Meniu

Radiologie coloana Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt trei tipuri de investigatii de radiologie coloana in Targu Mures: radiografiile, CT si RMN. Daca ai primit un bilet de trimitere pentru una dintre acestea, te invitam sa parcurgi acest articol, pentru a afla in ce clinici private din oras sa le efectuezi.

Investigatiile de radiologie coloana sunt foarte importante pentru diagnosticarea si monitorizarea problemelor aparute in aceasta parte a corpului. Aceste examinari permit vizualizarea in detaliu a structurilor coloanei vertebrale, inclusiv a vertebrelor, discurilor intervertebrale, ligamentelor si nervilor, detectand diverse probleme si afectiuni. Descopera ce servicii de radiologie coloana sunt disponibile in Targu Mures si in ce clinici private!

Ce pret au serviciile de radiologie coloana in Targu Mures?

Serviciile de radiologie coloana din Targu Mures pot sa aiba tarife diferite, in functie de clinica sau de investigatia propriu-zisa. Tabelul de mai jos te poate ajuta daca vrei sa afli cat costa aceste servicii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie coloana
Rating
Website
Centrul Topmed
Clinica-Verificata
90 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 90 Ron
 • Mamografii, radiografii, ecografii
 • RMN, CT, DEXA
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici radiologi cu experienta
 • Contract cu CAS
 • Igiena riguroasa
 • Numeroase specialitati medicale si chirurgicale
 • Nu se respecta programarile
Dora Medicals
140 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 140 Ron
 • Radiografii de coloana
 • Doi medici radiologi
 • Laborator de analize medicale
 • Consultatii medicale in diverse specialitati
 • Fizioterapie
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sunt disponibile investigatii de radiologie coloana la Targu Mures?

Sunt doua centre medicale private in Targu Mures care ofera acces la investigatii de radiologie coloana. Acestea vor fi prezentate in continuare, pentru a te ajuta sa decizi unde anume sa efectuezi o astfel de investigatie.

1. Centrul Topmed

In cadrul compartimentului de imagistica si radiologie de la Centrul Topmed din Targu Mures se pot efectua numeroase investigatii, inclusiv de coloana. Portofoliul de servicii radiologice cuprinde urmatoarele: ecografii, radiografii, mamografii, osteodensitometrie (DEXA), rezonanta magnetica nucleara (RMN), computer tomograf (CT). Examinarile se realizeaza cu aparatura de ultima generatie. De exemplu, pentru investigatiile CT si IRM se utilizeaza echipamente performante dotate cu softuri pentru examinari complexe: de cord, de craniu, de sinusuri, de abdomen, de membre, de coloana vertebrala. Centrul Topmed este in relatie contractuala cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Mures, astfel ca inclusiv serviciile de radiologie sunt decontate. In cadrul centrului mai sunt disponibile diverse servicii medicale, inclusiv fertilizare in vitro si oncologie medicala. Echipa medicala de la Topmed este una de exceptie, fiind alcatuita din medici primari si specialisti cu experienta, care participa frecvent la conferinte pe teme medicale din aria de interes.

Preturile radiografiilor de coloana pornesc de la 90 de lei, la Topmed. Pentru un RMN de coloana, preturile incep de la 489 de lei.  

Colectivul acestui centru medical privat din Targu Mures este apreciat de pacienti pentru profesionalism, buna comunicare, empatie si implicare. Oamenii au cuvinte de lauda si la adresa dotarilor din clinica sau a conditiilor bune intalnite in cazul internarilor. Alte plusuri ale Topmed ar fi igiena riguroasa si diversitatea investigatiilor si consultatiilor. In schimb, unii oameni sunt nemultumiti de faptul ca nu se respecta programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Topmed
Vezi Pareri

2. Dora Medicals 

Exista un departament de radiologie-imagistica, in care sunt oferite servicii de radiologie coloana, si la Dora Medicals Targu Mures. In cadrul acestui centru activeaza doi medici radiologi cu experienta, la care se pot efectua mai multe investigatii: ultrasonografie, clasica sau Doppler, mamografie digitala, DEXA si radiografii. In ceea ce priveste investigatiile la coloana, se pot realiza aici doar radiografii. Dora Medicals activeaza pe piata serviciilor medicale din Targu Mures din anul 2001, iar in prezent dispune de trei centre de diagnostic si tratament in judetul Mures, oferind servicii de: laborator, radiologie si imagistica, precum si consultatii medicale in diverse specialitati. 

Pretul unei radiografii de coloana porneste de la 140 de lei, in cadrul Dora Medicals. 

Printre lucrurile care sunt apreciate de pacienti in aceasta unitate medicala privata se numara: profesionalismul si implicarea medicilor, diversitatea serviciilor medicale si de recuperare. Insa, sunt si pacienti nemultumiti de faptul ca nu se raspunde la telefonul centrului medical, decat dupa foarte multe insistente, sau ca nu se respecta programarile 

Concluziile noastre

Sunt disponibile servicii de radiologie coloana in Targu Mures in cadrul a doua clinici private cunoscute. In cadrul acestora, functioneaza aparatura performanta, cu care se pot detecta probleme, iar rezultatele sunt interpretate de medici radiologi cu experienta si cu o pregatire solida in acest domeniu. 

Serviciile de radiologie coloana includ: radiografiile, CT-ul si RMN-ul, aceste investigatii permitand medicilor sa identifice si sa evalueze diverse probleme: fracturi, hernii de disc, tumori sau leziuni nervoase. Astfel, pacientii din Targu Mures pot primi in aceste clinici un diagnostic precis, care ii ajuta sa beneficieze de tratamente personalizate, care le imbunatatesc calitatea vietii si reduc riscul complicatiilor.