Meniu

Radiologie coloana Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai de facut o investigatie de radiologie coloana in Sibiu si nu stii care ar fi cea mai buna optiune pentru obtinerea unui diagnostic imagistic precis, pe care medicul tau curant sa il poata utiliza cu usurinta la intocmirea unui referat medical si la stabilirea tratamentului. Acest articol iti ofera informatiile necesare pentru a te orienta pe piata de servicii medicale private din oras si pentru a accesa cele mai convenabile oferte pentru tine.

Afla unde poti face CT, RMN sau radiografie la coloana in Sibiu citind in intregime textul de mai jos, in care sunt mentionate centrele de imagistica unde poti beneficia de o examinare de calitate.

Cat costa o investigatie de radiologie coloana in Sibiu?

Preturile pentru investigatiile de radiologie coloana in Sibiu pot sa varieze, in functie de tipul de examinare si de tehnologia folosita. Pentru a-ti pregati din timp bugetul din care vei achita acest serviciu medical, in tabelul de mai jos vei gasi tarifele practicate pentru investigatii, alaturi de numele clinicilor spre care ar trebui sa te indrepti.

Top Clinici
Top Clinici
Pret RMN coloana
Rating
Website
Medima
Clinica-Verificata
760-1.060 Ron
 • Pretul pentru investigatiile RMN de coloana variaza intre 760-1.060 Ron
 • Standarde ridicate in actul medical
 • Aparatura de ultima generatie
 • Diversitate de proceduri
 • Colectiv medical de exceptie
 • Medici profesionisti
 • Respectarea programarilor
 • Comunicarea rapida a rezultatelor
RMN Diagnostica
675-1.150 Ron
 • Pretul pentru investigatiile RMN de coloana variaza intre 675-1.150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa medicala profesionista
 • Personal amabil, implicat si empatic
 • Grija pentru confortul pacientilor
 • Solutii personalizate de diagnostic si tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru examinari de radiologie coloana in Sibiu?

Nu intotdeauna alegerile sunt usoare, mai ales cand este vorba despre sanatatea ta si un prim pas catre ameliorarea acesteia, o investigatie de radiologie coloana in Sibiu. Indiferent ca ai de facut CT, RMN sau radiografie la coloana, iti doresti calitate inainte de toate si vrei sa faci o evaluare proprie a centrelor de imagistica unde o poti gasi. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre standardele de lucru ale clinicilor, despre aparatura de care dispun, despre competentele personalului si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Medima

Medima este un nume care marcheaza excelenta in imagistica medicala, o retea cu centre in Bucuresti si in 14 orase ale tarii, printre care si Sibiu, in care se pot efectua investigatii performante de radiologie de coloana. La Medima Health Sibiu, pacientii pot accesa servicii de rezonanta magnetica nucleara, computer tomograf, PET CT, ecografie si ecografie Doppler. Un colectiv de 16 medici bine pregatiti, specializati in radiologie si imagistica medicala, coordoneaza examinarile si interpreteaza rezultatele. Clinicile Medima, infiintate si coordonate de reputatul radiolog prof. univ. dr. Gheorghe Iana, se disting prin dotarile cu echipamente de ultima generatie, recunoscute la nivel mondial pentru performanta si precizia lor remarcabila.

Pretul pentru un RMN de coloana nativ, pe un segment, este de 760 de lei, iar pentru un RMN de coloana cu substanta de contrast vei plati 1.060 de lei. Pentru CT nativ pe un segment de coloana tariful este de 390 de lei, iar pentru investigatia cu substanta de contrast, vei avea de achitat 750 de lei.

Reputatia de excelenta a retelei de clinici este sustinuta si de activitatea centrului din Sibiu, de standardele ridicate in actul medical, de aparatura de ultima generatie, de diversitatea de proceduri disponibile, precum si de inalta calificare a colectivului medical de exceptie. Investigatiile se realizeaza cu punctualitate, conform programarilor efectuate, iar rezultatele sunt comunicate cu rapiditate.

Vezi parerile pacientilor despre Medima
Vezi Pareri

2. RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este un centru de diagnostic imagistic din Sibiu, la care poti apela cu incredere pentru o investigatie de radiologie de coloana. Pacientii pot solicita servicii dintr-o gama variata de examinari, incluzand RMN, CT, osteodensitometrie, ecografie, electromiografie si videofibroscopie. Colectivul, alcatuit din 20 de medici primari si specialisti in radiologie si imagistica medicala, supervizeaza temeinic procedurile de examinare si asigura diagnosticarea precisa a fiecarui caz. RMN Diagnostica, parte a unei retele de prestigiu in radiologie, cu centre in Sibiu, Fagaras, Brasov, Codlea, Cristian si Victoria (jud. Brasov), dispune de echipamente de top, cu ajutorul carora actul medical se desfasoara la standarde inalte.

Pretul unui RMN nativ pentru un segment de coloana este de 675 de lei. Investigatia RMN cu substanta de contrast se va efectua pentru doua regiuni de coloana si te va costa 1.150 de lei. Pentru un CT nativ vei plati 300 de lei si pentru CT cu substanta de contrast vei plati 560 de lei, pe un segment. Radiografia are pretul de 60 de lei pe un segment cu o singura incidenta si de 140 de lei fata si profil.

Acest centru medical se remarca prin servicii de calitate, prestate de o echipa medicala profesionista, cu experienta, implicata si empatica. Medicii acorda o atentie sporita evaluarii corecte a starii de sanatate a persoanelor care le solicita ajutorul, prin solutii personalizate de diagnostic si tratament. In plus, personalul este amabil si preocupat de confortul pacientilor.

Concluzii

Investigatiile de radiologie coloana in Sibiu se desfasoara la standarde inalte, cu aparatura de ultima generatie si colective medicale de top, alcatuite din medici profesionisti si experimentati. Vei gasi aici echipamente performante pentru rezonanta magnetica nucleara, tomografie computerizata si radiografie, examinari efectuate cu eficienta si promptitudine si rezultate comunicate rapid.