Meniu

Radiologie Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatiile de radiologie in Bucuresti, sectorul 2 se pot face in baza biletului de trimitere eliberat de medicul de familie sau medicul specialist, cu scopul identificarii cauzei unei posibile probleme de sanatate, care nu este vizibila la o prima vedere. In functie de simptomele pe care le experimentezi, medicul competent te va indruma catre o investigatie potrivita, astfel incat sa-ti analizeze cu atentie starea de sanatate si sa vina cu solutii adecvate de tratament. In prezent, din fericire, tot mai multe clinici, mai ales cele din Capitala, au investit in aparaturi si echipamente de o performanta inalta, cu ajutorul carora medicii pot depista rapid si eficient patologia care se afla in spatele seriei de simptome cu care te-ai confruntat in ultima vreme. 

Citeste pana la final si documenteaza-te corespunzator cu privire la clinicile din sectorul 2 la care poti apela cu incredere. In plus, fii la curent si cu preturile percepute pentru investigatiile imagistice, pentru a sti ce buget sa pregatesti.

Cat costa o investigatie de radiologie in Bucuresti, sectorul 2?

Inainte de a merge la o clinica de imagistica medicala din Bucuresti, sectorul 2, pentru a face investigatii de radiologie, cel mai bine ar fi sa te documentezi in legatura cu preturile, dar si daca respectivele clinici asigura examinari decontate, in baza biletului de trimitere. Afla care sunt preturile, conform tabelului de mai jos si citeste in continuare pentru a afla care sunt unitatile medicale la care poti beneficia de servicii decontate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie
Rating
Website
Medicover
Clinica-Verificata
128 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 128 Ron
 • Activitate exemplara
 • Implicare si seriozitate
 • Experienta vasta
 • Buna pregatire
 • Tratament personalizat
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea orei programarii
Nord
130 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 130 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Tratament personalizat
 • Medici implicati si profesionisti
 • Curatenie impecabila
 • Rezultate excelente
Centrul Eligon
420 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 420 Ron
 • Personal competent si amabil
 • Empatie si profesionalism
 • Rezultate excelente
 • Medici competenti
 • Plan eficient de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Hipocrat
130 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 130 Ron
 • Profesionalism
 • Buna pregatire
 • Implicare si seriozitate
 • Plan personalizat de tratament
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
 • Decalarea programarilor
MedExpert
400 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 400 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Diagnosticare corecta
 • Medici bine pregatiti
 • Tratament personalizat
 • Curatenie impecabila
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in radiologie in Bucuresti, sectorul 2

Stim cat de important este pentru tine sa ai parte de ajutorul unor medici competenti si bine pregatiti in realizarea unor investigatii de radiologie in Bucuresti, sectorul 2, asa ca te incurajam sa citesti cu atentie mai departe pentru a descoperi care sunt cele cinci variante pe care ti le-am pregatit in cele ce urmeaza:

1. Medicover

Spitalul Medicover Pipera din sectorul 2 are o abordare multidisciplinara si dispune de un departament de imagistica, fiind locul la care poti merge cu incredere pentru o investigatie de radiologie in Bucuresti. Unitatea spitaliceasca este echipata si cu un centru de endometrioza, bloc operator complet digitalizat cu sapte sali de operatie, camera de primiri urgente care functioneaza nonstop. Sistemul de radiologie varf de gama, Definium 646 HD, produs de compania General Electric Healthcare, este eficient in redarea unor imagini de o rezolutie ridicata, astfel incat fiecare pacient sa primeasca diagnosticul corect.

Pretul aplicat pentru o radiografie porneste de la 128 lei (radiografie articulatie scapulo-humerala axial unilateral, mana unilateral, parti moi, picior unilateral) si ajunge la 484 lei (radiografie Ax biomecanic bilateral).

Activitatea desfasurata in cadrul institutiei spitalicesti este exemplara, multumita implicarii, bunei pregatiri, experientei vaste si seriozitatii de care medicii dau dovada, interactiunea cu pacientii fiind una productiva. Medicii competenti in radiologie asigura solutii personalizate de tratament si rezultate excelente, avand grija ca atmosfera sa fie una primitoare pentru fiecare persoana in parte. Cu toate acestea, ora programarii nu este respectata cu precizie.

Vezi parerile pacientilor despre Medicover
Vezi Pareri

2. Nord – Grupul Medical Provita

O alta unitate medicala din sectorul 2 catre care iti poti indrepta atentia este Nord – Grupul Medical Provita, care dispune de un departament de imagistica medicala, unde se pot efectua investigatii radiologice. De asemenea, asigura o abordare multidisciplinara, adresandu-se pacientilor care au nevoie de ajutorul medicilor specializati in medicina fizica si reabilitare, terapia durerii, chirurgia obezitatii, generala, plastica si estetica, ortopedie, gastroenterologie etc. Grupul Medical Provita are la dispozitie aparaturi performante (Magnetom Skyra de 3T, este primul sistem 3T Tim + Dot), cu ajutorul carora toate investigatiile RMN, CT, de radiologie conventionala, DEXA, mamografiile si ecografiile genereaza imagini la o rezolutie ridicata.

Intervalul de preturi pentru o radiografie se afla intre 130 lei (coloana vertebrala cervicala, lombosacrata si toracala) si 350 lei (torace osos trei incidente, sold trei incidente etc.) In ceea ce priveste investigatiile CT, preturile se afla in intervalul 250 lei (CT la torace low dose) si 1.600 lei (CT Angio aorta abdominala membre inferioare). Daca medicul te indruma catre examinarea RMN, tarifele percepute se afla intre 450 lei (1.5T Angiografie IRM) si 2020 lei (1.5T IRM coloana vertebrala 3 regiuni cu substanta de contrast).

Avand in vedere ca este o unitate medicala renumita, serviciile desfasurate in cadrul sau sunt ireprosabile, echipa medicala asigurand de fiecare data o atmosfera primitoare pentru fiecare pacient in parte. Doctorii au competenta de a oferi unele dintre cele mai bune planuri de tratament, astfel incat procesul de vindecare sa fie unul sigur si eficient. In plus, curatenia este impecabila, amenajarea placuta, iar rezultatele obtinute excelente.

3. Centrul Eligon

Centrul Eligon desfasoara o activitate cu specific multidisciplinar in sectorul 2, dispunand de un centru de imagistica medicala unde se efectueaza investigatii radiologice (tomografie computerizata, rezonanta magnetica nucleara si ecografie). Unitatea medicala a fost infiintata la finalul anului 2012 in judetul Gorj si a debutat cu centrul de imagistica, urmand ca in 2015 sa isi extinda activitatea prin deschiderea unei clinici in Slatina, judetul Olt specializata in investigatii paraclinice prin rezonanta magnetica (RMN) si computer tomograf (CT), dar si clinice: ortopedie, neurologie, neurochirurgie. In anul 2017 a devenit Centrul Medical Eligon, acesta fiind inaugurat in Bucuresti, incluzand pe langa specialitatile mentionate anterior si gastroenterologia. In prezent are la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, cu ajutorul carora medicii au toate conditiile sa asigure o diagnosticare corecta.

Referitor la preturile practicate pentru o investigatie CT nativ, acestea se afla in intervalul 420 lei si 1.400 lei in functie de complexitatea si zonele vizate. In cazul in care medicul iti recomanda sa faci un RMN nativ, tarifele percepute pentru aceasta examinare pornesc de la 470 lei si ajung la 1.950 lei.

Personalul competent, amabil, empatic si profesionist se asigura ca actul medical desfasurat este unul adaptat in functie de necesitatile pacientului, astfel incat rezultatele obtinute sa fie de fiecare data excelente. Fiind vorba de o echipa competenta, planul de tratament stabilit este de fiecare data in acord cu patologiile si istoricul medical al fiecarui pacient. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie, iar comunicarea telefonica este deficitara.

4. Hipocrat

Clinica medicala Hipocrat este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private in sectorul 2, care are la dispozitie si un departament de imagistica unde poti merge cu incredere daca vrei sa te programezi pentru investigatii de radiologie (CT, RMN, radiologie generala, ecografie si mamografie). A fost inaugurata in 1996 si inca de la inceput si-a propus sa asigure servicii excelente, dispunand de o echipa profesionista formata din medici primari si specialisti. Acestia au studiat la universitati de prestigiu, au urmat cursuri de perfectionare si au participat la diverse conferinte si congrese atat in tara, cat si in strainatate. Pentru ca au la dispozitie aparaturi moderne si tehnologii avansate, doctorii se asigura ca evaluarea fiecarui pacient este precisa si detaliata.

Tariful aplicat pentru o radiografie porneste de la 130 lei pentru o incidenta si ajunge la 200 lei pentru trei incidente. In cazul in care ti se recomanda sa faci un CT, pretul incepe de la 250 lei (CT craniu nativ) si ajunge la 1.200 lei (CT cu 5 regiuni anatomice cu substanta de contrast). Iti poti indrepta atentia si catre investigatiile RMN, care pornesc de la 600 lei (RMN cranio-cerebral nativ) si ajung la 1.800 lei (RMN genunchi bilateral nativ si cu substanta de contrast).

Unitatea medicala dispune de echipe profesioniste, bine pregatite, implicate si serioase de medici, care isi desfasoara activitatea cat mai bine cu putinta. Fiind vorba de doctori competenti, fiecare pacient beneficiaza de un plan personalizat de tratament, rezultatele obtinute fiind excelente. De asemenea, atmosfera este una primitoare pentru toata lumea. Cu toate acestea, exista situatii cand programarile se decaleaza.

5. MedExpert

MedExpert este o unitate medicala din Bucuresti, sectorul 2, specializata in imagistica medicala, care asigura tuturor pacientilor sansa de a face investigatii de radiologie la standarde ridicate, cum ar fi tomografie computerizata si rezonanta nucleara magnetica. Echipa este formata din medici experti, care au studiat la universitati prestigioase si care au urmat o multime de cursuri de perfectionare, avand competenta de a-si evalua corect pacientii. Cu ajutorul aparaturilor moderne care se afla in cadrul clinicii, medicii pot asigura si un diagnostic precis.

Pretul pentru o investigatie CT porneste de la 400 lei si ajunge la 1.200 lei, variind in functie de complexitatea si modul in care este efectuata (cu sau fara substanta de contrast). In cazul in care medicul te indruma catre o investigatie RMN, tariful perceput pentru examinarea nativa incepe de la 450 lei si ajunge la 1.900 lei pentru cea cu substanta de contrast.

Echipa de medici da dovada de o buna pregatire in domeniu, atentie la detalii, profesionalism si seriozitate, avand o abordare personalizata in functie de pacienti si de problemele de sanatate ale acestora. In plus, unitatea medicala este curata, atmosfera primitoare, iar rezultatele obtinute excelente.

Concluzii

Din dorinta de a te ajuta sa gasesti clinica potrivita de radiologie in Bucuresti, sectorul 2, ti-am pregatit topul celor cinci clinici mentionate mai sus pe care le poti lua in considerare cu incredere. Citeste cu atentie toate informatiile si apeleaza la o clinica bine pregatita si echipata.