Meniu

Radiologie coloana Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inainte de a te programa la un centru de radiologie coloana din Oradea este necesar sa cunosti cu exactitate cum se prezinta piata acestor servicii medicale de diagnostic. De aceea, iti prezentam, in acest articol, cateva spitale si clinici private renumite din judet, unde se efectueaza diverse investigatii radiologice la nivelul coloanei vertebrale.

Insa, pentru a efectua o astfel de investigatie, fie ca este radiografie, rezonanta magnetica (RMN) sau tomografie computerizata (CT), trebuie sa ai trimitere de la medic. De asemenea, dupa ce o vei realiza, ii vei prezenta acestuia rezultatele, pentru a beneficia de  un tratament, daca este cazul. In Oradea sunt cateva clinici dotate cu aparatura performanta de radiologie si imagistica, asa ca pregateste-te sa afli unde iti poti evalua sau monitoriza sanatatea coloanei.

Cat costa investigatiile de radiologie coloana in Oradea?

Investigatiile de radiologie coloana din Oradea pot avea diverse tarife, dupa cum vei observa si din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie coloana
Rating
Website
Clinica Raze
Clinica-Verificata
80-200 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana variaza intre 80-200 Ron
 • Servicii variate de radiologie coloana
 • Radiografii digitale
 • Echipamente performante
 • Medici cu experienta
 • CT cu substanta de contrast
 • Servicii medicale pentru toate varstele
 • Bun raport calitate-pret
 • Personal amabil
 • Servicii medicale CAS
Euclid Hospital
120-180 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana variaza intre 120-180 Ron
 • Servicii medicale pentru intreaga familie
 • Radiografii digitale
 • Medici cu experienta
 • Laborator de analize medicale
 • Aparatura medicala moderna
 • Personal cu experienta
 • Saloane amenajate elegant
 • Telemedicina
Spital Pelican
110-180 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana variaza intre 110-180 Ron
 • Radiografii digitale
 • Centru modern de imagistica
 • Numeroase investigatii radiologice
 • Servicii de spitalizare in contract cu CAS
 • Urgente 24/24
 • Ambulanta proprie
 • Echipa medicala de exceptie
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

3 centre medicale care ofera servicii de radiologie coloana la Oradea

Iata care sunt centrele medicale din Oradea in care poti beneficia de servicii moderne de radiologie coloana!

1. Clinica Raze

La clinica Raze din Oradea sunt oferite mai multe servicii de radiologie coloana. In primul rand, se pot efectua aici radiografii, inclusiv radiografii stitching, care permit vizualizarea in intregime a coloanei, precum si radiografii pe diverse portiuni (cervicala, lombosacrata, toracala). De asemenea, pentru un bun diagnostic sau pentru monitorizarea tratamentului se poate solicita si CT de coloana, nativ si cu substanta de contrast administrata intravenos. Departamentul de radiologie si imagistica al acestei clinici utilizeaza aparatura de ultima generatie, cu doze minime de iradiere, iar o echipa de medici primari si specialisti interpreteaza aceste rezultate, avand ani buni de pregatire si experienta. La Raze mai sunt si alte specialitati medicale: pneumologie, obstetrica-ginecologie, chirurgie generala si chirurgie plastica, neurologie pediatrica etc.

Un CT de coloana vertebrala poate costa intre 230 de lei (CT coloana cervicala nativ) si 500 de lei, acesta din urma fiind tariful pentru un CT coloana vertebrala nativ si cu substanta de contrast. Radiografiile sunt mai ieftine, costand intre 80 si 200 de lei.

Profesionalismul si empatia echipei de la Clinica Raze sunt atu-uri importante, pentru care oamenii revin aici pentru consultatii, investigatii si tratamente. Faptul ca exista si servicii pentru copii, cum ar fi neurologia pediatrica sau psihiatria pediatrica, este de asemenea important pentru pacientii din Oradea, care pot beneficia de servicii medicale moderne. De asemenea, pacientii mai sunt multumiti si de faptul ca raportul calitate-pret este unul avantajos pentru ei.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Raze
Vezi Pareri

2. Euclid Hospital

Si in Spitalul Euclid din Oradea sunt disponibile servicii de radiologie coloana, acestea fiind posibile prin aparatura de ultima generatie. Mai specific, se realizeaza radiografii digitale, cu doze minime de radiatii, in comparatie cu radiografiile clasice. Investigatiile vizeaza diverse zone ale corpului: coloana lombara, dorsala, cervicala, articulatiile, craniul, bazinul, plamanii sau sanii, prin efectuarea de mamografii. Unitatea medicala mai cuprinde, pe langa serviciile de radiologie si imagistica, si o maternitate, precum si: chirurgie pediatrica, endocrinologie, urologie, chirurgie vasculara, gastroenterologie si un laborator de analize medicale. Personalul clinicii se perfectioneaza constant, participand la congrese si conferinte in tara si in strainatate. 

Pentru o radiografie de coloana realizata la Euclid Hospital, tariful este cuprins intre 120 si 180 de lei.

Euclid Hospital & Medical Center este cunoscut in Oradea, fiind primul spital privat de obstetrica si ginecologie din judet si oferind servicii medicale de excelenta intr-o locatie luxoasa, confortabila si eleganta. Pacientii sunt atrasi sa se trateze aici, atat datorita echipei medicale de exceptie, cat si dotarilor tehnice si diversitatii serviciilor medicale, care sunt utile pentru persoanele de toate varstele, incepand cu nou nascutii.

3. Spital Pelican

Spitalul Pelican este un alt nume de pe lista serviciilor medicale private de radiologie coloana din Oradea, fiind si unul dintre cele mai importante spitale din judet, prin complexitatea activitatii medicale si performantele inregistrate. In centrul de imagistica al acestui spital se efectueaza o diversitate de investigatii: RMN, CT, ultrasonografie (ecografie), mamografie, radiografie conventionala, osteodensitometrie DEXA. Pentru evaluarea coloanei, se afla la dispozitia pacientilor radiografiile clasice, dar si CT si RMN, acestea din urma efectuandu-se inclusiv cu substanta de contrast. In Spitalul Pelican se afla aparatura medicala de ultima generatie, printre care se numara robotul chirurgical da Vinci, si sunt sisteme de inalta calitate, care scurteaza durata de spitalizare si de recuperare. Spitalul este prevazut cu serviciu propriu de ambulanta si serviciu de urgenta 24/24 h. 

Costul unei radiografii de coloana este aici de 110-180 de lei, iar o tomografie computerizata de coloana, cu substanta de contrast, costa 760 de lei.

Sunt opinii diferite in ceea ce priveste gradul de satisfactie a pacientilor dupa consultatiile, investigatiile sau internarile din acest spital. Unii dintre ei sustin ca au fost incantati de conditiile moderne din spital, de personalul medical bine pregatit si atent sau de echipamentele medicale performante. In schimb, sunt si pacienti nemultumiti de faptul ca tarifele sunt mari pentru ceea ce ofera sau ca nu se respecta programarile, fiind intarzieri de zeci de minute fata de ora stabilita.

Concluziile noastre

Serviciile de radiologie coloana sunt variate in Oradea, aici avand posibilitatea sa efectuezi atat radiografii clasice sau digitale, cat si tomografie computerizata si RMN, in functie de indicatiile medicului curant. 

Aceste investigatii efectuate in Oradea ofera imagini detaliate despre: oase, discuri intervertebrale, nervi si tesuturi. De aceea, examinarile radiologice ale coloanei sunt indicate pentru identificarea: fracturilor, herniilor de disc, infectiilor, stenozei spinale, tumorilor si a altor probleme care pot provoca dureri si pot afecta functiile coloanei vertebrale.