Meniu

Radiologie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Evaluarea starii de sanatate a articulatiilor, diagnosticarea fracturilor, detectarea infectiilor la nivelul sistemului osos si depistarea afectiunilor pulmonare sunt doar cateva dintre numeroasele motive pentru care o investigatie de radiologie in Bistrita poate sa fie recomandata de un medic. Multumita investigatiilor cu raze X, medicii pot beneficia de precizie, acuratete si imagini la o rezolutie ridicata pentru stabilirea unui diagnostic corect. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, care ajuta la obtinerea unor rezultate rapide, riscul de esec in ceea ce priveste depistarea afectiunii pacientului este aproape de zero sau chiar zero. In cazul in care medicul de specialitate te indruma catre o astfel de investigatie, cel mai bine ar fi sa tii cont de sfatul sau pentru a detecta din timp o posibila problema de sanatate.

Citeste pana la final si afla care sunt cele trei unitati medicale din Bistrita catre care iti poti indrepta atentia, dar si care sunt specializate in investigatiile imagistice. Descopera, de asemenea, si care sunt tarifele percepute pentru astfel de examinari.

Cat costa investigatiile de radiologie in Bistrita?

Vrei sa te programezi pentru o investigatie de radiologie in Bistrita, insa nu stii care sunt preturile aplicate? Ei bine, exista si unele clinici la care te poti prezenta cu bilet de trimitere de la medicul de familie, obtinand astfel o investigatie decontata, insa, daca vrei sa fii la curent cu tarifele practicate, consulta-te cu tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie
Rating
Website
Sanovil
Clinica-Verificata
90 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 90 Ron
 • Servicii de calitate
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Profesionalism
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Hardmed
150 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 150 Ron
 • Amabilitate si dedicare
 • Implicare si buna pregatire
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera primitoare
 • Interactiune placuta medic-pacient
 • Plan eficient de tratament
 • Rezultate excelente
 • Curatenie impecabila
 • Amenajare placuta
 • Aparaturi moderne
Med Total
120 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 120 Ron
 • Amabilitate si profesionalism
 • Buna pregatire
 • Atentie la detalii
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Experienta vasta
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in investigatii de radiologie in Bistrita

Nu trebuie sa-ti neglijezi niciodata sanatatea, asa ca ai grija sa tii cont de indicatiile medicului specialist si sa te programezi pentru o investigatie de radiologie in Bistrita, daca asa ti se recomanda. Aceasta este o examinare care nu provoaca dureri sau disconfort si este rapida. Pe baza sa, medicul de specialitate stie exact care este problema cu care te confrunti, dar si cum o poti trata:

1. Policlinica Noua Sanovil

Policlinica Noua Sanovil desfasoara o activitate multidisciplinara in Bistrita, pacientii cu diverse probleme de sanatate avand la dispozitie sansa de a efectua investigatii de radiologie la standarde ridicate, dar si de a se trata intr-un mediu atent controlat. Este un spital privat acreditat ANMCS, care a fost infiintat in anul 2007 si care cuprinde o multime de specialitati. Dispune de un bloc operator, compus din trei sali de operatie dotate la nivel european, in care se pot face atat operatii clasice, cat si operatii laparoscopice, minim invazive. Unitatea medicala dispune si de un centru de radiologie si imagistica medicala, unde pacientii pot opta pentru radiografii. De mentionat ca policlinica Noua Sanovil se afla si in relatii contractuale cu CAS, astfel incat pacientii care vin cu bilet de trimitere sa poata beneficia de examinari decontate.

Pretul pentru o radiografie porneste de la 90 lei (radiografie orbite, baza craniu, sinusuri, piramida nazala) si ajunge la 210 lei (radiografie la coloana trei segmente) in cazul pacientilor neasigurati. 

Unitatea medicala este apreciata, datorita serviciilor de calitate de care pacientii beneficiaza de fiecare data. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire in domeniu, experienta vasta si profesionalism, asigurandu-se ca pacientii beneficiaza de o diagnosticare corecta, dar si de un plan personalizat de tratament. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar curatenia impecabila.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Noua Sanovil
Vezi Pareri

2. Hardmed

Hardmed este un centru medical din Bistrita, cu specific multidisciplinar, care se adreseaza pacientilor cu diverse probleme de sanatate, dar si care asigura investigatii precise de radiologie pentru detectarea corecta a afectiunilor sau patologiilor de care pacientii sufera. Unitatea face parte dintr-o retea medicala, care se afla intr-un proces continuu de extindere, functionand atat in sistem ambulatoriu, cat si in sistem cu spitalizare de zi, in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Dispune de peste 30 de specialitati, dar si de o echipa medicala profesionista. In plus, centrul de imagistica este echipat cu aparaturi moderne si performante, multumita carora imaginile obtinute sunt la o rezolutie ridicata.

Tariful aplicat pentru o ecografie porneste de la 150 lei si ajunge la 300 lei, in functie de nivelul de complexitate a investigatiei. 

Personalul este amabil, dedicat, implicat si bine pregatit, asigurand de fiecare data servicii de calitate, o atmosfera primitoare si o interactiune placuta medic-pacient. Planul de tratament este elaborat in functie de problemele de sanatate ale pacientului, iar rezultatele obtinute sunt excelente. In plus, curatenia este impecabila, amenajarea placuta, iar dotarile moderne.

3. Med Total

Med Total este o policlinica din Bistrita, catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa te programezi pentru o investigatie de radiologie la o calitate superioara. Echipa de medici are o pregatire multidisciplinara, prioritizand bunastarea si sanatatea pacientilor. Pe langa investigatiile de radiologie si imagistica, clinica este specializata si in chirurgie pediatrica, endocrinologie, neurochirurgie, ORL, psihiatrie, urologie, cardiologie, chirurgie plastica, medicina interna, neurologie etc. Dispunand de unele dintre cele mai performante si avansate aparaturi, imaginile obtinute in cadrul investigatiilor sunt de o rezolutie ridicata, ceea ce permite stabilirea unui diagnostic corect, indiferent cat de complexa este starea de sanatate a pacientului.

Pretul pentru o ecografie porneste de la 120 lei pentru o ecografie ganglionara sau tiroidiana si ajunge la 200 lei, pentru o ecografie musculoscheletala. Tine cont intotdeauna de indicatiile medicului de specialitate si efectueaza investigatiile pe care acesta ti le indica.

Amabilitatea, buna pregatire, atentia la detalii si profesionalismul sunt doar cateva dintre calitatile de care medicii dau dovada la fiecare interactiune cu pacientii. Avand o experienta atat de vasta, tratamentul recomandat este intotdeauna adaptat in functie de necesitatile pacientilor, astfel incat fiecare sa se vindece eficient. Rezultatele obtinute sunt de fiecare data excelente, gratie implicarii medicilor, iar atmosfera este primitoare. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Ai luat hotararea sa faci o investigatie de radiologie in Bistrita, dar nu stii catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia? Atunci te incurajam sa iei in considerare cele trei clinici amintite mai sus, unde vei beneficia de un act medical ireprosabil si de un ajutor de specialitate.