Meniu

Radiologie coloana Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru verificarea starii de sanatate sau monitorizarea corespunzatoare a afectiunilor manifestate la nivelul coloanei vertebrale, medicii specialisti recomanda efectuarea unei investigatii de radiologie la coloana. In Vaslui, exista, din fericire, o unitate medicala competenta catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa faci examinari imagistice. Avand in vedere ca este echipata cu unele dintre cele mai performante si moderne aparaturi, rezultatele obtinute sunt de fiecare data sigure si rapide, medicii bazandu-se pe acestea pentru o interpretare corecta. Cu cat imaginile generate sunt la o rezolutie mai ridicata, cu atat medicul poate sa-ti ofere un diagnostic corect. Multumita aparaturilor care se folosesc in prezent, multe dintre afectiuni pot fi depistate chiar si atunci cand se afla intr-un stadiu incipient, ceea ce inseamna ca efectul tratamentului aplicat este mult mai puternic, nelasand problema de sanatate sa evolueze.

Parcurge articolul pana la final pentru a descoperi care este centrul de imagistica din Vaslui la care poti merge cu incredere. In plus, fii la curent cu preturile practicate, pentru a te pregati adecvat.

Cat costa o investigatie de radiologie la coloana in Vaslui?

Vrei sa stii cat ai de plata pentru o investigatie de radiologie la coloana in Vaslui, dar nu stii de unde sa iti extragi informatiile? Din fericire, ti-am pregatit un tabel mai jos cu tarifele percepute:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie coloana
Rating
Website
Recumed Clinic
Clinica-Verificata
380-900 Ron
  • Pretul pentru serviciile de Radiologie de coloana variaza intre 380-900 Ron
  • Implicare si atentie
  • Seriozitate si amabilitate
  • Interactiune excelenta medic-pacient
  • Diagnostic corect
  • Plan adaptat de tratament
  • Rezultate excelente
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o investigatie de radiologie la coloana in Vaslui?

Pentru ca vrem sa fii informat corect, in cele ce urmeaza iti vom prezenta in detaliu o unitate medicala din Vaslui unde te poti programa pentru investigatiile de radiologie la coloana pe care ti le recomanda medicul specialist. Afla cat de bine echipata este, dar si cat de pregatiti sunt medicii care isi desfasoara activitatea in cadrul sau:

Recumed Clinic

Unitatea medicala din Vaslui, Recumed Clinic, desfasoara o activitate multidisciplinara, care asigura servicii excelente de cardiologie, cardiologie pediatrica, chirurgie, dermatologie, diabetologie, endocrinologie, gastroenterologie, medicina interna etc, dar care pune la dispozitia pacientilor si investigatii de imagistica si radiologie. In cadrul acestui departament, se pot efectua examinari RMN, CT, radiografii, mamografii, osteodensitometrii, ecografii. In ceea ce priveste echipa medicala, aceasta este compusa din medici primari si specialisti in radiologie, pregatiti in universitati de prestigiu, cu un simt pentru o continua perfectionare, dovada fiind in cursurile de specialitate la care participa constant.

Tariful aplicat pentru investigatiile RMN la coloana este de 500 lei pentru un segment nativ si 900 lei pentru doua segmente nativ. Se efectueaza si examinari CT la coloana, al caror pret este de 380 lei pentru un segment nativ si 600 lei pentru trei segmente nativ.

Implicarea, atentia, seriozitatea si amabilitatea sunt cateva dintre calitatile de care medicii dau dovada, acestia prioritizand comunicarea si interactiunea excelenta cu pacientii. Pe langa diagnosticarea corecta, pacientii beneficiaza si de un plan de tratament adaptat nevoilor proprii, astfel incat rezultatele obtinute sa fie excelente. Din pacate, programarile se decaleaza, iar comunicarea telefonica este deficitara.

Vezi parerile pacientilor despre Recumed Clinic
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru o sanatate de fier, conteaza foarte mult sa tii cont de indicatiile medicului de specialitate si sa faci investigatiile de radiologie la coloana in Vaslui solicitate de acesta. Apeleaza cu incredere la unitatea medicala amintita anterior si beneficiaza de un diagnostic corect.