Meniu

Radiologie coloana Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet de imagistica unde sa te poti programa pentru o investigatie de radiologie la coloana in Bistrita, dar nu stii catre care sa iti indrepti atentia? Din fericire, exista o unitate medicala in oras la care poti merge cu incredere, dotata cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, cu ajutorul careia pacientii pot beneficia de o diagnosticare corecta, dar si de un plan eficient de tratament. Investigatiile imagistice genereaza, multumita aparaturilor performante, imagini la o rezolutie ridicata, ceea ce contribuie semnificativ la interpretarea corecta si eficienta a rezultatelor obtinute. In cazul in care medicul de familie sau de specialitate te indruma catre efectuarea unei examinari la coloana, pentru a verifica daca te confrunti cu probleme de sanatate la nivelul sau, cel mai bine ar fi sa-i asculti sfatul si sa-ti faci cat mai curand programare.

Parcurge articolul pana la final pentru a descoperi care este unitatea medicala din Bistrita pe care sa o iei in considerare si afla, de asemenea, care sunt si preturile practicate pentru investigatiile imagistice.

Cat costa o investigatie de radiologie la coloana in Bistrita?

Daca ai curiozitatea sa afli care sunt preturile practicate pentru o investigatie de radiologie la coloana in Bistrita, te invitam sa citesti tabelul afisat mai jos, pentru a fi la curent cu tarifele actuale:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie coloana
Rating
Website
Sanovil
Clinica-Verificata
110-1.090 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana variaza intre 110-1.090 Ron
 • Amabilitate si implicare
 • Atentie la detalii
 • Profesionalism
 • Interactiune placuta medic-pacient
 • Comunicare excelenta
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
 • Amplasare convenabila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o investigatie de radiologie la coloana in Bistrita?

In cazul in care medicul specialist te incurajeaza sa faci cat mai curand o investigatie de radiologie la coloana in Bistrita, cel mai bine ar fi sa tii cont de indicatiile sale, pentru ca aceasta este singura modalitate prin care te poate diagnostica in mod corect. Iata tot ce trebuie sa stii despre centrul de imagistica din oras la care poti apela cu incredere, dar si cat de bine dotat este:

Policlinica Noua Sanovil

Policlinica Noua Sanovil a fost infiintata in anul 2007 in Bistrita, fiind locul potrivit unde poti efectua investigatii de radiologie la coloana. Unitatea medicala este un spital privat acreditat ANMCS, unde pacientii pot fi consultati si tratati de medici specializati in obstetrica si ginecologie, neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, chirurgie plastica si estetica, ingrijiri paliative, urologie, ORL, ortopedie, oncologie, neurochirurgie, recuperare medicala. Aceasta este prevazuta si cu un bloc operator compus din trei sali de operatie dotate la nivel european, in care se pot face atat operatii clasice, cat si operatii laparoscopice, minim invazive. In departamentul de imagistica se efectueaza investigatii CT, RMN, radiografie, mamografie digitala, osteodensitometrie si ecografie de san.

Pretul pentru o investigatie RMN nativ la coloana este de 560 lei pentru un segment si 1.090 lei pentru trei segmente. In cazul in care medicul recomanda examinarile CT la coloana, pretul porneste de la 330 lei pentru un segment nativ si ajunge la 900 lei pentru trei segmente cu substanta de contrast. Unitatea medicala asigura si radiografii la coloana, al caror tarif este de 110 lei pentru un segment si 210 lei pentru trei segmente.

Amabilitatea, implicarea, atentia la detalii si profesionalismul sunt doar cateva dintre calitatile de care medicii dau dovada la fiecare interactiune cu pacientii. Comunicarea este excelenta, diagnosticarea corecta, planul de tratament este atent personalizat, iar atmosfera primitoare. De asemenea, amenajarea este una placuta, curatenia impecabila si amplasarea convenabila.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Noua Sanovil
Vezi Pareri

Concluzii

Din dorinta de a-ti simplifica munca de a gasi o unitate medicala de incredere, ti-am pregatit policlinica de mai sus, in cadrul careia se afla si un centru de imagistica, astfel incat sa poti efectua investigatii de radiologie la coloana in Bistrita la o calitate superioara. Tine cont de indicatiile primite de la medic si efectueaza toate investigatiile necesare periodic.