Meniu

Radiologie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie de servicii de radiologie in Oradea si nu stii unde sa mergi pentru efectuarea investigatiei prescrise de medicul tau curant, iti stau la dispozitie clinici si centre imagistice de top, dotate cu tehnologie de ultima generatie. Vei gasi un clasament al celor mai performante dintre acestea, in articolul de fata.

Citeste textul pana la capat si afla incotro ar trebui sa te indrepti in Oradea, pentru a obtine un diagnostic imagistic de precizie, util medicului tau in identificarea problemelor de care suferi si in stabilirea tratamentului adecvat.

Cat costa o investigatie de radiologie in Oradea?

Inainte sa te adresezi unei clinici pentru realizarea unei investigatii de radiologie in Oradea, ai nevoie sa cunosti preturile examinarilor. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor de imagistica spre care ar trebuie sa mergi, precum si tarifele practicate pentru serviciile in acest sector.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiologie
Rating
Website
Clinica Raze
Clinica-Verificata
80 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 80 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal amabil
 • Punctualitate in onorarea programarilor
Pet Pozitron
250 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 250 Ron
 • Clinica la standarde europene
 • Personal profesionist si amabil
 • Medici competenti
 • Investigatii de mare acuratete
 • Aparatura ultramoderna
 • Timp de asteptare mare
Euclid Hospital
80 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 80 Ron
 • Spital de inalta calitate
 • Ambient placut si modern
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici competenti si experimentati
 • Intarzieri in onorarea programarilor
Pelican Medicover
400 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 400 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparatura performanta
 • Proceduri moderne de tratament
 • Medici profesionisti
 • Timp de asteptare mare
Clinica Medena
100 Ron
 • Pretul pentru serviciile de Radiologie porneste de la 100 Ron
 • Clinica moderna
 • Act medical de calitate
 • Medici tineri si competenti
 • Comunicare buna medic-pacient
 • Solutii eficiente de tratament
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici cu servicii de radiologie din Oradea

Te bucura existenta acestui clasament al clinicilor cu servicii de radiologie din Oradea, insa nu te poti opri aici cu cercetarea. Iti doresti sa te incredintezi ca iei cea mai buna decizie si esti perfect indreptatit/-a, in fond fiind vorba despre sanatatea ta. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare privind standardele de lucru, echipamentele de care dispun, competentele personalului si parerile pacientilor care au trecut pragul unitatilor medicale din top. Vei gasi toate aceste detalii in sectiunea urmatoare a articolului.

1. Clinica Raze

Clinica Raze din Oradea ofera pacientilor servicii de radiologie si imagistica medicala, diagnostic si tratament in cardiologie, chirurgie generala, endocrinologie, ginecologie, neurologie pediatrica, psihiatrie pediatrica, urologie, reumatologie, ortopedie, chirurgie plastica, oftalmologie si pneumologie. In cadrul Laboratorului de imagistica, se pot efectua investigatii de computer tomograf Siemens Somatom Go Up cu 64 de slice-uri, radiografii cu aparat de ultima generatie Siemens Multix Impact (2021), osteodensitometrie (DEXA) si ecografii complexe cu aparatul ultraperformant Voluson cu imagini 2D/3D/4D. O echipa alcatuita din trei medici bine pregatiti supravegheaza examinarile si interpreteaza datele obtinute. Interpretarea investigatiei imagistice se realizeaza in maximum 24 ore, iar pacientul primeste rapid rezultatul examinarii pe suport media CD.

Pentru CT, preturile pornesc de la 230 de lei (nativ, pe un segment) si pot ajunge la 1000 de lei, nativ si cu substanta de contrast, pe trei segmente ale coloanei vertebrale. O radiografie te va costa intre 80 de lei si 180 de lei. 

Clinica Raze este intampinata in Oradea cu un val de aprecieri pozitive. Cei care au beneficiat de prestatiile ei mentioneaza calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, dotarile moderne, aparatura de ultima generatie, amabilitatea receptionerelor si punctualitatea cu care se onoreaza programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Raze
Vezi Pareri

2. Pet Pozitron

Pet Pozitron este un centru de radiologie si imagistica ultraperformanta din Oradea, cu peste 10 ani de activitate pe piata serviciile de diagnostic imagistic, timp in care a reusit sa ofere investigatii PET CT, CT si ecografii la standarde inalte, pentru un numar de aproximativ 15000 de pacienti. Centrul dispune de aparatura ultramoderna pentru PET / CT si CT de la producatorul GE Healthcare, tehnologie care permite o calitate exceptionala a imaginilor si o diagnosticare precisa a afectiunilor. Pacientii conteaza pe experienta si pregatirea unui colectiv alcatuit din radiologi si specialisti in medicina nucleara, doctori in medicina si cadre didactice universitate. 

Un CT nativ, pe o regiune a corpului, are pretul de 250 de lei, iar investigatia similara cu substanta de contrast, te va costa 500 de lei. Pentru PET / CT, tarifele sunt cuprinse intre 4950 de lei fara anestezie si 5950 de lei, cu anestezie.

Pet Pozitron este o clinica la standarde europene, cu personal profesionist si amabil, medici competenti, investigatii de mare acuratete si aparatura ultramoderna. Unii dintre pacienti reclama faptul ca exista intarzieri în gestionarea programarilor.

3. Euclid Hospital

La Euclid Hospital & Medical Center, se pot efectua investigatii de imagistica medicala in cadrul departamentului specializat de radiologie digitala si ecografie: radiografii dentare panoramice, radiografii oase, radiografii pulmonare, mamografii, ecografii de parti moi, ecografii de articulatii, ecografii de san si histerosalpinografie (radiografia uterului si a trompelor). Doi medici cu experienta coordoneaza investigatiile radiologice si asigura interpretari de acuratete ale imaginilor preluate cu raze X. Euclid Hospital & Medical Center este prima clinica privata de obstetrica si ginecologie din Oradea, care si-a inceput activitatea in anul 2012 si s-a extins in prezent, ajungand la o oferta diversificata de servicii medicale si in specializarile neonatologie-pediatrie, chirurgie, endocrinologie, gastroenterologie, urologie, ortopedie pediatrica, chirurgie vasculara, imagistica si analize medicale.

Pretul pentru o radiografie este de 150 de lei. Pentru mamografie, pacientele trebuie să plateasca 80 de lei pentru investigatia unilaterala si 150 de lei pentru mamografia bilaterala.

Centrul Euclid este un spital de inalta calitate, functionand intr-un mediu placut si modern, echipat cu aparatura de ultima generatie. In ceea ce priveste serviciile medicale, se spune ca medicii sunt extrem de competenti si experimentati. Cu toate acestea, clinica are de facut imbunatatiri la capitolul organizare, pacientii mentionand frecvent intarzieri in gestionarea programarilor.

4. Spitalul Pelican Medicover

In cadrul Spitalului Pelican Medicover din Oradea, pacientii au acces la consultatii medicale in 15 specialitati, la investigatii de radiologie si imagistica, analize de laborator, la serviciu de ambulanta si urgenta 24 de ore din 24. In cadrul laboratorul clinic de imagistica se poate efectua o paleta larga de examinari complexe: rezonanta magnetica nucleara, tomografie computerizata, ultrasonografie (ecografie), mamografie, radiografie conventionala si osteodensitometrie DEXA. Departamentul este deservit de un colectiv alcatuit din sase medici radiologi competente, dintre care patru cadre didactice universitare. Grupul Pelican este cel mai mare furnizor privat de servicii medicale integrate din Transilvania, cu peste 10.000 de pacienti lunar.

Pretul pentru un CT nativ, pe un segment corporal, este de 400 de lei. Investigatia cu substanta de contrast te va costa 760 de lei. Pentru RMN, tariful este cuprins intre 610 lei si 830 de lei, nativ, si intre 850 si 1190 lei, RMN cu substanta de contrast.

Spitalul Pelican Medicover este apreciat pentru serviciile de calitate, aparatura de ultima generatie, procedurile moderne de tratament, aparatura performanta si profesionalismul medicilor. Sunt pacienti care sustin ca exista intarzieri in onorarea programarilor si timp mare de asteptare si ca atmosfera si atitudinea cadrelor medicale se aseamana cu cea dintr-un spital de stat.

5. Clinica Medena

Clinica Medena din Oradea, specializata in endocrinologie, pune la dispozitia pacientilor investigatii conexe de radiologie si imagistica medicala – ecografie, mamografie, osteodensitometrie DEXA, alaturi de consultatii, investigatii si tratamente de endocrinologie, diabet si boli de nutritie, alergologie si imunologie clinica, obstretica si ginecologie, oftalmologie, psihiatrie, medicina interna si analize de laborator. Serviciile se pot accesa atat in regim de spitalizare de zi, cat si in ambulatoriu. Clinica si-a inceput activitatea in anul 2011, ca centru de depistare a osteoporozei, iar astazi dispune de doua puncte de lucru, in Oradea si Beius, dotate cu aparatura moderna si deservite de un colectiv de medici tineri si pasionati de profesie.

Osteodensitometria are pretul de 100 de lei in acest centru. Pentru mamografie, tariful este de 150 de lei.

Medena este o clinica moderna, in care se presteaza un act medical de calitate, de catre medici tineri si competenti, care comunica excelent cu pacientul si ofera solutii eficiente de tratament. Pe de alta parte, activitatea biroului de receptie ar trebui imbunatatita. Pacientii spun ca angajatele raspund greu la telefon si sunt lipsite de amabilitate.

Concluzii

Serviciile de imagistica si radiologie din Oradea sunt caracterizate de o mare diversitate si se desfasoara la standarde inalte de calitate, in clinici dotate cu aparatura de ultima generatie si deservite de colective cu medici competenti si experimentati. Se pot efectua in municipiul resedinta de judet a Bihorului, de la examinari conventionale de radiologie si ultrasonografie pana la investigatii performante de CT, RMN si PET – CT.

In functie de recomandarile medicului curant si cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre imagistica medicala din Oradea, la clinicile private din oras, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, alegand unitatea medicala in care vei putea conta pe servicii prompte de radiologie, personal profesionist si pe investigatii de acuratete, cu rezultate comunicate in timp util.