Meniu

Radiologie coloana Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de un centru de imagistica performanta pentru efectuarea unei investigatii de radiologie coloana in Arad. Pentru ca este greu sa faci o cercetare pe cont propriu a clinicilor din municipiul resedinta a judetului cu acelasi nume, pentru a o descoperi pe cea cu cele mai inalte standarde de lucru, poti conta pe articolul de fata, scris pe baza unei documentari temeinice pe acest subiect.

Citeste textul pana la capat si afla unde ai putea sa te indrepti in Arad pentru o examinare cu rezultate de acuratete de radiografie, rezonanta magnetica sau computer tomograf, care sa ii poata servi medicului tau la identificarea cauzelor simptomelor pe care le acuzi si stabilirea tratamentului.

Cat costa o investigatie de radiologie coloana in Arad?

Inainte de accesarea oricarui serviciu, te interesezi cat costa acesta si, desigur, o investigatie de radiologie coloana in Arad nu face exceptie, in sensul ca si aici vrei sa cunosti anterior tariful, pentru a-ti organiza cat mai bine bugetul. In tabelul urmator vei gasi numele clinicilor spre care ar trebui sa mergi pentru examinarea de care ai nevoie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie coloana
Rating
Website
Regina Maria
Clinica-Verificata
610 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 610 Ron
 • Centru de imagistica modern
 • Servicii de calitate
 • Gama larga de investigatii
 • Examinari de acuratete ridicata
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti
Clinica Deryy
100 Ron
 • Pret Radiologie coloana 100 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Tratamente eficiente
 • Intarzieri in comunicarea rezultatelor investigatiilor
Radiologica
900 Ron
 • Pret Radiologie coloana 900 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura performanta
 • Personal competent
 • Interior curat
 • Comunicarea rapida a rezultatelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top trei clinici cu servicii de radiologie coloana in Arad

Te bucuri ca ai gasit acest top al clinicilor cu servicii de radiologie coloana in Arad, insa alegerea ramane in seama ta si nu este intotdeauna usoara atunci cand ai mai multe optiuni. Pentru a face o evaluare corecta, in functie si de nevoile si exigentele tale, ai nevoie de informatii suplimentare despre standardele de lucru, despre aparatura de imagistica, despre competentele medicilor si tehnicienilor si despre parerile pacientilor consultati si investigati, la fiecare dintre centrele medicale din clasament.

1. Regina Maria

In materie de radiologie coloana, Centrul de Imagistica Regina Maria din Arad nu te va dezamagi. Vei putea obtine aici investigatii performante, cu aparatura de ultima generatie, care iti garanteaza rezultate de acuratete. Examinarile imagistice disponibile sunt rezonanta magnetica nucleara si tomografia computerizata. Vei conta aici pe o echipa de tehnicieni experimentati si pe trei medici radiologi bine pregatiti, care coordoneaza investigatiile si interpreteaza imaginile prelevate din corpul uman prin diverse tehnologii. Centrul de imagistica din Arad face parte din cunoscuta retea de sanatate privata Regina Maria, care detine in tara noastra peste 30 de unitati medicale proprii, in Bucuresti si marile orase.

La RMN, nativ, pe un segment al coloanei, investigatia te va costa 700 de lei. RMN coloana (cervicala, toracala sau lombara) nativ si cu substanta de contrast are pretul de 935 de lei. Tomografia computerizata te va costa 610 lei investigatia nativa si 850 de lei nativ si cu substanta de contrast.

Centrul de imagistica Regina Maria din Arad este o unitate medicala moderna, cu servicii de calitate, o gama larga de investigatii, aparatura de ultima generatie, examinari de acuratete si medici profesionisti.

Vezi parerile pacientilor despre Regina Maria
Vezi Pareri

2. Clinica Deryy

La Clinica Deryy, pacientii au acces la o gama variata de investigatii imagistice de inalta performanta, incluzand mamografie bilaterala, ecografie mamara bilaterala, radiologie coloana – radiografie, si radiografie pulmonara. De asemenea, clinica ofera explorari functionale, consultatii si tratamente in specialitati precum ginecologie, ortopedie, chirurgie, dermatologie, neurologie, nefrologie, gastroenterologie, pediatrie si medicina interna. Serviciile de radiologie sunt disponibile atat contra-cost, cat si prin trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist, datorita contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate. Sub marca Deryy, in Arad functioneaza o farmacie cu o experienta de peste 20 de ani, alaturi de o clinica moderna deschisa in urma cu cinci ani, care se dedica ingrijirii medicale de calitate si mentinerii unei comunicari eficiente cu pacientii sai.

O radiografie de coloana te va costa aici 100 de lei. 

Clinica este frecventata de multi pacienti, pentru calitatea buna a serviciilor. Printre aspectele pozitive se numara actul medical desfasurat cu profesionalism si seriozitate, competentele medicilor si eficienta tratamentelor prescrise. Cu toate acestea, exista si opinii care semnaleaza probleme cu aparatura de radiologie si intarzieri in comunicarea rezultatelor.

3. Radiologica

Radiologica este un centru de imagistica medicala fondat in Arad in anul 2000, in care poti efectua cu succes investigatia de radiologie coloana recomandata. Centrul pune la dispozitia pacientilor o gama larga de servicii medicale de radiologie conventionala, cu aparatura moderna: radiografie pulmonara, radiografie craniana, radiografie coloana, radiografie de membre, radiografie de stern, radiografie de grilaj costal, radiografie abdomen nativ si radiografie renala. Interpretarile imaginilor obtinute prin tehnologia cu raze X se realizeaza de catre o echipa de medici bine pregatiti. Radiologica functioneaza in incinta Policlinicii Municipale Arad, la etajul I al cladirii.

Pentru o radiografie de coloana, pretul este de 900 de lei.

Radiologica este apreciata pentru calitatea serviciilor, pentru aparatura performanta, personalul competent, medicii profesionisti, pentru curatenia din interior si pentru rapiditatea primirii rezultatelor investigatiilor.

Concluzii

Efecturarea unei investigatii de radiologie coloana in Arad nu va fi o problema daca te vei adresa centrelor de imagistica din clasamentul prezentat in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. Vei gasi aici aparatura performanta pentru rezonanta magnetica nucleara, computer tomograf si radiologie conventionala, precum si medici radiologi bine pregatiti, cu experienta, care coordoneaza examinarile si furnizeaza un diagnostic imagistic concludent.

Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus, precum si in functie de recomandarile medicului tau curant si de investigatia prescrisa, iti va fi mult mai usor sa alegi clinica din Arad careia sa i te adresezi pentru o examinare radiologica la coloana.