Meniu

Radiologie coloana Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatiile de radiologie coloana in Bucuresti sector 4 se realizeaza in clinici si centre de imagistica de top, dotate cu echipamente moderne si deservite de personal specializat profesionist si bine pregatit. Daca vrei sa beneficiezi de examinari la standarde inalte si de rezultate de acuratete, adreseaza-te celor mai bune unitati medicale din acest domeniu!

Afla care sunt ele din acest articol dedicat sectorului 4 al Bucurestiului in ceea ce priveste serviciile de radiologie si investigatiile care vizeaza obtinerea cu ajutorul tehnologiei, de imagini din interiorul corpului omenesc, ale organelor si structurilor acestuia.

Cat costa o investigatie de radiologie coloana in Bucuresti sector 4? 

Inainte de a ajunge sa accesezi un serviciu medical, te intereseaza, desigur, pretul acestuia, ceea ce este perfect valabil si pentru investigatiile de radiologie coloana in Bucuresti sector 4. Pentru a-ti putea pregati din timp bugetul si suma necesara examinarii de care ai nevoie, poti consulta tabelul de mai jos, in care vei gasi numele clinicilor spre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele percepute pentru diverse investigatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN coloana
Rating
Website
Neuroaxis
Clinica-Verificata
890-1.290 Ron
 • Pretul pentru investigatia RMN de coloana variaza intre 890-1.290 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Examinari desfasurate cu rapiditate si promptitudine
 • Rezultate imagistice precise
 • Medici cu experienta
 • Personal medical competent
RMN Tineretului
870-1.090 Ron
 • Pretul pentru investigatia RMN de coloana variaza intre 870-1.090 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionisit si amabil
 • Investigatii desfasurate cu promptitudine
 • Punctualitate in respectarea programarilor
 • Intarzieri la comunicarea rezultatelor
Medinst
750-1.100 Ron
 • Pretul pentru investigatia RMN de coloana variaza intre 750-1.100 Ron
 • Centru de imagistica modern
 • Investigatii de calitate
 • Servicii prompte
 • Rapiditate in examinari
 • Punctualitate in onorarea programarilor
 • Rezultate comunicate fara intarziere
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Eureka
600-1.000 Ron
 • Pretul pentru investigatia RMN de coloana variaza intre 600-1.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist
 • Echipamente de ultima generatie
 • Rezultate de acuratete ridicata
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Timp de asteptare mare
Regina Maria
800-1.145 Ron
 • Pretul pentru investigatia RMN de coloana variaza intre 800-1.145 Ron
 • Aparatura moderna
 • Paleta diversa de investigatii
 • Rezultate precise
 • Personal profesionist
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine din partea personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici cu servicii de radiologie coloana in Bucuresti sector 4

Vrei sa ai parte, bineinteles, de cele mai bune servicii de radiologie coloana din Bucuresti sector 4, de aceea, inainte de a suna pentru o programare la imagistica, la una dintre cele cinci clinici din top, vrei sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie si alegi unitatea medicala care sa iti poata satisface in mod optim nevoile si exigentele. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea centrelor medicale respective. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre standardele de lucru, despre aparatura de care dispun, despre competentele personalului si despre modul in care sunt percepute de catre pacientii care au apelat aici la servicii.

1. Neuroaxis

Neuroaxis este o clinica specializata in neurologie din Bucuresti sector 4, in care pacientii pot accesa consultatii neurologice si tratamente pentru o gama larga de afectiuni, investigatii imagistice diverse, radiologie craniana, radiologie coloana – RMN sau CT, EEG, EMG, ecografie Doppler, polisomnografie, poligrafie respiratorie, Holter EKG sau EKG. Deservita de o echipa interdisciplinara cu o pregatire ireprosabila, clinica utilizeaza protocoale medicale europene si internationale si echipamente de ultima generatie: ecograf Doppler Vivid S60 –General Electric (SUA), electromiograf Nicolet Viking, electroencefalograf Nicolet – Natus (SUA), RMN Magnetom Lumina 3 Tesla – Siemens și CT Somatom – Siemens.

Un RMN nativ, pe un segment al coloanei, are pretul de 890 de lei. RMN coloana cu substanta de contrast, pe un segment, te va costa 1290 de lei. Pentru CT nativ vei plati 590 de lei, iar pentru CT cu substanta de contrast – 990 de lei.

Neuroaxis este apreciata pentru serviciile premium, pentru aparatura de ultima generatie, eficienta cu care se desfasoara examinarile imagistice, rezultatele precise, personalul medical profesionist si medicii cu experienta. Unii pacienti sustin ca preturile practicate sunt mari.

Vezi parerile pacientilor despre Neuroaxis
Vezi Pareri

2. RMN Tineretului

Clinica RMN Tineretului, situata in Bucuresti sector 4, dispune de aparatura de ultima generatie, cu ajutorul carora poti efectua investigatii de radiologie coloana. Echipamentele RMN Siemens Magnetom Sempra 1.5T si RMN General Electric Signa Excite 1.5T permit examinarea cu precizie a fiecarui segment al coloanei vertebrale – cervicala, toracala, lombosacrata, precum si a zonelor cranio-cerebrala, hipofizara, abdominala, toracala, pelviana si a diverselor portiuni si articulatii ale membrelor. Clinica RMN Tineretului are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti, deci vei putea solicita examinari decontate prin CAS, daca esti contribuabil la fondul public. Centrul de imagistica este deservit de personal medical specializat, format din medici primari si specialisti radiologi, cu competenta in rezonanta magnetica nucleara. Clinica este certificata in conformitate cu cerintele standardului de management al calitatii ISO 9001:2015 pentru imagistica medicala.

Pentru RMN nativ, pe un singur segment al coloanei, vei achita aici suma de 870 de lei. Investigatia respectiva, cu substanta de contrast, te va costa 1090 de lei.

Clinica RMN Tineretului este o unitate medicala cu servicii de calitate, cu personal profesionist si amabil, in care investigatiile se realizeaza cu promptitudine si punctualitate, respectandu-se programarile inregistrate. Unii pacienti sustin ca se intarzie la comunicarea rezultatelor.

3. Medinst

Infiintat in anul 1996, Medintest este primul centru de imagistica medicala inaugurat in Capitala, de atunci functionand la standarde inalte in Bucuresti sector 4 si in sector 3, cu RMN si CT, si este o destinatie recomandata pentru efectuarea investigatiilor de radiologie coloana. Centrul colaboreaza inca de la inceputul activitatii sale cu Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare din Bucuresti, remarcandu-se mai ales prin hiperspecializarile sale in patologia cerebro-medulara, in patologia sanului si in cea musculo-scheletala. Centrul conteaza pe experienta si buna pregatire a unui colectiv alcatuit din sapte medici primari si specialisti radiologi, a unor tehnicieni dedicati si a unor fizicieni preocupati de perfectionare continua in domeniul tehnologiei cu care lucreaza. Medinst are in dotare echipamente de ultima ora marca Siemens: RMN Magnetom Altea si Magnetom Avanto 1,5T si doua aparate de tomografie computerizata tip multislice: CT Somatom Definition Edge 128 slices si Somatom Perspective 32 slices dotate cu softuri speciale de diagnostic, care permit obtinerea de imagini de mare acuratete din corpul omenesc.

Un CT nativ pe un segment al coloanei te va costa aici 600 de lei, in timp ce un CT cu substanta de contrast al aceleiasi zone, are pretul de 900 de lei. Un RMN coloana cervicala nativ are un tarif de 750 de lei, pe cand pentru aceeasi examinare, cu substanta de contrast, vei plati 1100 de lei.

Medintest este un centru de imagistica modern, cu investigatii de calitate, servicii prompte, rapiditate in examinari, punctualitate in onorarea programarilor si comunicare fara intarzieri a rezultatelor. Sunt pacienti care sustin ca in call center, angajatii nu raspund la telefon.

4. Eureka 

Eureka este un centru de excelenta in imagistica medicala, in care poti efectua investigatii de radiologie coloana. Sunt disponibile aici, la program non-stop, examinari cu rezonanta magnetica nucleara 1.5 Tesla si computer tomograf 256 slices. In Bucuresti sector 4, te vei adresa Centrului Eureka Sf. Ioan, din Soseaua Vitan Barzesti nr. 13. Sunt disponibile RMN si CT pentru toate segmentele corpului: cranio-cerebral, de coloana, abdominal, toracic, de membre, pelvin si altele, nativ si cu substanta de contrast. Clinica are contract de colaborare cu CAS, investigatiile putandu-se deconta partial, pentru pacientii asigurati.

CT pe un segment al coloanei, nativ, are pretul de 330 de lei, iar cel cu substanta de contrast costa 530 de lei. Pentru RMN nativ, tariful este de 600 de lei, in timp ce RMN nativ si cu substanta de contrast te va costa 1000 de lei.

Eureka este o alegere de top pentru efectuarea de investigatii radiologice, pentru serviciile de calitate, profesionalismul personalului, echipamentele de ultima generatie si rezultatele de acuratete. Pacientii spun insa ca sunt aspecte care ar putea fi imbunatatite, incepand cu personalul de la receptie, care nu are un comportament amabil, si continuand cu timpul de asteptare.

5. Regina Maria

Regina Maria, prin Centrul de Imagistica Marasesti din Bucuresti sector 4, asigura servicii complete de radiologie si imagistica medicala, la cel mai inalt nivel de performanta cu aparatura de diagnostic de ultima generatie, si este locul in care poti efectua investigatii de radiologie coloana. Pacientii pot accesa aici o paleta larga de investigatii radiologice: mamografie, osteodensitometrie, rezonanta magnetica si tomografie computerizata. Unitatea medicala dispune de un colectiv bine pregatit, alcatuit din trei medici primari radiologi, cu experienta. Centrul de Imagistica Marasesti face parte din Reteaua privata de sanatate Regina Maria, prezenta in Romania de aproape trei decenii, care includ azi clinici, spitale, laboratoare, maternitati si centre de recoltare in majoritatea oraselor mari din tara.

RMN coloana (cervicala, toracala sau lombara) nativ are aici pretul de 850 de lei. Pentru investigatia cu substanta de contrast vei plati 1145 lei.

Centrul de Imagistica Marasesti se remarca prin aparatura moderna, paleta diversa de investigatii, acuratetea rezultatelor si profesionalismul personalului. Pacientii spun insa ca timpul de asteptare este mare, iar comportamentul personalului de la receptie este lipsit de solicitudine.

Concluzii

Daca ti-a fost recomandata o investigatie de radiologie coloana, in Bucuresti sector 4 o poti efectua cu incredere in clinici si centre de imagistica de top, dotate cu aparatura de ultima generatie si deservite de personal profesionist, medici radiologi cu o buna pregatire si tehnicieni cu experienta. Se pot realiza la clinicile din clasamentul prezentat in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, examinari diverse, pe diferite segmente ale coloanei, radiografie, rezonanta magnetica nucleara si computer tomograf, nativ sau/si cu substanta de contrast.

Centrele de imagistica din Bucuresti sector 4 se remarca prin calitatea serviciilor si acuratetea rezultatelor, comunicate prompt pacientilor. In urma lecturii textului de mai sus, cu siguranta vei putea alege cu usurinta, in functie de nevoile tale, unitatea medicala la care sa mergi pentru o examinare radiologica a coloanei vertebrale.