Meniu

Otoplastie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O ureche inestetica poate fi o sursa de frustrari, dar pentru ca medicina ofera solutii pentru multe dintre problemele fizice, poti opta pentru otoplastie in Cluj, la clinicile de top din acest judet.

Pentru ca se afla intr-o zona bine dezvoltata, din punct de vedere economic, clinicile din Cluj specializate in interventiile estetice au devenit o adevarata atractie in ultimii ani, iar medicii care isi desfasoara aici activitatea sunt foarte populari, fiind cautati de persoanele din toata tara care viseaza la o otoplastie cu rezultate impecabile.

Top clinici de otoplastie din Cluj

Daca ai aflat despre Cluj ca este o alegere buna pentru o otoplastie, nu te-ai inselat! Iata la ce clinici poti merge pentru a-ti corecta anumite defecte ale urechii/urechilor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Otoplastie
Rating
Website
Dr. Harceaga
Clinica-Verificata
1.000 Euro
 • Tarif operatiei de Otoplastie porneste de la 1.000 Euro
 • Medic cu o bogata experienta
 • 3 ani de pregatire in strainatate
 • Pretul interventiei include si anestezia, si spitalizarea si ingrijirile postoperatorii
 • Otoplastii pentru copii si adulti
 • Numerosi pacienti multumiti
Medestet
Clinica-Verificata
1.000 Euro
 • Tarif operatiei de Otoplastie porneste de la 1.000 Euro
 • Medestet este prima clinica de chirurgie estetica din tara si a devenit marca inregistrata
 • Chirurg estetician cu experienta
 • Servicii de calitate superioara
 • Aparatura de ultima ora
 • Spitalizare in conditii de lux
Dr. Muntean
900 Euro
 • Tarif operatiei de Otoplastie porneste de la 900 Euro
 • Centru de excelenta cu vechime
 • Cheltuielile de spitalizare sunt incluse in tariful pentru operatie
 • Servicii de inalta calitate
 • Conditii bune de cazare
Dr. Lucian Fodor
Cel-mai-bun-pret
800 Euro
 • Tarif operatiei de Otoplastie porneste de la 800 Euro
 • Medic cu specializare in strainatate
 • Colaboreaza cu spitale din Israel, unde opereaza utilizand tehnologie de ultima generatie si tehnici moderne
 • Spitalizare in conditii foarte bune
 • La externare, pacientii primesc medicamentele de care au nevoie
 • Serviciile sunt costisitoare
Dr. Marius Chirila
900 Euro
 • Tarif operatiei de Otoplastie porneste de la 900 Euro
 • Preturi avantajoase
 • Numeroase interventii estetice si reconstructive
 • Otoplastie si pentru copii, de la 7 ani
 • Amabilitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune 5 clinici specializate in otoplastie in Cluj

Daca ai nevoie de o otoplastie in Cluj, apeleaza la unul dintre acesti specialisti de top:

1. Dr. Olimpiu Harceaga

Pentru o otoplastie in Cluj, dr. Harceaga poate fi prima optiune, avand in vedere pregatirea si experienta sa. A absolvit Facultatea de Medicina din Cluj-Napoca si are dubla specializare: Chirurgie Plastica si Dermatologie. Timp de trei ani, a lucrat si invatat in Oxford UK, in serviciul de chirurgie plastica al spitalului John Radcliffe si in Bruxelles, Stuttgart sau Munchen. A participat si la numeroase cursuri si congrese si a publicat lucrari stiintifice in domeniul medicinei estetice.

Daca esti interesat de o otoplastie in Cluj, pretul pentru aceasta interventie la dr. Harceaga porneste de la 1.000 de euro. Pretul include atat interventia propriu zisa (operatie, anestezie), cat si spitalizarea si ingrijirile postoperatorii. Otoplastia dureaza intre 1 si 2 ore si se efectueaza, de regula, sub anestezie locala, iar in cazul copiilor este recomandata anestezia generala. Intr-o astfel de procedura se pot utiliza diverse proceduri tehnice, care lasa cicatrici aproape invizibile.

Dr. Olimpiu Harceaga este apreciat de pacienti pentru rezultatele si profesionalismul sau. I-au trecut pragul pentru o otoplastie diverse persoane, incepand de la varste mici si pana la varste inaintate. Reusita interventiilor este consemnata si in mediul online, unde medicul se bucura de numeroase review-uri pozitive.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Olimpiu Harceaga
Vezi Pareri

2. Medestet

Cine nu a auzit de dr. Ciceo Mircea, de la Centrul de excelenta Medestet, specializat in otoplastie si in alte interventii estetice? Acest profesionist isi desfasoara activitatea alaturi de o echipa de specialisti, tratand pana acum peste 15.000 de pacienti. Clinica a fost infiintata in 1993, fiind prima din tara specializata in chirurgie estetica, iar din 1996 a devenit marca inregistrata.

Pentru o otoplastie, pretul la Medestet Cluj porneste de la 1.000 de euro. Interventia dureaza 1 ora si necesita anestezie locala. O conditie de baza este ca pacientul sa aiba peste 5 ani, pentru ca in jurul acestei varste urechea este dezvoltata pe deplin, avand aceleasi dimensiuni ca la maturitate. Dupa interventie, persoana va ramane in clinica pentru o zi, timp in care va urma si un tratament cu antibiotice, ce va continua si acasa pentru inca 2 zile.

Parerile pacientilor despre otoplastiile efectuate la Medestet sunt unele in majoritate favorabile. Oamenii s-au declarat incantati de conditiile din clinica, de calitatea materialelor utilizate in timpul procedurilor si de profesionalismul echipei, de la programare, pana la externare.

3. Dr. Maximilian Muntean

Dr. Maximilian Muntean este unul dintre cei mai cautati medici pentru otoplastii din Cluj. Este medic primar in Chirurgie Plastica, Chirurgie Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, avand o experienta atestata de colaborarea cu Institutul Oncologic din Cluj-Napoca si cu UMF „Iuliu Hatieganu”. In timpul rezidentiatului, a colaborat cu Instituto Clinico Humanitas din Milano si cu St. Francis Hospital din Indiana, SUA. Se preocupa si de activitatea stiintifica si de cercetare publicand in revistele de specialitate. Dr. Maximilian Muntean isi desfasoara activitatea la Spitalul Humanitas, ce dispune de dotari medicale de ultima generatie.

O otoplastie efectuata de dr. Muntean are un pret care porneste de la 900 de euro. Procedura este menita sa schimbe dimensiunea, forma sau pozitia urechilor, fiind recomandata dupa varsta de 5 ani sau de la 3 ani, in anumite cazuri. Operatia se face de obicei pe ambele urechi, pentru optimizarea simetriei.

Dr. Max, asa cum il numesc pacientii, este caracterizat ca fiind o persoana deschisa si comunicativa, de la care oamenii primesc incurajarile de care au atata nevoie. Fosti si actuali pacienti si-au mai exprimat aprecierea si in privinta conditiilor din Spitalul privat Humanitas, unde medicul profeseaza.

4. Dr. Lucian Fodor

Dr. Lucian Fodor este de asemenea o buna optiune pentru o operatie de otoplastie in Cluj. A absolvit UMF Cluj si, dupa ce a participat la cursuri de chirurgie plastica si estetica si la stagii de pregatire in SUA, la San Francisco si Baltimore, si-a inteles misiunea de a-i ajuta pe oameni sa fie multumiti de felul in care arata. A facut specializarea la Universitatea de Medicina „Bruce Rappaport” din Israel, la Universitatea Johns Hopkins din Baltimore si la Universitatea California din San Francisco. Colaboreaza cu doua spitale din Israel unde anual efectueaza operatii complicate utilizand tehnologie foarte noua si tehnici moderne.

Pretul unei otoplastii la dr. Fodor porneste de la 800 de euro. Otoplastia este si o interventie estetica, dar si una reconstructiva. Se executa sub anestezie locala cu sedare sau sub anestezie generala. Prima varianta necesita 4 ore de supraveghere post-interventie, iar in cel de-al doilea caz, pacientul va ramane internat o noapte. In momentul externarii, pacientul va primi instructiuni, precum si medicamentele de care are nevoie imediat dupa operatie.

Parerile in legatura cu activitatea dr. Fodor sunt in majoritate pozitive in mediul online. Oamenii s-au declarat satisfacuti de serviciile oferite si de rezultatele obtinute. Multi sunt de parere ca personalul este foarte prietenos si profesionist, iar altii considera ca tarifele sunt mai mari decat ar trebui.

5. Dr. Marius Chirila

Dr. Chirila Marius este medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, fiind de luat in calcul de catre cei care isi doresc o otoplastie in Cluj la un pret avantajos. Dupa ce a urmat cursurile UMF Cluj-Napoca, a inceput rezidentiatul la Clinica Chirurgie 1 din acelasi oras si la Spitalul Clinic de Recuperare, ulterior efectuand stagii de pregatire in Franta – 2 ani in clinicile private si in spitalele din Paris si 6 luni la Centrul Universitar din Tours, unde a avut ocazia sa participe la operatii alaturi de chirurgi de prestigiu.

Pentru o otoplastie la dr. Chirila Marius, pacientii trebuie sa plateasca un tarif care porneste de la 900 de euro. Limita inferioara de varsta pentru aceasta procedura este de 7 ani putand fi obtinute urmatoarele rezultate: apropierea urechilor de cap, remodelarea lobului urechii si simetrizarea dimensiunilor si formei urechilor. In timpul consultatiei, dr. Chirila face un examen complet al urechilor, efectuand masuratorile necesare si pentru a putea stabili obiectivele operatiei. Interventia dureaza 1-2 ore si, in functie de varsta, se face cu anestezie locala sau generala, cu o incizie ascunsa in spatele urechii.

Parerile exprimate in legatura cu Dr. Chirila sunt unele pozitive, care saluta profesionalismul si deschiderea medicului. Persoanele care au beneficiat de o otoplastie efectuata de acest medic au spus ca au fost tratate cu toata deschiderea, oferindu-li-se toate detaliile despre interventie si in privinta recuperarii.

Concluziile noastre

Spre deosebire de alte interventii estetice efectuate in Cluj si in tara, otoplastia pare mai usor de executat, dar adevarul este ca rezultatele sale sunt la fel de importante ca ale oricarei proceduri. De aceea este nevoie de „mainile” unui medic bun, pentru ca o interventie de acest tip necesita pricepere si precizie.