauty Clinic din Timisoara, unde se asigura o gama variata de servicii medicale din sfera chirurgiei plastice si microchirurgiei reconstructive. Personalul inalt calificat pune la dispozitia pacientilor consultatii si tratamente eficiente, folosind echipamente de ultima generatie pentru a asigura calitatea actului medical si pentru a oferi solutii la orice problema de ordin estetic.

Pretul otoplastiei este de 1.500 euro la aceasta clinica.

Mai multi pacienti s-au declarat multumiti de rezultatele pe care le-au obtinut la Shanti Beauty Clinic. Ei apreciaza profesionalismul, atentia la nevoile pacientului si amabilitatea colectivului medical. Curatenia este un alt aspect notat pozitiv.

4. Dr. Levy

Dr. Levy este unul dintre cei mai buni chirurgi plasticieni din tara, iar in clinica sa din Timisoara pacientii vor gasi rezolvare la toate cerintele ce tin de chirurgie plastica, estetica si remodelare corporala. Acesta are clinici cu acelasi profil in capitala si in Israel. Educatia sa in domeniul esteticii medicale a fost consolidata sub indrumarea celor mai buni medici plasticieni din Romania si din Israel. Calitatea rezultatelor este garantata atat prin experinta medicului si a colectivului alaturi de care lucreaza, cat si de folosirea celor mai bune metode chirurgicale si aparaturii de ultima generatie.

La Dr. Levy Medical Center, otoplastia costa 1.500 euro. In cadrul clinicilor dr. Levy, copiii cu varsta sub 10 ani beneficiaza de gratuitate la operatiile efectuate cu anestezie locala. Daca este nevoie de anestezie generala, costul variaza.

Profesionalism, rabdare, transparenta, amabilitate – asa il descriu pacientii pe dr. Levy, exprimandu-si recunostinta pentru implicarea de care acesta da dovada si pentru calitatea rezultatelor pe care le-au obtinut. Operatiile decurg rapid si conditiile de internare sunt foarte bune. Echipa este formata din profesionisti, care sunt priceputi, dedicati si raspund la toate intrebarile pacientului. Atmosfera calma si curatenia sunt alte aspecte notate pozitiv.

5. Medcom

Daca vrei sa faci otoplastie si locuiesti in Timisoara, o optiune foarte buna o reprezinta clinica Medcom, spatiu al medicinei estetice de ultima generatie. Interventiile sunt efectuate de o echipa medicala formata din medici renumiti pentru rezultatele operatiilor pe care le-au efectuat de-a lungul anilor si care prioritizeaza calitatea actului medical si siguranta pacientului. Activitatea se desfasoara sub indrumarea dr. Raul Chioibas, care a urmat cursuri de specializare la nivel international si care si-a prezentat lucrarile la cele mai mari congrese din domeniul chirurgiei estetice.

Pentru otoplastie, tariful porneste de la 1.500 euro.

In mediul online, feedback-ul din partea pacientilor este pozitiv. Acestia spun ca au beneficiat de servicii de cea mai inalta calitate, de o atitudine primitoare din partea intregului personal si de interventii efectuate folosind cele mai avansate metode din domeniu. Echipa este formata din medici profesionisti, curatenia din clinica este exemplara si conditiile de internare pot fi comparate cu cele dintr-un hotel. Mai sunt scoase in evidenta si alte calitati ale personalului: amabilitate, rabdare si buna organizare.

Concluzii

Pacientii din Timisoara sau din alte zone ale tarii pot alege pentru efectuarea operatiei de otoplastie una dintre numeroasele clinici moderne, unde activeaza chirurgi plasticieni cu experienta vasta. Acestia ii vor ajuta sa obtina rezultatele dorite in ceea ce priveste forma, dimensiunea sau structura urechilor, pe cale chirurgicala.

Raportul bun calitate-pret, pregatirea complexa a medicilor si folosirea unor metode si echipamente performante in activitatea medicala sunt cateva dintre criteriile pe care le indeplinesc numeroase clinici din Timisoara, considerate a fi cele mai bune alegeri pentru cei care isi doresc o schimbare din punct de vedere estetic.