Meniu

Radiologie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Medicul specialist ti-a indicat sa mergi la un centru de imagistica medicala si radiologie in Craiova pentru a-ti putea oferi un diagnostic precis? Atunci cel mai bine ar fi sa asculti de sfatul sau, pentru ca doar prin intermediul unei investigatii imagistice bine executate poti afla in mod clar care este problema de sanatate de care suferi. Pentru ca aparaturile folosite sunt din ce in ce mai moderne si performante, medicii pot asigura un verdict clar si rapid cu privire la starea de sanatate a pacientului. In plus, spre deosebire de aparaturile traditionale, cele moderne solicita o cantitate mult mai redusa de radiatii, ceea ce inseamna ca toate examinarile cu raze X sunt sigure pentru toata lumea. Tinand cont de indicatiile medicului profesionist nu numai ca vei fi diagnosticat corect, dar vei primi si tratamentul corespunzator.

Citeste pana la final si descopera care sunt clinicile din Craiova care desfasoara o astfel de activitate, dar si cat de performante sunt aparaturile folosite. Afla, bineinteles, care sunt si preturile aplicate pentru investigatiile radiologice. 

Cat costa o investigatie de radiologie in Craiova?

Vrei sa fii la curent cu toate detaliile importante despre investigatiile de radiologie pe care poti sa le faci in Craiova si ai ajuns la partea in care vrei sa te documentezi cu privire la tarifele percepute? Atunci citeste mai departe si descopera care sunt preturile practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie
Rating
Website
Centrul Amaradia
Clinica-Verificata
90 Ron
 • Pretul pentru investigatiile de Radiologie porneste de la 90 Ron
 • Amabilitate si empatie
 • Buna pregatire
 • Profesionalism si competenta
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Experienta vasta
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea orelor de programare
Policlinica Elga
80 Ron
 • Pretul pentru investigatiile de Radiologie porneste de la 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Buna pregatire
 • Implicare si empatie
 • Experienta vasta
 • Plan personalizat de tratament
 • Rezultate excelente
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Vitaplus
100 Ron
 • Pretul pentru investigatiile de Radiologie porneste de la 100 Ron
 • Amabilitate si intelegere
 • Atentie la detalii si competenta
 • Buna pregatire si implicare
 • Experienta vasta
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
P. Buna Vestire
65 Ron
 • Pretul pentru investigatiile de Radiologie porneste de la 65 Ron
 • Servicii de calitate
 • Buna pregatire
 • Atentie la detalii
 • Act medical exemplar
 • Plan personalizat de tratament
 • Timpul indelungat de asteptare
SPAD Imaging
300 Ron
 • Pretul pentru investigatiile de Radiologie porneste de la 300 Ron
 • Investigatii imagistice performante
 • Implicare si profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Experienta vasta
 • Act medical de incredere
 • Rezultate excelente
 • Nerespectarea orelor de programare
 • Asteptare indelungata pentru primirea rezultatelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in radiologie in Craiova 

Ai luat hotararea, pana la urma, sa mergi la o clinica de radiologie in Craiova pentru a beneficia de un diagnostic corect, dar si de un plan de tratament pe masura? Atunci te incurajam sa citesti cu atentie toate informatiile prezentate in cele ce urmeaza, pentru a afla cat de pregatite sunt clinicile din oras, dar si cat de profesionisti sunt medicii:

1. Centrul Amaradia

Centrul Amaradia este o unitate medicala multidisciplinara din Craiova, care dispune de un departament de imagistica si radiologie, unde pacientii pot efectua investigatii precise si rapide cu scopul obtinerii unui diagnostic corect. Clinica mai este prevazuta si cu un laborator de analize medicale, pacientii avand sansa de a apela la ajutorul unor medici specializati in oftalmologie, ginecologie, pediatrie, cardiologie si nu numai. Pentru ca centrul Amaradia este echipat cu unele dintre cele mai performante si moderne aparaturi, toate imaginile generate in cadrul investigatiilor de specialitate sunt la o rezolutie ridicata, usurand semnificativ procesul de diagnosticare.

Tariful aplicat pentru o radiografie porneste de la 90 lei (radiografie pumn varsta osoasa) si ajunge la 140 lei (radiografie genunchi unilateral fata si profil, gamba bilaterala, cot unilateral fata si profil). In cazul in care medicul spune ca este necesara efectuarea unei investigatii CT, iata care este intervalul de pret aplicat: 350 lei si 1.100 lei.

Amabilitatea, empatia, buna pregatire si profesionalismul sunt doar cateva dintre calitatile de care medicii dau dovada, fiecare cadru medical asigurand o interactiune impecabila cu pacientii. Fiind competenti si experimentati, doctorii asigura pentru fiecare persoana in parte un plan personalizat de tratament, stabilit in functie de istoricul medical, dar si de patologiile de care sufera. Cu toate acestea, ora programarii nu este respectata cu precizie.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Amaradia
Vezi Pareri

2. Policlinica Elga

Policlinica Elga este o unitate multidisciplinara din Craiova care dispune de un laborator de analize medicale, cabinet de medicina muncii, fizioterapie, optica medicala, dar si de un departament de imagistica si radiologie, unde pacientii beneficiaza de investigatii precise. Sectia de radiologie si imagistica medicala dispune de medici primari si specialisti, instruiti in medii universitare de prestigiu si unitati spitalicesti de renume, avand competenta de a asigura o evaluare completa a starii de sanatate pentru fiecare pacient in parte. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, diagnosticarea este de fiecare data corecta. In plus, pacientii asigurati au sansa de a beneficia de investigatii si servicii decontate, in baza biletului de trimitere emis de medicul de familie.

Pretul aplicat pentru o radiografie incepe de la 80 lei (radiografie craniu cu o incidenta, sinus, sa turceasca) si ajunge la 180 lei (radiografie gamba bilateral cu doua incidente). Inainte de efectuarea investigatiei, asigura-te ca tii cont de indicatiile medicului, astfel incat rezultatele obtinute sa fie precise. 

Centrul medical asigura servicii de calitate pentru fiecare pacient in parte, medicii dand intotdeauna dovada de o buna pregatire, implicare si empatie. Avand o experienta vasta in domeniu, planul de tratament stabilit este adaptat in functie de necesitatile fiecarei persoane in parte, iar rezultatele obtinute sunt excelente. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie.

3. Centrul Vitaplus

Centrul Vitaplus este o alta institutie medicala catre care iti poti indrepta atentia in Craiova, care desfasoara o activitate cu specific multidisciplinar, in cadrul careia exista si un departament de radiologie si imagistica, unde pacientii au sansa de a beneficia de un diagnostic corect. Clinica a fost inaugurata in anul 2021 si inca de la inceput s-a pus accent pe starea de sanatate a pacientului. Pentru ca se afla in relatii contractuale cu CAS, investigatiile si serviciile medicale desfasurate sunt decontate pentru pacientii asigurati. De mentionat ca in cadrul acestei unitati medicale exista aparaturi si echipamente cu o tehnologie avansata, care ajuta la desfasurarea unui act medical corect.

Tariful aplicat pentru o radiografie incepe de la 100 lei (radiografie plamani o incidenta, torace osos o incidenta etc.) si ajunge la 200 lei (radiografie genunchi bilateral, femur bilateral). Tine cont de indicatiile medicului specialist in momentul efectuarii acestora, pentru a avea certitudinea ca imaginile obtinute sunt suficient de clare.

Amabilitatea, intelegerea, atentia la detalii, buna pregatire si implicarea sunt doar cateva dintre calitatile care definesc activitatea desfasurata de echipa medicala. Fiind competenti si experimentati, doctorii elaboreaza un plan personalizat de tratament, in functie de patologiile si istoricul medical al pacientului. In plus, atmosfera este primitoare, iar curatenia impecabila.

4. Policlinica Buna Vestire

Policlinica Buna Vestire este o unitate medicala multidisciplinara din Craiova care se adreseaza pacientilor cu diverse probleme de sanatate, dispunand totodata si de un departament de radiologie si imagistica medicala. A fost infiintata in anul 1997 si a fost prima policlinica privata din oras, in prezent incorporand 25 de specialitati clinice si paraclinice, dar si o echipa de 60 de medici primari si specialisti. De mentionat ca dispune de un laborator de analize medicale, pentru o acuratete ridicata a diagnosticarii. In ceea ce priveste departamentul de imagistica, medicii au la dispozitie unele dintre cele mai performante aparaturi, care asigura imagini la o rezolutie ridicata, pentru o evaluare precisa a starii de sanatate a pacientului.

Pretul pentru o radiografie incepe de la 100 lei (de regula, investigatiile cu o incidenta) si ajunge la 200 lei (radiografie coapsa, gamba bilateral cu patru incidente). In cazul in care medicul te incurajeaza sa faci o osteodensitometrie pentru a verifica starea de sanatate si densitatea sistemului osos, intervalul de pret aplicat este intre 65 lei (osteodensitometrie simpla) si 190 lei (osteodensitometrie Medix 90 – examinare combinata femur/coloana lombata trei segmente).

Serviciile de calitate, buna pregatire, atentia la detalii si implicarea in desfasurarea unui act medical exemplar sunt doar cateva dintre calitatile de care pacientii beneficiaza atunci cand interactioneaza cu echipa medicala de la Policlinica Buna Vestire. Fiind vorba de medici competenti, planul de tratament este intotdeauna adaptat in functie de necesitatile medicale ale pacientilor. Cu toate acestea, timpul de asteptare pentru efectuarea investigatiilor imagistice este mult prea lung.

5. SPAD Imaging

In completarea clinicilor de mai sus iti prezentam si unitatea medicala SPAD Imaging din Craiova, care are ca principal obiect de activitate radiologia si imagistica medicala, pentru ca pacientii sa poata beneficia de investigatii precise si rapide. Aceasta institutie a fost infiintata in 2007 la initiativa unui grup de trei medici radioimagisti, doi dintre acestia avand studii la universitati europene de prestigiu, in Franta si Elvetia. In cadrul clinicii se desfasoara investigatii RMN si CT la standarde ridicate, multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla la dispozitia echipei medicale. Printre dotarile de seama ale acestei clinici merita mentionate si Computerul Tomograf Siemens Somatom go.Top 128 Slice Cardiovascular Edition si Siemens Magnetom Symphony 1,5 T. 

Tariful aplicat pentru o investigatie RMN incepe de la 600 lei si ajunge la 2.000 lei, in functie de complexitatea examinarii. In cazul in care medicul de specialitate te indruma sa faci un CT, intervalul de pret aplicat pentru acesta se afla intre 300 si 950 lei. Costurile sunt influentate si de modalitatea de efectuare a investigatiei, cu sau fara substanta de contrast, de exemplu.

Serviciile de imagistica sunt performante, iar medicii dau dovada de implicare, atentie la detalii, profesionalism si experienta vasta in desfasurarea unui act medical de incredere. Planul de tratament este elaborat in acord cu starea de sanatate si istoricul medical al pacientului, iar rezultatele obtinute sunt excelente. Din pacate, ora programarii nu este respectata cu precizie, iar timpul de asteptare pentru primirea rezultatelor este destul de ridicat.

Concluzii

Ai luat hotararea de a face investigatii de imagistica si radiologie in Craiova, dar nu stii catre care clinica sa iti indrepti atentia? Atunci informatiile pe care le-ai primit anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de investigatii cu o acuratete ridicata si indicatii adecvate din partea medicilor experti.