Otoplastie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa te programezi la operatia de otoplastie in Oradea? Daca locuiesti in acest oras, probabil stii deja ca gazduieste mai multe clinci specializate in chirurgie plastica, ceea ce iti ofera numeroase optiuni atunci cand trebuie sa faci o alegere.

Aceasta interventie se adreseaza persoanelor care isi doresc o modificare la nivelul urechilor, in ceea ce priveste forma si dimensiunea. La finalul operatiei, pacientul se va bucura de un aspect placut al urechilor, care nu mai ies in evidenta prin pozitia sau structura nefireasca. In orasul Oradea exista suficienti medici carora te poti adresa pentru aceasta interventie.

Care sunt costurile pe care le implica operatia de otoplastie in Oradea?

Pentru ca in Oradea profeseaza numerosi medici specializati in chirurgie plastica, persoanele care aleg acest oras pentru operatia de otoplastie au la dispozitie mai multe clinici spre ale caror servicii se pot orienta. Iata care sunt cele mai bune optiuni si care sunt costurile implicate de operatia de remodelare a urechii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Otoplastie
Rating
Website
Dr. Paul Nistor
Clinica-Verificata
1.000 Euro
 • Tarif Otoplastie 1.000 Euro
 • Servicii de inalta calitate
 • Rezultate pe masura asteptarilor
 • Medic foarte bine pregatit
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Comunicare eficienta medic-pacient
Estetis Clinic
1.000 Euro
 • Tariful interventiei de Otoplastie porneste de la 1.000 Euro
 • Servicii medicale de top
 • Medic cu experienta si pregatire in strainatate
 • Rezultate peste asteptari
 • Profesionalism si indemanare
 • Grija pentru pacient
 • Echipa amabila si comunicativa
Ali Medical
915 Euro
 • Tarif Otoplastie 915 Euro
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Varietate de servicii
 • Preturi accesibile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinica sa alegi pentru operatia de otoplastie in Oradea?

Fie ca locuiesti in Oradea sau in alta localitate, o simpla cautare pe Google s-ar putea sa nu fie de ajuns pentru a determina cea mai buna clinica in vederea efectuarii otoplastiei. Inainte de a alege, trebuie sa cunosti cateva detalii despre activitatea unitatii medicale sau a personalului si despre tarife.

Urmatorul clasament isi propune sa ofere o imagine de ansamblu asupra celor mai bune clinici pentru operatia de otoplastie, situate in Oradea:

1. Dr. Paul Nistor

Un nume de referinta in Oradea atunci cand vine vorba despre chirurgie plastica este dr. Paul Nistor, pe care il poti alege pentru operatia de otoplastie si pentru numeroase alte interventii chirurgicale. Acesta profeseaza in cadrul clinicii Estetica si la Spitalul Pelican. Parcursul profesional al medicului este unul remarcabil, demonstrand experienta sa vasta in domeniul de activitate, acela al chirurgiei plastice si estetice. Si-a consolidat pregatirea in cadrul clinicii de renume mondial Weymouth din Londra si este la curent cu ultimele tehnici chirurgicale, fiind membru activ in mai multe societati medicale, printre care si Consiliul Medical Britanic.

Operatia de otoplastie costa 1.000 euro.

Pacientii care l-au ales pe dr. Paul Nistor au numai cuvinte de lauda la adresa acestuia. Prin intermediul recenziilor din mediul online, cei care au facut otoplastie spun ca rezultatele au fost pe masura asteptarilor si ca procesul de vindecare a fost rapid. Medicul explica interventia in detaliu, este profesionist, rabdator, atent la nevoile pacientului si comunicativ. Este apreciat pentru experienta, pentru faptul ca lucreaza cu profesionalism si pentru ca ofera pacientilor sentimentul de siguranta si incredere.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Paul Nistor
Vezi Pareri

2. Estetis Clinic

Cu peste 20 de ani de experienta, Estetis Clinic este una dintre cele mai bune variante pe care le au pacientii care vin in Oradea pentru operatia de otoplastie. Clinica este specializata in chirurgie plastica si estetica de top, iar obiectivul intregului personal este de a contribui la performanta si calitatea actului medical. Interventiile chirurgicale sunt efectuate de catre dr. Porumb Serban, care a efectuat 6 ani de specializare in servicii de chirurgie plastica si care a fost laureat al Bursei de Excelenta a Colegiului de Medicina a Spitalelor din Paris. De asemenea, experienta sa este sustinuta de numeroasele articole publicate in reviste de specialitate din SUA si Franta, precum si de calitatea de membru in mai multe societati de profil.

La Estetis Clinic, pretul otoplastiei porneste de la 1.000 euro.

Experienta, pasiunea si modul de lucru sunt principalele motive pentru care numerosi pacienti il recomanda pe dr. Serban Porumb. Intreaga echipa din cadrul clinicii este bine pregatita, pozitiva si disponibila sa ajute pacientii cu orice au nevoie. Serviciile de la Estetis Clinic sunt de top, iar medicului ii sunt atribuite calitati ca profesionalismul, indemanarea, dedicarea si grija fata de pacient. Rezultatele depasesc asteptarile si recuperarea este usoara.

3. Ali Medical Center

Infiintata in 2018, clinica Ali Medical Center a devenit o varianta principala pentru persoanele care locuiesc in Oradea si sunt interesate de otoplastie. Clinica este alcatuita din 13 cabinete, sala de tratament si interventii, precum si punct de recoltare. In lista de servicii disponibile, sunt acoperite 24 de ramuri ale medicinei. Pe langa diversitate in ceea ce priveste interventiile si procedurile, pacientii acestei clinici beneficiaza de ingrijiri calitative din partea personalului specializat.

La aceasta clinica, otoplastia are tariful de 915 euro.

Desi pe internet nu exista momentan foarte multe recenzii, pacientii care si-au exprimat parerea au oferit calificative maxime si au spus ca serviciile sunt de calitate. Personalul este bine pregatit si da dovada de profesionalism. Alte avantaje sunt varietatea de servicii si faptul ca preturile sunt accesibile.

Concluzii

Pentru a beneficia de rezultate pe masura asteptarilor, persoanele din Oradea interesate de otoplastie se pot indrepta catre cele mai reputate clinici. In cadrul acestora, vor gasi medici bine pregatiti, care pun accent pe calitatea actului medical si pe confortul pacientului, atat in timpul operatiei, cat si in perioada de recuperare.