Meniu

Radiologie coloana Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de radiologie coloana in Pitesti, pentru efectuarea investigatiei pe care ti-a recomandat-o medicul curant? O poti realiza in clinici si centre de imagistica de top din municipiul resedinta a judetului Arges, dotate cu echipamente avansate, pentru prelevarea de imagini clare, si deservite de medici competenti, care interpreteaza datele obtinute.

Daca nu stii inca unde sa mergi in Pitesti pentru o radiografie, un CT sau un RMN la coloana, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile. Citeste-l pana la capat si vei gasi cea mai potrivita solutie pentru problema ta de sanatate.

Cat costa o investigatie de radiologie coloana in Pitesti?

In ceea ce priveste pretul pentru o investigatie de radiologie coloana in Pitesti, acesta poate fi un argument hotarator in alegerea clinicii in care sa mergi pentru examinare. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor medicale spre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru serviciile de care ai nevoie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie coloana
Rating
Website
S. Sf. Nicolae
Clinica-Verificata
30 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 30 Ron
 • Spital modern
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Personal implicat
 • Investigatii de acuratete
 • Tratamente eficiente
Clinica Sante
110 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 110 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipamente ultramoderne
 • Personal competent
 • Examinari eficiente
 • Rezultate precise
 • Intarzieri in comunicarea rezultatelor
Spitalul OncoFort
120 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 120 Ron
 • Act medical de calitate
 • Paleta larga de servicii
 • Personal profesionist
 • Medici cu experienta
 • Investigatii precise
 • Tratamente eficiente
Nord Muntenia
80 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 80 Ron
 • Spital modern
 • Servicii de calitate
 • Echipamente performante
 • Act medical superior
 • Timp de asteptare mare
Centrul Medscan
100 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie de coloana porneste de la 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Locatie accesibila
 • Locuri de parcare disponibile
 • Echipamente de ultima generatie
 • Personal profesionist
 • Investigatii de acurate
 • Comunicarea rezultatelor in timp scurt
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici cu servicii de radiologie coloana in Pitesti

Vrei sa faci investigatia de radiologie coloana in Pitesti cat mai rapid posibil, sa aiba rezultate concludente pentru problema ta de sanatate si sa beneficiezi de conditii excelente la examinare. Pentru a evalua care este centrul de imagistica in care sunt intrunite toate aceste exigente, ai nevoie de informatii suplimentare din activitatea unitatilor medicale din clasament. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre calitatea serviciilor, despre competentele personalului, despre echipamentele disponibile si despre parerile pacientilor care s-au aflat candva in aceeasi stare de nehotarare ca tine.

1. Spitalul Sfantul Nicolae

La centrul de imagistica al Spitalului privat Sfantul Nicolae din Pitesti, poti efectua investigatia de radiologie coloana la standarde inalte de calitate. Sectia de radiologie este una dintre cele mai avansate din oras, punand la dispozitia pacientilor tomografie computerizata, osteodensitometrie Dexa, ecografie, radiologie conventionala (radiografii), electrocardiograma, spirometrie si oscilometrie. Spitalul a fost infiintat in anul 2008, este specializat pe medicina fizica si recuperatorie, pe oncologie si radioterapie si detine aparatura de ultima generatie, cum ar fi tomograful Siemens. Serviciile sunt disponibile in ambulatoriu, cu spitalizare de zi si cu spitalizare continua. O echipa medicala de top colaboreaza interdisciplinar, pentru obtinerea celor mai bune rezultate in tratamentul pacientilor.

Pentru CT nativ pe un segment al coloanei, pretul este de 300 de lei, iar pentru CT cu substanta de contrast, tariful este de 600 de lei. O radiografie de coloana, pe un segment, cu o incidenta (fata sau profil) te va costa 30 de lei.

Unitate medicala moderna, Spitalul Sfantul Nicolae se diferentiaza prin calitatea serviciilor, profesionalismul si experienta medicilor, aparatura de ultima generatie, personalul implicat, rezultatele bune ale tratamentelor si acuratetea investigatiilor.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Sfantul Nicolae
Vezi Pareri

2. Clinica Sante

Centrul de Imagistica de la Clinica Sante din Pitesti este destinatia in care pacientii acceseaza investigatii cu tehnologie ultra-moderna si unde ai garantia ca vei obtine rezultate precise in radiologie coloana. Unitatea medicala a dezvoltat un parteneriat cu producatorii Siemens si General Electric, prin intermediul carora a intrat in posesia aparaturii necesare pentru examinari performante de CT, RMN, radiologie conventionala, mamografie, osteodensitometrie si ecografie. Iata cateva dintre echipamentele de care poti beneficia la investigarea coloanei: CT Siemens SOMATOM go.Top 128 slices, care permite obtinerea unor imagini detaliate si precise ale structurilor anatomice, intr-un timp scurt, RMN Siemens MAGNETOM Amira 1.5T, caracterizat prin claritatea imaginilor prelevate, si Siemens MULTIX Impact, pentru radiografii eficiente, clare si doza redusa de radiatii. Centrul este deservit de o echipa de medici si tehnicieni bine pregatiti si preocupati de oferirea de servicii de calitate, in conditii de confort pentru pacienti.

CT nativ coloana, pe un segment (cervical, toracal, lombo-sacral) te va costa aici 475 de lei, iar CT cu substanta de contrast, 735 de lei. RMN segment coloana nativ are pretul de 630 de lei, in timp ce pentru investigatia cu substanta de contrast vei plati 945 de lei. Pretul pentru o radiografie de coloana, pe un segment, este de 110 lei, cu o incidenta.

Centrul de imagistica si radiologie Clinica Sante din Pitesti este apreciat pentru serviciile de calitate, pentru echipamentele ultramoderne, personalul competent, eficienta cu care se desfasoara examinarile si pentru rezultatele precise. Unele intarzieri in comunicarea rezultatelor au generat nemultumiri ale pacientilor.

3. Spitalul OncoFort

Spitalul OncoFort, din reteaua Gral Medical, functioneaza si in Pitesti si este unul dintre cele mai mari spitale oncologice din judetul Arges, avand o capacitate de 10 paturi si o suprafata de peste 1000 mp, fiind totodata unitatea medicala potrivita pentru realizarea unei investigatii de radiologie coloana. Centrul de imagistica din cadrul acestui spital dispune de aparatura medicala de inalta performanta pentru diagnosticul oncologic, echipamente CT si RMN. Rezultatele examinarilor sunt interpretate de unii dintre cei mai buni medici imagisti din Pitesti, in colaborare cu radiologi din Bucuresti. In cadrul spitalului pacientii pot beneficia de servicii medicale de endocrinologie, oncologie, radioterapie, cardiologie, obstetrica-ginecologie si analize medicale de laborator efectuate intr-un laborator propriu de urgenta.

CT coloana vertebrala pe un segment are pretul de 350 de lei – investigatia nativa, si de 650 de lei, CT cu substanta de contrast. Preturile corespunzatoare la RMN sunt de 650 de lei, nativ, si de 960 de lei, RMN coloana cu substanta de contrast, pe un segment. Radiografia de coloana (cervicala, toracala sau lombara) te va costa 120 lei pentru o singura incidenta si 160 de lei, fata si profil.

Spitalul Oncofort din Pitesti este apreciat pentru calitatea actului medical, diversitatea de servicii, profesionalismul personalului, experienta medicilor, pentru analizele si investigatiile precise si pentru eficienta tratamentelor.

4. Nord Muntenia Hospital

La Nord Muntenia Hospital, poti solicita o investigatie de radiologie coloana in cadrul departamentului de imagistica al unitatii medicale. Dotat cu aparatura de ultima generatie, este deservit de o echipa formata din patru medici primari si un medic specialist, cu o buna pregatire si experienta in interpretarea imaginilor prelevate cu ajutorul razelor X. Pacienții au la dispozitie o paleta larga de investigatii: osteodensitometrie Dexa, mamografie si examinari de radiologie conventionala pentru diverse zone ale corpului: radiografie craniana, de sinusuri, de sa turcica, radiografie de grilaj costal, radiografie cardio-pulmonara, radiografie de stern, radiografie de bazin, radiografie de coloana, radiografie de membre, pe diverse segmente, si radiografie abdominala. Nord Muntenia Hospital din Pitesti ofera servicii medicale la standarde inalte in ambulatoriul cu peste 20 de specializari, spitalizare de zi si spitalizarea continua, interventii chirurgicale desfasurate intr-un bloc operator cu doua sali complet echipate pentru operatii majore si doua sali pentru interventii minore. 

O radiografie de coloana pe un segment, cu o singura incidenta, are pretul de 80 de lei.

Muntenia Hospital este unul dintre cele mai moderne spitale din Arges, apreciat pentru calitatea serviciilor, echipamentele performante si actul medical superior. Unii pacienti sunt nemultumiti de gestionarea ineficienta a programarilor, care cauzeaza intrarea cu intarziere in cabinetele medicilor sau la investigatii, si de comportamentul lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

5. Centrul Medscan

Centrul de Radiologie Medscan din Pitesti reprezinta o alegere de varf pentru investigatii de radiologie coloana, oferind examinari la standarde ridicate, atat contra cost, cat si decontate prin Casa de Asigurari, cu prezentarea unui bilet de trimitere de la medicul de familie, medic specialist sau stomatolog. Medscan pune la dispozitie radiografii conventionale pentru diverse segmente corporale, radiografii dentare, osteodensitometrie Dexa si ecografie generala. Aparatura utilizata, Fuji FDR Smart X, fabricata in Japonia, garanteaza imagini precise si o expunere minima la radiatii. Pentru efectuarea investigatiilor, nu este necesara o programare prealabila.

Pentru investigatia radiologica a coloanei, pe un segment, fata sau profil, vei plati 100 de lei, iar pentru doua incidente, vei achita suma de 140 de lei. Un stitching radiologic de coloana are pretul de 300 de lei.

Medscan se remarca pe piata de radiologie medicala din Pitesti, pentru serviciile de calitate, locatia accesibila, cu locuri de parcare disponibile, echipamentele de ultima generatie, profesionalismul personalului, acuratetea investigatiilor si comunicarea lor prompta catre pacienti.

Concluzii

In ceea ce priveste investigatiile de radiologie coloana, in Pitesti, standardele de lucru in imagistica medicala sunt de nivel inalt, la care contribuie aparatura de ultima generatie, diversitatea de examinari disponibile si echipele medicale profesioniste care coordoneaza si interpreteaza rezultatele. Poti accesa in municipiul resedinta de judet a Argesului, de la servicii de radiologie conventionala, stitching radiologic si pana la investigatii mai complexe cu rezonanta magnetica nucleara si computer tomograf.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit si in functie si de recomandarea medicului curant pentru un anumit tip de examinare radiologica, vei sti sa alegi clinica sau centrul de imagistica din Pitesti, care sa iti satisfaca in mod optim nevoile si exigentele.