Meniu

Otoplastie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te-ai nascut cu urechi mai mari sau mai distantate de cap decat consideri ca este normal, poti opta pentru o operatie de otoplastie in Iasi. Avand in vedere ca in acest oras functioneaza un important centru universitar medical, nu vei intampina dificultati sa identifici un chirurg estetician bun, care sa te ajute sa-ti implinesti visul si sa scapi de complexe.

Tot ce trebuie sa faci este sa citesti acest articol si sa te programezi la unul dintre chirurgii din Iasi pe care ti-i prezentam si pe care ii recomanda experienta, pregatirea si rezultatele foarte bune obtinute in interventiile de corectare a urechilor. Poti lua in calcul otoplastia pentru urmatoarele probleme: o distanta mare intre urechi si cap, pentru reducerea dimensiunilor sau pentru a accentua unele reliefuri anatomice care sunt putin reprezentate.

Care este pretul pentru o interventie de otoplastie in Iasi

Pretul pentru o otoplastie realizata in Iasi variaza conform datelor din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Otoplastie
Rating
Website
Susanu Clinic
Clinica-Verificata
700 Euro
 • Pret Otoplastie 700 Euro
 • Medic cu experienta vasta in chirurgia plastica
 • Medicii lucreaza in echipe pluridisciplinare
 • Operatii de otoplastie sub anestezie locala cu sedare
 • Aparatura performanta si tehnologie medicala moderna
 • Clinica moderna
 • Nu se respecta orele de programare
Dr. Lucian Popa
900 Euro
 • Pret Otoplastie 900 Euro
 • Chirurg plastician cu experienta
 • Otoplastii pentru copii si adulti
 • Clinica moderna
 • Dotari la standarde europene
 • Lipsa de comunicare
Enso Clinic
800-1.000 Euro
 • Pret Otoplastie 800-1.000 Euro
 • Chirurg plastician cu experienta
 • Echipe multidisciplinare
 • Clinica moderna si bine dotata
 • Programari rapide
 • Otoplastii sub anestezie locala
Omini Clinic
1.000 Ron
 • Pret Otoplastie 1.000 Ron
 • Oferta vasta de operatii estetice
 • Bloc operator modern si dotat la standarde europene
 • Otoplastii realizate de chirurgi plasticieni cu experienta
 • Echipamente si materiale de ultima generatie
 • Medici cu experienta
 • Clinica moderna
 • Preturile din clinica pot varia fata de cele de pe site
Avicena Profertis
500-1.000 Ron
 • Pret Otoplastie 500-1.000 Ron
 • Chirurg plastician cu experienta
 • Oferta variata de interventii estetice
 • Centru specializat in fertilizare in vitro
 • Clinica noua si moderna
 • Bun raport calitate pret
 • Atmosfera placuta
 • Timp mare de asteptare
 • Nemultumiri la adresa serviciului telefonic
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici unde se efectueaza otoplastie in Iasi

Chiar daca nu este o interventie foarte dificila, otoplastia necesita pricepere, experienta, atentie la detalii si multe alte calitati pe care trebuie sa le detina un chirurg estetician din Iasi pentru a obtine cele mai bune rezultate. In continuare poti descoperi un top al clinicilor si specialistilor bine cotati din oras pentru acest tip de interventii, dar si pentru alte operatii estetice:

1. Susanu Clinic

Prima optiune pentru o interventie de otoplastie in Iasi este Susanu Clinic. In aceasta clinica sunt  numeroase servicii de chirurgie plastica, reconstructiva si cosmetica medicala, realizate de catre o echipa de medici de elita, care lucreaza in echipe pluridisciplinare. Fondatoarea clinicii este dr. Sidonia Susanu, medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, care este si sef de sectie chirurgie plastica la Spitalul Regional de Copii „Sf. Maria” din Iasi. Operatia de otoplastie dureaza pana la doua ore si se efectueaza prin anestezie locala cu sedare.

Pretul pentru o otoplastie este de 700 de euro.

Pacientii acestei clinici spun in majoritate ca serviciile sunt de foarte buna calitate si ca dr. Susanu este de o calitate umana rara intalnita si un „geniu profesional”.  Ei spun ca se simt in siguranta, indiferent de procedura, avand in vedere priceperea si experienta acestui medic. Sunt si cateva nemultumiri exprimate de pacienti, una dintre ele fiind ca uneori nu se respecta orele de programare.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Lucian Popa 
Vezi Pareri

2. Dr. Lucian Popa  

In clinica doctorului Lucian Popa din Iasi se realizeaza atat operatii de otoplastie, cat si alte interventii chirurgicale: marirea sanilor, marirea feselor, liposuctie, rinoplastie, blefaroplastie etc. Dr. Popa a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T Popa” din Iasi si ales sa se specializeze in chirurgia estetica, care-i aduce si satisfactii de ordin artistic. Chiar daca are o experienta vasta in acest domeniu, medicul se afla intr-o continua perfectionare, participand la numeroase evenimente si conferinte nationale pe teme de chirurgie estetica. Inainte de interventia de otoplastie, dar si de orice interventie realizata de dr. Lucian Popa, este nevoie ca pacientul sa se programeze la o consultatie initiala.

Pretul pentru o otoplastie este de 900 de euro.

Majoritatea pacientilor acestui chirurg plastician din Iasi spun ca rezultatele interventiilor sunt peste asteptari si ca in clinica sunt conditii foarte bune de igiena si sterilizare. Unii spun chiar ca acest medic este cel mai bun din Iasi. Sunt insa si persoane care au notat ca serviciile nu au fost de buna calitate si ca a existat o lipsa de comunicare

3. Enso Clinic

Si Enso Clinic este o varianta buna pentru o interventie de otoplastie in Iasi. Medicii de aici sunt pregatiti sa abordeze fiecare caz in echipe multidisciplinare, astfel incat sa-i ofere fiecarui pacient o solutie personalizata, in functie de nevoile sale. Serviciile oferite de Enso Clinic sunt de dermatologie si de chirurgie plastica. Interventiile de chirurgie plastica vizeaza atat urechile, cat si fata, silueta, sanii, mainile si inclusiv transplantul de par. Remodelarea urechilor se face, cel mai frecvent, sub anestezie locala. Operatiile sunt realizate de dr. Vlad Pieptu, specializat in chirurgie plastica si reconstructiva, care a beneficiat de stagii de pregatire in strainatate.

Pretul unei otoplastii este de 800-1.000 de euro de euro.

Profesionalismul si maiestria doctorului chirurg Vlad Pieptu sunt apreciate si pe internet, unde sunt mai multe recenzii pozitive la adresa sa. Oamenii spun ca acest chirurg plastician estre grijuliu si ca are o atitudine prietenoasa. Pacientii mai puncteaza ca medicul este dedicat profesiei, iubind-o cu toata pasiunea si dedicarea si ca tine legatura cu pacientii pentru a le fi alaturi si dupa interventii cu tot suportul fizic si moral de care au nevoie.

4. Omini Clinic

Pentru o otoplastie in municipiul Iasi si Omini Clinic reprezinta o alegere buna. Aceasta clinica ofera servicii de medicina estetica (chirurgie faciala, chirurgia sanilor, chirurgie corporala), dar si tratamente si proceduri nechirurgicale de infrumusetare si de corectare a micilor defecte faciale sau corporale. Clinica a fost fondata in urma cu mai bine de 16 ani de dr. Theodor Motruc, specialist in chirurgie estetica si plastica si membru a numeroase asociatii de profil, printre care  Societatea Romana de Chirurgie Estetica si European Association of Societies of Aesthetics Plastic Surgery. Totodata, medicul tine pasul cu tehnologiile noi si solutiile performante pe care le adopta in clinica, pentru a le oferi pacientilor cele mai bune rezultate, inclusiv in ceea ce priveste otoplastiile.

Pretul pentru o otoplastie realizata la Omini Clinic de catre dr. Motruc este de 1.000 de euro.

Calitatea serviciilor oferite de aceasta clinica este considerata de catre pacienti ca fiind de un nivel mediu. In timp ce unii spun ca rezultatele interventiilor realizate au fost peste asteptari, atat in ceea ce priveste augmentarea mamara, cat si rinoplastiile si otoplastiile, altii declara ca au fost nemultumiti de experienta, motivand ca preturile au fost mai mari decat se asteptau si decat cele afisate pe site-ul clinicii, dar si ca unele proceduri nu au avut succes.

5. Avicena Profertis

In clinica Avicena Profertis, recunoscuta in special pentru tratamentele de fertilizare in vitro, se realizeaza si operatii de otoplastie, dar si multe altele de chirurgie plastica si estetica. Clinica a fost inaugurata in aprilie 2012 si este acreditata pentru prelevarea, stocarea, depozitarea, procesarea si distributia sau transplantul celulelor umane in scop terapeutic, avand personal specializat in mai multe tari din Europa. Din septembrie 2012, Avicena Profertis ofera si servicii de chirurgie plastica, in colaborare cu dr. Radu Budurca, un medic primar de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

Otoplastiile efectuate in aceasta clinica au un pret care variaza intre 500 si 1.000 de euro.

Opiniile sunt impartite in privinta acestei clinici. Sunt foarte multe nemultumiri exprimate pe internet in dreptul sau: timp de asteptare foarte mare (si de cateva ore), pentru ca nu se respecta programarile, nu se primesc informatiile necesare la telefonul clinicii, slaba organizare. Sunt si persoane care spun ca raportul calitate-pret a fost unul excelent si ca medicii sunt foarte bine pregatiti.

Concluziile noastre

Pentru urechi mari sau prea mici, o interventie de otoplastie in Iasi poate fi o solutie salvatoare, care sa te ajute sa-ti recapeti increderea in tine si in frumusetea ta innascuta. In acest oras sunt clinici bune, in care vei gasi chirurgi plasticieni sau esteticieni cu experienta vasta, care sa te ajute sa corectezi rapid micile defecte.