Meniu

Radiologie coloana Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru verificarea starii de sanatate a coloanei vertebrale, medicul de specialitate te poate indruma sa faci o investigatie de radiologie la coloana in Piatra Neamt, astfel incat sa vada clar daca te confrunti cu o problema sau daca esti complet sanatos. Din fericire, aparaturile si echipamentele folosite pentru efectuarea investigatiilor de radiologie sunt moderne si performanta, asigurand de fiecare data imagini la o rezolutie ridicata, pe care medicii le pot interpreta eficient, pe baza lor stabilind un diagnostic precis. Pentru examinarea coloanei se pot face radiografii, tomografii computerizate si investigatii de rezonanta magnetica nucleara, prin intermediul acestora fiind vizibile toate afectiunile sau malformatiile pe care le poti experimenta. 

Citeste mai departe pentru a fi la curent cu toate unitatile medicale care se afla in Piatra Neamt si care dispun de echipamente de imagistica medicala, pentru a primi un diagnostic corect. De asemenea, afla si care sunt tarifele percepute, pentru a sti ce buget sa pregatesti. 

Cat costa o investigatie de radiologie la coloana in Piatra Neamt? 

Vrei sa faci o investigatie de radiologie la coloana in Piatra Neamt, dar nu stii care sunt preturile practicate, asa ca vrei sa te informezi din surse de incredere? Atunci citeste cu atentie tabelul de mai jos si afla care sunt preturile percepute, de regula, pentru astfel de investigatii imagistice:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie coloana
Rating
Website
MedLife
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 120 Ron
 • Buna pregatire
 • Amabilitate si seriozitate
 • Profesionalism
 • Atmosfera primitoare
 • Experienta vasta
 • Aparaturi moderne
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Antares Clinic
60 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 60 Ron
 • Radiografii si mamografii digitale
 • Bun raport calitate-pret
 • RMN si CT
 • Second opinion
 • Echipamente medicale avansate
 • Nu se respecta programarile
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o investigatie de radiologie la coloana in Piatra Neamt?

Este complet firesc sa iti doresti sa te documentezi cu atentie legat de unitatile medicale la care urmeaza sa mergi, mai ales cand vine vorba de investigatiile de radiologie la coloana in Piatra Neamt, pentru ca iti doresti ca rezultatele obtinute sa fie corecte. Parcurge textul pana la final si descopera care sunt cele doua unitati medicale din oras la care poti apela cu incredere, dar si cat de pregatite sunt:

1. MedLife Micromedica

MedLife Micromedica este un centru medical deschis in Piatra Neamt, Bacau, Roman, Targu Neamt si Bicaz, infiintat in anul 1995, catre care poti sa-ti indrepti atentia daca vrei sa faci o investigatie de radiologie la coloana. Unitatea medicala dispune de un centru de imagistica echipat modern, unde se pot efectua investigatii RMN, CT, de radiologie generala digitala, radiologie dentara, mamografie, osteodensiometrie, ecografie. Clinica este prevazuta si cu departamente de chirurgie generala si plastica, echipate cu un instrumentar si aparatura ce permit efectuarea de mici interventii chirurgicale, endoscopii ale aparatului digestiv superior, colonoscopii, injectari cu botox si acid hialuronic. Echipa este formata din medici pregatiti in universitati de prestigiu, care isi perfectioneaza activitatea constant, prin participarea la diverse congrese si conferinte de specialitate.

Tariful aplicat pentru o radiografie la coloana lombara sau toracala este de 120 lei pentru o incidenta. In cadrul clinicii poti efectua si investigatii CT, pretul pentru un CT la coloana cervicala nativ fiind de 300 lei, iar cel cu substanta de contrast este 400 lei. In cazul in care medicul de specialitate te indruma sa faci examinari RMN la coloana, tariful perceput pentru un segment nativ este de 400 lei.

Personalul bine pregatit, amabil, serios si profesionist se asigura ca fiecare interactiune cu pacientii este productiva, dar si ca atmosfera este primitoare pentru fiecare in parte. Fiind cu o experienta vasta in domeniu si avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar planul de tratament este atent personalizat. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate, iar personalul de la receptie nu comunica eficient telefonic cu pacientii.

Vezi parerile pacientilor despre MedLife Micromedica
Vezi Pareri

2. Antares Clinic

Antares Clinic este o unitate medicala multidisciplinara din Piatra Neamt, care asigura servicii excelente pentru fiecare pacient in parte, dar si investigatii de radiologie la coloana, pentru stabilirea unui diagnostic corect. Clinica dispune, de asemenea, de un departament de radiologie si imagistica medicala, echipat corespunzator pentru desfasurarea unui act medical de incredere. Se pot efectua investigatii CT,  RMN, radiografii, mamografii, osteodensitometrii, ecografii de catre o echipa formata din medici radiologi profesionisti, pregatiti in universitati de prestigiu si in institutii medicale de incredere. 

Pretul pentru o radiologie la coloana fata sau profil este de 60 lei, iar cea fata si profil costa 120 lei. Se pot efectua si investigatii CT pentru coloana vertebrala, acestea fiind de 200 lei pentru un segment si 400 lei pentru doua segmente nativ. In cazul in care medicul de specialitate te indruma sa faci investigatii RMN, pretul aplicat este de 550 lei pentru coloana cervicala nativ si 800 lei pentru examinarea cu substanta de contrast.

Unitatea medicala asigura servicii de calitate, dovada fiind in rezultatele excelente obtinute de pacienti in urma recomandarilor primite de la medici. Pentru ca echipa da dovada de profesionalism, seriozitate si implicare, planul de tratament este intotdeauna elaborat in functie de patologiile fiecarei persoane in parte. Din pacate, comunicarea telefonica este deficitara.

Concluzii

Avand in vedere ca investigatiile de radiologie la coloana in Piatra Neamt sunt atat de importante pentru stabilirea unui diagnostic corect, cel mai bine ar fi sa iei in considerare unitatile medicale amintite mai sus. Tine cont de indicatiile medicului de specialitate si pune in aplicare tratamentul recomandat de acesta pentru o vindecare sigura.