Meniu

Radiologie coloana Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru obtinerea unor imagini detaliate ale coloanei vertebrale, medicii isi indruma pacientii catre efectuarea unei investigatii de radiologie la coloana in Constanta, pentru a oferi un verdict clar. Daca si tie ti-a recomandat medicul de specialitate sa faci o astfel de investigatie, cel mai bine ar fi sa asculti de sfatul sau. Inainte de a incepe examinarea, ti se va cere sa iti scoti toate bijuteriile sau obiectele metalice care ar putea afecta negativ imaginile obtinute. Ulterior, va trebui sa stai in picioare sau intins pe o masa, in functie de tipul de investigatie efectuat. In rest, tine cont de indicatiile tehnicianului pentru ca imaginea obtinute sa fie cat mai clara si pentru a obtine, pe baza ei, un diagnostic precis. 

Citeste pana la final si descopera care sunt cele trei clinici din Constanta catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de investigatii imagistice de calitate. Afla, de asemenea, si care sunt preturile practicate pentru aceste examinari pentru a sti ce buget sa pregatesti.

Care este pretul unei investigatii de radiologie la coloana in Constanta?

Inainte de a merge la un centru imagistic pentru a face investigatii de radiologie in Constanta, cel mai bine este sa te documentezi cu privire la tarifele percepute. Pentru a-ti sintetiza intr-un singur loc informatiile cu privire la preturi, ti-am pregatit tabelul de mai jos pe care te invitam sa-l parcurgi cu atentie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie coloana
Rating
Website
Doctor Med
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 120 Ron
 • Curatenie impecabila
 • Buna organizate si implicare
 • Atentie la detalii
 • Rezultate excelente
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Nerespectarea programarilor
Medicover
100 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 100 Ron
 • Amabilitate si implicare
 • Atentie la detalii
 • Buna pregatire
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Rezultate excelente
 • Nerespectarea programarilor
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Heka Hospital
120 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Buna pregatire
 • Implicare si atentie la detalii
 • Aparaturi performante
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
 • Nerespectarea orei programarii
Medimar
590 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 590 Ron
 • Investigatii precise si rapide
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Buna pregatire si implicare
 • Atentie la detalii
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 4 clinici specializate in investigatii de radiologie la coloana in Constanta

Ai luat hotararea sa te programezi pentru o examinare de radiologie la coloana in Constanta, dar nu stii catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia? Atunci te incurajam sa afli din topul celor patru clinici mentionate si descrise mai cat de bine pregatite sunt aceste institutii, dar si cat de competent este personalul care isi desfasoara activitatea in cadrul lor. Iata tot ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Clinica Doctor Med

Clinica Doctor Med este un centru imagistic din Constanta catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o investigatie de radiologie la coloana la standarde ridicate. Aceasta functioneaza si in regim de policlinica, echipa fiind formata din medici cu pregatire multidisciplinara, printre specialitatile abordate numarandu-se si: cardiologie, chirurgie generala, vasculara, diabet si nutritie, endocrinologie, gastroenterologie, ginecologie, medicina generala, neurologie, ORL etc. Departamentul de imagistica medicala este echipat cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, cu ajutorul carora pacientii pot beneficia de investigatii RMN, CT si RX la o calitate superioara.

Pretul pentru o radiografie la coloana vertebrala este de 120 lei pentru un segment fata si profil si 300 lei investigatia totala (cervicala, lombara si toracala). In cazul in care medicul iti recomanda sa faci o examinare mult mai amanuntita, iti poti indrepta atentia catre CT la coloana, care costa 300 lei pentru un segment nativ si poate ajunge la 950 lei, pentru trei segmente cu substanta de contrast. In cadrul clinicii se fac si investigatii RMN, intervalul de pret fiind cuprins intre 1.200 lei nativ si 1.600 lei cu substanta de contrast.

Clinica este curata, aerisita, bine organizata, echipata cu un personal medical implicat, atent la detalii si orientat catre obtinerea unor rezultate excelente. Medicii au pregatirea de a stabili un diagnostic corect, dar si un plan personalizat de tratament, in functie de problemele de sanatate si istoricul medical al pacientului, asigurand intotdeauna o atmosfera primitoare. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Doctor Med
Vezi Pareri

2. Medicover

Centrul Medical Iowemed Medicover din Constanta are o activitate de peste 25 de ani in care a furnizat servicii medicale excelente, printre care se numara si investigatiile de radiologie la coloana. Unitatea medicala dispune de peste 20 de specialitati, avand la dispozitie si un centru de imagistica, unde pacientii pot beneficia de examinari RMN, RX si CT decontate, datorita faptului ca Iowemed se afla in relatii contractuale cu CAS. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, medicii radiologi au toate resursele necesare la dispozitie pentru a stabili un diagnostic corect, indiferent cat de complexa este problema de sanatate a pacientului.

Tariful aplicat pentru o radiografie la coloana fata sau profil este de 100 lei, in timp ce examinarea pentru fata si profil costa 130 lei. Tine cont de indicatiile medicului si ia in considerare investigatia pe care iti recomanda sa o faci pentru a depista cu ce probleme te confrunti.

Personalul medical da dovada de amabilitate, atentie la detalii, buna pregatire si implicare, depunand toate efoturile ca pacientii sa beneficieze de o atmosfera primitoare. Tratamentul stabilit este adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte, iar rezultatele obtinute sunt excelente. Cu toate acestea programarile nu sunt respectate cu precizie, iar personalul de la receptie nu este suficient de implicat.

3. Heka Hospital

Heka Hospital este unul dintre principalii furnizori de servicii de sanatate din Constanta, punand la dispozitia pacientilor o echipa medicala experimentata intr-o arie vasta de afectiuni, patologii si investigatii, printre care se numara si examinarile de radiologie la coloana. In cadrul spitalului privat se aplica urmatoarele specialitati: medicina interna, gastroenterologie, nefrologie, neurologie, reumatologie, cardiologie, endocrinologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice etc. Unitatea medicala dispune si de un departament de radiologie si imagistica medicala, unde se efectueaza investigatii CT, RX si ultrasonografice. 

Pretul aplicat pentru o radiografie la coloana vertebrala este de 120 lei. In cazul in care ti se recomanda sa faci o investigatie CT, tariful perceput pentru un segment nativ este de 350 lei si 550 lei pentru un segment cu substanta de contrast.

Spitalul privat asigura servicii de calitate, multumita echipei medicale bine pregatire, implicate si atentie la nevoile pacientului. Avand la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi medicale, diagnosticarea este intotdeauna corecta, pe baza sa generandu-se un plan personalizat de tratament. Cu toate acestea, comunicarea telefonica este deficitara, iar ora programarii nu este respectata.

4. Medimar

Medimar este un centru imagistic din Constanta catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa ai parte de investigatii de radiologie la coloana la standarde ridicate. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2007 si inca de la inceput a dispus de un echipament imagistic de ultima generatie, echipa fiind formata din medici experimentati, pregatiti in unele dintre cele mai prestigioase universitati si renumite unitati spitalicesti. Personalul este compus din 6 medici radiologi, cu competente in rezonanta magnetica, computer-tomografie si ecografie. Clinica se afla si in relatii contractuale cu CAS, astfel ca pacientii asigurati care vin insotiti de biletul de trimitere de la medicul de familie vor beneficia de investigatii gratuite.

Pretul pentru un CT nativ la coloana pentru un segment este de 590 lei, in timp ce investigatia cu substanta de contrast costa 700 lei. In cazul in care medicul iti recomanda sa faci investigatii RMN, pretul aplicat pentru cele native la coloana este de 750 lei, iar cele cu substanta de contrast costa 910 lei.

Centrul medical de diagnostic imagistic ofera investigatii precise si rapide, pacientii bucurandu-se de o interactiune excelenta cu echipa de medici. Personalul da dovada de o buna pregatire, implicare si atentie la detalii, asigurand de fiecare data un diagnostic corect, dar si un tratament personalizat. Cu toate acestea, personalul de la receptie nu este suficient de amabil.

Concluzii

Ai primit indicatii sa faci o investigatie de radiologie la coloana in Constanta, insa nu stii care dintre unitatile medicale prezente in oras sunt de incredere? Topul celor patru clinici pe care ti l-am pregatit mai sus este exact ce ai nevoie pentru a beneficia de servicii de calitate, un diagnostic corect si un tratament pe masura.