Meniu

Radiologie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie de o investigatie ce tine de radiologie in Ploiesti, in acest articol vei gasi informatii utile despre unde anume sa o efectuezi si cat costa.

In Ploiesti sunt cateva unitati medicale private, in care sunt puse la dispozitie servicii diversificate de radiologie si imagistica: radiografii clasice sau digitale, computer tomograf, RMN, ecografii 3D si 4D, osteodensitometrie, mamografie, angiografie. Afla din acest articol unde sa mergi pentru o investigatie de acest tip, comparand serviciile si tarifele prezentate.

Cat costa investigatiile de radiologie in Ploiesti?

Poti afla tarifele unor servicii de radiologie din Ploiesti vizualizand tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie
Rating
Website
P. cu Plata
Clinica-Verificata
65-170 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 65-170 Ron
 • Echipa medicala numeroasa si profesionista
 • Echipamente moderne si performante
 • Servicii de radiologie
 • Bun raport calitate-pret
 • Specialitati medicale variate
 • Servicii medicale pentru intreaga familie
 • Locatie accesibila
Bristol Med
70-180 Ro
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 70-180 Ron
 • Radiologie digitala
 • Aparatura radiologica performanta si sigura
 • Osteodensitometrie DEXA si DEXA Body Composition
 • Investigatii decontate de CAS
 • Medici cu experienta
 • Stitching radiologic
 • Tomografie de inalta rezolutie
MedLife
80-105 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 80-105 Ron
 • Tehnologie actuala
 • Medici cu experienta
 • Numeroase investigatii imagistice si radiologice
 • Gama vasta de specialitati medicale
 • Nu se respecta programarile
Gral Medical
60-230 Ron
 • Pretul pentru o Radiografie variaza intre 60-230 Ron
 • Servicii medicale decontate de CAS
 • Medici bine cotati
 • Investigatii radiologice variate
 • Radiografii, CT, RMN, DEXA, mamografii
 • Nu se respecta orele de programare
 • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul centrelor de radiologie din Ploiesti

In Ploiesti sunt 4 centre de radiologie, care functioneaza in clinici renumite. Descopera care sunt acestea, ce servicii ofera, daca sunt decontate sau nu si cat de noua este aparatura utilizata.

1. Policlinica cu Plata

Serviciile de radiologie din cadrul Policlinicii cu Plata din Ploiesti se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, putand fi efectuate aici diferite investigatii, inclusiv mamografii si radiografii. De asemenea, pe lista de investigatii se mai afla ecografia abdominala si cea mamara, precum si osteodensitometria DEXA. Ecografiile se realizeaza cu un aparat inovator: Vivid T8, creat de GE Healthcare, cu performante ecografice exceptionale. Pe langa serviciile de imagistica, la aceasta policlinica mai sunt acoperite si alte specialitati medicale: hematologie, ginecologie, urologie, dermatologie, chirurgie, medicina interna, neurologie, etc.

In aceasta unitate medicala, pretul unei radiografii este cuprins intre 65 si 170 de lei, iar o mamografie costa 200 de lei.

Aceasta policlinica este apreciata in special pentru calitatea medicilor, pentru diversitatea specialitatilor medicale si pentru un raport calitate-pret excelent. Datorita acestor aspecte si a dotarilor moderne, clinica este considerata a fi una de top in Ploiesti, unde pot fi tratate persoanele de toate varstele cu diverse afectiuni.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica cu Plata
Vezi Pareri

2. Bristol Med

Bristol Med este un centru medical de imagistica si radiologie din Ploiesti in care se pot efectua diverse investigatii: pulmonare, de craniu, de coloana, de membre, de bazin. Serviciile de radiologie si imagistica puse la dispozitie aici sunt: radiografii, inclusiv radiografii dentare, tomografie computerizata, ecografii, dar si osteodensitometrie DEXA. Clinica vine in intampinarea pacientilor cu aparatura si tehnologii de ultima generatie, unele in premiera in Ploiesti, cum este DEXA Body Composition, o tehnologie care foloseste un osteodensitometru performant care efectueaza testarea compozitiei corporale si aduce informatii importante despre starea de sanatate a oaselor, a masei musculare si a tesutului adipos. In cadrul clinicii se pot efectua si radiografii stitching, care permit vizualizarea membrelor inferioarei sau a coloanei in intregime. De asemenea, exista si un aparat CBCT cu brat, pentru efectuarea de tomografii ORL, stomatologice, teleradiografie de fata sau profil si ortopantomograma, ce poate efectua o scanare 3D in doar cateva secunde. 

Tariful unei radiografii realizate aici variaza intre 70 lei si 180 de lei, iar tomografia computerizata are un pret incepand de la 250 de lei.

Faptul ca se efectueaza numeroase investigatii imagistice in aceasta clinica reprezinta un avantaj important pentru pacientii din judetul Prahova. Multe dintre aceste servicii sunt decontate de CAS, lucru care este in beneficiul tuturor pacientilor asigurati, indiferent de varsta. Oamenii mai apreciaza in aceasta locatie calitatea personalului medical si echipamentele medicale performante utilizate. 

3. MedLife

Si in Hyperclinica MedLife Lotus Ploiesti sunt disponibile servicii de radiologie. Aceasta clinica privata a fost data in folosinta in anul 2012, ca ambulatoriu al Spitalului Lotus si acoperind 27 de specialitati medicale si chirurgicale, printre care: chirurgie generala, neurologie, ortopedie pediatrica, ginecologie. In cadrul sau functioneaza un centru complet de imagistica medicala, in care se pot realiza diverse investigatii: RMN, CT, radiografii digitale, mamografii digitale cu tomosinteza, osteodensitometrie si diverse tipuri de ecografii, inclusiv biometrii fetale si ecografii transvaginale, ecografii 3D si 4D. Aparatura din centrul de imagistica este de ultima generatie, permitand efectuarea investigatiilor in cele mai bune conditii si cu rezultate clare si utile pentru stabilirea unui diagnostic. 

Pretul unei radiografii este cuprins intre 80 si 105 lei, iar pentru efectuarea unei tomografii computerizate tarifele pornesc de la 300 de lei. 

Pacientii apreciaza calitatea actului medical si dotarile de ultima generatie. In schimb, exista nemultumiri legate de serviciul de receptie, de faptul ca nu se respecta programarile sau ca preturile comunicate prin telefon nu corespund intotdeauna cu cele din clinica.

4. Gral Medical

Centrul Gral Radiologie Ploiesti este dotat cu aparatura de ultima ora, cu care se pot realiza diverse investigatii imagistice. Toate aceste investigatii se fac cu programare si exista posibilitatea de a fi examinate simultan mai multe regiuni, pentru o evaluare completa. Sunt mai multi medici primari si specialisti in domeniul radiologiei si imagisticii medicale, iar printre testele ce se pot efectua se afla: mamografii cu tomosinteza, angiografii, computer tomograf, DEXA, radiografii si RMN. Se pot efectua investigatii cu sau fara substanta de contrast, precum si CT pentru tot corpul (Whole Body). Unele servicii pot fi decontate de Casa de Asigurari de Sanatate.

O radiografie costa aici intre 60 si 230 de lei, iar un CT poate costa intre 180 si 1.750 de lei.

Aceasta clinica este vizitata de pacienti de toate varstele, datorita serviciilor medicale variate si medicilor bine pregatiti. Unii pacienti sunt insa nemultumiti de faptul ca nu se respecta programarile si ca, din acest motiv, se creeaza aglomeratie in clinica. In plus, a mai fost sesizat faptul ca fondurile pentru investigatiile decontate se epuizeaza rapid. 

Concluziile noastre

Serviciile de radiologie din Ploiesti sunt variate si sunt disponibile in unitati medicale private, dotate cu aparatura de ultima generatie. In plus, medicii din aceste clinici sunt apreciati pentru profesionalismul, empatia si daruirea cu care isi fac meseria, spre binele pacientilor din intreg judetul Prahova.