Meniu

Radiologie coloana Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai dureri de spate sau de coloana sau daca ai trecut prin traumatisme sau accidente, medicul iti poate recomanda diverse servicii de radiologie coloana in Bucuresti: radiografie, computer tomograf (CT) sau rezonanta magnetica (RMN). 

Aceste investigatii de radiologie sunt utilizate pentru a determina: leziunile coloanei vertebrale, fracturile, afectiunile degenerative, tumori, infectii, anomalii congenitale. Imaginile produse in timpul procedurilor pot oferi informatii importante despre dimensiunea localizarea sau extinderea unei afectiuni, ghidand astfel planul de tratament. 

Cat costa investigatiile de radiologie coloana in Bucuresti?

Preturile investigatiilor de radiologie coloana variaza in Bucuresti, in functie de tipul testului si de clinica. In tabelul de mai jos sunt consemnate cateva tarife.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie coloana
Rating
Website
Programare Online
Biomed Scan
1 Clinica-Verificata
630 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 630 Ron
 • RMN cu sau fara sedare
 • Personal amabil si bine instr
 • Aparatura de ultima generatie
 • Servicii decontate de CAS
 • RMN cu sau fara sedare
 • Consultatii de: cardiologie, neurologie si gastroenterologie
 • Analize de sange
 • Ecografii
Neolife
2
300 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 300 Ron
 • Radiologie digitala
 • Investigatii cu doze minime de iradiere
 • RMN, CT, PET-CT, mamografie cu tomosinteza
 • Ecografii
 • Aparatura performanta
 • Cadre medicale profesioniste si amabile
 • Curatenie si ambianta placuta
Interclinic
3
600 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 600 Ron
 • Radiografii, CT, RMN
 • Medici cu experienta
 • Radiologie dentara
 • Consultatii de ortopedie
 • Servicii decontate de CAS
 • Programari nerespectate
 • Apeluri telefonice preluate cu dificultate
Medima
Clinica-Verificata
680 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 680 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Rezultate in 2 ore, in caz de urgenta
 • Medici bine cotati
 • Decontare nelimitata CAS pentru cele 7 monitorizari
 • Aparatura de ultima generatie
 • Curatenie si buna organizare
Centrokinetic
Clinica-Verificata
600 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana este 600 Ron
 • Medici ortopezi cu experienta
 • RMN de coloana
 • Ecografie musculo-scheletala
 • Recuperare personalizata
 • Echipamente performante
 • Atmosfera placuta si confortabila
 • Buna comunicare cu personalul
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici cu serviciu de radiologie coloana din Bucuresti

Acestea sunt cele 5 clinici bine cotate din Bucuresti la care te poti programa pentru un test de radiologie coloana in Bucuresti.

1. Biomed Scan

Biomed Scan este o clinica din Bucuresti ce ofera servicii de imagistica si radiologie precum RMN de coloana, alte tipuri de RMN si ecografii. Investigatiile RMN se realizeaza cu sau fara sedare, prin intermediul celor 4 echipamente de la Siemens si General Electric.  Examinarile cu sedare sunt recomandate: copiilor, pacientilor anxiosi sau claustrofobi, precum si celor care au nevoie de un timp mai lung de expunere.  In cadrul centrului se fac investigatii RMN decontate de CAS pentru cele 7 tipuri de monitorizari, in cazul pacientilor asigurati. La Biomed Scan se efectueaza si analize medicale, precum si consultatii de: neurologie, gastroenterologie si cardiologie.

O investigatie RMN la coloana costa aici 630 de lei. Pretul este valabil pentru orice investigatie RMN efectuata la Biomed Scan. Daca se doreste efectuarea unui RMN cu sedare, se mai adauga 630 de lei la costul examinarii.

Datorita profesionalismului, empatiei si amabilitatii personalului, multi pacienti au fost motivati sa-si invinga teama de a efectua un RMN in aceasta clinica. Starea de bine si de siguranta pe care o simt persoanele care ajung la Biomed Scan se datoreaza si echipamentelor de ultima generatie cu care este dotat cabinetul de radiologie-imagistica, concepute pentru a asigura confortul si o expunere redusa ca durata. Faptul ca investigatiile se pot realiza si prin decontare CAS este un alt avantaj important remarcat de pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Biomed Scan
Vezi Pareri

2. Neolife

La Neolife Bucuresti, investigatiile radiologice se realizeaza prin tehnica moderna de radiologie digitala. Aceasta se distinge prin calitatea superioara a imaginilor si prin expunerea la un nivel mai mic de radiatii, in comparatie cu radiografiile clasice. Sunt doi medici primari care activeaza la departamentul de radiologie de la Neolife, acestia remarcandu-se prin experienta vasta in acest domeniu. In afara de radiografii digitale, in cadrul centrului se mai realizeaza si alte investigatii imagistice: CT, PET-CT, RMN, mamografie cu tomosinteza, ultrasonografie Doppler. Neolife Medical Center face parte din grupul international Bozlu din Turcia si dispune de tehnici si echipamente revolutionare de diagnostic si tratament, iar echipele de medici sunt multidisciplinare, formate din specialisti din Romania si din strainatate.

Tariful unei investigatii radiologice variaza astfel: pentru o radiografie de coloana porneste de la 300 de lei, iar pentru o investigatie RMN poate fi cuprins intre 650-2.100 de lei. 

Medicii de la Neolife sunt apreciati de pacientii oncologi si de restul pacientilor de la toate specialitatile medicale. Acestia au remarcat empatia, grija si atentia cadrelor medicale pentru fiecare pacient, precum si deschiderea si preocuparea de a-i oferi fiecaruia o experienta placuta si de ajutor, indiferent de afectiunea de care sufera. Echipamentele moderne cu care se efectueaza investigatii si tratamente sunt considerate un plus important in aceasta clinica.

3. Interclinic

Centrul de Diagnostic Imagistic Interclinic din Bucuresti a fost infiintat in 2006 si ofera servicii de radiologie, inclusiv pentru coloana. Pacientii care intampina probleme sau afectiuni in aceasta regiune a corpului, pot realiza aici radiografii, computer tomograf sau RMN pentru un diagnostic precis. Serviciile de radiologie digitala si de osteodensitometrie sunt puse la dispozitie in cadrul clinicii din Vitan, iar CT,  radiologie dentara, mamografie, ecografie de san, ecografie Doppler si consultatii de ortopedie sunt disponibile la Clinica Titan. Unele investigatii se pot deconta, prin CAS.

Pretul unui CT de coloana porneste de la 600 de lei, similar cu tarifele de la care pornesc si investigatiile RMN de coloana. 

Pacientii care ajung in acest centru de diagnostic imagistic sunt multumiti, in general, de personalul de la receptie, de varietatea serviciilor de radiologie si de medicii cu experienta. Interactiunea cu personalul medical si auxiliar este deschisa si placuta, iar calitatea serviciilor este ridicata. Si in privinta preturilor sunt multumiti pacientii, care au remarcat ca acestea sunt bine raportate la calitatea serviciilor. Sunt insa si nemultumiri printre pacienti, mai ales din cauza ca uneori nu se raspunde la telefonul clinicii sau ca nu se respecta orele de programare.

4. Medima

Sunt disponibile servicii de radiologie pentru coloana si la Medima Bucuresti, str. Virtutii, mai exact CT si RMN. Reteaua de clinici Medima este coordonata de o echipa medicala de elita, coordonata de prof. univ. dr. Gheorghe Iana, un reputat si apreciat medic radiolog roman. Toate cele 15 clinici Medima ofera acces la tehnologii de ultima generatie, care ajuta la identificarea precoce a afectiunilor. Investigatiile se realizeaza fara perioade lungi de asteptare si pot fi decontate de CAS in mod nelimitat, cum este cazul celor 7 programe de tip monitor, pentru pacientii cu boli cronice si asigurati, ce se incadreaza in aceste programe.

Pretul pentru un CT de coloana efectuat la Medima este situat intre 690 si 1.140  de lei, iar un   RMN de coloana variaza de la 680 de lei la 1.380 de lei.

In clinica Medima din Bucuresti – Virtutii, pacientii sunt preluati si tratati cu grija si amabilitate. Oamenii lauda modul de administrare a centrului medical, remarcand: curatenia, aparatura de ultima generatie si disponibilitatea personalului de a gasi rapid cele mai bune solutii pentru fiecare pacient. Totodata, pacientii apreciaza aici si faptul ca prind rapid un loc pentru efectuarea investigatiilor radiologice si imagistice si ca rezultatele se pot emite si in 2 ore, in cazurile urgente.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

5. Centrokinetic

Centrokinetic este o clinica de ortopedie, neurologie si recuperare din Bucuresti, in care sunt si servicii de radiologie si imagistica pentru coloana. O echipa de kinetoterapeuti, medici ortopezi si traumatologi, laolalta cu medici radiologi si tehnicieni coopereaza pentru a le oferi pacientilor un diagnostic, un tratament si recuperare de top pentru problemele ortopedice. Pe langa RMN, in centru se mai efectueaza si ecografii musculo-scheletale. Centrokinetic este un sistem medical specializat in afectiunile osteo-articulare si consta intr-o retea de clinici in Bucuresti, Cluj-Napoca si Brasov. In Bucuresti sunt 4 centre, dotate la standarde europene, la fel ca si in celelalte orase. 

Tariful unui RMN la coloana efectuat la Centrokinetic este de 600 de lei. 

O echipa de profesionisti, cu rezultate foarte bune in recuperare, asa ar putea fi sintetizata activitatea de la Centrokinetic. Specialistii lucreaza cu aparatura si echipamente de ultima generatie, pentru a diagnostica afectiunile coloanei si ortopedice. Atmosfera din centru este confortabila si placuta, creand un mediu favorabil pentru un proces de recuperare eficient. Si modul deschis si transparent de comunicare cu personalul este un atu important.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic 
Vezi Pareri

Concluziile noastre

In multe clinici din Bucuresti sunt oferite servicii de radiologie, la care poti apela pentru problemele la coloana sau pentru alte afectiuni. In aceste clinici, dotarile sunt moderne si actuale, constand in aparatura cu doze reduse de iradiere, in cazul radiografiilor, mamografiilor si CT-ului. 

Este important sa optezi pentru o clinica buna si cu echipamente de top, pentru ca in acest fel te asiguri ca rezultatele obtinute in urma examinarilor sunt relevante pentru stabilirea unui diagnostic sau pentru urmarirea unui tratament la coloana sau in alta zona a corpului.