Meniu

Radiologie Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care medicul ti-a recomandat o investigatie imagistica si cauti servicii de radiologie in Bucuresti sector 3, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata privata de servicii de sanatate din aceasta zona a Capitalei. Vei afla care sunt cele mai bune optiuni pentru efectuarea examinarii necesare stabilirii unui diagnostic corect si a unui tratament adecvat pentru problemele de care suferi.

Citeste textul pana la sfarsit si vei gasi informatii utile despre clinici si centre de imagistica din Bucuresti sector 3, cu ajutorul carora vei sti sa alegi unitatea medicala care sa iti satisfaca cel mai bine nevoile si exigentele.

Cat costa o investigatie de radiologie in Bucuresti sector 3?

Cauti in primul rand calitatea, insa uneori pretul poate fi un factor hotarator, ceea ce este valabil si pentru serviciile de radiologie in Bucuresti sector 3. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor spre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele pentru investigatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie
Rating
Website
Biomed Scan
Clinica-Verificata
670 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 670 Ron
 • Servicii de calitate
 • Imagistica medicala performanta
 • Aparatura moderna
 • Rezultate de acuratete ridicata
 • Personal medical profesionist
 • Amabilitate fata de pacienti
 • Gratuitate prin CAS
Omega Scan
450 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 450 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici profesionisti
 • Personal competent si amabil
 • Posibilitatea decontarii examinarilor prin CAS
 • Investigatii de acuratete
Interclinic
90 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 90 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipamente moderne
 • Personal profesionist
 • Medici cu experienta
 • Rezultate precise ale examinarilor
 • Timp de asteptare mare
 • Apeluri telefonice preluate cu dificultate
Eco Diagnosis
250 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 250 Ron
 • Cabinet modern
 • Abordare diferita
 • Rabdare, empatie si amabilitate fata de pacienti
 • Medic profesionist
 • Pregatire ireprosabila
 • Ecografii de acuratete
 • Interpretari corecte
Clinica Gral
120 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 120 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Aparatura de o performanta inalta
 • Medici bine pregatiti
 • Empatie si amabilitate fata de pacienti
 • Atmosfera primitoare
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune servicii de radiologie din Bucuresti sector 3

Iti doresti ca o investigatie de radiologie in Bucuresti sector 3 sa iti aduca o clarificare in ceea ce priveste diagnosticul si un plan de tratament, de aceea vrei calitate, precizie si acuratete a rezultatului. In cele ce urmeaza vei afla detalii importante despre standardele de lucru ale centrelor de imagistica din top, despre perfomantele aparaturii, despre competentele personalului medical si despre opiniile pacientilor care ai beneficiat aici de servicii. 

1. Biomed Scan

Biomed Scan este o clinica specializata in cardiologie si imagistica medicala, cu doua sedii in Bucuresti sector 3, in care pacientii pot accesa investigatii de radiologie: Biomed Scan – Vitan si Biomed Scan RMN Titan. Clinica face parte din cunoscuta retea medicala Affidea si are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, deci vei putea accesa RMN gratuit, daca esti contribuabil la fondul public de sanatate. Examinarile imagistice disponibile sunt ecografia si rezonanta magnetica nucleara. Se poate efectua aici si RMN cu sedare, o procedura indicata copiilor, pacientilor claustrofobi si tututor celor care au dificultati in a sta nemiscati in timpul preluarii imaginilor.

Contra cost, orice RMN pe un segment corporal are aici pretul de 670 de lei. Pentru sedare, va trebui sa platesti in plus 630 de lei. Pacientii cu bilet de trimitere platesc doar sedarea.

Biomed Scan este o unitate medicala foarte frecventata de pacienti, care aleg serviciile de calitate, imagistica medicala performanta, cu aparatura moderna, rezultate de acuratete, personal profesionist si amabil. Posibilitatea accesarii serviciilor cu bilet de trimitere este un alt punct forte ale acestei clinici.

Vezi parerile pacientilor despre Biomed Scan
Vezi Pareri

2. Omega Scan

Investigatii de precizie in radiologie, cu aparatura de ultima generatie, pot fi realizate si la Clinica Omega Scan Vitan din Bucuresti sector 3, care dispune de echipamente pentru RMN si CT. Unitatea medicala are contract cu CAS si ofera servicii medicale gratuite in baza biletului de trimitere. Reteaua Omega Scan dispune de mai multe clinici, in Capitala si in Drobeta Turnu Severin si este un nume de referinta in imagistica de calitate, in anul 2022 primind distinctia „Firma de aur”. Coordonarea investigatiilor se face de catre un colectiv de medici, alcatuit din radiologi cu minim 15 ani de experienta si rezultate remarcabile in activitate.

Preturile pentru investigatiile cu rezonanta magnetica nucleara sunt cuprinse intre 650 de lei si 800 lei, pentru RMN nativ, si intre 950 si 1100 lei pentru RMN cu substanta de contrast. Tariful pentru CT variaza de la 450 de lei pentru CT nativ si pana la 550 de lei, iar pentru CT cu substanta de contrast vei achita sume de la 700 de lei la 800 de lei.

Clinica Omega Scan Vitan este apreciata pentru calitatea serviciilor, pentru echipamentele de ultima generatie, pentru medicii profesionisti, personalul competent si amabil, pentru posibilitatea decontarii examinarilor prin CAS si pentru acuratetea investigatiilor.

3. Interclinic

Sub numele de Interclinic functioneaza in Bucuresti sector 3 doua unitati de radiologie si imagistica medicala. La Interclinic, pacientii pot solicita examinari dintr-o gama larga de servicii radiologice: CT, osteodensitometrie Dexa, mamografie, radiologie dentara, ecografie si ecografie Doppler, in timp ce Interclinic Titan dispune de aparatura pentru radiologie conventionala si osteodensitometrie Dexa, deci te vei adresa personalului de aici daca ai nevoie de radiografie. La Clinica Titan activeaza o echipa formata din nu mai putin de 12 medici, carora li se adauga colectivul de 4 radiologi de la Clinica Vitan.  

Preturile pentru investigatiile de radiologie digitala variaza de la 90 la 160 de lei. Pentru un RMN nativ vei plati intre 700 si 900 de lei, iar pentru RMN cu substanta de contrast, tarifele sunt de 1000-1200 de lei. La CT, pretul pentru CT nativ este de 450-650 de lei, iar pentru CT cu substanta de contrast 700-900 de lei, pentru un segment corporal.

Centrele Interclinic sunt bine cotate de catre pacienti, care considera ca au beneficiat de experiente bune la investigatii, de servicii de calitate, cu echipamente moderne si personal profesionist, de medici cu experienta si de rezultate precise ale examinarilor, comunicate rapid. Exista si nemultumiri legate de timpul de asteptare si de faptul ca receptia nu raspunde la telefon.

4. Eco Diagnosis

Eco Diagnosis este un cabinet medical privat specializat in ultrasonografie din Bucuresti sector 3, care ofera pacientilor pachete de ecografie generala, ecografie abdominala si ecografie pelvina, ecografie in urgenta, alaturi de interpretarea rezultatelor acestora. Cabinetul a fost infiintat in anul 1991, din acest punct de vedere dr. Nicu Caceaune, medic specialist in medicina interna, doctor in stiinte medicale, avand competenta in ecografie, este un deschizator de drumuri, in ceea ce priveste imagistica medicala in mediul privat. Pana in prezent, medicul are la activ cateva sute de mii de ecografii, peste 10.000 de punctii biopsii hepatice (PBH) si peste 3.000 de punctii biopsii renale (PBR) sub ghidaj ecografic. Dr. Caceaune poate fi gasit, conform programului, in una dintre cele doua locatii: Cabinetul Eco Diagnosis din Policlinica Titan si in Cabinetul Eco Diagnosis din Dristor.

Pachetele ecografice, care includ examinarea cu ultrasunete a mai multor organe si interpretarea rezultatelor, pot fi accesate la urmatoarele preturi: 250 de lei pentru ecografia abdominala si ecografia pelvina, si 300 de lei, pentru ecografia generala.

Medicul este deosebit de apreciat de catre pacientii sai, pentru cabinetul modern, abordarea diferita, plina de empatie, tabdare si amabilitate, profesionalismul si pregatirea ireprosabila, pentru acuratetea diagnosticului ecografie si interpretarile precise.

5. Clinica Gral

Clinica Gral Medical din Bucuresti sector 3 pune la dispozitia pacientilor o gama variata de investigatii de radiologie si imagistica medicala: RMN, CT, Rx (radiografie), mamografie, contra cost sau cu bilet de trimitere. Centrul de imagistica a devenit de-a lungul existentei sale, un etalon in diagnosticul si interpretarea celor mai dificile afectiuni medicale din sfera oncologica. Aici se pot efectua RMN, CT, radiografii cu bilet de trimitere de la medicul specialist. Gral Medical este o companie medicala cu capital 100% romanesc, detinuta de Georgeta si Robert Serban si care inregistreaza peste 21 ani de activitate pe piata de servicii private de sanatate din Romania, prin laboratoare performante, clinici si centrele de recoltare, Spitalul OncoFort, centrul de dializa DialiFort si FortLit, centru specializat in eliminarea pietrelor la rinichi.

Radiografia te va costa aici intre 120 de lei si 220 de lei. Pentru CT, preturile sunt cuprinse intre 350 si 500 lei, nativ, pentru un segment corporal, si intre 650 si 850 pentru CT cu substanta de contrast. La RMN vei achita intre 650 si 900 de lei, nativ, pentru un segment, iar cu substanta de contrast, RMN are tarife cuprinse intre 1000 de lei si 1200 de lei.

Clinica Gral Medical din sector 3 se remarca prin servicii de calitate, cu aparatura de o performanta inalta. Totodata, unitatea medicala dispune si de medici cu o buna pregatire, empatie si amabilitate in desfasurarea actului medical, astfel incat toata persoanele care acceseaza serviciile sa se bucure de o atmosfera primitoare. Unii pacienti spun insa ca programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Optiunile pentru radiologie in Bucuresti sector 3 sunt multiple si variate, iar calitatea investigatiilor este o caracteristica esentiala. Examinarile de RMN, CT, mamografie, radiografie, ecografie, osteodensitometrie Dexa se realizeaza la cele mai inalte standarde, cu aparatura de ultima generatie si personal profesionist. Vei gasi aici medici bine pregatiti, cu experienta, cu ajutorul carora vei obtine un diagnostic imagistic precis, pentru identificarea afectiunilor pacientilor si stabilirea unui plan de tratament adecvat.