Meniu

Radiologie coloana Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti recomanda medicul de specialitate sa mergi la un centru imagistic pentru a efectua investigatii de radiologie la coloana in Satu Mare, dar nu stii catre care unitate medicala privata sa iti indrepti atentia? Din fericire, in cadrul acestui articol vei gasi raspunsul potrivit. Examinarile de radiologie la coloana sunt efectuate intr-un cabinet de specialitate, echipat corespunzator cu aparaturi moderne si performante, care permit obtinerea unor imagini la o rezolutie ridicata si care contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect. La nivelul coloanei se pot manifesta diverse malformatii, modificari congenitale sau procese degenerative posttraumatice care trebuie sa fie depistate la timp pentru aplicarea tratamentului adecvat. 

Citeste pana la final si afla care este clinica din Satu Mare catre care iti poti indrepta atentia pentru a beneficia de investigatii de specialitate la nivelul coloanei vertebrale. Descopera, de asemenea, care sunt si preturile percepute pentru astfel de examinari, astfel incat sa stii ce buget sa pregatesti.

Cat costa o investigatie de radiologie la coloana in Satu Mare?

Daca te intrebi cat ai de plata pentru o investigatie de radiologie la coloana in Satu Mare, cel mai bine ar fi sa urmaresti cu atentie tabelul cu preturi pe care ti l-am pregatit in cele ce urmeaza. Descopera care sunt preturile practicate la clinica din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie coloana
Rating
Website
Clinica Gynoprax
Clinica-Verificata
90-160 Ron
  • Pretul pentru o Radiografie de coloana variaza intre 90-160 Ron
  • Amabilitate si profesionalism
  • Atentie la detalii
  • Buna pregatire
  • Interactiune excelenta medic-pacient
  • Atmosfera primitoare
  • Tratament personalizat
  • Rezultate excelente
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o investigatie de radiologie la coloana in Satu Mare?

La recomandarea medicului de specialitate ai luat hotararea de a face o investigatie de radiologie la coloana in Satu Mare, dar nu stii catre care clinica sa iti indrepti atentia? Citeste cu atentie informatiile prezentate mai jos si descopera tot ce trebuie sa stii despre clinica din oras la care poti merge pentru obtinerea unui diagnostic precis, dar si a unui plan eficient de tratament:

Clinica Gynoprax

Gynoprax este un spital privat din Satu Mare care ofera o paleta larga de servicii medicale, dispune de un laborator de analize medicale si asigura investigatii imagistice, cum ar fi cele de radiologie la coloana, astfel incat pacientii sa beneficieze de un diagnostic corect. Unitatea se afla, de asemenea, in relatii contractuale cu CAS, astfel incat pacientii asigurati sa poata beneficia de anumite servicii si investigatii decontate. Echipa este formata din medici primari si specialisti care urmeaza o multime de cursuri de perfectionare continua si care, cu ajutorul aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie, depisteaza care sunt afectiunile de care pacientii sufera.

Tariful aplicat pentru un examen radiologic la coloana vertebrala este de 90 lei pentru un segment. In cazul in care medicul iti recomanda sa faci o radiografie la doua segmente, pretul perceput este de 110 lei, iar investigatia la trei segmente costa 160 lei.

Amabilitatea, profesionalismul, atentia la detalii si buna pregatirea sunt doar cateva dintre calitatile de care medicii dau dovada, fiecare depunand toate eforturile ca pacientul sa se bucure de o atmosfera primitoare si o interactiune excelenta cu acestia. De asemenea, planul de tratament si indicatiile sunt elaborate in functie de starea de sanatate a pacientului, iar rezultatele obtinute sunt excelente. Din pacate, uneori programarile nu sunt respectate.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Gynoprax
Vezi Pareri

Concluzii

Clinica pe care ti-am prezentat-o anterior se ocupa, asadar, de investigatii de radiologie la coloana in Satu Mare, pe langa multe alte servicii, pe care medicii le desfasoara cu profesionalism. Suna si fa-ti o programare pentru examinarea imagistica, astfel incat sa afli cat mai curand care sunt problemele de care suferi la coloana vertebrala, dar si cum le poti trata.