Meniu

Radiologie coloana Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de radiologie coloana in Baia Mare sunt bine reprezentate in centre de imagistica performanta, prevazute cu aparatura moderna pentru investigatii de acuratete. In cazul in care nu stii inca unde sa mergi pentru efectuarea examinarii recomandate de medicul tau, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile despre conditiile de desfasurare, preturi si gradul de satisfactie al pacientilor clinicilor respectiva.

Cum este greu sa faci o cercetare pe cont propriu pe piata medicala privata din Baia Mare, poti conta pe datele obtinute de noi si cuprinse in continutul textului de mai jos.

Cat costa o investigatie de radiologie coloana in Baia Mare?

Desi nu este cel mai important criteriu in alegerea unui serviciu medical in general, pretul pentru o investigatie de radiologie coloana in Baia Mare poate fi argumentul care sa incline balanta in favoarea sau defavoarea unuia sau altuia dintre centrele de imagistica ce vor fi prezentate in randurile urmatoare. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatilor medicale carora ai putea sa te adresezi, precum si tarifele practicate pentru investigatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret CT coloana
Rating
Website
P. Sf. Maria
Clinica-Verificata
320 Ron
 • Pretul pentru o investigatie CT de coloana porneste de la 320 Ron
 • Centru medical cu servicii integrate
 • Consultatii si investigatii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rezolvarea problemelor de sanatate
 • Timp mare de asteptare
Regina Maria
445 Ron
 • Pretul pentru o investigatie CT de coloana porneste de la 445 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Echipamente de ultima generatie
 • Solutii eficiente de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la radiologie coloana in Baia Mare?

Cand trebuie sa alegi, nu este intotdeauna usor, ceea ce este valabil si pentru decizia in favoarea uneia sau alteia dintre clinicile care fac investigatii de radiologie coloana in Baia Mare. Pentru a evalua cat mai obiectiv cele doua centre de imagistica, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor, despre aparatura de care dispun, despre competentele personalului si despre opiniile pacientilor examinati in cadrul lor. In sectiunea urmatoare a textului vei gasi raspunsul la intrebarile tale.

1. Policlinica Sfanta Maria

La Policlinica Sfanta Maria, investigatiile de radiologie coloana includ radiografia si tomografia computerizata. Acestea se desfasoara in cadrul Departamentului de imagistica al clinicii, in care pacientii pot accesa examinari radiologie conventionala, CT si osteodensitometrie, cu aparatura moderna. Investigatiile se desfasoara sub coordonarea unei echipe de medici bine pregatiti, specialisti in radiologie si imagistica medicala, care vor efectua si interpretarile imaginilor prelevate prin tehnologia cu raze X. Serviciile pot fi decontate partial prin Casa de Asigurari de Sanatate, pacientilor care se adreseaza clinicii si prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist in contract cu CAS. Policlinica Sfanta Maria este o unitate medicala de traditie in judetul Maramures, fondata in anul 1999 in Baia Mare, aflata intr-o continua evolutie, in prezent inregistrand cabinete medicale in peste 20 de specializari, radiologie si imagistica medicala, analize de laborator si spitalizare de zi, recuperare medicala, medicina muncii si eliberare certificate necesare in diverse domenii de activitate.

Un CT coloana vertebrala nativ, pe un segment, te va costa aici 320 de lei. Pentru radiografia unui segment al coloanei vei plati 80 de lei pentru o incidenta si 90 de lei, pentru doua incidente, fata si profil.

In general, experientele la acest centru sunt percepute pozitiv, fiind apreciate serviciile integrate, alaturi de calitatea consultarilor si investigatiilor, profesionalismul medicilor si solutiile eficiente pentru problemele de sanatate. Cu toate acestea, exista nemultumiri privind timpul mare de asteptare si dificultatile intampinate la contactarea personalului de la receptie pentru programari.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Sfanta Maria
Vezi Pareri

2. Regina Maria

Spitalul Somesan Regina Maria din Baia Mare dispune de un centru de imagistica dotat cu aparatura de ultima generatie, in care poti face investigatii de radiologie coloana. Unitatea medicala ofera posibilitatea efectuarii de examinari complete si complexe de ecografie, mamografie, osteodensitometrie, radiologie digitala, rezonanta magnetica nucleara si tomografie computerizata. Pacientii asigurati, care prezinta bilet de trimitere, pot face RMN si CT gratuit, prin contractul clinicii cu CAS. O echipa experimentata de medici competenti si tehnicieni dedicati se asigura de buna functionare a echipamentelor de ultima generatie si pune la dispozitia pacientilor diagnostice imagistice precise. Spitalul Somesan face parte din cunoscuta retea medicala privata Regina Maria, care activeaza in Romania din anul 1995 si detine in tara noastra peste 30 de centre medicale proprii in Bucuresti si marile orase.

Un RMN nativ pe un segment de coloana are pretul de 700 de lei, iar investigatia nativa si cu substanta de contrast te va costa 935 de lei. Pentru CT coloana nativ (cervicala, toracala sau lombara), suma necesara este de 445 de lei, in timp ce un CT nativ si cu substanta de contrast are un tarif de 730 de lei. Pentru radiografie coloana, pe un segment, pretul este de 165 de lei.

Clinica este apreciata pentru calitatea actului medical, profesionalismul medicilor, echipamentele de ultima generatie si solutiile eficiente de tratament. Cu toate acestea, exista nemultumiri legate de nerespectarea orelor programarilor, pregatirea insuficienta a personalului de la receptie si incapacitatea acestuia de a furniza pacientilor informatiile necesare. 

Concluzii 

Municipiul resedinta a judetului Maramures este o destinatie de top pentru efectuarea unor investigatii de radiologie coloana, in Baia Mare existand clinici cu standarde inalte de calitate in imagistica medicala. Vei gasi aici o diversitate de examinari complexe, urmate de un diagnostic imagistic precis, realizat de medici profesionisti, cu o buna pregatire si experienta in domeniu.

Avand in vedere recomandarea medicului curant si serviciile pe care le ofera clinicile din Baia Mare prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, cu siguranta vei lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, in alegerea centrului medical caruia sa te adresezi pentru radiografie, RMN sau CT la coloana vertebrala.