Meniu

Radiologie coloana Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici specializate in imagistica medicala unde sa poti beneficia de investigatii de radiologie la coloana in Bucuresti, sectorul 2? Atunci clinicile pe care ti le vom prezenta in cuprinsul articolului sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de ajutorul unei echipe medicale profesioniste. Prin intermediul unor astfel de investigatii, medicii pot descoperi care este afectiunea de care suferi, elaborand si un plan personalizat de tratament. Avand in vedere ca tot mai multe unitati medicale sunt echipate cu aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora investigatiile sunt precise, diagnosticul este de o acuratete ridicata. Punctul de plecare pentru o vindecare corespunzatoare consta chiar in identificarea problemei de sanatate, tocmai de aceea conteaza foarte mult sa gasesti o clinica de incredere, unde sa poti beneficia de un verdict clar.

Citeste pana la final si descopera care sunt clinicile din sectorul 2 la care poti merge cu incredere. Fii la curent, de asemenea, si cu tarifele practicate pentru investigatiile radiologice, pentru a sti ce suma de bani sa pregatesti.

Cat costa o investigatie de radiologie la coloana in Bucuresti, sectorul 2?

Vrei sa afli cat ai de plata pentru o investigatie de radiologie la coloana in Bucuresti, sectorul 2, dar nu stii de unde? Pentru a te scuti de o munca in plus, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un tabel cu toate tarifele percepute:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie coloana
Rating
Website
Medicover
Clinica-Verificata
178-307 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana variaza intre 178-307 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Act medical exemplar
 • Atmosfera primitoare
 • Atentie la detalii
 • Curatenie impecabila
 • Nerespectarea programarilor
Nord
150-350 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana variaza intre 150-350 Ron
 • Buna pregatire
 • Implicare si profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Aparaturi performante
 • Tratament personalizat
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
Hipocrat
130-170 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana variaza intre 130-170 Ron
 • Servicii de calitate
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Aparaturi performante
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Rezultate excelente
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in radiologie la coloana in Bucuresti, sectorul 2

Medicul de specialitate iti recomanda sa faci cat mai curand posibil o investigatie de radiologie la coloana in Bucuresti, sectorul 2 si nu stii catre care clinica sa iti indrepti atentia? Atunci citeste mai departe si descopera un top cu trei unitati medicale din Capitala pe care nu trebuie sa le ratezi. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare in parte: 

1. Medicover

Unitatea spitaliceasca din Capitala, sectorul 2, Medicover Pipera, desfasoara o activitate cu specific multidisciplinar, care are in dotari un centru de imagistica, special conceput pentru efectuarea tuturor investigatiilor imagistice si radiologice, printre care se numara si cele la coloana. Pe langa toate acestea, merita mentionat si ca unitatea medicala dispune de un bloc operator echipat cu aparaturi moderne si cu sapte sali de interventii chirurgicale, centru de endometrioza, dar si de o camera de primiri urgente. Pentru ca spitalul Medicover este dotat cu un sistem de radiologie varf de gama, Definium 646 HD, produs de compania General Electric Healthcare, diagnosticarea este intotdeauna corecta.

In ceea ce priveste pretul aplicat, pentru o investigatie radiologica la coloana vei avea de achitat intre 178 lei (radiografie la coloana toraco-lombara fata sau profil) si 307 lei (radiografie coloana lombara fata si profil). De regula, pretul fluctueaza in functie de numarul de incidente, dar si de complexitatea examinarii.

Unitatea medicala este apreciata pentru serviciile de calitate pe care le ofera tuturor pacientilor, dispunand de o echipa profesionista de medici, care isi da interesul ca toata lumea sa beneficieze de un act medical exemplar. Atmosfera este primitoare, atentia la detalii ireprosabila, curatenia impecabila, iar amenajarea placuta. Cu toate acestea, singurul inconvenient este ca programarile nu sunt respectate cu precizie. 

Vezi parerile pacientilor despre Medicover
Vezi Pareri

2. Nord – Grupul Medical Provita

O alta unitate medicala pe care iti recomandam sa o iei in considerare este Nord – Grupul Medical Provita, care, pe langa specialitatile multiple, dispune si de un centru de imagistica medicala, unde te poti programa pentru investigatiile de radiologie la coloana in Bucuresti, sectorul 2. Clinica se adreseaza si pacientilor care au nevoie de ajutorul medicilor specializati in medicina fizica si reabilitare, chirurgie generala, terapia durerii, chirurgia obezitatii, chirurgie plastica si estetica, ortopedie, gastroenterologie etc. De mentionat ca in cadrul sectiei de imagistica se folosesc aparaturi performante, pentru desfasurarea corespunzatoare si precisa a investigatiilor CT, de radiologie conventionala, osteodensitometrie, mamografie.

Tariful aplicat pentru o investigatie radiologica la coloana este de 150 lei pentru o radiografie cu o incidenta, 220 lei pentru doua incidente si 350 lei pentru trei incidente. Daca medicul te incurajeaza sa efectuezi o investigatie si mai amanuntita, vei avea de achitat un pret de 400 lei pentru un CT la coloana vertebrala/toracala nativ sau 680 lei pentru un CT la coloana vertebrala/toracala cu substanta de contrast.

Echipa de medici da dovada de o buna pregatire, implicare, atentie la detalii si profesionalism, prioritizand o interactiune excelenta cu pacientii. Fiind un personal competent, solutiile de tratament sunt adaptate in functie de necesitatile fiecarei persoane in parte, iar rezultatele obtinute sunt excelente. In plus, atmosfera este primitoare si amenajarea placuta. 

3. Hipocrat

A treia, dar nu cea din urma clinica din top, Hipocrat, este o unitate medicala infiintata in anul 1996, care asigura servicii medicale private, dispunand si de un centru de imagistica pentru desfasurarea ireprosabila a investigatiilor radiologice la coloana in sectorul 2. Echipa este formata din medici primari si specialisti, pregatiti in universitati prestigioase si unitati spitalicesti de renume, avand astfel competenta de a consulta si diagnostica pacientii in mod corect, ajutati fiind si de aparaturile performante, care se afla in dotarile clinicii. In ceea ce priveste sectia de imagistica, poti face investigatii CT, radiologie generala, RMN, mamografie si ecografie.

Pentru o investigatie radiologica la coloana pretul este de 130 lei pentru o radiografie cu o incidenta si 170 lei pentru cea cu doua incidente. Daca medicul iti recomanda o investigatie mai amanuntita, poti face un CT nativ la coloana vertebrala pentru un segment, care costa 330 lei. Investigatia cu substanta de contrast costa 530 lei.

Spitalul privat este apreciat pentru serviciile de calitate pe care le asigura tuturor celor care ii trec pragul, echipa de medici asigurand de fiecare data o interactiune excelenta cu pacientii. Avand la dispozitie tot ce au nevoie, tratamentul este acordat in functie de starea de sanatate a pacientului, iar rezultatele obtinute sunt excelente. Cu toate acestea, nu se tine cont intotdeauna de programari.

Concluzii

Din dorinta de a te ajuta sa gasesti unele dintre cele mai apreciate clinici unde poti face o investigatie radiologica la coloana in Bucuresti, sectorul 2, ti-am pregatit topul de mai sus cu cele trei clinici la care poti apela cu incredere. Tine cont de indicatiile medicului de specialitate si incepe un proces eficient de vindecare.