Meniu

Radiologie pulmonara Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pneumonia, tuberculoza, cancerul pulmonar si fibroza sunt doar cateva dintre afectiunile care pot fi depistate prin intermediul investigatiei de radiologie pulmonara din Arad. Daca medicul de specialitate te indruma, pe baza simptomelor pe care le-ai experimentat in ultima perioada, sa faci astfel de investigatii, cel mai bine ar fi sa asculti de sfatul sau. Sanatatea plamanilor nu trebuie sa fie neglijata, pentru ca sunt organe vitale, asa ca ai grija sa nu te expui la medii cu substante toxice pe care le poti inhala si care iti pot cauza pe viitor. Nici fumatul nu este recomandat daca vrei sa ai plamani sanatosi. Cu toate acestea, afectiunile pulmonare nu sunt numai dobandite pe parcursul vietii, ci acestea pot fi si mostenite genetic. Tocmai de aceea, daca in familia ta exista cazuri care au suferit de cancer la plamani, asigura-te ca faci investigatii periodice.

Citeste pana la final si descopera doua clinici din Arad catre care iti poti indrepta atentia cu incredere, echipate corespunzator, unde vei putea sa afli precis care este problema de care suferi, dar si ce este de facut in legatura cu aceasta. 

Cat costa o investigatie de radiologie pulmonara din Arad?

Din dorinta de a te tine la curent cu preturile actualizate ale investigatiilor de radiologie pulmonara in Arad ti-am pregatit, in cele ce urmeaza, un tabel cu tarifele percepute, pentru a sti ce buget sa pregatesti. Iata cat costa investigatiile:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie pulmonara
Rating
Website
Clinica Deryy
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 100 Ron
 • Amabilitate si rabdare
 • Profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Aparaturi performante
 • Diagnosticare corecta
 • Plan eficient de tratament
Radiologica
100 Ron
 • Pret Radiografie pulmonara 100 Ron
 • Echipa profesionista
 • Buna pregatire
 • Atentie la detalii
 • Atmosfera primitoare
 • Interactiune excelenta medic-pacient
 • Aparaturi performante
 • Solutii eficiente de tratament
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o investigatie de radiologie pulmonara in Arad?

Daca medicul specialist sau de familie considera ca cel mai bine ar fi sa iei in considerare investigatiile de radiologie pulmonara in Arad pe baza simptomelor pe care le-ai experimentat in ultima vreme, atunci fa-ti cat mai curand o programare la un centru de imagistica.. Afla care sunt clinicile apreciate din oras, dar si cat de precise sunt examinarile efectuate:

1. Clinica Deryy

Clinica Deryy este o unitate multidisciplinara din Arad catre care iti poti indrepta atentia cu incredere, avand la dispozitie si un departament de imagistica medicala daca vrei sa te programezi pentru o investigatie de radiologie pulmonara la standarde ridicate. Echipa este formata din medici primari si specialisti, pregatiti in universitati de prestigiu, competenti in folosirea corecta a aparaturilor in diagnosticarea corecta a pacientilor, in urma unei evaluari amanuntite. Clinica este echipata si cu o farmacie la parter, pentru achizitia facila de medicamente si tratamente recomandate de medicul de specialitate.

Pretul pentru o radiografie pulmonara standard este de 100 lei. Pe langa aceasta, te poti programa si pentru o consultatie de pneumologie pentru discutarea amanuntita a rezultatelor obtinute, dar si pentru a primi indicatiile necesare. Tariful sau este de 250 lei. 

Amabilitatea, profesionalismul, rabdarea si atentia la detalii sunt doar cateva dintre calitatile care definesc activitatea desfasurata de medici. Fiind vorba de o clinica echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, diagnosticarea este intotdeauna corecta. Aceasta este urmata de stabilirea unui plan personalizat de tratament, rezultatele obtinute fiind excelente. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Deryy
Vezi Pareri

2. Radiologica

Radiologica este un centru de diagnostic imagistic din Arad unde poti beneficia de investigatii de radiologie pulmonara, craniu, mandibula, sinusuri, piramida nazala, sa turceasca, grilaj costal, stern, coloana, sold, umar, brat, antebrat, cot etc. In cadrul acestei unitati medicale isi desfasoara activitatea medici primari in radiologie si imagistica medicala, pregatiti in universitati de prestigiu, care si-au dobandit experienta prin participarea la numeroase cursuri de specialitate, congrese si conferinte. Avand la dispozitie aparaturi moderne, imaginile obtinute sunt la o rezolutie ridicata, ceea ce ajuta la stabilirea unui diagnostic corect.

Pretul pentru o radiografie pulmonara este de 100 lei. Medicul de specialitate te poate indruma si sa faci radiografia grilajului costal, al carei pret este tot de 100 lei. 

Centrul medical dispune de o echipa profesionista, bine pregatita si atenta la detalii, care se asigura ca atmosfera este primitoare, iar interactiunea cu pacientii este excelenta. Solutiile de tratament sunt atent adaptate in functie de necesitatile pacientilor, astfel incat procesul de vindecare sa fie facilitat. In plus, atmosfera este primitoare. Din pacate, ar fi necesare imbunatatiri in ceea ce priveste amenajarea cabinetului.

Concluzii

Daca medicul de specialitate te indruma catre investigatiile de radiologie pulmonara in Arad pentru a depista care este problema de sanatate de care suferi, iti poti indrepta atentia catre cele doua clinici amintite mai sus. Tine cont intotdeauna de indicatiile medicului pentru a te mentine sanatos din toate punctele de vedere.