Meniu

Radiologie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dezvoltarea tehnologiilor de imagistica medicala permite in prezent diagnosticarea cu acuratete a diferitelor afectiuni in aproape toate orasele unde sunt prestate servicii de sanatate, ceea ce inseamna ca te poti bucura de investigatii de radiologie in Constanta, daca medicul curant ti-a recomandat o anumita procedura. In cazul in care inca nu stii unde sa mergi pentru radiografie, rezonanta magnetica nucleara, computer tomograf, mamografie, osteodensitometrie sau ecografie, articolul de fata iti sta la dispozitie cu informatii utile.

Citeste textul pana la capat si afla care sunt cele mai bune optiuni in Constanta, pentru efectuarea examinarii de care ai nevoie.

Cat costa o investigatie de radiologie in Constanta?

Inainte de accesarea oricarui serviciu, te interesezi desigur inainte, de pretul acestuia, ceea ce este valabil si pentru o investigatie de radiologie in Constanta. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor spre care ar trebui sa te indrepti pentru examinare, precum si preturile practicate de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie
Rating
Website
Doctor Med
Clinica-Verificata
60-1.900 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie variaza intre 60-1.900 Ron
 • Centru medical modern, elegant si curat
 • Servicii de calitate
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Investigatii de acuratete ridicata
 • Rezultate comunicate rapid
 • Intarzieri in onorarea programarilor
Medicover
84-1.450 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie variaza intre 84-1.450 Ron
 • Clinica la standarde inalte
 • Aparatura de ultima ora
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Consultatii temeinice
 • Investigatii precise
 • Tratamente eficiente
 • Timp de asteptare mare
Heka Hospital
120-1.200 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie variaza intre 120-1.200 Ron
 • Servicii integrate
 • Gama larga de consultatii si investigatii
 • Aparatura moderna
 • Timp de asteptare mare
 • Apeluri telefonice preluate cu dificultate
Medimar
750-1.600 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie variaza intre 750-1.600 Ron
 • Aparatura de ultima ora
 • Medici profesionisti
 • Asistente si tehnicieni dedicati
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
 • Timp de asteptare mare
Regina Maria
150-2.025 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie variaza intre 150-2.025 Ron
 • Investigatii diverse
 • Aparatura de calitate
 • Diagnostice concludente
 • Medici profesionisti
 • Intarzieri in comunicarea rezutatelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici cu servicii de radiologie in Constanta

Chiar daca stii care sunt cele mai bine evaluate servicii de radiologie din Constanta, totusi ai de ales una dintre cele cinci variante, asa ca trebuie sa iei o decizie si sa te incredintezi ca faci cea mai buna alegere pentru un diagnostic imagistic de calitate. Ai nevoie asadar, de informatii suplimentare despre activitatea centrelor din top. In sectiunea urmatoare vei gasi detalii despre standardele de lucru, despre tehnologia de care dispun, despre competentele personalului si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Clinica Doctor Med

Centrul Medical Doctor Med din Constanta include o policlinica in care pacientii au acces la consultatii si tratamente in 22 de specializari, un centru de radiologie si imagistica si un laborator de analize medicale. Vei gasi aici investigatii performante, cu aparatura moderna: RMN, tomografie computerizata – CT si radiografii. Pentru RMN, DoctorMed detine un echipament de ultima generatie Siemens Somatom Sempra Elite Edition. Noul aparat de radiologie Shimadzu permite realizarea de radiografii de inalta calitate, cu doza minima de radiatii pentru pacienti. Din echipa de radiologi a clinicii fac parte zece medici bine pregatiti.

Preturile pentru RMN variaza in functie de regiunea examinata si de prezenta sau absenta substantei de contrast, intre 400 si 1900 de lei. Pentru CT vei achita intre 300 si 1680 de lei. Radiografia are tarife de la 60 de lei la 330 de lei.

Clinica Doctor Med este un centru medical modern, elegant si curat, cu servicii de calitate, dotat cu echipamente de ultima generatie, deservit de medici profesionisti si personal amabil, in care investigatiile sunt caracterizate de acuratete, iar rezultatele sunt comunicate rapid. Unii pacienti reclama intarzieri in onorarea programarilor si spun ca unitatea medicala nu dispune de locuri de parcare, accesul facandu-se printr-o strada cu acces exclusiv pietonal.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Doctor Med
Vezi Pareri

2. Medicover

Centrul Medical Iowemed din Constanta, parte a retelei Medicover, utilizeaza aparatura performanta, in conformitate cu normele europene pentru investigatiile imagistice, care permite efectuarea de examinari de radiologie la standarde inalte de calitate. Se pot realiza aici rezonanta magnetica nucleara, nativ si cu substanta de contrast, si radiografii cu una sau doua incidente, pe diverse segmente corporale. Un colectiv alcatuit din doi medici primari si un medic specialist in radiologie si imagistica medicala iti stau la dispozitie pentru interpretari de precizie ale imaginilor prelevate. Iowemed dispune de doua centre medicale, unul in Constanta si altul in Navodari, care asigura o gama diversificata de servicii. Prima clinica Iowemed a fost infiintata in 1995, pana in prezent fiind intr-o continua dezvoltare. In 2017 brandul a fost preluat de reteaua internationala Medicover. 

Preturile la RMN variaza intre 545 si 1450 de lei. Pentru radiografie, tarifele sunt cuprinse intre 84 de lei si 350 de lei.

Iowemed este recunoscuta in Constanta drept o clinica la standarde inalte de calitate, in care aparatura de ultima ora intalneste profesionalismul si experienta medicilor, pentru consultatii temeinice, investigatii precise si tratamente eficiente. Comportamentul lipsit de amabilitate al personalului de la receptie si timpul de asteptare sunt aspecte care au provocat nemultumirea unora dintre pacienti.

3. Heka Hospital

In cadrul sectiei de radiologie si imagistica medicala de la Heka Hospital din Constanta, se pot efectua investigatii complexe: CT nativ si CT cu substanta de contrast, ecografie, ecografie Doppler si radiografie. Examinarile sunt coordonate si interpretate de catre trei medici cu experienta in imagistica. Heka Hospital este un spital privat modern, infiintat in anul 2017, cu 19 specialitati medicale si chirurgicale, 16 cabinete de consultatii, 27 saloane pentru spitalizare de zi si spitalizare continua, laborator de analize, urgente medicale 24/7 si bloc operator. O echipa multidisciplinara, cu medici profesionisti si asistenti competenti se preocupa de confortul si sanatatea pacientilor.

Preturile la CT sunt cuprinse intre 350 si 1200 de lei. Pentru radiografie vei plati 120 de lei, indiferent de segmentul corporal examinat. La ecografie, tarifele pleaca de la 150 de lei si ajung la 300 de lei.

Heka Hospital este un spital cu servicii integrate, o paleta larga de consultatii si investigatii si aparatura moderna. Din pacate, unele aspecte ar trebui imbunatatite in activitatea sa. Pacientii reclama comportamentul lipsit de solicitudine al personalului de la receptie, timpul mare de asteptare si faptul ca in call center, angajatii nu raspund la telefon pentru urgente si programari.

4. Medimar

Centrul de diagnostic Medimar este o unitate medicala de radiologie si imagistica in care pacientii pot beneficia de tehnologie de ultima generatie pentru examinari cu rezonanta magnetica si computer tomograf. Echipamentele disponibile in clinica sunt SignaTM Voyager, produs de compania General Electric, pentru RMN, si Revolution EVO pentru CT. Aparatura imagistica moderna este utilizata de catre operatori si medici radiologi experimentati. Personalul centrului se compune din 11 medici imagisti, asistenti si tehnicieni, avand competente in RMN, CT si ecografie. Centrul de imagistica are contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate Constanta, pentru decontarea investigatiilor pacientilor care prezinta bilet de trimitere de la medicul specialist.

Tarifele pentru RMN sunt cuprinse intre 750 de lei si 1300 de lei. Pentru CT vei plati, in functie de investigatie, intre 650 de lei si 1600 de lei.

Centrul de diagnostic Medimar este apreciat pentru aparatura de ultima ora, pentru medicii profesionisti si pentru personalul auxiliar care face ca examinarile sa se desfasoare in conditii bune. Pe de alta parte insa, multi pacienti sustin ca timpul de asteptare este foarte mare, ca programarile trebuie inregistrate fizic, deoarece personalul de la receptie nu raspunde la telefon, iar rezultatele sunt comunicate cu intarziere.

5. Regina Maria

In reteaua de sanatate privata Regina Maria, pacientii din Constanta pot alege sa efectueze investigatii de radiologie si imagistica medicala fie la Centrul de Imagistica Pozimed, in ambulatoriu, fie la Centrul de Imagistica de la Spitalul Judetean Pozimed. Prima unitate medicala ofera investigatii de imagistica de inalta performanta, RMN, CT, ecografie, osteodensitometrie DEXA, radiologie digitala si mamografie digitala cu tomosinteza. Centrul de imagistica din incinta spitalului privat este dotat cu un aparat de RMN de 1.5 Tesla si pune la dispozitia pacientilor si radiografii si ecografii. La spital se poate realiza si RMN cu sedare. Specialistii in imagistica medicala de la Regina Maria Constanta sunt in numar de patru si sunt medici radiologi cu o buna pregatire si experienta in domeniu.

Radiografiile au aici preturi intre 150 si 175 de lei. Pentru RMN vei plati de la 925 de lei la 2025 de lei. La CT, investigatiile te vor costa intre 430 de lei si 1315 lei.

Centrele de imagistica Regina Maria din Constanta sunt apreciate pentru calitatea aparaturii, diversitatea investigatiilor, aparatura moderna, medici profesionisti si diagnosticele concludente. Pe de alta parte, sunt nemultumiri legate de intarzierile in comunicarea rezultatelor.

Concluzii

In ceea ce priveste serviciile de imagistica si radiologie in Constanta, orasul de la malul Marii Negre este foarte bine reprezentat prin calitate, diversitatea examinarilor, aparatura de ultima generatie si personalul medical profesionist. In functie de investigatia recomandata, vei putea beneficia de standarde inalte in imagistica, de radiografii, ecografii, rezonanta magnetica nucleara, computer tomograf, osteodensitometrie si mamografii si de un diagnostic imagistic de acuratete.