Meniu

Radiologie coloana Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Medicul specialist sau de familie iti recomanda sa faci o investigatie de radiologie la coloana in Bucuresti, sectorul 3 si nu stii catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia pentru a beneficia de un act medical de incredere? Atunci te invitam sa parcurgi articolul pana la final pentru descoperi care sunt cele trei clinici pe care le poti lua in considerare si unde vei primi un diagnostic corect. In prezent, unitatile medicale isi propun sa asigure servicii si investigatii la standarde inalte, fiind investite sume uriase de bani in aparaturi si echipamente, pentru ca rezultatele obtinute sa fie ireprosabile. Un lucru important de stiut este ca investigatiile radiologice consta in folosirea radiatiilor pentru despistarea problemelor de sanatate. Din fericire, aparaturile moderne utilizeaza o cantitate mult mai redusa de raze X, ceea ce inseamna ca examinarile sunt sigure pentru toti pacientii.

Citeste pana la final si afla care sunt clinicile din sectorul 3 la care poti merge cu incredere, dar si care sunt preturile practicate pentru investigatiile radiologice la nivelul coloanei vertebrale.

Care este pretul unei investigatii de radiologie la coloana in Bucuresti, sectorul 3?

Cu toate ca majoritatea investigatiilor de radiologie la coloana in sectorul 3 sunt decontate datorita colaborarii dintre unitatile medicale si CAS, indicat ar fi sa stii si care sunt preturile practicate, in cazul in care numarul de locuri este limitat. Iata cat costa:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie coloana
Rating
Website
Biomed Scan
Clinica-Verificata
670 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 670 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Implicare si profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Buna pregatire
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Tratament personalizat
 • Respectarea programarii
Interclinic
90 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 90 Ron
 • Profesionalism si implicare
 • Comunicare medic-pacient excelenta
 • Experienta vasta
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Comunicare telefonica deficitara
Clinica Gral
120 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rabdare si atentie
 • Empatie si implicare
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
 • Amenajare placuta
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in radiologie la coloana in Bucuresti, sectorul 3

Stim cat de important este pentru tine sa gasesti o clinica din sectorul 3 specializata in imagistica medicala si radiologie pentru a efectua investigatii la coloana. Afla din randurile ce urmeaza daca unitatile medicale sunt echipate corespunzator cu toate aparaturile necesare pentru obtinerea unor investigatii clare, dar si cat de pregatiti sunt medicii:

1. Biomed Scan

Biomed Scan este un centru de diagnostic imagistic in sectorul 3 care se adreseaza tuturor pacientilor interesati sa efectueze investigatii radiologice la coloana. Pe langa investigatiile imagistice, in cadrul clinicii isi desfosoara activitatea si medici specializati in cardiologie, gastroenterologie, neurologie, ecografie si analize medicale. Avand in vedere ca Biomed Scan se afla in relatii contractuale cu CAS, toti au sansa sa beneficieze de investigatii RMN decontate. Se pot efectua si examinari RMN cu sedare special concepute pentru pacientii care sufera de claustrofobie.

Pretul aplicat pentru pacientii neasigurati este de 670 lei pentru un RMN la coloana. In cazul in care doresti sa optezi pentru investigatia cu sedare, va mai trebui sa achiti in plus 630 lei pentru o regiune. La fiecare regiune in plus se mai adauga 470 lei. In cazul pacientilor asigurati, se achita doar sedarea.

Activitatea desfasurata in cadrul centrului de imagistica este ireprosabila, multumita implicarii, profesionalismului, atentiei la detalii si bunei pregatiti de care medicii dau dovada la fiecare interactiune cu pacientii. Datorita aparaturilor de ultima generatie, diagnosticarea este intotdeauna corecta, toata lumea beneficiind de un plan personalizat de tratament. In plus, se respecta ora programarii, ceea ce este un mare avantaj.

Vezi parerile pacientilor despre Biomed Scan
Vezi Pareri

2. Interclinic

Interclinic este o clinica de imagistica din sectorul 3 catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa te programezi pentru o investigatie de radiologie la coloana. Pe langa examinari CT, RMN si radiografii, in cadrul acestei unitati medicale poti opta si pentru osteodensitometrie, mamografie, investigatii de radiologie dentara, ecografie. Echipa este formata din medici primari si specialisti, care au urmat o multime de cursuri de specialitate, dar si care au participat la numeroase conferinte, congrese, seminarii nisate pe imagistica medicala. Alaturi de aparaturile de o performanta inalta, imaginile generate sunt de o rezolutie ridicata, ceea ce permite depistarea problemelor de sanatate de care pacientii sufera.

Tariful aplicat pentru o investigatie de radiologie la coloana este de 90 lei in cazul radiografiei cu o incidenta. Daca medicul te indruma catre o investigatie si mai amanuntita, poti face un CT la coloana, care este de 300 lei nativ si 450 lei cu substanta de contrast.

Personalul medical da dovada de profesionalism si implicare in desfasurarea actului medical, avand o comunicare excelenta cu fiecare pacient in parte. Doctorii au o experienta vasta in domeniu, avand competenta de a stabili un plan personalizat de tratament in functie de problemele de sanatate, dar si de istoricul medical al fiecarei persoane. In plus, atmosfera este primitoare. Cu toate acestea, comunicarea telefonica intre pacient si personalul de la receptie este uneori deficitara.

3. Clinica Gral

In completarea unitatilor medicale de mai sus iti prezentam si Clinica Gral, o unitate multidisciplinara din sectorul 3 din Capitala unde poti opta dintr-o gama variata de investigatii de radiologie la coloana. Poti opta pentru examinari RMN, CT, Rx (radiografie) si mamografie, acum avand ocazia de a beneficia si de RMN la san, spectroscopie si RMN whole body (pentru tot corpul). Avand in vedere ca unitatea dispune de o echipa medicala pregatita in unele dintre cele mai prestigioase universitati si unitati spitalicesti, diagnosticarea este intotdeauna corecta, multumita si aparaturilor de ultima generatie., care asigura imagini de o rezolutie ridicata.

Tariful aplicat pentru o radiografie la coloana este de 120 lei pentru o incidenta si 160 lei pentru doua incidente. In cazul in care este nevoie de o investigatie mai amanuntita, cum este tomografia computerizata, vei avea de achitat 350 lei pentru examinarea nativa si 650 lei pentru cea cu substanta de contrast. 

Colectivul medical desfasoara servicii de calitate, adaptate in functie de fiecare pacient in parte, dand dovada de rabdare, atentie, empatie si implicare. Atmosfera este primitoare, curatenia impecabila, iar amenajarea placuta, toate acestea avand un impact pozitiv asupra pacientilor. Din pacate, personalul de la receptie nu este intotdeauna amabil.

Concluzii

Gaseste clinica unde se efectueaza investigatii de radiologie la coloana in Bucuresti, sectorul 3, tinand cont de informatiile pe care ti le-am prezentat anterior in articol. Afla din timp care este afectiunea de care suferi, dar si ce poti face in privinta sa pentru a-ti recapata sanatatea.