Meniu

Radiologie coloana Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie sa faci o investigatie de radiologie coloana in Timisoara si nu stii unde sa mergi pentru servicii de calitate si rezultate precise. Daca nu ai gasit inca o solutie pentru a obtine diagnosticul imagistic de care ai nevoie, articolul de fata iti poate servi drept ghid pentru orientarea pe piata privata de sanatate din orasul tau.

Citeste textul pana la capat si afla unde ar trebui sa te indrepti in Timisoara pentru radiologie coloana. Vei gasi la clinicile amintite aparatura moderna si personal profesionist, conditiile de baza pentru o investigatie de acuratete.

Cat costa o investigatie de radiologie coloana in Timisoara?

Poate ca pretul nu este cel mai important aspect la o investigatie de radiologie coloana in Timisoara, insa este o variabila pe care trebuie sa o iei in calcul, mai ales ca tarifele pentru investigatiile imagistice reflecta valoarea unor servicii care nu sunt disponibile in orice unitate medicala. Pentru a-ti pregati din timp bugetul pentru costul unei examinari radiologice la coloana, conteaza pe informatiile din tabelul de mai jos, unde vei gasi numele celor mai bune centre de imagistica din oras, precum si preturile practicate pentru investigatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie coloana
Rating
Website
Neuromed
Clinica-Verificata
90 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 90 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura performanta
 • Solutii variate de diagnostic si tratament
 • Receptia nu raspunde la telefon
 • Timp de asteptare mare
 • Personalul de la front desk nu are un comportament amabil
Medici’s
125 Ron
 • Pret Radiologie coloana 125 Ron
 • Investigatii radiologice cu plata sau decontate
 • Dotari moderne
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti
 • Investigatii de acuratete ridicata
 • Tratamente eficiente
 • Lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor
Neurorad
120 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 120 Ron
 • Aparatura moderna
 • Investigatii prompte si eficiente
 • Acuratetea diagnosticului imagistic
 • Comunicarea rapida a rezultatelor
 • Receptia raspunde greu la telefon
 • Comportament grabit si lipsit de empatie al tehnicienilor de la radiologie
Regina Maria
195 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 195 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura performanta
 • Gama variata de servicii
 • Tratamente eficiente
 • Timp mare de asteptare
 • Aglomeratie
 • Comportament lipsit de solicitudine al personalului de la receptie
RMN Detect
700 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana porneste de la 700 Ron
 • Aparat deschis
 • Avantaje pentru pacientii claustrofobi
 • Posibilitatea decontarii prin CAS
 • Personal profesionist si amabil
 • Investigatii inadecvate pentru neurologie si neurochirurgie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul centrelor de imagistica cu servicii de radiologie coloana din Timisoara

Desi te bucura existenta unui clasament al clinicilor cu servicii de radiologie coloana in Timisoara, pentru a te incredinta ca faci cea mai buna alegere pentru sanatatea ta si pentru stabilirea unui diagnostic corect, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor fiecareia dintre ele. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii despre standardele de lucru, echipamentele de care dispun, calificarile personalului si parerile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Neuromed

Neoromed este un Centru de Diagnostic Imagistic din Timisoara, in care poti accesa investigatii de radiologie coloana in conditii premium, prin rezonanta magnetica nucleara, computer tomograf si radiografie. Clinica este dotata cu echipamente de ultima generatie pentru examinari RMN, CT, RX, ecografie, mamografie si osteodensitometrie. Neuromed a fost infiintat in anul 1999 de catre doi medici neurochirurgi timisoreni si a efectuat pana in prezent CT si RMN pentru un numar de peste 850.000 de pacienti. Intre timp s-a adaugat centrului de imagistica, o policlinica in care functioneaza cabinete in 11 specializari: cardiologie, chirurgie generala, endocrinologie, psihiatrie, neurochirurgie, neurologie, ortopedie si traumatologie, pediatrie, reumatologie si hematologie, in care activeaza medici bine pregatiti.

O radiografie de coloana are aici pretul de 90 de lei. RMN nativ pe un segment de coloana te va costa 750 de lei, iar RMN cu substanta de contrast 1100 de lei. Pentru CT nativ vei plati 450 de lei, iar pentru CT cu substanta de contrast, pretul este de 700 de lei.

Exista cateva aspecte importante care contribuie la alegerea clinicii Neuromed pentru ingrijirea medicala, cum ar fi actul medical de calitate, profesionalismul medicilor, aparatura performanta si solutiile variate de diagnostic si tratament pentru o gama larga de afectiuni. Pe de alta parte, activitatea clinicii prezinta si unele deficiente, printre care dificultati la contactarea telefonica a receptiei, probleme in gestionarea programarilor ce duc la timp indelungat de asteptare, si un comportament lipsit de amabilitate din partea personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Neuromed
Vezi Pareri

2. Medici’s

Medici’s este un centru medical din Timisoara, parte a retele MedLife, caruia te poti adresa pentru investigatii de radiologie coloana – radiografie. Serviciul poate fi accesat atat contra cost, cat si gratuit, cu bilet de trimitere, intrucat clinica are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate.  Medici’s este cel mai mare operator de pe piata de sanatate privata din Timisoara, care pune la dispozitia pacientilot consultatii si tratamente in peste 35 de specialitati, un laborator medical, investigatii imagistice si explorari functionale si un centru de permanenta cu program 24 de ore din 24. In prezent este inclusa in sistemul MedLife, cea mai vasta retea privata de servicii medicale din tara, cu o vechime de aproape 30 de ani, 230 de hyperclinici si clinici, 17 spitale, 4 maternitati, 34 laboratoare proprii de analize, peste 200 de puncte de recoltare, 18 centre stomatologice si 23 de farmacii.

Pretul unei radiografii la coloana este de 125 de lei.

Clinica este recunoscuta pentru serviciile de inalta calitate, dotarile moderne si aparatura de ultima generatie, precum si pentru profesionalismul medicilor. De asemenea, se remarca acuratetea investigatiilor si eficienta tratamentelor oferite. Totusi, exista nemultumiri referitoare la lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor.

3. Neurorad

Centrul de Radiologie Neurorad din Timisoara este locul in care vei gasi servicii de calitate, realizate cu ajutorul unei tehnologii moderne si o interpretare corecta si rapida a rezultatelor tale de radiologie coloana. Unitatea medicala lucreaza in colaborare cu CJAS Timis astfel incat, in limita fondurilor disponibile, pacientii pot beneficia de intreaga gama de servicii – radiografii si mamografie, in mod gratuit. Centrul de imagistica, infiintat in urma cu 15 ani, este deservit de un colectiv alcatuit din patru medici radiologi cu experienta. 

Contra-cost, tariful pentru radiografia de coloana, pe un segment, este de 120 de lei. Centrul aplica reduceri pentru pensionari, pentru care pretul este redus la 110 lei. 

Opiniile privind serviciile centrului de imagistica sunt diverse. Aspectele pozitive includ promptitudinea si eficienta examinarilor radiologice, acuratetea investigatiilor, aparatura moderna si comunicarea rapida a rezultatelor. Pe de alta parte, exista nemultumiri legate de dificultatea contactarii telefonice a receptiei si de comportamentul grabit si lipsit de empatie al tehnicienilor de la radiologie.

4. Regina Maria

Pentru investigatii complexe de radiologie coloana, te poti adresa Spitalului Premiere Regina Maria din Timisoara. Acesta dispune de un centru de imagistica performant in care pacientii au acces la radiografie, RMN, CT, cistografie/cistoscopie, colangiografie, examen Pansdorf, fistulografie, histerosalpingografie cu substanta de contrast si mamografie. Imaginile obtinute cu diverse tehnologii sunt interpretate de un colectiv de medici bine pregatiti in radiologie si imagistica medicala. Pacientii au si posibilitatea efectuarii investigatiilor pe baza biletului de trimitere.

Radiografia la coloana efectuata in acest centru te va costa 195 de lei. CT nativ pe o regiune a coloanei costa 540 de lei, iar cu substanta de contrast, investigatia are pretul de 600 de lei. Pentru RMN vei plati 850 de lei pentru nativ si 1145 de lei pentru RMN coloana cu substanta de contrast, un segment.

Gradul de satisfacție pentru serviciile spitalului variază în funcție de experiențele individuale. Printre punctele forte ale activitătii clinicii se numara calitatea actului medical, profesionalismul medicilor, aparatura performanta, diversitatea serviciilor oferite si eficienta tratamentelor. Cu toate acestea, există nemultumiri legate de timpul mare de asteptare la cabinete, aglomeratie si comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie.

5. RMN Detect

RMN Detect este un Centru de imagistica musculo-scheletala din Timisoara, dotat cu aparat RMN deschis, in care poti face investigatii de radiologie coloana. Gama de investigatii care se pot realiza cu aparatul confortabil si silentios include RMN genunchi, RMN coloana, RMN cot, RMN umar si RMN incheietura mainii. Examinarea RMN efectuata in cadrul clinicii se poate deconta prin CAS Timis.

In acest centru, RMN pe un segment de coloana, nativ, te va costa 700 de lei, iar RMN cu substanta de contrast, 1000 de lei.

RMN Detect este apreciat pentru aparatul deschis din dotare, util pacientilor care sufera de claustrofobie, pentru posibilitatea decontarii investigatiilor prin CAS, pentru profesionalismul si amabilitatea personalului. Insa, echipamentul disponibil nu este potrivit decat pentru problemele ortopedice, fiind inadecvat pentru un diagnostic in neurologie sau neurochirurgie.

Concluzii

Pentru investigatii de radiologie coloana in Timisoara, te poti adresa cu incredere clinicilor si centrelor de imagistica prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit. Vei gasi aici aparatura de ultima generatie, personal profesionist si dedicat, posibilitatea efectuarii de radiografie, RMN sau CT, asa cum au fost mentionate la fiecare unitate medicala prezentata.

In functie de nevoile tale de sanatate si de recomandarile medicului, tinand cont de informatiile din textul de mai sus, despre serviciile de radiologie din Timisoara, vei putea lua o decizie inspirata si bine documentata, un pas important spre obtinerea unui diagnostic corect si a unui tratament adecvat pentru afectiunile de care suferi.