Meniu

Radiologie coloana Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai un bilet de trimitere pentru o investigatie de radiologie coloana in Bucuresti sector 5, vei afla din acest articol la ce clinici si spitale te poti programa pentru a o efectua. In unele unitati medicale se realizeaza doar radiografii, in altele sunt posibile si investigatii CT si scanari RMN. Decizia in ceea ce priveste tipul de investigatie depinde de simptomele pacientului, de istoricul medical si de suspiciunea clinica a medicului.

Afla din acest articol care sunt serviciile de radiologie de care poti beneficia in cazul unor probleme la coloana, in sectorul 5 din Bucuresti!  

Cat costa o investigatie de radiologie la coloana in Bucuresti, sector 5?

O investigatie de radiologie la coloana efectuata in Bucuresti, sector 5, poate avea urmatoarele tarife, in functie de tipul sau, de echipamentele utilizate si de alti factori care tin de fiecare unitate medicala.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie coloana
Rating
Website
ScanMed
Clinica-Verificata
130 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 130 Ron
 • Tehnologii moderne
 • Clinica la standarde europene
 • Numeroase investigatii imagistice
 • Radiografii, CT si RMN la coloana
 • Bun raport calitate-pret
 • Cadre universitare si medici primari
 • Personal auxiliar amabil
MedicalES
390 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 390 Ron
 • Servicii complexe de imagistica medicala
 • Aparatura moderna, cu doze mici de iradiere
 • Investigatii CT si IRM la coloana
 • Medici cu experienta
 • Personal amabil
 • Examinari rapide
 • Nu se respecta programarile
Dr. Furtuna
430 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 430 Ron
 • Imagini de inalta calitate
 • Echipamente de ultima generatie
 • Consultatii interdisciplinare
 • Mediu placut
 • Investigatii CT gratuite, pe baza biletului de trimitere
 • Investigatii cu sau fara substanta de contrast
 • RMN pentru toate zonele corpului
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica Elda
425 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 425 Ron
 • Specialisti de top
 • Scanari RMN cu sau fara substanta de contrast
 • Tehnologii avansate
 • Investigatii decontate
 • Clinica spatioasa, moderna si curata
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Prof. Dr. Th. Burghele
50 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 50 Ron
 • Radiografii de coloana si pentru alte zone ale corpului
 • Medici cu experienta
 • Dotari moderne
 • Numeroase specialitati medicale
 • Personal amabil
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici in care se efectueaza teste de radiologie coloana in Bucuresti, sectorul 5

Descopera, in continuare, care sunt cele 5 clinici in care se realizeaza investigatii radiologice la coloana in Bucuresti, sector 5!

1. ScanMed

Investigatii complete de radiologie digitala se efectueaza la ScanMed Bucuresti, sector 5 cu un echipament de ultima generatie: Multix Impact. Acesta este constituit dintr-un tub cu raze X care este suspendat deasupra unei mese, astfel ca, pentru anumite radiografii, pacientul va sta intins pe masa sau va fi pozitionat in picioare, in cazul celei de genunchi. Sistemul de radiologie este modular si versatil  si se pot efectua cu ajutorul sau numeroase tipuri de examinari radiologice. In cadrul departamentului de radiologie si imagistica exista posibilitatea de a se efectua radiografii conventionale sau digitale,  precum si: RMN, CT, mamografii, ecografii. Toate investigatiile se realizeaza cu echipamente performante, care ofera rezultate precise.

Pretul unei radiografii de coloana este cuprins intre 130 si 170 de lei. O investigatie RMN la coloana are un tarif de la 540 de lei la 1.040 de lei.

Clinica este foarte bine cotata, pacientii fiind multumiti de mai multe aspecte pe care le-au sesizat aici: medicii cu experienta si foarte bine pregatiti, aparatura de ultima generatie, personal amabil, curatenia impecabila, programari rapide. Un alt lucru de care pacientii s-au declarat multumiti ar fi raportul avantajos calitate-pret.

Vezi parerile pacientilor despre ScanMed
Vezi Pareri

2. MedicalES

Si in clinicile MedicalES din sector 5, Bucuresti sunt servicii complexe de imagistica medicala, inclusiv de radiologie la coloana. Aceste centre sunt specializate in servicii complexe de radiodiagnostic si imagistica medicala, cum ar fi: IRM, CT, osteodensitometrie si ecografie. Pentru coloana, se pot efectua investigatii CT si RMN, cu aparatura de ultima generatie. Echipamentele CT provin de la General Electric si Philips si permit reducerea dozei de radiatie in functie de pacient, datorita unor optiuni moderne. In clinicile MedicalES sunt si 6 aparate IRM de top, echipate cu softuri noi de investigatie, ce permit examinarea de inalta fidelitate pentru toate regiunile corpului, intr-un timp scurt.

Pretul unei investigatii computer tomograf la coloana este situat intre 390 si 650 de lei/segment, iar un RMN de coloana costa intre 690 si 2.150 de lei.

Toate centrele MedicalES se caracterizeaza printr-o atmosfera placuta, pentru a face vizita pacientilor sa fie cat mai placuta. De asemenea, personalul amabil si implicat, medicii cu experienta si aparatura de top sunt motive pentru care centrul de radiologie din sectorul 5 este ales de pacienti atat pentru investigatii la coloana, cat si pentru alte teste imagistice necesare pentru un diagnostic sau pentru monitorizarea unor probleme sau afectiuni. Sunt insa si persoane care spun ca nu se respecta orele de programare.

3. Dr. Furtuna Dan

Centrul Medical „Dr. Furtuna Dan” cuprinde 3 clinici medicale din Bucuresti, care au in portofoliu 24 de specialitati medicale, laborator de analize medicale si servicii de radiologie, fiind incluse aici si cele de coloana, in cadrul centrului din sectorul 5. Serviciile medicale sunt atat cu plata, cat si decontate de CAS. In ceea ce priveste serviciile de radiologie si imagistica, se efectueaza la Dr. Furtuna investigatii computer tomograf si rezonanta magnetica, fiind utilizate aparate de ultima ora, pe baza de recomandare de la medicul specialist sau pe baza biletului de trimitere. Examinarile CT se pot realiza cu sau fara substanta de contrast, dupa caz. Investigatiile RMN se efectueaza pentru toate zonele corpului, cu echipamente General Electric ultramoderne. 

Pentru o investigatie computer tomograf la coloana vertebrala, tariful este de 430 sau 720 de lei. Pacientii care primesc recomandarea de a efectua un RMN de coloana, vor achita 720-1.070 de lei.

Posibilitatea de a beneficia de servicii medicale variate, unele fiind decontate, reprezinta un avantaj important pentru pacienti. Un alt aspect pe care oamenii il apreciaza aici este profesionalismul cadrelor medicale. Empatia, implicarea si comunicarea cu acesti specialisti le da incredere pacientilor si ii fac sa se simta pe maini bune in aceasta clinica din sectorul 5. Exista insa si nemultumirea ca nu se respecta orele de programare.

4. Clinica Elda

Si in clinica Elda – Complex Malcoci, din sectorul 5, Bucuresti sunt oferite investigatii de radiologie pentru coloana si pentru alte parti ale corpului: cerebral, cerebro-medular, articular, abdominal, pelvin, extremitati, regiune cervicala, toracal, mamar. Clinicile Elda sunt dotate cu echipamente si tehnologii avansate, iar medicii au experienta si o pregatire solida in domeniu. In cadrul centrului de radiologie se efectueaza scanari RMN cu aparatura de ultima generatie care sunt decontate. Clinica Elda este specializata in rezonanta magnetica nucleara, iar investigatiile se pot realiza cu substanta de contrast sau fara, in functie de necesitatea de a obtine imagini mai detaliate si mai precise ale structurilor si tesuturilor din corp. 

Pretul unei scanari RMN realizate la Clinica Elda este cuprins intre 425 si 1.150 de lei.

Clinica Elda este spatioasa, curata si confortabila, iar personalul de la receptie este bine instruit. Alte lucruri pe care le-au mai remarcat pacientii ar fi: aparatura moderna cu care se efectueaza investigatiile imagistice, medicii care dau dovada de rabdare si profesionalism, precum si mediul placut. In schimb, se poate intampla ca in momentul cand o persoana contacteaza clinica pentru o programare sau pentru o informatie sa nu i se raspunda la telefon. 

5. Prof. Dr. Th. Burghele

In Laboratorul Clinic de Radiologie si Imagistica Medicala al Spitalului Clinic „Prof. Dr. Th. Burghele” sunt inclusiv investigatii de radiologie pentru coloana. Mai exact, se pot efectua radiografii pe segmente de coloana vertebrala, dar si alte investigatii radiografice: reno-vezicale, radiografii toracice, de grilaj costal, de bazin osos, de articulatii sacro-iliace, de alte articulatii. Tot in acest laborator se mai pun la dispozitie si ecografii, urografii intravenoase si uretro-cistografii, echipa medicala fiind alcatuita din medici primari cu experienta in radiologie si imagistica medicala. Dotarile centrului sunt moderne si performante, pentru rezultate precise si clare.

Tariful unei radiografii de coloana, 1 segment, porneste de la 50-56 de lei.

Pacientii care au ajuns la acest spital pentru diverse servicii medicale au concluzionat, in cea mai mare parte, ca au fost multumiti de experienta. Ei considera ca medicii sunt profesionisti, ca este o buna organizare in spital, in comparatie cu alte institutii medicale de stat si ca dotarile sunt moderne. Sunt insa si persoane nemultumite ca nu se respecta orele de programare.

Concluziile noastre

Investigatiile de radiologie coloana pe care le poti efectua in Bucuresti, sectorul 5 sunt variate, de la radiografii, la CT, scintigrafie osoasa sau RMN. In cele cinci spitale si clinici pe care ti le-am prezentat sunt medici primari si specialisti cu experienta in radiologie si imagistica.

Explorarile radiologice sunt esentiale in diverse probleme si afectiuni ale coloanei vertebrale: dureri persistente, accidente, simptome neurologice, deformari ale coloanei, afectiuni inflamatorii sau infectioase, tumori si metastaze. Investigatiile se realizeaza pe baza biletului de trimitere de la medicul specialist, iar unele dintre acestea sunt decontate de CAS.